Setari Cookie-uri

Transforma-ti trupul in 30 de zile cu un program inovator!

Cel mai eficient antrenament pentru un trup perfect!

Vara se apropie cu pasi repezi, iar trupul tau are nevoie de un restart? Ai intrat un pic in criza de timp pentru ca din ce ai mai citit pana acum rezultatele in aceste cazuri se vad pe termen lung, cel putin trei sau patru luni de zile, dar tu nu ai timp pentru asta.

In curand se va da startul sezonului pe litorals si tu vrei sa ai un trup de invidiat. Noi am gasit solutia!
Programul lui Jillian Michaels care iti va transforma trupul in doar 30 de zile!

foto: antrenament sportiv, Shutterstock

Jillian Michaels este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness si unul dintre cei mai solicitati antrenori personali de catre vedetele de la Hollywood.

De ce tocmai Jillian Michaels? Pentru ca reuseste sa obtina rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt!

Cum reuseste sa faca asta? prin munca si perseverenta! Asta va propunem si noi. Sa urmariti programul de transformare in 30 de zile propus de Jillian si cu siguranta o sa fiti uimite de rezultate.

Citește și:

Singura regula: Nu trisa!

Jillian ne prezinta un program de exercitii cu durata de 30 de minute ce trebuie executat in fiecare zi timp de 30 de zile pentru a ajunge la rezultatele dorite. Ceea ce este impresionant la acest program este fapul ca poate fi executat atat de incepatori cat si de avansati intr-ale sportului.

Jillian are alaturi doua asistente care ne arata explicit cum trebuie sa procedam in cazul in care suntem incepatoare sau avansate pentru a realiza exercitiile cat mai corect posibil.

Inainte de a incepe antrenamentul trebuie neaparat sa ne incalzim muschii pentru a evita febra musculara si intinderile neplacute. Jillian ne sugereaza sa executam miscari ample si precise.
De asemenea, exercitiile trebuie executate corect iar miscarile controlate. Incercam sa evitam inertia si sa controlam fiecare miscare in parte chiar daca antrenamentul dureaza mai mult.

Citește și:

Pentru a intelege despre ce vorbesc, ai mai jos un filmulet in care Jillian Michaels iti explica in detaliu ceea ce trebuie sa faci si te ajuta sa realizezi corect exercitiile.

Spor!

Sursa video: YouTube.com

Foto prima pagina: femeie sa sala de sport, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.