Setari Cookie-uri

Reguli de parenting de la Ryan Reynolds și Blake Lively. Cum își cresc actoriii cei 4 copii

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt părinții a 4 copii și se descurcă excelent în acest rol. După ce reguli își cresc actorii cei 4 copii?

Cuplul de actori Ryan Reynolds și Blake Lively este nu doar unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, ci și părinții a 4 copii, iar recent, Ryan Reynolds a vorbit deschis despre modul în care amnândoi au ales să își crească copiii.

Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre provocările și bucuriile parentingului la un eveniment desfășurat la New York, numit Bring Change to Mind Revels & Revelations 11. Actorul a subliniat că pentru el, cel mai bun moment al zilei este să-și ducă copiii la școală și să-i ia de la școală. El a dezvăluit că le acordă o atenție deosebită copiilor săi și că le vorbește deschis despre orice.

"Cred că este vorba mai mult despre a vorbi cu ei despre orice", a spus Ryan Reynolds. "Sunt sincer când spun că mă interesează foarte mult cum decurg zilele lor și cum merg lucrurile."

Citește și:

Împreună cu soția sa, Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, cei doi se asigură că își învață copii importanța conștiinței de sine. Cei patru copii ai lor, James (8 ani), Inez (7 ani), Betty (4 ani), și cel mai nou venit, au parte de o educație care pune accent pe înțelegerea de sine și acceptarea propriei persoane.

Reynolds a subliniat și importanța faptului că părinții sunt mai pregătiți să facă față rigorilor copilăriei prin intermediul copiilor lor decât erau ei înșiși când erau copii. El a remarcat că în zilele noastre, oamenii sunt mult mai conștienți de ei înșiși și că, pentru el și Blake Lively, prioritare este dezvoltarea conștiinței de sine a copiilor lor.

„Cred că, în calitate de părinți, suntem mult mai bine pregătiți să facem față rigorilor copilăriei prin intermediul copiilor noștri acum decât atunci când eram eu copil. Este total diferit acum. Oamenii sunt mult mai conștienți de ei înșiși. Și lucrul de care ne agățăm cel mai mult în legătură cu copiii noștri este conștiința de sine. Nu să fie fericiți, nu să fie nimic, ci doar să fie conștienți de sine și să primească totul în interiorul lor.” , a mai spus actorul.

Citește și:

Casa celor doi actori este acum un loc animat și vesel, iar Reynolds a glumit că se simte ca într-o "grădină zoologică." Cu toate acestea, el și Blake Lively sunt mai fericiți ca niciodată și se dedica complet creșterii și educării copiilor lor.

Blake LIvely și soțul ei s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula "Green Lantern" din 2010, au început să se întâlnească în 2011 și s-au căsătorit în 2012, fiind una dintre cele mai frumoase și apreciate familii de peste ocean.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.