Setari Cookie-uri

M-a parasit..ok..il vreau inapoi...

am ajuns sa citesc din intamplare povestea ta deea,imi place faptul ca esti responsabila si ca ai realizat ca a fost vina ta..eu cred ca si daca se intorcea la tine(foaret putin probabil)nimic nu mai era ca inainte,si ajungeati tot la o despartire..considera-te norocoasa,ai trait o experienta din care ai invatat,ai invatat ce sa faci in urmatoarea pentru ca viata merge inainte si peste trecut se trece!sper sa fi fericita in continuare si sa nu reoeti greselile pup
Bibby
Postat pe 11 August 2008 11:04
Multumesc mult draga Bibby pentru parere..dar da-mi voie te rog sa te contrazic putin...dupa toata lectia asta de viata pe care am primit-o, ceea ce am realizat este faptul ca amandoi am fost de vina, in egala masura...amandoi am jignit, amandoi am inselat(el in adevaratul sens al cuvantului...eu cand ieseam cu un alt baiat la o cafea atunci cand ma certam cu el....am ajuns la concluzia ca si asta este un mod de a insela..increderea celuilalt)
Si DA ma consider norocoasa pentru ca am avut ce invata...sa numai ma cred buricul pamantului si sa apreciez persoana de langa mine,sa o respect daca la randul meu vreau sa ma respecte.
Si peste trecut nu se poate trece niciodata...nu ai cum sa-l uiti...daca esti destept iti poti face un prezent placut si linistit...daca inveti din greselile trecutului si incerci sa le indrepti si mai ales sa faci tot posibilul sa nu mai le repeti.
Si eu iti doresc tie multa fericire, sanatate(asta este cea mai importanta, crede-ma)...si sa ne auzim de bine
Pupici!
deea_elena
Postat pe 11 August 2008 15:56
tot asa cred si eu, ca ati gresit in egala masura.
e ok daca acum NU il mai vrei inapoi. pt ca NU il mai vrei inapoi, nu?
be strong!
morticia_adams
Postat pe 15 August 2008 00:16
Draga joana_rise...poate acum 2 zile iti puteam raspunde cu cea mai mare convingere ca nu-l mai vreau inapoi...dar in ultimele 2 zile am vb enorm de mult la telefon cu el...recunosc din initiativa mea.
Am vorbit atat de calm...am inceput cu un lucru marunt...vroiam sa ma mearga cu mine o ora in poligon sa mai exersez si eu putin, ca am traseul pe 1 sept...m-a refuzat din start...ca nu are timp, ca el in fiecare seara se intalneste cu iubita, etc, etc.
I-am spus ca sunt sigura ca nu asta e problema adevarata...si el mi-a spus ca am dreptate...ca nu vrea sa se intalneasca cu mine..deloc.
Sunt sigura ca nu vrea pt.ca stie ca inca insemn enorm de mult pt.el.
In fine am ajuns sa vorbim din nou ce nu am mers in relatia noastra, cate i-am facut eu, etc etc.
Mi-a spus si ceva care m-a dat pe spate...mi-a spus ca a fost la mare cu iubita lui...si acolo s-au certat si i-a dat vreo doua palme aleia.
Si ea i-a spus ca el niciodata nu ar fii avut tupeul sa se poarte asa cu mine si sa vorbeasca asa cu mine...cum o face cu ea.Saraca fata...chiar imi este mila de ea.
Si ce m-a durut ce-l mai tare a fost cand mi-a spus ca el s-a despartit de mine pt. ca numai suporta mistourile lui fratisu si ale prieteniilor lui si ca eu eram singura persoana de pe fatza pamantului care il putea aduce la exasperare...dar la fel pot spune si eu in cazul lui..
Dupa discutiile astea am fost terminata...oricat incerc eu sa ignor ce simt pt.el...nu pot.
E adevarat dc nu-l vad, nu vb cu el, nu aud nimic despre el...uit.
Dar cum am o mica discutie cu el...iar ma apuca un dor nebun dupa el..




Am discutat mult cu sora mea, ea ne cunoaste pe amandoi, stie tot ce a fost intre noi, toate detaliile...si m-a sfatuit sa incerc sa trec odata peste tot..mi-a spus ca sigur el ma iubeste, dar nu se v-a impaca niciodata cum mine...numai din cauza prietenilor, ca el numai la asta se gandeste, ca toti ar rade de el dc s-ar impaca cu mine...chiar mie in fatza mi-a spus un amic de-al lui...ca dc vreodata el s-ar impaca cu mine ar rade de el in fatza si l-ar face ce-l mai mare idiot.
Plus ca mai este si mama lui, care nu ma suporta..sunt atatea...incat ce-l mai bine ar fi sa urmez sfatul surorii mele...sa renunt.
Dar de fiecare data cand fac asta, cand imi revin ,cand uit de el...apare in calea mea..si atunci apar si amintirile frumoase, apar toate.
Nu stiu daca il vreau inapoi...stiu doar ca ma doare cand ma gandesc ca tinem unul la altul, dar orgoliul din amandoi nu ne v-a lasa niciodata sa fim iar impreuna..
Acum astept sa treaca timpul, sa-mi revin din nou, cat se poate....si sa las totul asa...chiar numai am putere sa lupt pt.el, nici macar numai am putere sa ma gandesc la el...ma simt tare obosita..si sufleteste si psihic.
Vreau doar liniste...putina liniste si stiu ca asta depinde doar de vointa mea...nimeni nu-mi poate oferi liniste decat eu si Bunul Dumnezeu...
Va multumesc dragele mele pt.sfaturi...si stiu ca va duc in eroare...ba nu-l mai vreau, ba iar plang dupa el...si-l vreau inapoi...stiu e ceva nebunesc...dar...chiar nu mai stiu ce sa mai zic...v-am pupat.
deea_elena
Postat pe 15 August 2008 10:24
Eu nu pot sa inteleg treaba asta cu orgoliul ... cum adica te iubeste dar nu poate fi cu tine din cauza prietenilor lui? Pai nu tu ar trebui sa fii cea care conteaza, nu se zice ca atunci cand iubesti nu mai tii cont de ce zic ceilalti? Din moment ce tu zici ca pentru el conteaza mai mult ce zic prietenii da-mi voie sa-ti zic ca nu te iubeste. Iar eu te intreb din nou ce face el? Iti da in vreun fel de inteles ca ar vrea sa se impace cu tine?
Nu ... cel putin asta inteleg eu...
Atunci de ce il suni, de ce te chinui singura? De ce te minti in continuare? Nu e el ultimul barbat de pe lumea asta indiferent cat de mult l-ai iubit. Te doare fiindca tu vrei sa te doara ...
diana2324
Postat pe 15 August 2008 16:21
Ai dreptate diana...el nu-mi da nici un semn ca ar vrea sa mai se impace cu mine...dimpotriva...imi da de inteles ca intre noi niciodata nu v-a mai fi nimic...
Dar e ceva ciudat in inima mea..de ce simt ca ma iubeste cand ne uitam unul la altul, cand ne tachinam...daca nu insemnam nimic pt. el..accepta sa iasa cu mine macar la un suc...dar el a refuzat...si el mi-a spus odata ca nu iese cu mine la o cafea...nu ca nu ar vrea, dar inca nu i-a trecut...ceea ce a fost intre noi...inseamna ca nici acum nu i-a trecut.
Daca intr-adevar nu-l mai interesam iesea cu mine o ora, mai vb si noi..si aia era...fiecare pe drumul lui...asa ma convingeam si eu si el ca intre noi nu mai e nimic...parerea mea.
Iti marturisesc ceva...si stiu ca o sa fiu fff criticata pt. asta.
Am ajuns la concluzia ca el a devenit o obsesie pt. mine...si tot ce-mi doresc este sa-l fac sa o paraseasca pe fata aia...pt. o saptamana, o luna...sa ma impac cu el, sa ma duc la el acasa, sa ma vada mama lui, care niciodata nu m-a suferit, la fel si amicii lui care ma "simpatizau"...si mai ales "prietenele mele de suflet"....care acum sunt prietene la catarama cu tipa asta.
Si daca ar fi sa reusesc asta...eu sa fiu cea care termina relatia, care pune punct...dupa ce-l mult o luna...
Stiu si eu ma detest pt.ceea ce-mi doresc....dar sunt sigura ca numai asa pot trece odata pt.totdeauna peste toata povestea asta.
Am incercat si metoda sa-l iert, sa uit tot, sa-i doresc fericire alaturi de fata asta...sunt momente cand, chiar simt asta...dar apoi imi doresc cealalta varianta de care ti-am spus...
Stiu ca razbunarea e arma prostului si lasa un gust amar si sufletul mai pustiu....dar nu ma pot abtine sa nu-mi doresc asta...
Nu stiu ce se va intampla pana la urma...dar deja am inceput sa pun in aplicare ceea ce ti-am spus...deja vb la tel de 3 zile..si asta dupa multe luni de pauza..cand nu ne-am mai vorbit mai deloc..
Acum ce o fi o fi....nu cred ca mai am ceva de pierdut...
Stiu ca sunt rea si egoista...dar asta simt in momentul asta.
Poate o sa-mi lumineze Dumnezeu mintea si o sa incetez sa-mi fac singura rau...sa vedem ce v-a fi..:(((
deea_elena
Postat pe 15 August 2008 22:42
din momentul in care ai inceput sa iti doresti sa ii faci rau, sa te razbuni, sa il vrei inapoi ca sa poti sa il parasesti tu, din acel moment nu il mai iubesti. iubirea inseamna sa vrei doar binele celuilalt, indiferent de cum ti-e tie. asa ca respira usurata, nu il mai iubesti, de acum te indrepti spre bine, de acum vei trece peste.
daca vrei sa te razbuni, razbuna-te, dar nu uita ca raul pe care il faci se intoarce. te-ai gandit ce ar fi acum sa rupi legatura cu el definitiv? sa nu il mai suni, sa nu ii mai raspunzi la telefon? daca ai face asta ai da dovada de inteligenta si de maturitate, ti-ai demonstra tie ca te-ai vindecat de el, iar el...el va ramane mai mult decat surprins, nu va putea sa creada ca tu poti sa faci asta, iar asta inseamna "sweet revenge".
te pup si fii tare!
cucubaubau8
Postat pe 16 August 2008 02:06
De data asta chiar nu stiu ce sa-ti spun ... din moment ce tu spui ca el a devenit o obsesie pentru tine. Iubirea de care vorbeai tu s-a trensformat in ceva bolnavicios. Daca l-ai fi iubit ai fi vrut sa-i fie bine indiferent alaturi de cine este. Tot ce ar fi trebuit tu sa faci era sa iti vezi de viata ta, fara ca el sa mai faca parte din planurile tale. El a fost trecutul ... ce urma depindea doar de tine. Recitind povestea ta observ tot mai mult ca tu nu ai facut nimic sa-l uiti, te-ai agatat de el, de fiecare vorba, de fiecare privire si totul s-a transformat intr-o obsesie, cum singura iti dai dreptate. Crezi ca o sa fii mai fericita daca o sa stea cu tine o luna? Daca inainte sa-i dai tu papucii o sa-ti greseasca el din nou si tu din nou o sa suferi? Crezi ca razbunarea e o solutie?
Din moment ce tu te gandesti in planul tau de razbunare la reactia mamei lui, a prietenilor lui, a "prietenelor" tale da-mi voie sa-ti spun ca tu nu te impaci cu el fiindca il iubesti, ci fiindca vrei sa faci rau... Asta nu e bine!
Mai gandeste-te!
diana2324
Postat pe 16 August 2008 11:03
Fetelor ultimul mesaj postat de mine a fost o nebuie...nu stiu ce era in mintea mea cand m-am putut gandii la asa ceva..probabil dupa discutile pe care le-am avut cu el acum recent, cand mi-am reamintit raul facut, felul in care s-a purtat cu mine, vorbele urate si jignirile...pe acestea ni-i le-am reprosat unul altuia la telefon...dar dupa cum am spus, intr-o discutie foarte calma.
Niciodata nu m-as putea reampaca cu el...nu as suporta sa ma sarute, sa ma atinga...nici macar pt. o ora...dar mai ales pt. o sapt., o luna..asa cum am spus in mesajul anterior.
Si DA...nu-l mai iubesc, pur si simpul devenise o obsesie...
L-am iubit cu toata fiinta mea...din pacate am realizat asta dupa ce mi-a dat papuci...aici a fost greseala mea, nu a lui.
Singura lui greseala a fost ca a fost parsiv...in timp ce eu mereu i-am spus adevarul...ma refer acum la faptul ca eu mereu i-am spus ca am iesit la un suc sau la o cafea cu vreun baiat at. cand ne certam(noi cand ne certam, de fapt spuneam ca ne-am despartit definitiv)...in timp ce el facea pe victima cand afla...iar el ma insela in adevaratul sens al cuvantului...adik el se culca cu altele, nu iesea la un suc...
Eu nu stiam toate astea, de aceea am suferit atat de mult la inceput cand s-a terminat...dar apoi cand mi-a spus in fatza de cate ori m-a inselat...cred ca at a incetat si iubirea mea pt.el.
Si am observat ca nici macar nu ma doare cand aflu ceva despre el si despre aia...inainte, cand ne-am despartit numai cand ma ganeam ca v-a pleca cu ea la mare...ma sufocam de durere si disperare...si cand am aflat acum 2 zile cand am vb.cu el...nu am simti decat indifetenta..si ceva normal..doar sunt impreuna de aproape un an...
Nu stiu de ce mai ma apuca cateodata momente din acestea de nebunie, de dorinta de razbunare..din moment ce nu-l mai iubesc..si sincer vorbind...cred ca din mandrie, cand imi amintesc ca el m-a parasit...si ca a umblat cu amandoua in paralel.
Asa ca nu-mi mai obosesc eu capul cu planuri de razbunare...am alte lucruri mai importante de facut...
Oricum fetelor va multumesc ca mi-ati deschis ochii...dar sincer aseara dupa ce am postat mesajul si m-am gandit la ce am scris...am vr sa deschid calc.si sa postez alt mesaj..in care sa scriu ce am scris acum...adik ca razbunarea nu e cea mai buna solutie..dar am zis sa o las pe a doua zi(era destul de tarziu).
Va pup si va doresc numai bine

deea_elena
Postat pe 16 August 2008 12:31
Ceau..ti-ar trebui in primul rand o pauza ca sa te hotarasti bine ce-ti doresti,desi ar trebui sa sti deja asta.Desi l-ai iubit,si te-a iubit,l-ai inselat,te-a inselat,l-ai injurat,te-a injurat..uite ca totusi..tu esti cea care mai are ceva de pierdut.Pierzi un timp important ca sa te gandesti la toate cate-ti trec prin cap,in loc sa faci ceva util pentru tine.Citeste o carte,iesi la plimbare,discuta q o prietena apropiata,q sora.pe el uita`l..si nu te mai gandi care si cat a gresit,pentru ca oricum nu faci decat sa ingreunezi situatia.el te evita,asta ar trebui sa faci si tu.ignoranta doare..e singurul lucru pe care ti`l indic.Sa fi iubita,si iubeste!!pussy
ayda4ever
Postat pe 16 August 2008 23:02
deea vreau sa te intreb ceva care nu are nici o legatura cu subiectul.tu ai crescut cumva fara tata?sau nu ai avut o relatie normala si afectiune din partea tatalui?daca nu sunt prea indiscreta raspunde-mi...e ft important felul cum te agati tu de el si daca ce banuiesc e adevarat ai nevoie de un psiholog:(te pup si astept un rasp

Postat pe 17 August 2008 07:21
Mai omul acela a avut dreptate cu absolut tot ce ti-a zis!Chiar esti jalnica...Tu singura ai scris ca iti bateai joc de ex-ul tau...si ai continuat sa-ti bati joc...Eu am citit toate postarile si iti spun parerea mea: tu esti o fetita alintata, rasfatata, care n-o sa se schimbe veci...ti-ai pierdut jucaria si o vroiai inapoi...nici macar dragoste nu se poate numi ca simti...aiurea!Cand iubesti un om,nu-l faci sa sufere in halul ala!Iar el chiar te-a iubit de ti-a acceptat toate mofturile...pana la un punct!!Reactia lui e absolut normala, a ta mai putin...Te-ai pus vreodata in locul lui?!?Cum sa se mai impace cu asa "poama"?Ce garantie sa aiba ca, asa cum te-ai urcat in patul lui,nu te vei urca si in paturile altora?!?Si scuza-ma ca iti spun asta, dar tu singura ti-ai facut-o cu manutza ta!!
O femeie adevarata n-ar face niciodata ce-ai facut tu...si totul "in numele dragostei" chipurile...!!!
blindgirl
Postat pe 17 August 2008 21:02
Blindgirl...nu mai judeca.Si-a recunoscut vina,si isi asteapta rasplata.Ca mai spera ca el sa o ierte, e normal.Nu se poate resemna..si asta pt k e mai mult decat o jucarie.Makr aqm a realizat asta!Nu sti nici cat de mult a iubit`o respectivul.Nu numai ea e de vina.El n`a stiut sa se faca respectat,daca ea l`a tratat asa.O femeie adevarata poate gresi..Tu n-ai gresit?Ea merita o sansa.Nu din partea lui,ci din partea vietii:sa invete din trecut, sa se schimbe, sa iubeasca din nou,sau daca pana acum n-a iubit ,sa intalneasca iubirea.
Iar gesturile disperate pe care le face...nu cred k le face doar ca sa`si recupereze jucaria..ceau.
ayda4ever
Postat pe 17 August 2008 23:18
Ayda stii vorba aceea...lupul isi schimba parul dar naravul ba!!!Asa ca...si mai e una: nu conteaza cate greseli faci in viata ci conteaza ce inveti din ele!
Sa fim seriosi, ce barbat accepta tot ce i-a facut ea daca n-ar fii iubit-o?!?Iar comportamentul lui de dupa, e fix urmarea a ceea ce i-a facut ea,nu?S-a saturat baiatu de toate "crizele" si si-a cautat pe altcineva...poate nu neaparat ca s-o uite pe ea ci ca sa aibe un pic de "liniste" si sa nu mai sufere.Iar el in graba n-o s-o ierte, sunt sigura de asta!!!
Din cate am citit eu, ea a mai spus odata ca se schimba si pana la urma acelasi comportament l-a avut, ba chiar mai rau...eu nu judec pe nimeni, se ocupa Cineva si de judecati dar ea ar trebui sa consulte un medic specializat..in psiholog...si nu zic ca e nebuna!!Ci pur si simplu acolo ar primi ajutor in problema ei...
Si hai sa fim seriosi,cand iubesti pe cineva,nu poti,oricum ai fii, sa te comporti cu el cum s-a comportat ea, sa-l faci sa sufere in halul ala...Ea si-a pierdut jucaria si face orice s-o castige inapoi...cred ca oricare dintre noi am trecut prin chestia asta si chiar daca n-am realizat pe moment ca asa stau lucrurile,mai tarziu ne-am dat seama...Eu sa fiu in locul lui n-as mai vorbi niciodata cu ea!
Iar daca vrea sa fie respectata, trebuie sa respecte!Uita-te si tu cum a vorbit cu unii dintre cei care au criticat-o...Ceau!
blindgirl
Postat pe 18 August 2008 19:39
nu cumva de fapt ti-e ciuda ca el are pe alta si tu esti singura? daca s-ar intoarce la tine, nu cumva dupa o saptamana l-ai parasi tu. ca sa i-o platesti? esti sigura ca durerea asta e generata de iubire?
Luan4
Postat pe 18 August 2008 22:54
deea poate o sa crezi ca delirez dar toata relatia ta cu exul tau are mare legatura cu faptul ca nu ai primit afectiune din partea tatalui.stiu ca ti se pare o idiotenie..dar sa stii ca de fapt tu te-ai agatat de el si poate asa o sa te agati de orice barbat pentru ca nu ai primit afectiune de la primul barbat din viata ta adik tatal tau.nu e vb de sexualitate deloc..e vb de sentimente si de psihic.eu te sfatuiesc sa te duci la psiholog..nu este o rusine..du-te si spune-i mai intai de relatia cu exul tau si apoi povesteste-i de tatal tau.o sa te ajute enorm.tu trebuie sa iti dai seama ca nu este iubire ceea ce simti..este o obsesie disperata sa nu pierzi afectiunea de la singurul om care ti-a dat-o:(Deja "relatia" este prea distrusa cu exul si nu o sa mai poti repara mare branza..si reparata..crezi ca o sa mai fie vreodata la fel ca inainte?nu cred ca vrei sa ramai cu un soc toata viata sau cu o obsesie..si totul porneste din copilarie iti zic sigur.nu o sa ai nik de pierdut...o sa te simti mult mai bine dar du-te la un psiholog ca totul porneste de la relatia pe care nu ai avut-o cu tatal tau si de asta te agati de acest om.te pup si multa bafta!

Postat pe 19 August 2008 07:40
Buna Deea!Am tot cautat niste postari de-ale tale unde mi s-a parut ca esti cam ironica!In fine...nu conteaza...
Ideea e ca tu te pierzi in amanunte,lucrurile sunt foarte simple,cel putin din exterior:Nu conteaza cine a gresit mai mult si cine mai putin:odata ce ai suferit din cauza lui, nu mai aveai ce sa-l cauti sa va impacati...pentru ca esti femeie si valorezi mult!Stiu ca e greu(si eu m-am despartit acum o luna si ceva de prietenul meu dupa aproape 3 ani, si eu am facut multe compromisuri-daca vrei o sa-ti povestesc-dar a venit vremea sa pun punct)!dar la fel trebuie sa faci si tu:PUNE PUNCT SI DE LA CAPAT!!!Fii puternica si nu te mai uita in urma,chiar daca vine si se pune in genunchi si iti cere iertare!NU MERITA!!!!Si da, cred ca cel mai bine ar fii sa mergi la un psiholog...sa ceri sfatul unui specialist...si vorba elenytei, felul in care te agati tu de el, are legatura cu tatal tau,cu faptul ca ai crescut singura(sa stii ca si eu am crescut fara tata,nu era alcoolic dar este un om foarte egoist...niciodata nu l-a interesat decat persoana lui!)
Oricum, stii vorba aceea:Te ridici,te stergi de praf si mergi inainte!!!
Bafta!!!
blindgirl
Postat pe 19 August 2008 16:36
Cand iubesti..intradevar nu iti bati joc,dar nici nu pui orgoliul mai presus de iubire.Eu cel putin asa gandesc!Si nu cred k e adevarat proverbul "Lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Oamenii se pot schimba,pot invata din greseli..ca aproape niciodata nu pot indrepta raul facut..e altceva.Dar exact cum ai spus..exista un Judecator.Ea a facut ce avea de facut,sa recunoasca greseala,sa o regrete,sa isi ceara iertare.Acum nah..dak atunci a fost capricioasa,rasfatata ,prea increzatoare in ea,n`a stiut sa`l aprecieze,si l-a pierdut..nu mai are ce sa faca.Doar sa mearga mai departe.Si eu am suferit mult,dar..am iertat,ba chiar respect si admir omul care m`a facut sa sufar mult,si constient.N-am eu dreptul sa condamn..eu doar iert(nu uit)..doar k sa pot merge mai departe,fara sa ma leg de un trecut si tot eu sa am de suferit .
Asta trebuie sa faca si ea..sa mearga mai departe,ca are o viata de trait,o scoala de facut,o cariera,celelalte..vin ele.

Imi pare rau ca ai avut si tu parte de o despartire,Blindfirl,vad ca a cam fost anotimul suferintei..totul se intampla cu un scop!Aveti grija de voi!ceau
ayda4ever
Postat pe 20 August 2008 00:49
De la: blindgirl, la data 2008-08-17 21:02:24Mai omul acela a avut dreptate cu absolut tot ce ti-a zis!Chiar esti jalnica...Tu singura ai scris ca iti bateai joc de ex-ul tau...si ai continuat sa-ti bati joc...Eu am citit toate postarile si iti spun parerea mea: tu esti o fetita alintata, rasfatata, care n-o sa se schimbe veci...ti-ai pierdut jucaria si o vroiai inapoi...nici macar dragoste nu se poate numi ca simti...aiurea!Cand iubesti un om,nu-l faci sa sufere in halul ala!Iar el chiar te-a iubit de ti-a acceptat toate mofturile...pana la un punct!!Reactia lui e absolut normala, a ta mai putin...Te-ai pus vreodata in locul lui?!?Cum sa se mai impace cu asa "poama"?Ce garantie sa aiba ca, asa cum te-ai urcat in patul lui,nu te vei urca si in paturile altora?!?Si scuza-ma ca iti spun asta, dar tu singura ti-ai facut-o cu manutza ta!!
O femeie adevarata n-ar face niciodata ce-ai facut tu...si totul "in numele dragostei" chipurile...!!!



dar spune-mi , o femeie adevarata judeca pe cineva cand acel cineva are urme de regrete pt ce a facut? ..... mai lasati-ma cu chestiile astea pe bune. uitati-va la voi si pe urma la restul!!!!!!!!1
morticia_adams
Postat pe 21 August 2008 02:52
imi dau seama ca iti e foarte greu deea, iti tin pumnii!
iti trebuie multaaaaaaaaaaa vointa.
morticia_adams
Postat pe 21 August 2008 03:00
HMM TOT CE SE DISCUTA AICI IMI AMINTESTE UN PIC SI DE RELATIA MEA DE 5 ANI!au trecut trei ani de la despartire,si da nu am reusit sa l uit!nu a fost chiar asa urat insa parintii lui erau impotriva mea,el a plecat la facultate in Bucuresti au intervenit certuri,gelozii,inselaciuni si alte prostii de genul pana cand ne am racit mult unul de altul si intr o toamma trista eu am pus punct motivand ca nu l mai iubesc asteptand reactia lui,reactia a fost:si eu cred ca nu te mai iubesc!Am murit si am zis aassta e punct!Am facut timp de 5 luni pe viteaza am iesit cu altii am spus chiar ca m am indragostit de altcineva si ii scoteam ochii cu asta timp in care el mai incerca sa ne impacam,timp in care ne vorbeam urat ne reprosam idiotenii!In primvara dupa multe telefoane si idiotenii am incercat sa o dreg eu, ma m dus dupa el m am injosit mult dupa parerea unora,dupa parerea mea doar incercam sa repar ceea ce fusese distrus de noi!Nu am incercat sa caut cine a gresit mai mult,incercam doar sa fie ca innainte!El a refuzat!Timp de un an inca ma mai vizita,mai faceam sex impreuna,pentru mine dragoste pentru el nu stiu exact ce!PLECA RAMANEAM CU ACELASI GUST AMAR SI ACEEASI DURERE!am intalnit pe altcineva am avut o relatie de un an nereusita bineanteles!Trecusera doi ani dupa asta innainte sa plec din tara timp de trei luni m am mai vazut cu el,el avand alta relatie deja stabila se mai culca cu mine!era doar dex acum era evident!insa de fiecare data cand aduceam vorba de impacare era vorba si de parintii lui si ca tot ceea ce a fost intre noi nu ne ar mai permite sa fie la fel!M am resemnat si am plecat din tara,am fugit de relatiile esuate de propriile sentimente incercand sa uit!A mai trecut un an,un an de cand sunt singura aici!Un an in care nu am reusit sa ma mai apropii de nimeni,un an de singuratate totala si lipsita de orice fel de relatii,sentimentale sau sexuale!NU MAI SUFAR DUPA IUBIRIILE PIERDUTE INSA ACUM SUFAR DE SINGURATATE SI DE TEAMA DE INCA O RELATIE ESUATA!
Sunt o fire foarte deschisa si comunicativa insa teama si gasirea de oameni nepotriviti m au adus la stadiul de singuratate!
SFATUL MEU ESTE SA NU MAI PRIVESTI IN URMA SI SA DAI TOT CE POTI PENTRU A FII MAI BUNA PENTRU TINE IN PRIMUL RAND IN FIECARE ZI!Sa ti demonstrezi tie ca esti o persoana demna de iubire si sa nu uiti ca iubirea o sa apara!Cu totii avem o jumatate acolo undeva si o vom intalni cu siguranta! IMI CER SI EU SCUZE CA AM SCRIS ATAT INSA SIMTEAM NEVOIA SA IMPARTASESC LUCRURIILE ASTEA!
MULT SUCCES DEEA!
NUMAI BINE! Andreea:)
mauinboots
Postat pe 21 August 2008 05:56
pentru deea: cred ca e singura poveste de pe foerum care m-a impresionat. cand citesc comentariile tale deea parca sunt cuvintele mele. nu stiu, pur si simplu nu am ce sa iti critic;
daca ar fi sa iti spun parerea mea ar trebui sa scriu 2 zile, dar de un lucru sunt sigura: cel care v-a plange( asta cand v-a fi un pic matur, peste vreo 3-4 ani) v-a fi el. orgoliul e o problema dar eu il prefer in locul prostiei.
dupa o relatie de 5 ani sa te culci cu el dupa ce v-ati despartit nu mi se pare deloc jalnic( spunea cineva , nu stiu cine), ai incercat, ai gresit, ai vazut realitatea. il vrei inapoi pt ca il si iubesti si in acelasi timp din orgoliu; parerea mea e ca dragostea si orgoliul merg impreuna daca sunt un pic dozate. oricum timpul le vindeca pe toate.
ocsa
Postat pe 21 August 2008 09:05
Presupun ca orice femeie are o relatie care a marcat-o si care ii influenteaza opinia in subiectul asta.

Eu as vrea sa fiu obiectiva (da, am la activ o relatie de 2.5 ani in care el m-a inselat cu cine a apucat etc, s'a terminat acum un an jumate, sunt cu altcineva, il iubesc, sunt fericita, fostul e o amintire indepartata, nu mai am nici un fel de sentimente pt el...desi l-am iubit muuult prea mult).

Nu o sa te acuz si judec ca mi se pare aberant, desi, sincer nu sunt de acord cu felul tau de a proceda.

1. in primul rand el era cu alta femeie si tu ai facut sex cu el -nu te-ai gandit ca devii la fel de rea ca si femeia asta pe care o urasti atat de mult? ai scazut foarte mult in ochii tai si ai lui (crede-ma) cand ai facut sex cu el. stiu ca nu te gandesti la ea, dar e vorba de tine, TU te-ai culcat cu prietenul altei femei, constienta de existenta ei..si NU, nu e o scuza faptul ca ai fost cu el 5 ani si l-ai iubit, nu este deloc o scuza...
2. chestia asta -ii citesti in ochi ca te iubeste etc -este o aberatie. omul iti vorbeste urat, se comporta urat, te trateaza ca un rahat in fata prietenilor lui etc...dar el te iubeste...ca ii citesti tu in ochi si suflet? REALITY CHECK: cineva care face asta nu (mai) iubeste!!! ok, te-a iubit mult in trecut dar s-a terminat. si NU, nu te va mai iubi, pentru ca te-ai umilit in fata lui, si nu e posibil sa recastigi respectul lui, indiferent ce faci. te-a iubit tocmai ca erai mandra si il tineai in suspans. E exact genul acela de barbat care iubeste o femeie care se joaca cu el.Acum cand ai vrea sa fii a lui total nu te mai vrea pentru ca nu aia vrea el de la o femeie.
3. nu te mai schimba pentru el...e cea mai mare greseala!!!repet:NU TE MAI SCHIMBA PENTRU EL SAU PENTRU ORICINE ALTCINEVA! Daca te schimbi, daca iei decizii legate de felul in care esti -fa-o pt tine. fii cum esti, rea, egoista etc, asta esti. daca nu esti fericita cu tine asa, ok, schimba ceva. daca esti, de ce sa schimbi? bine nu spun acum ca e ok sa fii egoist, dar oamenii sunt asa cum i-a lasat natura, si in general cand incerci sa schimbi ceva lucrurile se intorc in rau...dar repet, daca nu esti fericita asa, schimba tot!
4. acum intrebarea este daca il vrei pe baiatul asta inapoi sau nu...nici tu nu stii, dupa cate se pare.
ideea este ca tu ai spus ca orgoliul lui este mare, nu? uita de el total (forteaza-te daca trebuie!!!), concentreaza-te pe tine si viata ta, schimba-ti look-ul, fa-ti un prieten, nun il mai suna, nu il mai saluta, ignora-l total. in momentul in care te simti puternica, stapana pe tine poti sa il abordezi si sa il tratezi la fel de rece cum o face el.
singurul lucru care o sa il atinga cat de putin este fericirea ta cu altcineva (barbat, femei etc...), faptul ca iti merge foarte bine fara el si nu il mai vrei in viata ta. pentru ca orgoliul lui se hraneste din durerea ta...asta cred ca o stii.

In sfarsit, nu sunt de acord cu ce ai facut dar lasa, ca toate am facut nebunii de genul asta (eu treb sa recunosc, am taiat toate legaturile cu fostul meu cand si-a facut prietena stabila, pentru ca am fost EU inselata si nu as vrea sa devin nici 3% din femeia aceea care inseala...si acum sunt prietena cu actuala lui ;).
Nici nu te judec pentru ca nu am dreptul -si ar trebui sa nu te mai judece nimeni
Nu e vina ta ca "barbatii e porci", nu e vina ta ca v-ati despartit, el te insela, tu erai artzagoasa etc...ala era scenariul. In relatia viitoare te vei comporta mai bine.
Dar gandeste-te NUMAI la tine, nu la el, relatia cu el etc...esti tu si atat.
Te-am pupat, bafta multa!!!
Si voi railor mai lasati-o usor cu jignirile...pentru ca este adevarat, cand esti in situatia asta nu mai gandesti limpede...si faci numai tampenii, dupa aia tu te intrebi unde ti-a fost capul...
andreea_new
Postat pe 21 August 2008 10:36
andreea_new,
ocsa
Postat pe 21 August 2008 11:03
Buna!Am citit toata discutia de pe forum :D si cred ca am inteles destul de bine cum sta problema.
Trebuie sa constientizezi ca nu mai poate fi nimic intre voi.Din cauza a tot ce s-a intamplat, lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel ca la inceput. La cea mai mica cearta se va gasi unul dintre voi sa aduca vorba de trecut... Crezi ca daca va era sortit sa fiti impreuna se ajungea aici? Crezi ca asta e vre-un fel de test al dragostei voastre?
Asa cum ai recunoscut si tu esti "un pic :D" obsedata de el. Ca sa treci peste aceasta faza trebuie in primul rand sa te impaci cu ideea ca nu mai poate fii nimic intre voi, de fapt tu sa iti doresti sa nu mai fie nimic intre voi. De tine depinde totul. Trebuie sa il tratezi cu indiferenta si chiar sa nu te mai intreseze de el. Atunci cand vre-o "prietena" se ofera sa-ti dea anumite detalii despre el spune-i pur si simplu ca nu te intereseaza, ca pentru tine capitolul "Ionutz" e incheiat. Deasemenea te-as sfatui sa incetezi orice forma de comunicare/interactiune cu el. Sterge-i numarul de telefon, eventual schimba-ti numarul de telefon, inceteaza discutiile cu el pe mess/ da-i ignore, iar atunci cand va intalniti prefa-te ca nici nu-l cunosti. Asta cred ca ar fii singura modalitate de a-l uita, rupand orice legatura cu el. Stii tu vorba aceea:ochii care nu se vad se uita.A! Si pentru eventuale depanari ale calculatorului gasiti pe altcineva! Daca vrei sa il uiti si vrei sa treci peste faza asta nu poti face lucrul acesta dand nas in nas cu el in propria casa. Oricum nu te astepta ca lucrul asta sa se intample peste noapte. In cazul tau a trecut aproape 1 an, dar poate ca o sa-ti mai fie greu cateva luni de zile de aici inainte. Incearca sa iti gasesti pe altcineva. Orice s-ar intampla viata merge inainte! Doar nu o sa stai toata viata sa plangi dupa " primul"? Ai stat sa te gandesti daca te-ai vedea toata viata alaturi de el? El sa te insele la fiecare pas, iar tu sa te porti urat fata de el? Ti-ar placea felul asta de viata?
Nu stiu ce sa iti mai spun. Sper ca sfatul meu sa iti fie util. Astept sa intri pe forum si sa ne spui ca ai trecut peste capitolul "ionutz", ca ai parte de o relatie frumoasa alaturi de un baiat "de nota 10" si ca esti fericita. Mult noroc!
deutza_c
Postat pe 21 August 2008 11:32
Buna deea ,am citit povestea ta si vreau sa iti spun ca am trecut printr-o experienta asemanatoare...am fost 3 ani impreuna ,eu ma comportam aiurea el ma accepta asa cum sunt pana la un moment dat cand ne-am despartit ,am suferit enorm dar in acelasi timp am realizat tot ce am facut si m-am schimbat..m-am schimbat pt mine in primul rand si apoi pentru el ..dar desi i-am demostrat ca pot sa fiu si altfel el tot zicea ca NU vrea sa ne impacam ..slabisem enorm ,nu mancam,munceam ca nebuna stand cate 12 ore cu ochii in calculator pana am zis STOP ...oricat de mult il iubesc nu ma mai pot distruge in continuare.Am cunoscut un baiat si am zis sa ii ofer o sansa,sa incep o noua relatie.Si atunci el a realizat ca ma poate pierde,ca nu mai sunt disperata dupa el,ca pot avea o relatie serioasa si cu altcineva...asta dupa 2 ani in care m-am umilit in fata lui.Ma cauta disperat peste tot,imi urmarea masina sa vada pe unde sunt,chiar si noaptea venea in fata blocului sa vada daca sunt acasa.Ne-am impacat in urma cu un an jumate pt ca eu tot pe el il iubeam si stiam ca langa el imi este cel mai bine,acum suntem impreuna si ne este bine ,ne-am capatat din nou incredere unul in celalalt si ne gandim sa ne intemeiem o familie.Deci sfatul meu este sa incerci sa iti refaci viata dar nu cu aventuri trecatoare sau cu iesit in fiecare zi cu alt baiat ci incearca sa ai si tu o relatie iar daca el va incerca sa revina la tine tu sa iei decizia care vei considera ca este cea mai buna pentru tine.
roxana_urdea
Postat pe 21 August 2008 11:46
pot sa te intreb ceva?de ce nu cauti sa-ti faci alta relatie?prin ce ai trecut tu am trecut si eu si la un moment ma saturasem de ba te vreau ba nu te vreau inapoi.daca mai vrei sa vb asta e id ul meu de mess:cmlrxn@yahoo.com.
cmlrxn
Postat pe 21 August 2008 13:33
deea eu nu te judec deloc....si din contra te inteleg perfect,pt k atunci cand iubesti cu atata pasiunea.....esti in stare de orice...si eu sunt intr o relatie de 4 ani de zile cu cineva si am momente dastea cum aveai si tu...sa ma port urat etc...si imi dau seama k gressesc....Nu trebuie sa te ei dupa nimeni..si sa faci ce simtii tu....asta e viata.... pupici si ai grija de tine!
alina_luminita
Postat pe 21 August 2008 13:34
De la: ayda4ever, la data 2008-08-20 00:49:37Cand iubesti..intradevar nu iti bati joc,dar nici nu pui orgoliul mai presus de iubire.Eu cel putin asa gandesc!Si nu cred k e adevarat proverbul "Lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Oamenii se pot schimba,pot invata din greseli..ca aproape niciodata nu pot indrepta raul facut..e altceva.Dar exact cum ai spus..exista un Judecator.Ea a facut ce avea de facut,sa recunoasca greseala,sa o regrete,sa isi ceara iertare.Acum nah..dak atunci a fost capricioasa,rasfatata ,prea increzatoare in ea,n`a stiut sa`l aprecieze,si l-a pierdut..nu mai are ce sa faca.Doar sa mearga mai departe.Si eu am suferit mult,dar..am iertat,ba chiar respect si admir omul care m`a facut sa sufar mult,si constient.N-am eu dreptul sa condamn..eu doar iert(nu uit)..doar k sa pot merge mai departe,fara sa ma leg de un trecut si tot eu sa am de suferit .
Asta trebuie sa faca si ea..sa mearga mai departe,ca are o viata de trait,o scoala de facut,o cariera,celelalte..vin ele.

Imi pare rau ca ai avut si tu parte de o despartire,Blindfirl,vad ca a cam fost anotimul suferintei..totul se intampla cu un scop!Aveti grija de voi!ceau



Sa stii ca e foarte adevarat proverbul cu"lupul isi schimba parul dar naravul ba!Si cu mersul mai departe sunt foarte de acord,greseala ei este ca,probabil,inca se mai uita ianpoi...ar trebui sa fie puternica si sa nu mai faca asta!
In tot cazul,e treaba ei...
Si da,totul se intampla cu un scop...
V-am pupat
blindgirl
Postat pe 21 August 2008 14:27
buna deea,
nu sunt de acord cu ideea cum ca iubitul te-a inselat tb sa-l ierti si sa lupti pt ca-l iubesti... un barbat nu ar gandii si ar proceda in felul acesta... daca as trece prin ce ai trecut tu, as pune punct (indiferent cat as suferi, eu is orgolioasa si nu accept)...
iti urez multa bafta si sper sa reusesti sa treci peste "cumpana"
pupici
Bubu_uz
Postat pe 21 August 2008 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare timpul ma va ajuta sa-l uit? 53 De la: alissa_roberta 22 Ianuarie 2011 19:47
Ce sa fac ? 13 De la: kudika_325 17 Aprilie 2012 09:57
nu stiu cum sa renunt la el.... 7 De la: kudika033360 2 Septembrie 2009 21:15
dupa 17 ani de "caznicie"...divort 24 De la: stem_29 19 Decembrie 2010 18:44
imaterialul material 11 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:12