Setari Cookie-uri

Cel mai eficient antrenament pentru combaterea celulitei

Scapa de celulita in doar 15 minute!

Nu ai nevoie de abonament la sala, pentru ca poate nu ai timp sa ajungi sau nu iti permiti sa platesti. Si daca iti faci abonament la o sala de sport, trebuie sa iei lectii de la un antrenor de fitness care sa iti spuna exact ce ai de facut.

Ai sa te intrebi oare de ce am ales tocmai acest tip de antrenament si am sa iti raspund cat mai sincer. Acum ceva timp ma confruntam cu acest "monstru" al femeilor, celulita. Vara se grabea sa isi faca simtita prezenta, iar picioarele si burtica mea inca mai prezentau urmele sarmalelor, carnatilor si piftiei mancate de craciun precum si ale mielului savurat de pasti.

Imi doream sa fac ceva care sa rezolve rapid problema, fara sa fiu nevoita sa merg la sala pentru ca timpul nu imi permite, iar gandul ca vor fi ochi atintiti asupra colaceilor mei, ma ingrozea.

Am cautat eu pe internet metode inovatoare si incercand sa evit tramentele corporale, care sunt cam dureroase din cate am auzit eu, si oricum daca le intrerupi celulita apare fara vreo urma de rusine am aflat lucruri surpinrzatoare. Am vazut ca raul trebuie taiat de la radacina si trebuie sa actionez cat mai repede, asta daca vreau sa merg si eu la plaja macar spre sfarsitul verii.

Citește și:

Am inceput sa renunt la grasimile nesanatoase, sa mananc multe fructe si legume proaspete, sa beau mai multa apa decat in mod normal (ceea ce pentru mine reprezinta chiar un efort, fiind una dintre persoanele care bea maxim un pahar de apa pe zi) si sa renunt la micile placeri ale vietii cum ar fi ciocolata, sucurile cu acid, mancarea de la fast-food si alte preparate nesanatoase. Intr-un cuvant, sa am o alimentatie cat mai sanatoasa.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.