Cu fiecare sezon, apar noi si noi trenduri ce iti pot completa look-ul. Pentru a fi frumoasa, totul conteaza, de la imbracaminte la pantofi, de la genti la machiajul tau. De la hair-style pana la manichiura, de la accesorii si pana la bijuterii.

In ceea ce priveste coafurile pentru toamna/iarna, putem vorbi despre doua directii in care poti sa fii la moda: culoarea si felul in care parul este aranjat. Se poarta nuantele de blond natural – de la nisipiu, la blond-roscat, pana la platinat. Se poarta marourile, satenul natural facand furori. Se poarta brunetele – fara irizatii albastrui, verzui sau violet ori roscat. Se poarta ombre si se poarta radacinile crescute in tonuri contrastante – degradeuri sau de-a dreptul diferite ca nuanta. Acum ca am lamurit-o cum stau lucrurile in ceea ce priveste gama cromatica a podoabei tale capilare, hai sa stam de vorba despre cele mai chic coafuri elegante pe care sa le etalezi cu mandrie in toamna/iarna 2017:

1. Alege volumul si extra-volumul! Inspiratia anilor ’80 s-a simtit in platele purtate tapat sau cu bucle voluminoase pe catwalk-urile din Paris, Londra, New York, Milano.Pont: Obtii volum natural cu o perie de volum!

Perie pentru volum - 161,82 lei

2. Impletituri si intorsaturi de situatie si de coafura – la mare cautare! Cocurile sau cozile cu impletituri si suvite rasucite sunt stiluri ce pot acompania rochii de seara sau tinute office, la patru ace. Pont: Fixeaza suvitele cu o spuma usoara, lejera.

Spuma par - 47,5 lei

3. Creatorii de moda si implicit hair-stylist-ii si make-up-artistii lor si-au gasit inspiratie si in decada douazecista. Se poarta parul definit in valuri, lipite de cap, cu suvitele definite cu ceara, ca in anii ’20.

Ceara de par - 89 lei

4. Crezi ca o simpla coada la baza cefei, in stil pony tail nu poate fi eleganta? Fa-o eleganta si feminina cu ajutorul accesoriilor de par – o funda sau accesorii metalice.

Bentita de par - 25 lei

5. Cocurile de balerina – fie sus in crestet, fie la baza gatului – definite, perfect aranjate, suvita su suvita – sunt coafuri chic atat pentru un stil office, cat si unul de seara. Sau chiar de zi, daca preferi tinutele ladylike. Pont: adauga ceva fixativ pentru ca firele rebele sa ramana la locul lor.

Fixativ pentru finisare - 79, 9 lei

6. Joaca-te cu cararile – se poarta atat parul cu carare pe mijloc cat si cel pe o parte. Si joaca-te cu buclele – fie crete de tot, fie lejere, fluide, buclele pot fi o varianta eleganta de a-ti aranja podoaba capilara. Pont: Alege bigudiuri de calitate, din silicon sau plastic moale, cu care poti dormi linistita.

Bigudiuri - 9 lei

foto prima pagina: Sofia Zhuravetc, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: