Setari Cookie-uri

Kilogramele in minus si alimentatia sanatoasa

Odata cu venirea anotimpului cald, mai toate doamnele si domnisoarele devin preocupate in mod deosebit de silueta. Si cum exigentele modei pretind o silueta silfida, cura de slabire sau in unele cazuri, infometarea se transforma intr-un mod de viata.

Pranzul, una dintre cele mai importante mese ale zilei poate contine o friptura din piept de pui si o salata de cruditati. Urmatorul lucru in meniul zilnic ar putea fi o gustare, pentru a te asigura ca atunci cand va veni momentul cinei nu vei fi infometata. Aceasta gustare poate fi un fruct sau un pumn de nuci sau alune.

Ultima masa din zi, cina, ar trebui sa fie si cea mai usoara. Poti manca un sandvis cu paine integrala, margarina si ton sau o salata cu branza. Important este ca cina sa iti ofere nutrientii de care organismul are nevoie dar un numar redus de calorii.

De asemenea, ar trebui sa nu neglijezi consumul de lichide, minimum 2 litri pe zi. Pe langa faptul ca lichidele potenteaza procesele interne de ardere a caloriilor, acestea contribuie eficient si la toate procesele metabolice vitale organismului.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.