Daca si voi sunteti ca mine, urasti sa auzi persoane care iti spun "Nu iti mai face griji!". De parca ar fi atat de usor.. de parca eu nu am incercat deja.

7 Semne că sufletele voastre sunt destinate să fie împreună

Am gasit pe tinybuddha un material foarte interesant in care sunt prezentate cateva trucuri pe care sa le incerci cand ti se pare ca nimic nu mai functioneaza.

1. Incearca sa descoperi care este cauza grijilor tale

Ingrijorarea iti poate distrage atentia din momentele neplacute ale vietii tale sau din propriile tale emotii intense. Si te poate ajuta sa simti ca iti doresti sa te protejezi sau sa iti dai seama ce este cu adevarat important pentru tine. Desi ingrijorarea nu poate schimba nimic in realitate, poate promite sa te ajute sa te simti mai puternica si mai sigura pe tine.

Iti faci griji pentru ca ai impresia ca te ajuta sa gasesti modalitati mai eficiente de a face fata nesigurantei intr-o lume in care sunt atat de multe lucruri pe care nici macar nu le mai poti controla.

2. Simte frica

In anumite momente, ingrijorarea este o incercare de a evita lucrurile de care iti este teama. Insa daca ajungi sa simti frica ingrijorarea devine inutila.

Intr-adevarat, frica poate fi foarte inconfortabila; acesta este si motivul pentru care o evitam. Cand accepti sa simti frica de orice rezultat pe care incerci sa il eviti, acesta isi pierde puterea asupra ta.

Cel mai bun mod de a face asta este sa intelegi de ce iti este frica, ce te sperie cu adevarat.

9 Semne familiare pe care le experimentezi când găsești locul sufletului tău pe pământ
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta