Setari Cookie-uri

5 moduri eficiente sa iti transformi viata cand te simti la pamant

Daca mereu vei face ce ai tot facut, mereu vei avea ce ai tot avut.

3. Fii activ!

Miscarea este o metoda eficienta si rapida de a reduce stresul si de relaxare. Fie ca alegi plimbarile in aer liber, pilates, bicicleta, cateva minute de exercitii acasa, important este sa ramai activ. Nu trebuie sa depui foarte mult efort si, daca nu ai timp, incearca sa incluzi aceste mici exercitii in rutina ta obisnuita (ca exemplu, in loc sa iei liftul ia scarile).

Exercitiile fizice facute dimineata pot seta un ritm activ al corpului si al mintii pe tot parcursul zilei. Sa nu mai vorbim de faptul ca oamenii de succes tind sa faca putin sport dimineata.

4. Asculta-ti intuitia

Acel sentiment ciudat pe care il ai cand trebuie sa iei decizii mari? Incearca sa il asculti. De cele mai multe ori, corpul tau trage un semnal de alarma inainte ca tu sa stii ca ceva urmeaza sa se intample. Trage un pui de somn atunci cand esti obosit. Cand te simti trist, fa o plimbare lunga prin natura sau mergi intr-o scurta excursie.

Citește și:

Intreaba-te de ce ai acea stare ciudata. Daca nu esti o persoana extrem de intuitiva, pentru a iti asculta instinctul vei avea nevoie de putina practica si pentru acest lucru este foarte important sa fii sincer cu tine insuti despre sentimentele tale.

5. Invata ceva nou

Trebuie sa fii deschis la nou, sa fii dispus sa iti asumi riscuri si de fiecare data sa inveti ceva diferit. Conteaza foarte mult sa evoluezi, sa gasesti lucruri interesante, sa iti mentii mintea intr-un continuu stadiu de practica.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.