Setari Cookie-uri

Ce alimente nu trebuie să lipsească din meniu la micul dejun?

Mulţi oameni sar peste micul dejun pentru că, mai târziu, se simt mai flamanzi decât atunci când n-au mâncat nimic dimineaţa. Însă, potrivit nutriţioniştilor, oamenii nu se simt flamanzi pentru că au mâncat micul dejun, ci pentru că au consumat micul dejun GREŞIT.

Iată cele mai întâlnite greşeli când este vorba despre micul dejun, potrivit Huffingtonpost.com:

1. Proteine insuficiente

Multe persoane consumă la micul dejun un bol de cereale şi lapte. Pare alegerea potrivită, nu? Bineînţeles, o ceaşcă de lapte furnizează 8 grame de proteină, însă ia în calcul faptul că, de multe ori, după ce n-au mai rămas cereale în castron, nu mai bei şi laptele care rămâne. Proteină se digera mai încet decât carbohidraţii, aşa că dacă nu ai multe proteine, în curând îţi va fi din nou foame. Dacă nu vrei să bei laptele care a rămas în bol, adaugă un ou fiert tare în micul dejun pentru o extraproteina. De asemenea, poţi lua proteine din pâinea din cereale integrale sau din unt de arahide.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.