Setari Cookie-uri

Astrid S a lansat 'Oh Emma'

Astrid S este acum gata să-și ducă fanii într-o călătorie personală înapoi în timp cu „Oh Emma”.

comunicat de presa: Cântecul reflectă ceva ce mulți au experimentat în creștere - cum prieteniile apropiate se schimbă în timp și uneori dispar complet. Îmbrățișează nostalgia de a privi înapoi la amintiri bune, realizând totuși că un capitol s-a încheiat.

„M-am mișcat foarte mult de la 15 ani, așa că am avut o mulțime de prietenii scurte în anii mei de formare, ceea ce a fost dificil uneori. Oh Emma este un cântec despre creșterea separată. Se întâmplă tuturor - uneori se simte că oamenii dispar treptat din viața ta, fără ca tu să observi. Într-o zi te trezești și te întrebi ce s-a întâmplat? Ești nostalgică și și-ți amintești de trecut. Sunt multe schimbări prin care treci în viață, dar cele care rănesc cel mai mult sunt cele pe care nu le puteai prezice.”

Citește și:

„Oh Emma” este o melodie apropiată, frumoasă și vulnerabilă, cu o imagine sonoră de la Astrid S de care nenumărați ascultători s-au îndrăgostit de-a lungul anilor. Piesa a fost scrisă în colaborare cu JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), Emily Falvey (MacKenzie Porter) și Sean Van Vleet și produsă de JT Daly.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.