Sunt o femeie galagioasa, asa mi s-a spus. Nu pe strada, sa nu ma intelegeti gresit, nu merg cu telefonul la ureche urland sa ma stie doua strazi. In schimb, daca ma (ma scuzati ca era scriu alte alea) saruti bine, s-ar putea sa afle vecinii cum te cheama daca nu stiau deja. Nu fac lucrul asta voluntar, nu este nimic exersat. Insa sexul bun asa trebuie sa fie: murdar, lipicios, zgomotos. Din cauza asta nu sunt buna de iubit in lume. Daca nu cumva pun pe fuga toata fauna pe o raza de 500 de metri, atrag macar un politist care bate in geam si care cere actele la control. Ca sa va fac un rezumat, te strig pe nume, te trag de par, tip afirmativ, las urme pe spate – poate din cauza asta nu sunt buna de amanta. Mi-e un pic rusine pentru ca am provocat de-a lungul timpului cateva exercitii de percutie in teava sau in perete insa am avut ocazia sa constat ca se poate si mai rau, si mai tare.

Foto Sofia Zhuravetc/ Shutterstock La un moment dat in aceasta viata am avut un iubit care locuia intr-un complex de apartamente construit la gramada, in repezeala si la pret suficient de mic incat sa iti faci credit pe 20, nu pe 30 de ani, motiv pentru care peretii erau doar o idee mai grosi decat foaia de ceapa. Dupa prima noapte in care am ramas la el, mi-am dat seama ca vecinii stiau cu siguranta ce anume si in ce pozitii mi-a facut pentru ca si eu stiam exact cum isi tarsaie papucii de casa prin apartament.

Pe iubitul meu de atunci l-a busit rasul si mi-a spus sa nu imi fac griji pentru ca in bloc sunt obisnuiti cu astfel de zgomote si oamenii ajung sa le ignore. Cum adica, ma razvratesc eu? Da’ ce-i la tine acasa? Sosea cu doua sensuri, unele vin, zbiara, pleaca apoi incepe schimbul 3? Nu, mai, stai usor, poate ai noroc, vorbim dupa miezul noptii.

Adorm pe jumatate satisfacuta, pe jumatate inca pornita pe scandal insa la o bucata de noapte sar din pat ca arsa, pun mana pe papuc si dau sa zbor din apartament. Prin peretele vecin s-a auzit o voce de femeie care a tipat! Pana sa ajung eu la usa s-au intamplat doua lucruri: jap, s-a auzit o palma lovind in carne iar pe iubitul meu l-a busit rasul! Porcul si nemernicul si nenorocitul de vecin, zic, o altoieste pe vecina iar tu ca porcul si nemernicul si nenorocitul razi, da? Al meu, senin ca vara, imi ia arma alba din mana insa ca amazoana care sunt ma pregatesc sa plec la razboi sa il lamuresc eu pe vecinu’ cu doua peste ochi!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: