Se spune ca anumite gesturi valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte insa uneori se intampla ca un singur cuvant sa fie suficient pentru a distruge o relatie. Prin urmare, iata cele 15 afirmatii care nu trebuie spuse niciodata partenerului sau parteneri de cuplu.

1. Nu ma intereseaza.

Atunci cand e limpede ca partenerul tau este implicat intr-o situatie si simte nevoia sa iti impartaseasca acest lucru, atunci de dragul sau ar trebui sa il asculti pana la capat, chiar daca subiectul in sine e procesul de dezvoltare a cochilei la melci.

2. Trebuie sa vorbim.

Atunci cand ai ceva de spus partenerului tau, fa acest lucru atunci cand simti nevoia si nu il ameninta cu cateva zile inainte ca trebuie sa vorbiti.

Foto Africa Studio / Shutterstock

3. Sunt bine.

Nu spune ca esti bine atunci cand e limpede ca nu e asa. Comunicarea este esentiala in construirea unei relatii si daca te vei ascunde la nesfarsit in spatele lui „sunt bine”, problemele se vor acumula, se vor acumula, le vei ignora in continuare si la final vor exploda. In acest caz, vor distruge complet o relatie care poate avea o sansa de supravietuire daca ati fi discutat despre ce va supara.

4. Nu mai conteaza

Acest „Nu mai conteaza” nu este prea departe de falsul „sunt bine” si poate produce la fel de multa suferinta.

5. Te urasc atunci cand...

Acest „Te urasc” poate rani mai mult decat era intentionat. Prin urmare, atunci cand te supara ceva la partenerul tau, spune-i limpede acest lucru insa fara sa mentionezi cuvantul ura. Atunci cand urasti pe cineva, prezenta sa iti face rau si daca iti urasti partenerul, atunci e clar momentul sa mergi mai departe.

6. Ai facut o mare tampenie.

Ai gresit sau mie mi se pare ca nu ai procedat corect. Acestea sunt doua dintre afirmatiile care pot inlocui cu succes „Ai facut o tampenie/prostie”. Stii de ce? Pentru ca partenerul va simti ca astfel de defecte sunt reprosuri directe asupra capacitatii sale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: