Intampina sarbatoarea de Inviere cu un look simplu si natural. Alege un machiaj discret si pune-ti in evidenta trasaturile fetei utilizand farduri cat mai putine. Mizeaza pe culori calde si evita nuantele stridente care vor conferi un aspect artificial, indelung studiat.

Pasul 1: Hidrateaza tenul

Machiajul natural iluminator este definit de un ten cu aspect matifiat, lipsit de impuritati. Nu ar fi rau sa aplici o masca hidratanta cu cateva ore inainte sa te machiezi. Daca nu, dupa dus, un gomaj ar fi indicat deoarece porii sunt dilatati. Tamponeaza fata cu o lotiune si apoi aplica o crema puternic hidratanta.

Pasul 2: Foloseste o baza de machiaj

Baza de machiaj este nesara pentru un machiaj durabil. Asigura rezistenta si pregateste fata pentru aplicarea fardurilor. Aplica o cantitate minima pe chip si intinde-o foarte bine cu varfurile degetelor. Insista in zona pleoapelor si implicit in zona T, in mod deosebit daca ai tenul gras sau cu tendinta mixta.

Urmeaza fondul de ten care trebuie sa aiba o textura fluida, astfel incat sa nu incarce fata. Aplica fondul de ten in puncte pe ten si pe gat, apoi intinde-l cu degetele sau cu un buretel special.

Lucreaza machiajul ochilor folosind doar doua farduri si mascara. Pentru inceput intinde pe toata pleoapa un fard bej care va oferi luminozitate privirii. Formeaza umbre cu un fard mai inchis maro-bronze, aplicat dispre coltul exterior catre interiorul pleoapei. Trecerea de la o nuanta la alta trebuie sa fie insesizabila, asadar amesteca foarte bine fardurile. Completeaza machiajul cu mascara. Rimelul ca oferi expresivitate ochilor.

Pasul 3: Adauga luminozitate

Accentele discrete pot sa transforme un machiaj simplu intr-unul de efect. Adauga luminozitate chipului cu ajutorul blush-ului. Alege un fard de obraz compact piersica metalizat, sau unul crema trandafiriu. Se aplica pe varful pometilor in directie ascendenta spre tample.

Pasul 4: Defineste buzele

Alege o cromatica indrazneata pentru machiajul buzelor. Opteaza pentru un ruj mat rosu-oranj. Optional, deseneaza inainte conturul buzelor cu un creion intr-o nuanta apropiata, apoi intinde rujul cu ajutorul unei pensule.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: