Setari Cookie-uri

Meriti o viata linistita. Cum sa faci fata stresului si sa fii zen?

Care este motivul pentru care ne stresam? De ce este mai important pentru noi sa fim productivi si sa rezolvam tot decat sa avem sufletul linistit si sa fim fericiti?

Urmatorul pas este realizarea faptului ca, desi este necesar sa faci din vindecare o prioritate, trebuie sa iti oferi si ragaz.

Rasaritul a devenit o parte a zilei mele. Am transformat un colt al casei intr-un loc sacru de contemplare si am decis sa imi petrec putin timp zi de zi concentrandu-ma doar pe mine si pe gandurile mele. Pe langa faptul ca acest obicei mi-a adus linistea de care am avut nevoie, m-a ajutat sa imi rezolv si cateva probleme pe care le tot evitam.

Mi-am permis sa iau o pauza de la zgomotul zilnic obisnuit si sa ma dedic mie, sufletului meu. Amintirile pe care le-am cultivat in aceste momente s-au transformat in pietre pretioase pentru mine cand viata a inceput sa devina haotica.

Meritam sa ne relaxam. Meritam sa luam o pauza de la vietile noastre. Meritam sa ne vindecam. Meritam odihna.

Ce trebuie sa faceti voi? Acceptati tot ce se intampla in viata voastra pentru ca doar asa renuntati la griji si la stres. Relaxati-va! Respirati usor pentru ca indiferent de situatia in care va aflati, trebuie sa stiti ca nu sunteti singuri. Distrati-va mai mult, radeti mai mult, iubiti mai mult. Oamenii au cel putin 18 tipuri distincte de zambete. Va invit sa folositi macar unul pe zi.

Citește și:

sursa material: TinyBuddha

foto interior si prima pagina: Belight, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.