Divele de la Hollywood dau startul trendurilor in ceea ce priveste machiajul acetsui sezon. Vom observa ca se pastreaza o linie natrala si nu se incarca tenul foarte tare. Se pune accent pe o singura zona: ochi, buze, pometi sau sprancene si se evidentiaza trasaturile naturale ale tenului.

Pielea respira mai bine si este mai luminoasa.

Aishwarya Rai

Frumoasa actrita a ales un machiaj clasic care sa ii puna in evidenta superba culoare a ochilor cu care ne eclipseaza de fiecare data. Conturul ochilor este realizat cu un tus negru delicat, buzele foarte bine accentuate cu un rosu aprins, iar blush-ul este unul cat se poate de natural pentru a sublinia delicat linia pometilor.

Bianca Balti

Culoarea ochilor este elementul central cand vine vorba de un machiaj pentru Bianca Balti. Pentru a pastra aceasta naturalete si pentru a pune in valoarea culoarea uimitoare, Bianca a optat pentru un machiaj natural ce subliniaza usor conturul ochilor si linia pometilor.

Blake Lively

Superba actrita a ales un machiaj un pic mai dramatic pentru Gala Festivalului de Film de la Cannes. Pentru machiajul ochilor a ales un fard stralucitor si un fard negru pentru contur. Mascara pentru alungirea genelor si pentru volum face ochii sa para mai mari si mai luminosi. Buzele au o nuanta roz naturala, iar pometii sunt conturati foarte subtil.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: