Fie ca esti intr-o relatie sau nu, sexul este o nevoie biologica pe care trebuie sa o satisfacem cu regularitate din momentul in care ne-am inceput viata sexuala pentru a mentine un echilibru al hormonilor.

De preferat este ca sexul sa nu devina o activitate monotona, ceva de la care stii la ce sa te astepti intotdeauna. Sunt cateva tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci cel putin o data in viata si te asigur ca nu vei regreta.

Renunta cel putin o data la comoditate si la patul confortabil din dormitor pentru partide de sex incendiare si de neuitat alaturi de partenerul tau. El va aprecia intotdeauna disponibilitatea ta pentru a incerca lucruri noi care ajuta la cresterea pasiunii in cuplu.

foto baiat sexy si femeie tanara sursa shutterstock

Sexul romantic: Probabil suna a cliseu dar ar trebui sa incerci cel putin o data sa organizezi o seara romantica. Nu este nevoie de o cina cu cele mai sofisticate preparate. Cateva lumanari parfumate, petale de trandafiri si o lenjerie cat mai sexy dar misterioasa in acelasi timp vor avea un efect garantat. Fa-i o surpriza iubitului tau sau da-i de inteles ca ai vrea sa te surprinda el cu asa ceva si experimentati acest tip de sex.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: