Setari Cookie-uri

James Cameron revine cu un serial premiat cu Emmy: 'SECRETELE CARACATIȚEI'

Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție „SECRETELE CARACATIȚEI” regizat de James Cameron. Cele 3 episoade ale serialului premiat cu Emmy vor avea premiera pe 22 aprilie (Ziua Pământului), de la ora 19:00, la National Geographic Wild.

comunicat de presa: Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție „SECRETELE CARACATIȚEI” regizat de James Cameron. Cele 3 episoade ale serialului premiat cu Emmy vor avea premiera pe 22 aprilie (Ziua Pământului), de la ora 19:00, la National Geographic Wild.

Caracatițele sunt ca niște extratereștri pe Pământ: au trei inimi, sângele albastru și au capacitatea de a se strecura printr-un spațiu mic, cât un glob ocular. Seria în trei părți explorează superputerile lor unice, inteligența extraordinară și viața lor socială secretă. Documentarul este regizat de James Cameron, laureat al premiului Oscar® și explorator National Geographic și a fost filmat printre recifele de corali din Australia, cu o lungime de 12.000 de mile (19.312 kilometri).

Citește și:

Serialul îi poartă pe telespectatori într-o lume subacvatică plină de faună și floră de neegalat. James Cameron subliniază faptul că succesul producțiilor sale despre natură provine din stabilirea unei legături profunde cu natura. Această abordare este evidentă încă din primele secunde ale filmului și permite telespectatorilor să înțeleagă cu adevărat cum gândesc, simt și comunică aceste animale uimitoare.

Există mult mai multe lucruri despre aceste animale ciudate și minunate care sunt suficient de inteligente să folosească unelte, își transformă corpul pentru a imita alte animale și chiar comunică cu specii diferite. Narat de actorul premiat Paul Rudd și avându-l ca protagonist pe exploratorul National Geographic, laureat al premiului Wayfinder și comunicator științific Dr. Alex Schnell, SECRETELE CARACATIȚEI va aduce telespectatorii mai aproape ca niciodată de aceste creaturi greu de înțeles.

Citește și:

Nu ratați premiera de luni, 22 aprilie, de la ora 19:00 pe National Geographic Wild.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.