Setari Cookie-uri

(P) Micul dejun cu proteine si fibre

Se spune ca trebuie sa iei "micul dejun ca o regina, pranzul ca o printesa si cina ca un cersetor", ceea ce inseamna ca cea mai consistenta masa a zilei ar trebui sa fie micul dejun, urmata de un pranz moderat si de o cina frugala.

Se spune ca trebuie sa iei "micul dejun ca o regina, pranzul ca o printesa si cina ca un cersetor", ceea ce inseamna ca cea mai consistenta masa a zilei ar trebui sa fie micul dejun, urmata de un pranz moderat si de o cina frugala. Asta nu inseamna ca un mic dejun cu de toate poate fi bun. E important sa mananci, dar la fel de important este si ce mananci.

Daca vrei sa te simti bine si sa te hranesti cu energie de la micul dejun, este bine sa alegi alimente sanatoase, dar si gustoase. Cerealele integrale contin carbohidrati cu eliberare treptata, care vor oferi organismului tau "combustibil" in mod constant timp de mai multe ore. Pentru deliciul tau, nu te feri sa adaugi fructele tale preferate, nuci, migdale sau chiar ciocolata. In amestec cu lapte, iaurt sau suc de fructe iti vor oferi un start bun pentru o noua zi: te vei bucura de hidratare, vitamine, minerale si fibre atat de benefice sanatatii.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.