Setari Cookie-uri

Detoxifiere dupa sarbatori

De sarbatori mama face cele mai bune bucate si nu am cum sa ma abtin sa nu gust din toate, ba chiar sa le devorez pe nesimtite. Cu siguranta si la tine se intampla la fel, iar daca nu, te felicit! Esti eroina mea! Dar sa vedem cum putem sa eliminam toxinele acumulate cu prilejul sarbatorilor.

Sunt sigura ca si voi ati profitat de zilele libere si de minunatele sarbatori ale iernii, v-ati lasat purtate de atmosfera feerica si ati mai scapat printre picaturi si cate o sarmaluta, un pahar de vin, o felie de cozonac, o lingura de salata de boef, cativa carnaciori si un pic mai multa carnita decat de obicei.
Si la fel de sigura sunt ca nu crezi ca ai nevoie de vreo detoxifiere pentru ca o data intr-un an nu are ce sa iti faca rau daca mai sari calul la mancare.

Ei bine, este timpul sa revenim la alimentatia sanatoasa si la miscarea cea de toate zilele ca sa ne putem mentine in forma si mai ales sa revenim la formele initiale.

detoxifiere dupa sarbatori

foto sucuri de legume proaspete sursa shutterstock

Cu greu am stat departe de bucatele traditionale care ne faceau cu ochiul pe masa de sarbatori si parca ne chemau sa gustam din toate, dar aceste lucruri consumate in exces nu fac altceva decat sa ingreuneze digestia si astfel apar problemele intestinale.

Citește și:

Pentru a evita toate aceste afectiuni neplacute avem nevoie de o detoxifiere ca la carte, detoxifiere care are rolul de a indeparta toxinele din organism si de a reface flora intestinala.
In plus, dupa o cura de detoxifiere avem mai multa energie si mai multa pofta de viata. Pentru ca ne simtim mai bine in interior, acest lucru se vede si la exterior.

Pentru o detoxifiere corecta si eficienta trebuie sa urmarim cativa pasi importanti.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.