Setari Cookie-uri

Detoxifiere dupa sarbatori

De sarbatori mama face cele mai bune bucate si nu am cum sa ma abtin sa nu gust din toate, ba chiar sa le devorez pe nesimtite. Cu siguranta si la tine se intampla la fel, iar daca nu, te felicit! Esti eroina mea! Dar sa vedem cum putem sa eliminam toxinele acumulate cu prilejul sarbatorilor.

1. Exfolierea pielii

Asa cum spuneam mai devreme, daca in interior ne simtim bine acest lucru se vede si la exterior, este valabil si pentru cazul in care ne simtim rau. Corpul nostru si in primul rand pielea ne da cele mai rapide semnale ca ceva nu este in regula asa ca trebuie sa incepem detoxifierea de la exterior catre interior si sa terminam din nou la exterior.

Baile lungi si calde, gelurile de dus exfoliante, scrub-urile si gelurile exfoliante pentru ten trebuie sa iti fie prietene pentru cateva zile. Aplica aceste produse timp de trei zile, dupa care utilizeaza-le o data pe saptamana.
Pielea ta va capata un aspect placut si foarte catifelat intr-un timp cat mai scurt.

2. Detoxifierea organismului

Cel mai bun detoxifiant este paharul de apa calda cu un pic de zeama de lamaie baut dimineata pe stomacul gol. Pe timpul zilei poti sa consumi cat mai multe sucuri naturale, fructe si legume proaspete.
De asemenea ar fi de preferat sa renunti la alcool si la cafea pentru perioada de detoxifiere astfel incat toate toxinele sa fie eliminate cu succes.

Citește și:

3. Adoptarea unei alimentatii sanatoase

Pe tot parcursul detoxifierii incearca sa renunti la carnea grasa, la grasimile rele, la alimentele prajite, sosuri, paine alba, ciocolata si zahar alb.
Incearca sa consumi cat mai multe lactate, fructe si legume proaspete, verdeturi, peste si alimente usoare, sarace in grasimi si multe supe si ciorbe.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.