Multe dintre scenele de sex din filme se desfasoare erotico-poetic si complet artistic la dus. Apa fierbinte curge peste doi oameni cu trupuri perfecte care ajung in acelasi timp la orgasm, fara vreo erectie pierduta pe drum, un aqua interruptus pe nepusa masa gratie companiei de apa sau vreun orice alt impediment.

Daca privesti din exterior, sexul in dus este cea mai desteapta gaselnita din lume pentru ca poti sa faci lucruri murdare in timp ce te speli.

E foarte posibil ca, daca plantele se aliniaza asa cum trebuie, sexul in dus sa fie o experienta fantastica si de neuitat, finalizata intr-un orgasm la dublu de proportii cosmice. In teorie. In practica, cel mai sigur este sa incepi preludiul in dus si sa termini treaba in orice alta parte a casei unde nimeni nu poate aluneca.

Prin urmare, iata cateva dintre motivele pentru care sexul in dus este o activitate menita exclusiv profesionistilor.

foto shutterstock cuplu la dus

1. Sexul in dus e alunecos

Orice sex bun trebuie sa fie alunecos, insa nu in sensul asta. Atunci cand doi oameni se afla intr-un astfel de mediu si nu sunt foarte atenti la ceea ce fac, cel putin unul dintre el are sanse bune sa aterozeze fortat si deloc gratios pe podea, caz in care se poate rani suficient de mult incat sa ii treaca pentru totdeuna cheful de sex in stilul peste.

2. Nu te concentrezi la lucrurile esentiale

Asa cum spuneam mai sus, atunci cand faci dus, risti sa aluneci si sa dai cu capul ori in geam, ori de gresie si cei mai multi dintre oameni sunt constienti de acest lucru.

Prin urmare, in loc sa se concentreze la eforturile depuse de partener sau sa ii acorde acestuia atentia cuvenita, vor fi atenti la locurile in care se vor sprijini si cum sa isi incordeze picioarele ca sa nu cada.

In plus, daca barbatul se simte mai vanjos decat de obicei si vrea sa isi sprijine partenera de perete, atunci este nevoit sa isi sustina nu doar propria greutate, ci si pe cea a partenerei in timp ce apa curge peste ei iar partida de sex se va transforma astfel intr-un adevarat exercitiu de echilibru si forta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: