Daca intrebi 100 de oameni ce este sexul o sa primesti 100 de raspunsuri diferite. Unele persoane o sa-ti murmure suav cum ca este o modalitate de a-ti exprima dragostea pura si neprihanita.

Probabil acelasi persoane care fac sex de 1,5 ori pe saptamana si doar la pozitia clasica mamaia-tataia. Altele o sa-ti spuna ca e sport de performanta cu toate ca performantele lor nu sar de 15 minute cu indulgenta si incurajari.

Ba ca-i hobby, ba ca-i mijloc de relaxare, ba ca e pacat si piei Satana! In mod traditional, sexul este acel lucru care se intampla intre oamenii mari dupa ce au pupat mana nasilor, au batut o sarba alaturi de cei dragi si are ca rezultat productia de pui vii acoperiti cu puf si par si hraniti cu lapte.

Zice-se ca barbatii fac sex mai detasati de sentimente decat femeile si ca pentru ei, procedeul de na-ti-l, baga-ti-l nu trece musai si pe la corazon. Cu scuza de rigoare daca generalizam, in principiu cam asta-i crudul adevar. Probabil si pentru ca functionam anatomic total diferit.

sursa foto: shutterstock

Daca pentru ei e suficienta o pereche de picioare pana-n gat si doi sani pe jumate dezgoliti, n-am auzit in veci o femeie sa se incinga si sa-i vina sa zgaltaie patul doar la vederea unui fund bombat de flacau tanar si vanjos. Cum nici nu o iau pandaliile imperecherii pe apucate atunci cad suna instalatorul la usa, asa cum vedem in filmele porno.

Pana si post-sex, cele mai multe dintre femei se asteapta macar la o imbratisare tandra si-un pupat, cat ar fi el de vlaguit. Daca domnul se intoarce pe-o parte si se pune vartos pe sforait imediat dupa ce si-a incheiat socotelile cu dumneata, atunci felicitari, doamna, aveti un nesimtit! Sa va traiasca si sa se bucure altele de asa podoaba!

Unele femei inteleg emanciparea ca fiind libertinaj sexual si insira parteneri dupa parteneri in numele eliberarii de asupritor, cu o logica imposibil de urmat si inteles.

Este probabil, una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face o femeie. In loc de emancipare, de fapt capata caracterul obiectului de unica folosinta sexuala, spre stupefactia ei oglindita in privirea saraca cu duhul de dupa contact.

Adica atunci cand domnul, isi scutura…palaria si pleaca far’ sa zica macar un saru’ mana, doamna.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: