Setari Cookie-uri

Alerta: Mancarea ajunge sa ne controleze mintea

Traim intr-o lume in care absolut orice lucru este manevrabil, foarte usor de schimbat. De curand am aflat ca pana si mancarea joaca un rol foarte important in ceea ce priveste modul in care noi gandim si cum ne manifestam in societate.

Invata sa te iubesti

Mancarea si pierderea in greutate

Frumusetea nu este doar in exterior ci, din contra, exteriorul este doar un invelis al interiorului, cel care conteaza cu adevarat. Si pana la urma, care este diferenta dintre o femeie plinuta si o femeie piele si os? Kilogramele in plus? Daca aceasta este atitudinea pe care o avem, inseamna ca nu evoluam, ca nu stim sa apreciem o persoana la adevarata ei valoare si ca pentru noi ambalajul este cel care conteaza cel mai mult.

Ce facem cu sentimentele, cu trairile, cu inima unei persoane? Pana la urma, frumusetea este trecatoare, dar sufletul ramane nemuritor. Ar trebui sa stim sa vedem dincolo de aparente, sa apreciem ceea ce conteaza cel mai mult: persoana din interiorul corpului.



Invata sa iti iubesti defectele, sa iti apreciezi fiecare colacel de grasime, sa te multumesti cu ceea ce esti si ceea ce ai. Fii mandra de formele tale apetisante si pune-le in valoare, nu le mai acoperi sub tone de materiale. Renunta la a te mai infometa, arunca toate pastilele pentru slabit care iti distrug organismul si invata sa mananci ca o femeie normala, fara a exagera.

Sfat: pentru un organism sanatos ca evita prajelile, grasimile, produsele semipreparate sau fast food, dulciurile in exces. Nu uita de exercitiile fizice: daca nu ai timp de ele sau nu iti place sa faci efort fizic, incearca sa introduci in programul tau plimbarile lungi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.