Setari Cookie-uri

Iubirea mea patimasa pentru un iranian

hello!

Draga mea, fa ce-ti dicteaza constiinta, pt. ca tu acum te afli intr-o perioada in care culegi informatii (pretioase de altfel), dar pe care nu cred ca le vei folosi vreodata.Degeaba iti explica fetele care au trecut prin experiente similare ca nu e tocmai ok aceasta relatie, pt. ca tu oricum vei face ceea ce simti.Am dreptate?
Inca ceva, Iranul e tara islamica 100% siiti, nu sunt arabi, sunt persani, legea lor e cea dictata de Coran, familii, triburi. N-ai vrea sa stii ca sunt in stare sa taie mana unui biet copilas doar pt. ca a indraznit sa fure o paine(fiindu-i foame).
Mult succes!
cpetruse
Postat pe 21 Octombrie 2008 10:18
Draga Cleopatra86, crezi ca daca femeile musulmanilor s-ar marita cu vreunul si nu ar fi virgine ar populariza asta la tot satul? NU! Deci, de unde poti sti sigur daca omu' s-a insurat cu o virgina sau nu? Daca ei se iubesc, si doresc sa fie impreuna, vor tine asta secret pt vecii vecilor amin, ca doar nu se vor face de ras fata de comunitate!
Si inca ceva: virginitatea este relativa! EU ori nu am fost niciodata virgina ori mai sant si acum la 50 de ani ca la primul contact nu am avut nici cel mai mic indiciu care ar fi demonstrat virginitatea mea... Nu mai fiti conservatoare, chiar daca v-ati musulmanizat!
umblataprinlume
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:09
De la: cleopatra86, la data 2008-05-26 12:59:30draga luna87.....daca un barbat are 21 ani....nu poate fi virgin?????????????nu se poate abtine????????crede-ma cat timp am fost logoditi am fost virgini ambii.....si noaptea nuntii a fost o noapte de vis....in care nu e loc de remuscari,rusine,sau regrete..................stai linistita ca astfel de barbati exista...nu toti pun pe locul intai dorintele animalice........mai sunt si barbati sinceri si curati.....pacat ca nu ai intalnit asemenea persoane..

Poate ca nu a mai avut contact sexual cu alta femeie, dar e ceva firesc si dupa cum toata lume stie, teenegerii mai au si mana: cand dreapata, cand stanga :)
umblataprinlume
Postat pe 23 Octombrie 2008 17:18
Despre barbatii musulmani prefer sa nu comentez, totusi.... dk te iubesc, pot sa faca orice PT tine, dar dk nu, pot sa faca orice DIN tine (nik pozitiv)!!!!!! Cred k nu religia lui ar tb sa fie un impediment pt tine, poate distanta (dar nici asta prea mult), iar faza cu virginitatea e....komik, problema reala e ca tu esti prea tanara pt o casatorie, nu crezi? Dar te inteleg, si eu am iubit un musulman (nu mai e nik, dar si acum ma fascineaza!), si eram dispusa sa ma marit cu el doar k sa-l ajut sa ramana in Romania!!!!! Acum se insoara si face copil cu alta (la 2 luni dupa despartire!)In schimb, are un frate kre ar face orice pt sotia lui, tot romanca!! Deci...iti doresc k barbatul care te-a bulversat, sa fie baiatul cel bun!!!!
LMB
Postat pe 1 Noiembrie 2008 20:45
Catre autoarea subiectului (fara nume si fara avatar??? oi fi vreun angajat kudica ce a aruncat subiectul spre testare la misto ???).
EU am fost in Iran la Teheran am stat 5 zile si tre' sa-ti spun ca mi-a placut. Mi-am facut chiar cateva prietene. Dar, daca vreodata vei fi nevoita sa traiesti acolo, nu cred ca ti-ar mai place. O femeie trebuie sa fie tot timpul cu capul / parul acoperit, unele sant chiar acoperite cu negru, din cap pana in picioare si nu oriunde au drepturi egale cu barbatii...
Cat despre Dubai, este un loc f deosebit (dupa parerea mea e cel mai frumos aeroport din lume si locul cu o mixura extrem de varieta a raselor si nationalitatilor lumii), dar in general acolo traiesc foarte bine numai bastinasii. Ei au incredibil de multe avantaje de la stat (la majorat primesc o renta viagera, o casa, niciodata nu platesc curent, intretinere, telefon, taxe, etc... ).
Cei care s-au stabilit acolo pt munca, sant de 2 categorii: unii mai norocosi care sant decent platiti, iar altii care sant pur si simplu e xploatati ca niste robi. In special muncitorii din constructii...

Cetatenie inainte era aproape imposibil de obtinut, mai nou am inteles ca la o casatorie mixta cu copii se poate obtine totusi dupa 30 sau 35 de ani...

Daca te intereseaza mai multe amanunte, contacteaza-ma prin mesaj privat, trimite-mi o adresa de email la care sa-ti dau informatiile.
umblataprinlume
Postat pe 2 Noiembrie 2008 20:09
De la: maryanasandu, la data 2008-01-17 12:09:15Nu este decat un cuvant de spus:FUGI!
Si o sa-l tot repet:FUGI!FUGI!FUGI CAT MAI POTI!
Diferenta de cultura in final o sa-si spuna cuvantul,si-o sa plangi.
Toate inceputurile sunt misto.
Esti mult prea tanare ca sa intelegi toate astea, dar noi degeaba vorbim, poate ca trebuie sa te dai tu cu capul de pragul de sus-cum se spune.
E mai bine sa suferi acum cand renunti la el, decat mai tarziu cu vreo 2-3 plozi, imbatranita inainte de vreme de dezamagiri si...poate ca sunt prea sceptica.
Si totusi-FUGI,cat te tin picioarele-face bine la sanatate!-Mariana

Foarte adevarat,FUGI cat mai repede.Si eu cunosc un caz,o fata deosebit de frumoasa,desteapta,plina de viata,cu simtul umorului,nu-ti pot spune ce fata deosebita.Tot asa s-a casatorit cu un iranian,a facut cum afacut,au facut doi copii repede si cand s-a vazut ca a legat-o bine,ea fiind o mama extrem de iubitoare,a inceput sa-i impuna legea lui,tolul in cap,privirea in jos,cand el este in compania prietenilor lui,ea nu are voie sa iasa din camera ei si daca este totusi nevoie,cu capl plecat si pe la spatele lor.El si-a adus si sora,nu are voie sa iasa in oras,sa-si viziteze rudele,pe mama ei,decat insotita de cumnata ei.S-a terminat cu machiaj,cu distractii.Ce sa-ti spun ,acum este o umbra de fata,a palit cu totul.A vrut sa incerce sa schimbe ceva,dar o amenita ca-i ia copii.El are si aici si in Iran o situatie deosebita.
Cam asa traieste o femeie la ei,pt musulmani in general femeia este sclava si are foarte puntine drepturi.
Ti-ar place o asa viata?!Te-ai multumi ca ai tot ce-ti trebuie,dar inchisa intr-o colivie?
Este alegera ta,noi nu potem decat sa-ti dam cateun sfat pe baza celor traite de altele.
Ai mare grija!!Nu-ti inchide tineretea,VIATA!!!
Alexandra09
Postat pe 10 Noiembrie 2008 11:54
De la: muslim, la data 2008-05-20 22:50:23zguza-ma luna, nu era nevoie sa te enervezi..eu am explicat felul lor de a gandi, nu am dat o regula universal valabila.

Muslim,parca inseama sora,tu esti musulmana la origini sau convertita?!
Alexandra09
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:01
draga mea vreau sa ti spun ca eu sunt cu un iranian de 5 ani..nu se compara cu nici un roman din cati cunosc,e un baiat extraordinar care ar face orice pt mine un baiat care ma iubeste ff mult si care ar face orice pt mine:)e adevarat ca e gelos pt ca are o alta mentalitate decat a noastra,ca am avut si momente bune si rele dar dupa 5 ani am ajuns la concluzia ca e cel mai bun lucru care mi se putea intampla:)si cel mia frumos.nu stiu inca daca ne vom casatori dar daca o vom face nu cred ca am sa traiesc in iran..oricum mai lasa un pic timpul sa treaca nu te grabi,nu traiesti langa el zi de zi trebuie sa ajungi sa l cunosti ff bine inainte sa faci pasul asta:)te pup si iti doresc succes
annne22
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:15
buna sunt carmen am f multi priteni iranieni sincer iti spun niste oameni super buni respectosi cu un caracter de nu am cuvine nu ai cum sa compari cu un roman .acum sincer nu stiu ce sa zic sa nu fie insurat la el in tara ca ei se insoara cam devreme ca la tigani sincer tb sa vb serios cu el si daca u simti ca e pt tine nu ai nimik de pierdut.la ei in tara ca femeie nu prea ai nimik de spus asta e mai greu .c sa zic multa bafta si sunt sigura ca el te vrea dac te-a cerut in casatorie sa de-a dumnezeu sa fii fericita.
Carmen_Consuela
Postat pe 22 Noiembrie 2008 23:20
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost foarte ocupata,ce pot sa va spun ca nimic nu e e nici foarte roz nici foarte negru,am fost chiar si in iran ,nu a fost wow dar nici nu va ganditi ca am stat inchisa in casa ,familia lui este de nota doua sute ,el a decis ca nu e bine sa ne casatorim in iran pentru ca imi lua pasaportul daca te casatoresti in turcia nu iti mai ia pasaportul ,el mi-a spus ca nu are nici un drept sa ma priveze pe mine de libertatea de a-mi alege unde vreau sa stau ,chiar m- a impresionat ,dar sa nu credeti ca este un ingeras mai are si crize de nervi cateodata nejustificate si idei putin mai deplasate ,am mai avut si certuri ultima s - a lasat cu o plecare de a mea de o luna la ai mei atunci pot sa spun ca l-am disperat complet dar merita pentru ca m-a batut ,pot sa spun ca familia lui era extrem de afectata chiar m-au sustinut enorm ,surorile lui si mama lui ,nu stiu se mai spune ca ele sunt cam false dar credeti-ma ca nu am ce sa le reprosez imi sunt mai mult decat surori
In rest totul merge de la sine cand mai bine cand mai rau acum sunt in romanica pentru sarbatori,ma duc in iran dar nu stau mai mult de 2 saptamani ,nu din alte motive sa stiti ca nu sunt chiar asa de acoperite dar mie mi se par cam nedezvoltati sau poate sunt eu prea pretentioasa in schimb va pot spune ceva daca intradevar te iubeste chiar daca face greseli tot tu decizi doar sa ii dai lui impresia ca el a luat decizia asta ma invatat o sora de a lui si sa stii ca ma cam ajutat,nu exista sa te inchida in casa sau nu stiu din ce am vazut iranieni sunt foarte iubitori cu sotiile lor ,depinde doar cat esti tu de diplomata ca femeie
va pupik si va promit ca mai scriu
c807
Postat pe 6 Decembrie 2008 17:38
Te-a batut???

Cam atat am avut de spus.
Kathara
Postat pe 6 Decembrie 2008 20:34
s
De la: hamade79_elena, la data 2008-01-17 17:59:41sotul meu este irakin, 29 de ani,...din baghdad. ne-am cunoscut acum doi ani pe internet...ne-am intalnit dupa 3 luni de discutii pe net in istanbul, ne-am casatorit dupa 10 zile si suntem si azi impreuna
sfatul meu este urmatorul...ptr a fi sigura ca nu te minte, casatores-te pe teren neutru(ex. turcia)
lucrurile stau cu totul altfel in momentul in care nu esti nici la tine nici la el in tara...si asta o spun din experienta mea
am avut si eu probleme de genul ca este terorist, ca mai are neveste..bla bla
multi inteleg gresit persoanele din tarile gen irak, iran, iordania....
este adevarat ca sunt si fanatici....dar sunt si oameni care nu isi doresc decat sa fie fericiti
si asta va spun ptr ca am cunoscut un om minunat care vine din cea mai urata si periculoasa parte a lumii...o tara cu razboi
randa
Postat pe 22 Decembrie 2008 20:03
Buna

poti sa imi dai si mie adresa ta de email pentru k as vrea sa vorbim mai multe.Am cunoscut si eu un iranian si anul viitor intentionez sa merg la el in Iran.
Mi-ar fi de folos niste sfaturi inainte de a face pasul acesta.
Adresa mea de email este ralu_25@yahoo.com

Multumesc din suflet
randa
Postat pe 22 Decembrie 2008 20:18
De la: cati_man, la data 2008-12-06 17:38:19Buna fetelor,
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost foarte ocupata,ce pot sa va spun ca nimic nu e e nici foarte roz nici foarte negru,am fost chiar si in iran ,nu a fost wow dar nici nu va ganditi ca am stat inchisa in casa ,familia lui este de nota doua sute ,el a decis ca nu e bine sa ne casatorim in iran pentru ca imi lua pasaportul daca te casatoresti in turcia nu iti mai ia pasaportul ,el mi-a spus ca nu are nici un drept sa ma priveze pe mine de libertatea de a-mi alege unde vreau sa stau ,chiar m- a impresionat ,dar sa nu credeti ca este un ingeras mai are si crize de nervi cateodata nejustificate si idei putin mai deplasate ,am mai avut si certuri ultima s - a lasat cu o plecare de a mea de o luna la ai mei atunci pot sa spun ca l-am disperat complet dar merita pentru ca m-a batut ,pot sa spun ca familia lui era extrem de afectata chiar m-au sustinut enorm ,surorile lui si mama lui ,nu stiu se mai spune ca ele sunt cam false dar credeti-ma ca nu am ce sa le reprosez imi sunt mai mult decat surori
In rest totul merge de la sine cand mai bine cand mai rau acum sunt in romanica pentru sarbatori,ma duc in iran dar nu stau mai mult de 2 saptamani ,nu din alte motive sa stiti ca nu sunt chiar asa de acoperite dar mie mi se par cam nedezvoltati sau poate sunt eu prea pretentioasa in schimb va pot spune ceva daca intradevar te iubeste chiar daca face greseli tot tu decizi doar sa ii dai lui impresia ca el a luat decizia asta ma invatat o sora de a lui si sa stii ca ma cam ajutat,nu exista sa te inchida in casa sau nu stiu din ce am vazut iranieni sunt foarte iubitori cu sotiile lor ,depinde doar cat esti tu de diplomata ca femeie
va pupik si va promit ca mai scriu

Sa inteleg ca tu ai de gand sa fi mai "diplomata" ca sa poata el sa fie "iubitor" si sa nu te mai bata???Adica daca tu esti cuminte(cum considera EL ca trebuie sa fii,evident)el o sa fie baiat bun si nu te mai bate???ba dimpotriva?Tu te vezi ce scrii?Nu cumva consideri ca ai fost indisciplinata si ai meritat sa fii batuta?Pai ca sa fii un bun diplomat iti trebuie istetime,pe cand tu...
eka
Postat pe 22 Decembrie 2008 20:35
de la randa pentru hamade79_elena

in primul rand vreau sa imi cer scuza k din greseala am copiat ce ai spus tu, sunt noua pe forum
Am cunoscut si eu un baiat iranian e de varsta cu mine, 27 ani , e student la Iasi.El locuia la Constanta cu sora lui care si ea este studenta la Constanta la medicina.Ne-am cunoscut pe net, printr-un prieten.Am vb pe net timp de 3 luni, dupa care a venit in orasul unde locuiesc eu si s-a mutat in chirie, unde am stat impreuna 7 luni.El a plecat de curand in Iran deoarece viza i-a expirat si asteapta sa merg eu in Iran sa ne casatorim acolo pt ai da viza.Ce nu inteleg eu cum de a lasat asa de usor Constanta, pentru venitul lui aici? Si inca de la prima convorbire pe net mi-a spus k s-a indragostit de mine si k vrea sa ma aiba de logodnica.In fine nu stiu il cunosc de aproape un an, dar al 6-lea simt incearca sa imi comunice ceva.In cazul in care decid sa ne casatorim unde ma sfatuiesti sa se efectueze casatoria de convenienta deocamdata: la Ambasada Romaniei in Iran?Ce implicatii sunt?Oare daca o sa vreau deocamdata numai loogodna, lucrul acesta il ajuta in obtinerea vizei.Odata casatorita acolo are un efect negativ asupra mea?
as vrea sa vb mai multe si pt asta las adresa mea de email:ralu_25@yahoo.com.Iti multumesc
randa
Postat pe 22 Decembrie 2008 20:39
de la randa pt eka
intentionez sa fac si eu o calatorie in Iran la prietenul meu, dar toata lumea imi baga in cap fel si fel de nebunii, k ce o fi sau ce s-ar intampla, k poate nu ma mai intorc vie, de parca merg cine stie unde.Ar trebui sa ma ingrijorez de ceva, are cineva treaba cu tine acolo?As vrea sa am o idee cam ce ma asteapta, cum ar trebui sa ma comport,sa ma imbrac....Scopul calatoriei mele este atat de a vizita orasul Teheran cat si a cunoaste familia lui, obiceiurile, si de a ne casatori pentru a obtine viza de Romania pentru el.Unde e indicat sa se efectueze casatoria? Este un om extraordinar, se comporta frumos, este respectuos, sensibil, dar parca simt ceva k nu e ok.Nu ii cunosc trecutul,prea dintr-o data ( ne stiam de 3 luni si el deja vroia sa se casatoreasca cu mine) ma vroia.Mi-e teama k nu cumva daca ne casatorim sa se schimbe: sa zica acuma esti a mea si fac ce vreau din tine, sa se apuce sa ma bata sau mai stiu eu..
randa
Postat pe 22 Decembrie 2008 20:50
De la: randa, la data 2008-12-22 20:39:08de la randa pentru hamade79_elena

in primul rand vreau sa imi cer scuza k din greseala am copiat ce ai spus tu, sunt noua pe forum
Am cunoscut si eu un baiat iranian e de varsta cu mine, 27 ani , e student la Iasi.El locuia la Constanta cu sora lui care si ea este studenta la Constanta la medicina.Ne-am cunoscut pe net, printr-un prieten.Am vb pe net timp de 3 luni, dupa care a venit in orasul unde locuiesc eu si s-a mutat in chirie, unde am stat impreuna 7 luni.El a plecat de curand in Iran deoarece viza i-a expirat si asteapta sa merg eu in Iran sa ne casatorim acolo pt ai da viza.Ce nu inteleg eu cum de a lasat asa de usor Constanta, pentru venitul lui aici? Si inca de la prima convorbire pe net mi-a spus k s-a indragostit de mine si k vrea sa ma aiba de logodnica.In fine nu stiu il cunosc de aproape un an, dar al 6-lea simt incearca sa imi comunice ceva.In cazul in care decid sa ne casatorim unde ma sfatuiesti sa se efectueze casatoria de convenienta deocamdata: la Ambasada Romaniei in Iran?Ce implicatii sunt?Oare daca o sa vreau deocamdata numai loogodna, lucrul acesta il ajuta in obtinerea vizei.Odata casatorita acolo are un efect negativ asupra mea?
as vrea sa vb mai multe si pt asta las adresa mea de email:ralu_25@yahoo.com.Iti multumesc

Daca ai atatea intrebari si al 6-lea simt este in "alerta" nu inteleg de ce vrei neaparat sa mergi in Iran in vizita sau doresti sa te casatoresti cu el...Daca ai "resentimente" sau crezi ca ceva nu este in ordine, lasa-l si nu mai pierde timpul.
Iar in privinta Iranului informeazate pe net, ca exista destule situri sau filme despre Iran.

http://de.youtube.com/watch?v=kK-IfiadQu8&feature=PlayList&p=43A5348CBB5088BD&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=GZF9Zs9AYl8&feature=related
Cauta ca exista destule documentare despre viata femeilor de acolo.;-)

Doar daca il iubesti si crezi ca el este barbatul vietii tale pentru care esti capabila sa risti si sa pierzi totul atunci ramane decizia ta.Faci ce te sfatuieste inima si ratiunea nu ce spune lumea.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Decembrie 2008 00:11
De la: randa, la data 2008-12-22 20:50:58de la randa pt eka
intentionez sa fac si eu o calatorie in Iran la prietenul meu, dar toata lumea imi baga in cap fel si fel de nebunii, k ce o fi sau ce s-ar intampla, k poate nu ma mai intorc vie, de parca merg cine stie unde.Ar trebui sa ma ingrijorez de ceva, are cineva treaba cu tine acolo?As vrea sa am o idee cam ce ma asteapta, cum ar trebui sa ma comport,sa ma imbrac....Scopul calatoriei mele este atat de a vizita orasul Teheran cat si a cunoaste familia lui, obiceiurile, si de a ne casatori pentru a obtine viza de Romania pentru el.Unde e indicat sa se efectueze casatoria? Este un om extraordinar, se comporta frumos, este respectuos, sensibil, dar parca simt ceva k nu e ok.Nu ii cunosc trecutul,prea dintr-o data ( ne stiam de 3 luni si el deja vroia sa se casatoreasca cu mine) ma vroia.Mi-e teama k nu cumva daca ne casatorim sa se schimbe: sa zica acuma esti a mea si fac ce vreau din tine, sa se apuce sa ma bata sau mai stiu eu..

Vezi ca in Iran esti sub tutele lui, nu poti parasi tara daca nu iti da el voie.
Kathara
Postat pe 27 Decembrie 2008 00:48
nu stiu cine esti dar te anunt ca povestea care ai postato imi apartine in totalitate si afostscrisa de mine cu id cati_june nu pot crede ce vad cat tupeu am deschis acest subiectexact acukm 1 an de zile tot ce este postat de tine este copiat cuvant cu cuvatny
c807
Postat pe 27 Decembrie 2008 22:53
De la: cati_man, la data 2008-12-27 22:53:08nu stiu cine esti dar te anunt ca povestea care ai postato imi apartine in totalitate si afostscrisa de mine cu id cati_june nu pot crede ce vad cat tupeu am deschis acest subiectexact acukm 1 an de zile tot ce este postat de tine este copiat cuvant cu cuvatny

Cu bataie cu tot?
Kathara
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:21
De la: bestdevilinside, la data 2008-12-27 00:11:29
De la: randa, la data 2008-12-22 20:39:08de la randa pentru hamade79_elena

Daca ai atatea intrebari si al 6-lea simt este in "alerta" nu inteleg de ce vrei neaparat sa mergi in Iran in vizita sau doresti sa te casatoresti cu el...Daca ai "resentimente" sau crezi ca ceva nu este in ordine, lasa-l si nu mai pierde timpul.
Iar in privinta Iranului informeazate pe net, ca exista destule situri sau filme despre Iran.

http://de.youtube.com/watch?v=kK-IfiadQu8&feature=PlayList&p=43A5348CBB5088BD&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=GZF9Zs9AYl8&feature=related
Cauta ca exista destule documentare despre viata femeilor de acolo.;-)

Doar daca il iubesti si crezi ca el este barbatul vietii tale pentru care esti capabila sa risti si sa pierzi totul atunci ramane decizia ta.Faci ce te sfatuieste inima si ratiunea nu ce spune lumea.

da draga tarfa.

Postat pe 31 Decembrie 2008 21:31
Buna fetelor!!

Este prima data cand am simtit nevoia sa scriu si eu ceva din propria experienta :)
Intreba Ramo cum iti dai seama daca un barbat este virgin, ca la o femeie se cunoaste dar la un barbat nu. Cum sa nu se cunoasca mai? Chiar nu vreau sa devin vulgara si sa dau detalii tehnice :) va imaginati si voi ce se intampla primele 3-4 incercari:D
Spun asta pentru ca eu eram virgina, el era virgin, eu aveam 18 ani, el 21 de ani. Da exista si vor exista barbati virgini la 21 de ani!! Barbatul era la Academia de Politie pe vremea aia iar dupa ce a terminat facultatea s-a mutat pentru mine in orasul meu ca sa putem sa stam impreuna. Nu are sens sa va mai spun cum arata, va trimit o poza pentru cele curioase si judecati singure. A urmat o relatie de 7 ani care s-a terminat acum doi ani si jumatate pentru ca am realizat ca ne-am maturizat amandoi diferit, drumurile noastre au inceput sa nu mai corespunda.. acum e cu o fata care se numeste exact ca mine dar e cu muuuulti anisori mai mare decat el...
Imi cer scuze pentru off topic dar consider ca fiecare trebuie sa isi aleaga propriul drum in viata, oricate "sfaturi" ti-ar da oamenii tot nu vei invata decat din propriile experiente iar din cate am inteles tu deja l-ai cunoscut mai bine si a ajuns sa dea in tine? Nu inteleg de ce cineva ar accepta asa ceva, gandeste-te ca va da din nou(asta nu e o presupunere, e o certitudine), va da in copiii lui(care pot fi si ai tai). Asta iti doresti tu de la viata? Atata poti, asta meriti?? Nimeni nu merita asa ceva!!!
liliana2005
Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:11
Hmm, ce-i cu gingasul Fucking Bitch, imi foloseste imaginea ca un semn de omagiu? I am touched, really!
Kathara
Postat pe 10 Ianuarie 2009 02:17
Si eu am un prieten in alta tara. M-a vizitat de doua ori in Romania, mi-a spus ca ma iubeste, dar nu m-a cerut in casatorie. Nici aluzii nu a facut. M-a invitat doar la el in aprilie. Mi-e dor de el, pana in aprilie mi se pare o vesnicie.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:15
Va rog sa-mi raspundeti, sa ma resemnez si sa-l uit, sau pot spera ca vom ramane impreuna?
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:18
eheeeeeeeeeeeeeee
da si cand ajungi!
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:19
de ce sa ti zicem noi?!
tu nu poti sa te gandesti? noi stim ce e mai bn pt tine, sau tu?!
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:20
Pai vreau si eu un sfat, pentru ca sunt mai mereu trista. Cum sa ies din starea asta?
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:23
de ce anume esti trista?!...
vrei pe cnv aproape de tine? dar cand esti cu el ...te simti tot trista?
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:26
Nu, nu sunt, dar vreau sa fiu cu el, nu vreau o relatie la distanta.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfat:) 1 De la: barda_ 19 Septembrie 2011 01:06
relatie - iubire cu o femeie cu 2 copii 38 De la: kudika_22896 20 August 2016 15:35
Ce ati facut cand barbatii iubiti nu s`au ridicat la asteptarile voastre? 53 De la: kudika029282 29 August 2010 18:22
vreau sa imi sterg contullllllllllll 5 De la: mahy33 26 Februarie 2010 22:55
need an advice...... 32 De la: capriciosa 5 Septembrie 2009 20:05