Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Va mai amintiti de rujurile cu flori naturale despre care va povesteam in urma cu cateva luni? Kailijumei, o companie din China, a introdus pe piata un ruj incredibil care a fost vandut imediat. Acesta contine flori reale si foite de aur si este usor transparent.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Ei bine, acum compania Winky Lux lanseaza propria linie de balsamuri de buze cu flori... si, ghiciti ce?! Arata incredibil!

foto: ohheytherese, Instagram

Fiecare balsam contine crizanteme naturale in interior, iar formula rujului reactioneaza cu nivelul ph-ului pielii tale pentru a crea nuante unice de ruj roz.

Rujurile care isi schimba nuanta nu sunt un concept nou. Potrivit Into The Gloss, compania Tangee a creat rujuri care isi schimba culoarea inca din anul 1920, in timp ce Avon a vandut aceste rujuri magice incepand cu anul 1970. Ingredientul care permite acestor rujuri sa isi schimbe culoarea este CI 45410, cunoscut si sub numele de Rosu 27 - acesta este transparent, insa reactioneaza cu umiditatea si nivelul pH-ului buzelor pentru a isi regla culoarea.

Este, de asemenea, interesant de remarcat faptul ca aceste rujuri au nuante diferite la fiecare persoana din cauza buzelor naturale si a pigmentarii pielii.

Un ruj Winky Lux se va vinde pe piata pentru 12 dolari.

foto: bwitch17, Instagram

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta