Setari Cookie-uri

4 metode pentru a elimina celulita

Chiar daca vara s-a terminat, asta nu inseamna ca trebuie sa ne ascundem sub metri de materiale, sa ne indopam cu mancarea care ne-a fost interzisa pe perioada verii si sa uitam de silueta. Un corp frumos si sanatos este nu doar pentru un anumit anotimp.

3. Nu uita de lactate





Produsele lactate sunt bogate in calciu si ajuta la circulatia sangelui. Include in alimentatia ta laptele, iaurtul, smantana, cascavalul si branza. Consuma in fiecare dimineata un pahar de lapte cu biscuiti sau cu cereale integrale.

Sfat: Iti recomand ca o data la doua zile sa mananci macar o feliuta de branza (indiferent ca este sarata, dulce, de burduf, grasa sau slaba).

4. Masajul anticelulitic, absolut necesar



Chiar daca vorbim despre alimente care elimina celulita, trebuie sa avem in vedere si masajul celulitic…cu alimente. Nu trebuie sa mergi la salon pentru a beneficia de un astfel de masaj, ci iti poti face chiar tu unul in propria casa.

Pentru a realiza un scrub eficient ai nevoie de jumatate de cana de cafea si apa calda. Amesteca ingredientele pana vei obtine o pasta. Imediat dupa dus, aplica produsul si maseaza zona cu celulita. Efectueaza miscari circulare timp de cinci minute (sau chiar mai mult), apoi clateste.

Sfat
: pe langa cafea si apa poti adauga doua linguri de ulei de masline, suc de lamaie, miere sau otet de vin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.