Setari Cookie-uri

Dieta cu ceai verde: Slabeste rapid si sanatos

Cura de slabire cu 4 pahare de ceai verde pe zi

De cel putin 3000 de ani, chinezii includ in alimentatia lor ceaiul verde. Mai mult de atat, consumarea si prepararea acestui medicament al naturii tin de un intreg ritual, respectat din antichitate. Astfel, ceaiul verde devine un remediu nu doar pentru trup ci si pentru suflet.

Beneficiile ceaiului verde

Efectele sale nu sunt cunoscute inca pe deplin si cu siguranta are mult mai multe beneficii decat cele stiute de noi astazi. Se crede despre ceaiul verde ca poate preveni sau opri macar in parte dezvoltarea celulelor canceroase, tine greutatea sub control, ajuta la cresterea imunitatii si este un antioxidant excelent. Frunzele sale contin substante denumite polifenoli care combat actiunea nociva a radicalilor liberi.

Desi ceaiul verde are atatea proprietati, ne oprim astazi asupra efectului de ardere a grasimilor si accelerarea metabolismului.

Citește și:

ceai verde

foto shutterstock pahar de ceai verde

In comert exista o serie de suplimente si capsule care contin extracte din aceste frunze miraculoase insa pentru ca dieta sa functioneze, ar fi ideal sa bei pur si simplu ceaiul.

Ca orice alta dieta, regimul alimentar care include consumul acestui preparat presupune respectarea stricta a orelor de masa precum si cele 30 de minute de miscare macar de cateva ori pe saptmana. Pentru un meniu echilibrat, consulta intai regimul de slabire care contine mai putin de 1000 de calorii pe zi insa cu siguranta nu te vei informata. In plus, nici nu vei avea nevoie de cafea.

Cauta dieta potrivita pentru tine pe Kudika.ro

Ai slabit? Impartaseste-ne rezultatele tale pe forumul Kudika despre dieta

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.