Casatoria este cel mai important angajament pe care si-l poate lua o persoana,indiferent de sex. Unii dintre noi iau aceasta decizie dupa ani si ani de cumpanit si dupa ce au reusit sa isi cunoasca partenerii foarte bine, in timp ce altii se simt pregatiti pentru casatorie la scurta vreme dupa ce s-au indragostit. Indiferent care este situatia, niciuna dintre ele nu este o garantie a fericirii sau a nefericirii in casnicie si nu exista inca mariajul perfect. Tocmai de aceea, inainte sa va hotarati sa faceti marele pas, exista o serie de intrebari la care trebuie sa raspundeti foarte sincer.

1. Va vedeti casatoriti peste ani si ani sau nu visati mai departe de nunta? Exista numeroase persoane care viseaza din casatorie la ziua nuntii si singurul lucru important este rochia de mireasa sau floarea din pieptul mirelui, fara sa se gandeasca la implicatiile unei astfel de decizii. Vreti nunta sau casnicie?

2. Se mai gandeste unul dintre voi la o alta poveste de dragoste din trecut? Nu este recomandat sa faceti marele pas pana cand si unul si altul sunteti absolut siguri ca v-ati distantat complet de trecut si nu regretati o alta poveste de iubire.

foto shutterstock cuplu pe plaja

3. Va puteti vedea peste 10 ani alaturi de altcineva? Desigur, in cele mai fericite momente ale relatiei, raspunsul va fi invariabil nu. De aceea, este indicat sa va intrebati acest lucru atunci cand treceti prin clipe mai putin placut.

4. Va casatoriti pentru ca trebuie sa faceti acest lucru sau pentru ca este urmatoarea etapa naturala a relatiei voastre? Multe cupluri ajung in fata altarului dupa un numar lung de ani, manati de faptul ca era momentul si dupa o relatie atat de lunga, nu ai ce sa faci altceva. Daca aceasta este motivul pentru care va casatoriti si nu doriti sa faceti acest lucru pentru ca simtiti cu adevarat asta, atunci casnicia va incepe cu stangul.

5. Sunteti siguri ca nu exista niciun fel de presiune externa care va impinge sa va casatoriti? Un alt motiv gresit pentru care cuplurile ajung in fata ofiterului de stare civila este presiunea exercitata de prieteni si, cel mai des, de mediul familial care asteapta o casatorie ca urmare a unei relatii de lunga durata.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: