Setari Cookie-uri

Dieta volumetrica: 5 Kg in 5 zile

Te-ai saturat sa incerci toate dietele posibile? Uite aici dieta care iti permite sa mananci tot ceea ce vrei fara sa te ingrasi.

Cum functioneaza?

Alimentele bogate in calorii se pot inlocui cu cele bogate in fibre. De exemplu, putem inlocui biscuitii, napolitanele si astfel de gustari cu fructe. De asemenea, inainte de masa este indicat sa consumam o salata pentru ca pofta de mancare sa scada si sa mancam mai putin din felul principal.

Ce avem voie sa mancam?

Pentru a respecta dieta volumetrica trebuie sa consumam alimente bogate in fibre si bazate pe apa. Fructele si legumele proaspete nu trebuie sa lipseasa din frigider sau din alimentatia zilnica. Rosiile, salata verde, varza, merele, perele sunt printre cele mai indicate in aceasta dieta. Nu trebuie sa exageram cu preparatele din carne sau cu produsele lactate.

Ce nu avem voie sa mancam?

Cel mai bun si mai neasteptat aspect la aceasta dieta este tocmai faptul ca nu exista alimente interzise. Bineinteles ca, asa cum presupune orice dieta, nu sunt indicate alimentele prajite si este de preferat sa le evitati pe cat posibil. Puteti consuma si produse fainoase, dar fara sa abuzati de ele.

Citește și:


Sfaturi

Pentru cei care nu sunt obisnuiti sa includa foarte multe fibre in alimentatie, cel mai bine ar fi ca acestea sa fie incluse treptat, pentru a evita disconfortul gastric si balonarea. Nu este o dieta care ne promite marea cu sarea. Este o dieta conceputa pentru a scapa numai de cateva kilograme si de a ne mentine greutatea optima.

Nu uita nici de necesarul zilnic de apa. Aceasta ajuta la o digestie mai buna si mai rapida a alimentelor.

foto prima pagina portret amuzant de femeie sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.