In urma cu cativa ani, socializarea era un procedeu destul de complicat. Trebuie sa te speli, sa te imbraci, sa iesi pe usa, sa faci conversatie. Bataie de cap!

In era tehnologiei, socializarea este doar la un poke distanta. Poti sa stai in fata calculatorului imbracata intr-un maiou lung si-o pereche de budigai, dai un click iar in lumea virtuala poti sa fii cine vrei tu.

Poti sa te faci fermier, desi in viata ta n-ai crescut nici macar un hamster sau sa te faci mafiot iar SRI-ul nu o sa fie cu ochii pe tine (teoretic).

De ce sa nu recunoastem, Facebook-ul ne-a facut tuturor viata mai usoara si putem cadea prada ispitei de a incerca sa ne facem prieteni noi din tastatura. Sau eventual, sa nu ne mai cautam perechea pe aleile parcurlui, ci sa-i numaram cu infrigurare postarile zilnice.

Misuna insa in mediul virtual acei barbati de care trebuie sa te feresti, oricat de tare ti-ar placea sa faci conversatie cu cineva.

sursa foto shutterstock barbat cu laptop

1. Petrecaretul

Indiferent de ziua saptmanii, urca pe Facebook poze din club. El cu animatoarele, el cu paharul, el cu barul, el cu prietenii lui si runda a doau din “el cu animatoarele”.

A uitat cum arata lumina zilei pentru ca se culca inainte sa rasara soarele si isi revine din mahmureala abia dupa ce a apus. De regula e student sau flacau intretinut de maman.

In vocabular, nu are prea multe cuvinte iar unei femei i se adreseaza intotdeauna ca apelativa prostesti ca pisi, pasarica, papusea (sic!). Daca ai chef de conversatie, n-ai nimerit-o bine.

Este strain de tot ce se intampla intre 7 a.m si 8 p.m si singurul lucru de care iti va vorbi este cat de “jmecher” e ultimul club in care a fost el si unde il cunoaste toata lumea, basca baietii-sifonier de la intrare il asteapta cu presulet rosu iar animatoarele se topesc pe picioare cand apare la el.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: