Setari Cookie-uri

4 Moduri simple de a inlocui tristetea cu bucuria

Singura modalitate de a fi cu adevarat fericita este sa iesi din mintea ta si sa oferi o mana de ajutor sufletului tau. Iata 4 variante pentru a ne elibera mintea si a inlocui grijile cu bucuria.

Nu putem controla totul in univers si trebuie sa acceptam asta. Grijile exista, problemele exista, temerile exista, tristetea exista. Acestea fac parte din viata noastra de zi cu zi si daca nu le-am avea nu am mai putea aprecia fericirea atunci cand o intalnim.

foto interior si prima pagina: lisima, Shutterstock

Iata 4 variante pentru a ne elibera mintea si a inlocui grijile cu bucuria:

1. Petrece timp cu copiii

Este minunat sa vezi cum copiii fac progrese cu abilitatile lor de-a lungul timpului. De asemenea, ei sunt stapani pe viata lor, pe momentul prezent. Ei nu tin niciodata suparare si nu stiu ce inseamna ura; intr-un minut se pot certa intre ei pentru ca in clipa urmatoare sa imparta biscuitii.

Adultii au foarte multe de invatat de la copii, au nevoie sa regaseasca copiii din ei si acest spirit iertator.

In ceea ce priveste rasul, nimic nu este mai frumos si mai sincer decat rasul unui copil. Acesta emana bucurie, fericire, veselie.

Citește și:

2. Accepta o noua provocare

Iesi din zona de confort macar de distractie si curiozitate si afla ce inseamna sa faci ceva nou, palpitand. Este posibil sa fii putin nesigura la inceput, este si normal, este ceva nou. Insa nu te da batuta.

Accepta o provocare din partea unei persoane sau, de ce nu, pune-ti tu singura o provocare: invata o noua limba, ia lectii de inot/balet/dans, participa la un curs de gastronomie. Incearca sa gasesti ceva care sa iti dea emotii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.