Setari Cookie-uri

M-a parasit..ok..il vreau inapoi...

Felicitari Deea!Ai reusit si tu..am resuit si eu..ne`am detasat de niste iubiri obsesive,si fara vreun viitor!!pupi la tine
ayda4ever
Postat pe 28 August 2008 23:02
E si normal sa te schimbe cand faci atatea nazuri fitze si figuri...Eu am o relatie de aproape 4 ani si intr-un timp incepusem sa ma port cam aiurea cu el deshi se purta f frumos cu mine. Mi-am revenit brusc cand mi-a zis ca asta nu e relatie si ca daca vreau sa continuam sa revin la cum eram inainte.Mi-a zis ca e alegerea mea,ca el inca tine la mine,dar ca asa nu mai poate continua,ca el isi doreste lg el o persoana cu care sa vorbeasca,care sa il ajute si care sa il sprijine si ca nu intelege de ce m-am schimbat asa.Cand am auzit mi-am dat seama ca are dreptate si mi-am revenit -nu vroiam sa il pierd.Asta a fost acum 2 ani.Suntem impreuna si stim amandoi ca jignirile si "hai sa ies cu alta/altu cand ne certam"sunt un fel de "la usa cortului" si nu fac decat sa faca si mai mult rau.Cateodata orgoliul trebuie stapanit.Normal ca daca as afla ca ma insala sau ca ma minte as pune punct,dar sa te porti urat cand il vrei inapoi cred ca e cea mai mare gresala,pentru ca tu trebuie sa ii arati ce are de pierdut daca nu va impacati,nu ce are de castigat daca nu va impacati.Succes mult fetelor!sa fiti iubite!
DANIELA_BARBU
Postat pe 29 August 2008 10:48
Ceva despre 'pesti' :)

EL
Ultimul romantic. Are un farmec hipnotic. Vizionar sau bufon, dar intotdeauna e intuitiv, intelegator si milos. E mai capabil de dragoste adevarata si devotiune decat orice alt semn… DAR:
- E in primul rand indragostit de propria-i persoana.
- E o gaura neagra emotionala (arunca-ti inauntru inima, sufletul, cheile de la masina si fa-le cu mana. Nu o sa le mai vezi vreodata.)
- A invatat foarte devreme cum sa se strecoare in patul femeilor. E senzual, sexy si dragut, intr-un fel aparte. Nu te lasa inselata de aparente, ca e Marele Alb al zodiacului. O sa te raneasca doar ca sa isi ascuta dintii.
- Mincinos innascut, de ajunge sa creada si el in gogosile pe care le debiteaza. O sa iti dai seama ca minte pentru ca are gura deschisa. De aia prefera sa taca, pentru ca sa nu iti dai seama.
- Are tendinte auto-distructive si alcoolice (pestii traiesc in lichide, nu???).
- O sa aiba aventuri cu oricine, oriunde, oricand. Poate foarte bine sa iti marturiseasca dragostea lui cea mai adanca si sa se duca dupa aia la bar si sa agate pe altcineva. El alaturi de Scorpion si Berbec sunt motivele principale pentru care femeile ajung sa aprecieze barbatii Taur.

.........
- Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar daca nu s-a miscat de pe canapea pana la 30 de ani, amin si aleluia. Ideea lui de a face avere e centrata pe a castiga la loto. Statul in bar toata ziua si folosirea textului „sunt un artist in cautarea inspiratiei” ca sa agate gagici nu se pun la experienta profesionala.
- E obositor cu glumele lui rasuflate. Daca ii zici ca nu e distractiv, o sa ii dai apa la moara. Nu vrea sa te faca sa razi, vrea sa te provoace.
- Are o mie de fete si nici un reala. Se pierde in lumea fantezista pe care si-a creat-o.
- E intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Mai ales cand e cu tine si nu face nimic, ceea ce o sa te scoata din sarite ca trebuie sa faci tu tot. Nu o sa iti zica nimic, ca dupa aia o sa ii scoti si tu ochii cu defectele pe care le are. Ceea ce o sa faci oricum, asa ca o sa perpetuezi conceptia lumii ca el e vreun sfant coborat din cer si tu o vaca premiata. Lumea insemnand toate fostele lui iubite si neveste, ca nu e in stare sa renunte la vreuna.
Cum il depistezi: Are de obicei ochii deschisi. E felul divinitatii de a te ajuta sa vezi cum i se dilata pupilele cand minte. Are maini si picioare mici si o sa afli mai tarziu ca sunt direct proportionale cu marimea creierului, a coloanei vertebrale si celorlalte trasaturi care conteaza.
Unde il gasesti: Pe cruce, plangandu-si de mila. Intr-o manastire budista, incercand sa ramana celibatar. La chirurgul plastician sa ii mai scurteze nasul din cand in cand.
Cum il intrigi: Ia droguri, culca-te cu cine apuci, poarta-te ca o bezmetica in public si da vina pe copilaria ta nefericita. In felul asta o sa se simta mai bine despre persoana lui si o sa vrea sa te salveze ca sa ai grija de el tot restul vietii tale.
Prima intalnire: Daca mergeti in vreun loc decent, fa un plan. Altfel o sa rataciti ore in sir cautand restaurantul chinezesc ala grozav la care a fost si care e pe aici pe undeva.
Cand o faci: Cand e beat. Cand prietena lui nu e atenta. Cand are chef. Nu te mira daca a doua zi te acuza ca l-ai violat pentru ca regreta ce a facut. Altfel zis, a aflat prietena lui.
Cand ii pui intrebarea: Nu face asa ceva. Desi il incanta ideea de dragoste vesnica, nu e la fel de incantat de realitatile crude cum ar fi sa ajunga la biserica la timp, sa jure pe biblie si sa zica „da”, un cuvant prea clar pentru el. Plus ca e destul de probabil sa rateze nasterea primului vostru copil pentru ca a uitat sa puna benzina in rezervor, benzina fiind o chestie reala si tangibila, lucru care nu se poate spune si despre el.
Daca iti da papucii: Nu o sa faca asta, pentru ca ar insemna sa isi asume responsabilitate pentru actiunile lui. Mai degraba o sa se faca tot timpul indisponibil, ceea ce o sa te forteze sa iti gasesti pe altcineva. Atunci o sa fie devastat, o scuza destul de buna ca sa se intoarca la fostele.
Daca i-ai dat papucii: I-ai facut jocul. Acum o sa se simta martir si o sa petreaca timp cu tine. Adica o sa te urmareasca dintr-o masina fara numere si o sa te sune pentru prima data in viata, dar o sa inchida fara sa iti zica nimic. O sa se catere la balconul tau fara sa se foloseasca de lift sau scari. Tot ce poti sa ii zici este ca il ierti, il iubesti si vrei sa fii mama copiilor lui. O sa dispara la scurt timp dupa declaratia asta.
Cum te descurci cu un Peste?
- Are nevoie de timp singur.
- Cand il apasa greutatile vietii, du-l la un film, la un anticariat sau pe malul unei ape.
- Nu uita sa fii romantic.
- Lauda-l deseori.
- Iau foc daca le zici ca blufeaza.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.
Doar prieteni: Berbec, Gemeni, Pesti.
Impusca-te acum: Balanta, Sagetator, Varsator.
Oaia neagra: Leu, Fecioara.

... si inca ceva despre 'varsatoare'

EA
Un spirit liber, vesnic curioasa si intotdeauna prietenoasa. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic si intelectual. Nu e posesiva sau geloasa, crede ca dragostea se naste dintr-o prietenie frumoasa. E un individ complet… DAR:
- E foarte draguta tot timpul pentru ca face numai ceea ce are chef.
- E rebela, capoasa si paradoxala. Poate sa fie de un individualism egoist si exasperanta.
- Cand e furioasa, s-ar putea sa se poarte ca un copil isteric – o sa dea din picioare, o sa dea ordine, o sa dea cu lucrurile de pamant doar ca sa iti faca in ciuda. Totusi, de obicei, o sa prefere sa adopte o atitudine filosofica cand se enerveaza si sa argumenteze pana cand incepi tu sa te isterizezi.
- E imprevizibila, nu o sa stii niciodata ce/cui o sa ii zici adio cand vrei sa pleci.
- Are foarte putine inhibitii in ceea ce priveste aparentele, opiniile si tactul. O sa aduca in discutie subiecte controversate cand e invitata prima data la ai tai acasa.
- Ii plac barfele, in special alea cu adevarat nasoale. O sa bata campii toata noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi roboti sau extraterestri.
- Are un alai de prieteni de toate varstele, sexele, convingerile si personalitatile. E intotdeauna disponibila pentru susmentionatii prieteni la orice ora din zi sau noapte. Casa voastra o sa inceapa sa semene din ce in ce mai mult cu o combinatie intre Gara de Nord si un cabinet de psihoterapie alternativa.
- Cu cat esti mai ciudat, cu atat o sa te gaseasca mai incitant. Fi gata de experimente sexuale sau o sa sfarsesti langa o partenera foarte plictisita.
- O lasa rece sentimentalismul siropos. Daca este genul asta, o sa se uite la tine ca la o pierdere de timp.
- Este un pic materialista.
- „O viata nu e de ajuns” e o filosofie potrivita femeii Varsator.
Cum il depistezi: De obicei e unul din indivizii enervant de aratosi. Daca iti arati interesul fata de el, nici nu o sa te bage in seama, daca o sa il ignori o sa te devii centrul universului sau. Da, stim, e aplicabil la toti barbatii, dar uita-te la privirea lui. Daca cumva are o sclipire nesanatoasa, cam ca a pacientilor de la boli nervoase sau a sectantilor fanatici, e un Varsator.
Unde il gasesti: In cercurile laureatilor Nobel, inventatorilor de lucruri foarte folositoare si ale filantropilor umanisti… sau la cel mai apropiat balamuc. Ai mai multe sanse sa il descoperi in cea de-a doua categorie. Daca esuezi, incearca in salupele ecologistilor care protesteaza pe langa tancurile petroliere sau baleniere. O sa descoperi cel putin un Varasator pe jumatate inecat la bord.
Cum il intrigi: Povesteste-i despre lucruri foarte interesante pe care le-ai facut (ai adus pacea in Orientul Mijlociu, ai gasit leacul pentru cancer, ai descoperit o cale de comunicare cu forme de viata din alta galaxie, chestii din astea). Incearca totusi sa nu para ca ai o ideologie prea absurda
Prima intalnire: Nu o sa fie chiar o intalnire. O sa iti zica sa mergeti in oras sub pretextul ca esti o persoana interesanta. Dupa cateva iesiri din astea ca intre prieteni o sa descopere ca esti femeie si o sa fie un punct de pornire destul de bun.
Cand o faci: Nu are sens sa respecti vreo conventie in situatia asta, ca de altfel in orice alta situatie care implica relationarea cu un Varsator. Ideea e sa fii discreta ca sa nu isi dea seama, pentru ca s-ar simti vinovat ca a profitat de tine. Si tine minte ca atunci cand vorbea despre explozii primordiale, nu se referea la performantele lui sexuale.
Cand ii pui intrebarea: Niciodata. Ar realiza ca relatia voastra e mai multe decat prietenie. In orice caz, daca faci parte din vreo minoritate de orice fel, ai sanse sa il duci la altar, pentru ca nu vrea sa fie acuzat de discriminare.
Daca iti da papucii: Nu o sa iti dea pe bune papucii pentru ca inca te respecta ca persoana. Pur si simplu nu o sa mai faca sex cu tine. Adica nu o sa se schimbe mare lucru.
Daca ii dai papucii: O sa adopte o atitudine filosofica si o sa ajunga la concluzia ca e mai bine asa. O sa iti ceara sa ramaneti prieteni si nu o sa inteleaga de ce ii trantesti usa/telefonul in nas sau il impusti in picior.
Cum te descurci cu un Varsator?
- Are nevoie de mult spatiu.
- Niste munca voluntara la un azil o sa te faca sa iti dezvolti compasiunea.
- Onestitatea si explicatiile rationale sunt cea mai buna politica.
- Ii plac surprizele si cadourile neobisnuite.
- Ia foc daca ii zici ca numai ce ai vazut o farfurie zburatoare.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Balanta, Gemeni, Sagetator .
Doar prieteni: Berbec, Leu.
Impusca-te acum: Taur, Fecioara, Rac, Capricorn.
Oaia neagra: Scorpion, Pesti.


... asta da compatibilitate!!!

te poop, esti curajoasa, eu nu as fi putut sa ma 'rup' de el...
meendless
Postat pe 29 August 2008 16:18
am trecut si eu prin ceva de genul...doar ca el se despartise de me dup 6 luni fara un motiv aparent. Il iubeam foarte mult si totusi nu am facut nimic sa ne impacam...daca asta a fost decizia lui...orgoliul meu a zis nu. si cred k si lui i-a parut rau pr despartire, dar abia dupa 6 luni (knd am crezut k lam uitat) mi-a trimis un msg daca nu vreau sa ne intalnim, sa vb...si atunci ne-am impacat si suntem iar impreuna de 4 ani... si nu regret.
Lasa lucrurile sa decurga de la sine si ce-o fi o fi. Daca e sa fiti impreuna, o asa o sa fie. daca nu, pt binele tau, nu mai insista. take care
Andreea_B2
Postat pe 1 Septembrie 2008 12:59
Draga Andreea..ma bucur pt. tine...ca v-ati lamurit sentimentele, ca rrelatia voastra a devienit solida..dupa despartirea aceea..la voi a fost a fie...
La mine si la el...nu se mai poate face nimic...si eu am incetat sa insist demult..
Inima mea a inteles in sfarsit...ca inima lui nu-mi mai apartine mie..
Chiar ma bucur pt. el ca este fericit...mereu va avea un loc special in inima mea, in amintirile mele...dar doar atat!!!
M-am gandit mult zilele acestea..si am inteles ca intre noi nu mai poate exista nimic....au fost prea multe...
Eu acum ma simt mai linistita...chiar m-am intalnit in metrou cu iubita lui...ma uitam la ea si nu simteam nici un pic de gelozie, invidie..nimic..parca era o straina pt. mine...la fel cum a devenit si el.
Baiatul de care m-am indragostit si pe care l-am iubit atat de mult....numai exista, s-a pierdut...cum probabil s-a pierdut si fata care era eu...atunci cand ne-am cunoscut...asta inseamna ca ne-am maturizat...si ne-am dat seama ca nu ne potrivim...
Inca o data..felicitari tie si iubitului tau, ca v-ati regasit si ati putut "innoda" ruptura aceea de cateva luni...
Te pupic si take care u to!!!
deea_elena
Postat pe 1 Septembrie 2008 21:13
DEEA am tot citit comenturiile tale si evolutia ta in acest caz si ma bucur ca i trecut peste tot si ai realizat in sfarsit ca nu a fost sa fie!De gandit te vei mai gandi la el cum maa mai gandesc si eu dupa trei ani de la despartire insa va fi doar o amintire!Vezi dupa un timp regretlee si suparariile trec si raman asa doar amintiriiile frumoase si sa ai ce povesti la nepoti cand vei avea PUPICI !!! Andreea.
mauinboots
Postat pe 3 Septembrie 2008 01:13
acum este noiembrie...vin sarbatorile...da-ne o veste buna ca esti cu altcineva si ca nu vei fi singura in aceste zile minunate...

Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:13
Fetelor si eu am trecut prin aceeas problema. Pe 16 noiembrie m-am despartit de prietenul meu cu care am avut o relatie de 3 ani si 2 ani chiar am locuit impreuna. Ma regasesc in pvestile voastre si constientizez ca nu sunt singura care simte ca totul s-a sfarsit!Eu inca mai sper sa ne impacam si-mi doresc lucrul asta mai mult decat orice...dar citind povestile voastre traiesc cu impresia ca reconcilierea nu va avea loc niciodata....e dureros....e jalnic...e cumplit si doare ca draq.....dar inca sper...
LarisaKius
Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:11
Buna fetelor..a trecut ceva timp de cand nu am mai scris...scriu acum pt. ca.intr-adevar am sa va dau o veste buna...ai dreptate draga diana..este noiembrie...vin sarbatorile..pe care le astept cu multa nerabdare, pentru a le petrece impreuna cu noul meu iubit de care sunt foarte indragostita si cu care ma inteleg extraordinar de bine...
Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca s-a indurat de mine si mi-a scos in cale un baiat minunat care ma face sa ma simt cea mai iubita fata de pe fatza pamantului...cea mai respectata....Fetelor credeti-ma ca intotdeauna dupa ploaie iese soarele...cititi povestea mea de la inceput..cat de mult sufeream din cauza unui baiat care nu merita lucrul asta...si acum simt ca plutesc de fericire...
Aveti rabdare...Dumnezeu le aseaza pe toate atat de bine, incat nici noua nu ne trece prin cap...totul in viata asta se intampla cu un scop..pe care mai devreme sau mai tarziu il vom intelege si noi...
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt.sfaturi, pareri, incurajari, critici...astea toate m-au ridicat atunci cand cazusem atat de rau....Viata este minunata...voi sunteti minunate...:)
deea_elena
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:55
oau...exact asta speram sa aud...parca am simtit eu ceva:P.sunt fericita pentru tine si sper din tot sufletul sa-ti mearga bine si nu uita(tine cont de greselile pe care le-ai facut in trecut sa nu le mai repeti...mai ales daca simti ca persoana respectiva nu merita)si in acelasi timp sa fi si tu foarte atenta,sa nu cumva sa suferi din nou!te poop si ai grija de tine

Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:49
dar de compatibilitate intre o capricorn eu si taur el ce zici?
rali_matei
Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:54
http://concurs.dormeo.ro/index.asp?tn=friendhome&parent=5780652&sid=55177 concurs 1000 euro :) afla mai multe despre pozitia in care dormi si ce dezvaluie ea despre tine :)super fain
mo_alexandra
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:58
eu am prieten de 1 an de zile si yo mai tot timpul caut cearta si cred ca dak mai continui mult asa am sa sfarsesc si eu ca tine
bella_for_ever
Postat pe 9 Decembrie 2008 16:14
asta sa iti fie invatatura de minte
Asynia
Postat pe 24 Ianuarie 2009 17:01
fato.. tu ii zici lui ca ai pe altii si te astepti sa ramana cu tine?cum vine chestia asta?
ps: parerea mea (si a lui evident)
Asynia
Postat pe 24 Ianuarie 2009 17:06
draga deea si eu sunt in aceeasi situatie cu mici diferente cum ar fii si faptul k mie imi este teama sa il caut,l-am cautat intradevar si mi-a vb destul de rece dar eu sunt sotto ca este singur dar atat in rest nu sunt sigura de nik!mi-e teama poate de faptul k ar putea sa imi zik nu si poate altele!de fiecare data knd l-am sunat m-a aburea ca nu poate sa ne vdm k poate data viitoare,data care stiu k nu o sa vina,eu nu am avut ocazia sa il vad de cand ne-am certat si avem ceva crede-ma si brusc mi s-a facut dor de el si am inceput sa il sun!nici eu nu stiu ce sa fac si cum sa fac dar sper sa nu te superi pe mn dar crede-ma k nu ai facut bn deloc pt k dak el ti-a zis k te evita tocmai pt k are aceleasi sentimente u trebuia sa il auzi si sa incerci sa faci ceva pt asta mai ales k si u vrei sa te impaci cu el pe knd cel putin mie mi se pare ca u nu l-ai auzit asa cum trebui,crede-ma eu as da orice sa am sansa asta sa aud asa ceva,nu stiu!astept sa ne vdm makr o data poate asa imi dau si eu seama dak mai am vreo sansa!!te pup si mai vb
annutza
Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:43
se pare k nu am citit topicul foarte bn,imi pare rau,ma bucur pt u si sper k si eu sa gasesc acea persoana!!!!!te pup
annutza
Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:47
stiu cum e.asa am facut si eu.eram de un an jumate.ne intelegeam foarte bine dar ne-am certat dintr-o prostie cum ne certam de obicei.el ma facut dusa iar eu am inceput sa il jignesc.iam zis niste cuvinte care si acum le regret.a durat aproape 3 luni pana neam impacat.a fost un adevarat cosmar in acest timp.am fost si cu alti baieti dar tot nu lam putut uita.daca te impaci cu el si sper ca asa sa fie incearca sa iti schimbi comportamentul
alexamirela17
Postat pe 24 Ianuarie 2009 20:14
waw deea am citit povestea ta cap coada, uf viata asta cat ne mai intoarce si cat ne suceste, ma bucur ca acum esti fericita si iti vezi de viata ta, asta e viata ne pune mereu in fata unor situatii neplacute, suferim ani de zile pentru ceva ce nu a fost sa fie dar ne si da in final ceva minunat atunci cand speram mai putin, si eu am trait ceva asemantor si inca mai sufar pentru acel ceva ce nu a fost sa fie si mereu ma intreb care e rostul? de ce viata iti da dar nu te si lasa sa fii fericita pana la capat? intrebari retorice...pentru ca o sa aflam la momentul potrivit
mia200000
Postat pe 24 Ianuarie 2009 20:58
am citit si eu povestea ca sa zic asa...foarte dureros dar cu un final fericit pentru tine....ai suferit mult chiar si din vina ta, dar nu numai a ta..imi pare rau k nu-ti pot scrie mai mult, dar nu-mi permite serviciul...poate intr-o zi am sa scriu si eu prin ce am trecut....o viata fericita iti doresc!! take care
ochisorVerde
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:08
Buna dragele mele...acum am citit mesajele de la voi...si cu ocazia asta am citit si ce am scris la inceput...mi-au revenit in minte cateva amintiti tare urate...nu-mi vine sa cred cate prostii am putut face..si dupa cum ai spus tu ochisorVerde, am suferit mai mult din cauza mea, din cauza prostiei mele, dar crede-ma acum nu-mi pare rau de nimic, nu regret nimic, prostiile care le-am facut m-au ajutat sa ma maturizez, sa cobor cu picioarele pe pamant...regret doar ca pe langa mine au suferit si alte persoane,cum ar fi mama mea, bunica si sora...sufereau pt.mine, cand ma vedeau plangand toata ziua...le multumesc din tot sufletul ca m-au ajutat cand mi-a fost mai greu...nu stiu ce m-as fi facut fara ele, fara dragostea lor....
Tot ce vreau mai vreau de la voi fetelor este sa invatati ceva din povestea mea, nu este un exemplu bun de urmat...dar sa invatati sa pretuiti persoana iubita la timp, sa o respectati...pt.ca mai tarziu, in cazul in care relatia se termina, sa nu va invinovatiti doar pe voi, asa cum am facut eu...sa fi-ti constiente ca o relatie se termina din cauza ambilor parteneri, si sa iesi cu fruntea sus din relatie...
Si ce mai vreau sa va spun..am ajuns la o concluzie...cam tarziu dar e bine si asa...Nici un barbat de pe fata pamantului nu merita sa suferim dupa el, in halul in care am suferit eu, nici un barbat nu merita sa ne distrugem sanatatea pt.el...e adevarat doare ingrozitor de tare cand pierzi persoana iubita...nu ai cum sa nu te consumi sufleteste...mai ales daca esti tu cea parasita...dar trebuie sa invatam sa ne punem pe noi pe primul loc...si ganditi-va si la persoanele care va iubesc cu adevarat, la familiile voastre...cat sufera si ele cand va vad desfigurate de atata plans...
Si sa va ganditi mereu la faptul ca Dumnezeu sigur are altceva mai bun pt. voi, o fericire mai mare...
In final ce sa mai spun...sunt fericita..:):)..nu stiu daca merit cu adevarat lucrul asta, la cat de egoista am fost inainte...dar sunt fericita...si va doresc la toate dragele mele sa fi-ti fericte...chiar daca nu aveti langa voi barbatul mult asteptat...nu va pierdeti speranta, o sa apara cand va asteptati mai putin, sau deschideti larg ochii, poate este chiar langa voi si nu va dati seama...si mai ales incercati sa va faceti singure fericite...petreceti mai mult timp cu familia(mama, tata, sora, bunica ) luati-va un animalut de casa, mergeti la Biserica, la salon..oriunde va simtiti voi bine...:):)
Si mai ales sa fiti sigure ca intotdeauna dupa ploaie iese soarele....intotdeauna...
Va doresc multa sanatate, optimism, credinta...si sa va bucurati in fiecare zi de ceva...o floare, un zambet, un compliment sincer...si asa incet-incet vine si fericirea...:):)....inca o data multumesc mult pt.tot...nu aveti idee cat m-au ajuata sfaturile voastre, precum si criticile....v-am pupat si numai bine...:)
deea_elena
Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:04
De la: deea_elena, la data 2009-01-26 11:04:33Buna dragele mele...acum am citit mesajele de la voi...si cu ocazia asta am citit si ce am scris la inceput...mi-au revenit in minte cateva amintiti tare urate...nu-mi vine sa cred cate prostii am putut face..si dupa cum ai spus tu ochisorVerde, am suferit mai mult din cauza mea, din cauza prostiei mele, dar crede-ma acum nu-mi pare rau de nimic, nu regret nimic, prostiile care le-am facut m-au ajutat sa ma maturizez, sa cobor cu picioarele pe pamant...regret doar ca pe langa mine au suferit si alte persoane,cum ar fi mama mea, bunica si sora...sufereau pt.mine, cand ma vedeau plangand toata ziua...le multumesc din tot sufletul ca m-au ajutat cand mi-a fost mai greu...nu stiu ce m-as fi facut fara ele, fara dragostea lor....
Tot ce vreau mai vreau de la voi fetelor este sa invatati ceva din povestea mea, nu este un exemplu bun de urmat...dar sa invatati sa pretuiti persoana iubita la timp, sa o respectati...pt.ca mai tarziu, in cazul in care relatia se termina, sa nu va invinovatiti doar pe voi, asa cum am facut eu...sa fi-ti constiente ca o relatie se termina din cauza ambilor parteneri, si sa iesi cu fruntea sus din relatie...
Si ce mai vreau sa va spun..am ajuns la o concluzie...cam tarziu dar e bine si asa...Nici un barbat de pe fata pamantului nu merita sa suferim dupa el, in halul in care am suferit eu, nici un barbat nu merita sa ne distrugem sanatatea pt.el...e adevarat doare ingrozitor de tare cand pierzi persoana iubita...nu ai cum sa nu te consumi sufleteste...mai ales daca esti tu cea parasita...dar trebuie sa invatam sa ne punem pe noi pe primul loc...si ganditi-va si la persoanele care va iubesc cu adevarat, la familiile voastre...cat sufera si ele cand va vad desfigurate de atata plans...
Si sa va ganditi mereu la faptul ca Dumnezeu sigur are altceva mai bun pt. voi, o fericire mai mare...
In final ce sa mai spun...sunt fericita..:):)..nu stiu daca merit cu adevarat lucrul asta, la cat de egoista am fost inainte...dar sunt fericita...si va doresc la toate dragele mele sa fi-ti fericte...chiar daca nu aveti langa voi barbatul mult asteptat...nu va pierdeti speranta, o sa apara cand va asteptati mai putin, sau deschideti larg ochii, poate este chiar langa voi si nu va dati seama...si mai ales incercati sa va faceti singure fericite...petreceti mai mult timp cu familia(mama, tata, sora, bunica ) luati-va un animalut de casa, mergeti la Biserica, la salon..oriunde va simtiti voi bine...:):)
Si mai ales sa fiti sigure ca intotdeauna dupa ploaie iese soarele....intotdeauna...
Va doresc multa sanatate, optimism, credinta...si sa va bucurati in fiecare zi de ceva...o floare, un zambet, un compliment sincer...si asa incet-incet vine si fericirea...:):)....inca o data multumesc mult pt.tot...nu aveti idee cat m-au ajuata sfaturile voastre, precum si criticile....v-am pupat si numai bine...:)


Am citit si eu topicul tau. Si vreau sa iti spun ca din punctul meu de vedere tu nu ai gresit cu nimic. Daca erai o fata linistita si draguta cand l-ai cunoscut iar pe parcurs te-ai schimbat, probabil ca el te-a facut sa te schimbi. O persoana nu devine rea fara niciun motiv.
Iar in ceea ce priveste faptul ca te-ai culcat cu el dupa ce v-ati despartit, nu te mai acuza de prostie. E un lucru foarte des intalnit, mai ales dupa o relatie de atatia ani. Nu esti prima si nici ultima, si pot sa bag mana in foc ca multe fete de pe forumul asta au facut-o. Inclusiv eu am facut-o, si nu mi-e rusine sa spun!
Ma bucur pentru tine ca ai gasit pe cineva care sa te merite, ai grija de el si te relatia ta! take care, pupici!
cristinutza83
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:00
Hello everybody!

Am citi si eu ce s-a intimplat pe aici.
Pe scurt povestea care vreau sa o lamuresc cu ajutorul vostru:

Eu TAUR female
El PESTE male

Deci: m-a parasit fara motiv...nu avem ce sa ne reprosam....acum are alta prietena, dar oarecum ma contacteaza in continuare, din diverse motive minore! DE CE?
Eu l-am iubit si inca il iubesc, el stie asta bineinteles...dar, dupa despartire am ramas "amici" - dupa ce mi-a spus ca are pe altcineva...nu l-am mai sunat nici cel putin o singura data, sau pe net sau mai stiu eu! NIMIK din partea mea. Din partea lui insa....e-mail cu melodii...telefoane aiurea...

DE CE FACE ASTA?

Poate voi din exterior vedeti lucrurile mai limpede...eu nu mai vad nimic cum trebuie!
kudika143575
Postat pe 13 Martie 2010 00:16
am avut si eu un prieten....am stat aproape 10 luni impreuna.in urma cu 2 luni cred iam zis la prietena lu frateso k am fost la el acasa...este foarte secretos i mia zis si mie sa tac.s-a schimbat fata de mine era mai rece,tacut...si eu il intrebam intruna daca vrea sa ne despartim si zicea k nu da el tot rece era cu mn.pan la urma a zis k nu mai suntem impreuna si lam intrebat dak mai tine la mn si a zis k nu si lam intrebat de cand si nu mai tine si nu a mai zis nimic(toate astea prin sms).suntem impreuna la faculta si tot imi zambeste si vrea sa ma enerveze(stam intr-o banca),nu inteleg pt ce.in urma cu cateva zile miam recunoscut vina k am vb cu pretena lu frateso si cu varasa d el si a zis k asa e el k nu ma poate ierta...!mia demonstrat k ma iubeste si ca tine la mn si stiu ca dragostea nu dispare din senin.este foarte orgolios si incapatanat si poate de aia nu recunoste k inca tine la mn...!voi ce ziceti?il iubesc sincer si de cand am fost cu el nu mam uitat dupa altii...desi inainte faeam asta.pe el nu lam inselat nici in gand
kudika328110
Postat pe 1 Noiembrie 2010 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
i-am spus ca vreau sa ma marit si a fugit de mine, am nevoie de un sfat !!! 58 De la: kudika227429 16 Iulie 2010 09:46
Sall' din nou 18 De la: frenchiegirl 11 Aprilie 2011 12:49
Sa raman alaturi de el sau nu ? merita ? ma iubeste ? 8 De la: naomi 11 Martie 2012 19:40
barbat dependent de ma-sa 45 De la: kudika229638 1 August 2010 04:21
VOI CUM ATI PROCEDA? 40 De la: olguta79 6 Decembrie 2008 09:27