Cu totii avem fantezii. Unii mai cuminti, altii mai mari si mai deocheate. O data cu trecerea anilor, o relatie de lunga durata poate derapa usor de pe linia dreapta a vietii, indreptandu-se catre prapastia denumita rutina. Sexul nu mai e ca inainte, fluturii din stomac s-au transformat in molii, iar dragostea parca a devenit prietenie.

Sursa foto: Shutterstock

Dorinta sexuala trebuie intotdeauna intretinuta. Fie ca sunteti la kilometri departare si va petreceti noptile prin sex la telefon, fie ca locuiti impreuna si faceti un quickie dimineata, placerea sexuala trebuie sa fie mai importanta ca masa de pranz. De ce? Pentru ca, pe langa sentimente si incredere, sexul este cel care intretine o relatie si mentine vie flacara iubirii (si nu permite cocoselului si mandroacei sa se plictiseasca).

De aceea iti propun sa te pui pe treaba, sa scapi de lene si sa te apuci de facut sex. Tine minte ca diversitatea este cheia pentru o relatie fericita si un barbat satisfacut:

1. Sexul intr-un hotel fancy

Ai observat ca daca te aranjezi te simti mai frumoasa si mai eleganta? Parca toti barbatii se uita dupa tine. Cam acelasi lucru se intampla si cu vaginul tau. Daca il duci intr-un loc sofisticat parca are mai mult chef de harjoneala. Daca nu iti permiti o vacanta luxoasa, atunci inchiriaza o camera la un hotel de 5 stele (mandroaca accepta si 4) pentru o noapte si fa-ti de cap cu partenerul tau.

2. Sex in locurile publice

Periculos si excitant. Hai sa nu ne gandim la amenzi sau descoperiri. Sau poate ca e bine sa ne gandim. Hormonii nostri o iau razna cand ne gandim la o partida de sex in locuri publice. Eu zic sa le facem pe plac si sa nu ii mai ducem cu zaharelul atata timp.

3. Sex pe plaja

Pe cat de romantic, pe atat de salbatic. Briza, nisip, valuri, mare, lumina lunii. Daca este si o bautura care a primit numele asta, atunci trebuie sa fie ceva extrem de incitant, nu? Pentru pudice, nu trebuie sa o faceti neaparat pe plaja. Ca exemple am avea sexul pe balconul hotelului de pe plaja sau chiar sexul in apa.

4. Sex in baie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: