Setari Cookie-uri

Scapa de stres si anxietate cu levantica!

Ueiul de lavanda este un ulei frumos mirositor care reuseste sa iti asigure reechilibrarea in plan nervos. Este benefic atat copiilor, cat si adultilor.

Din pacate, traim intr-o lume tot mai agitata, iar stresul ne afecteaza de la mic la mare. Fie ca este vorba despre problemele de la serviciu, fie ca ne referim la problemele familiale, calitatea somnului poate fi adesea afectata, fapt care favorizeaza aparitia starilor de anxietate si a problemelor de sanatate.

Conform studiilor, anxietatea este principala disfunctie mentala la nivel mondial. Aproximativ 25% din populatie sufera de anxietate si ar avea nevoie de tratament, iar ceilalti 25% au forme de anxietate mai putin severe. De cele mai multe ori, anxietatea apare in randul tinerilor si se poate intensifica odata cu inaintarea in varsta. Adesea atat depresia, cat si anxietatea apar din cauza lipsei de serotonina si dopamina si pot favoriza dezechilibrul neurochimic.

Printre cel mai des intalnite simptome care apar mai ales la femei se numara tensiunea musculara, durerile corporale, oboseala, durerile stomacale si ametelile frecvente.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: AS Food studio Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.