Aveam impresia ca acord prea mare importanta dragalaseniei dintre picioarele femeii, pe cand ciocoflenderul este pus intr-un con de umbra. Saracul, trebuie sa avem grija de el daca vrem sa creasca mare si vanjos, nu? Pana la urma, noi suntem cele care beneficiaza de masculinitatea astuia micu’. De aceea m-am oprit asupra unui subiect: Barbatii si penisurile. Asa ca m-am pus pe cautare!

1. Daniel Craig

Cunoscut si pentru rolul sau din James Bond, Daniel Craig si-a capatat titlul de badass. Acesta se lauda cu o mitraliera in zona cu artificii, dispusa oricand sa multumeasca si cea mai dificila femeie. Din pacate pentru noi, Daniel are o iubita, Dame Judi Dench, care este tare mandra de arma actorului si pe care o numeste “un monstru incredibil.”

2. Brad Pitt

Cam greu cu trezirea de dimineata, nu-i asa, Angelina? Se pare ca frumusetea este singurul lucru cu care Brad Pitt se poate lauda. La capitolul stropitoare vesela, actorul sta destul de prost, atingand cu greu limitele normale. Intrebata de capacitatile lui Pitt de a o multumi in pat, Juliette Lewis, una dintre fostele sale iubite, a declarat: “Nu are cine stie ce mare scula, daca intelegi despre ce vorbesc, dar stie cum sa o foloseasca.”.

3. Jason Segel

Uriasul si romanticul din How I Met Your Mother are cu ce sa se laude. Barbatul a aparut gol in filmul Forgetting Sarah Marshall. Rezultatul? Mii de fane care au stat lipite in fata calculatorului, deruland iar si iar scena pentru a se delecta cu o priveliste de milioane. Ce-i drept, si eu m-am numarat printre ele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: