Setari Cookie-uri

Cel mai eficient antrenament pentru combaterea celulitei

Scapa de celulita in doar 15 minute!

Bineinteles ca din cand in cand mai mananc o bucatica de ciocolata, o prajitura si mai beau un pahar de suc, pentru ca vorba aia, nu e un capat de tara, dar nu mai fac exces. Am zis ca e vremea sa ma ambitionez si sa pun osul la treaba, mai exact sa fac un pic de miscare. Nu sunt genul care sa urce pana la etajul 9 pe scari, prefer sa iau liftul, insa de 3 ori pe saptamana imi iau inima in dinti si ma fac ca nu vad liftul de la intrarea in bloc.

Marele meu secret este insa un antrenament propus de Tracy Anderson, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness de la Hollywood. Nu am ales-o pentru ca este o persoana cunoscuta, ci pentru ca in cele 15 minute de antrenament reuseste sa "scoata untul din mine", ceea ce va face si in cazul tau, daca te hotarasti sa ii urmezi sfaturile.

Pe mine m-a ajutat. In doar o luna de zile, am reusit sa ajung la rezultatele dorite si sa uit de inestetica coaja de portocala.

Citește și:

Cam atat cu vorba lunga. Ai mai jos materialul care te va ajuta sa scapi de celulita pacatoasa si sa ai un trup de invidiat.

Sfat: infasoara zona abdomenului cu folie de alimente pentru rezultate mult mai rapide.

Sursa video: YouTube.com

Foto prima pagina portocala cu instrument de masurare sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.