Mai multe
| ...stai cuminte...iti spune Stan Patitul...cat e de greu sa lupti ptr o iubire care se destarma la o adiere de vant in dubai...am iubit ..inca il mai iubesc..un musulman...si am ramas singura...sunt si minuni...in caz ca te accepta familia lui...dar mai rar...bafta.. | ||
|
kudika25 Postat pe 8 Mai 2009 14:22 |
||
|---|---|---|
| e adevarat ca exista oameni si oameni si k nu toti sunt la fel numai k islamicii au tendinta de a cataloga femeia ca pe o sclva si mie mi-a ramas in minte doar un film care l-am vazut acum ceva timp inspirat din caz real...ea americanca el iranian stateau in SUA se iubeau erau doctori erau intr-o luna de miere mereu pana kand el a vrut sa plece in iran in vacanta in iran sa cunoasca si copilul familia tatalui...e si dupa ce a ajuns in iran sa vedeti ce a patimit americanca si ce bataie si injurii si sechestrare a avut parte de la sotior si de la familia lui..nici macar ambasada sua nu avea cum s-o scoata de acolo...intr-un final ajutata de unul a resuit sa ajunga in turcia cu copilul si de acolo sa revina in sua ....si mai erau si alte americance acolo care mancau bataie k pe paine doar ca ridicau ochii din pamant dar nu au avut curajul asteia sa fuga.....asa k mare atentie k nu se stie niciodata | ||
|
viviana23 Postat pe 9 Mai 2009 14:29 |
||
| vezi unde ai gresit...cind totul nu iese bine,puneti vina pe sexul tare.trebuia sa simti singura daca e insurat sau nu.Musulmanii CREDINCIOSInu inseala nevestele lor.Lasate greu de abordat, nu sari in patul oricui barbat.Musylmanii nu iau femei folosite(secand hand)sori! | ||
|
|
||
|
Postat pe 10 Mai 2009 15:50 |
||
| buna dimineata | ||
|
Cassey Postat pe 18 Mai 2009 09:15 |
||
De la: kudika023908, la data 2009-05-10 15:50:20vezi unde ai gresit...cind totul nu iese bine,puneti vina pe sexul tare.trebuia sa simti singura daca e insurat sau nu.Musulmanii CREDINCIOSInu inseala nevestele lor.Lasate greu de abordat, nu sari in patul oricui barbat.Musylmanii nu iau femei folosite(secand hand)sori! Sori adica surori? Te intreb ca mi-a cerut un iranian sa-i fiu sora si nu prea am inteles initial. |
||
|
Kathara Postat pe 12 Iunie 2009 23:04 |
||
De la: dana10bomboana, la data 2008-01-17 11:35:20gandeste de o mie de ori inainte de a face ceva, de a lua o decizie...fii mai mult decat foarte precauta..be a smart girl..;) Si eu cunosc un caz fix asemanator. Doar ca mai nou familia tipului i-au zis ca ii vor lua fetita daca mai vrea sa se desparta de el. Asa ca saraca femeie sta cu el pana face fetita 18 ani sa se poata desparti de el fara sa ramana fara copil. Sfatul meu e sa mai astepti. La o dragoste asha de mare ar putea si el sa faca niste sacrificii sa zic asha, sa mai astepte putin, sa te viziteze in denemarca de exemplu. V-ati cunoastea mai bine. Este putin periculos sa te aventurezi mai ales acum in Iran unde totusi nu cunosti si nu stii mai nimic... |
||
|
mirabela30 Postat pe 27 Octombrie 2009 00:49 |
||
| Hello fetelor , si ue sunt un roman indragostit de o iranianca . Ce ma sfatuiti ? Ar trebui sa merg in Aprilie la ea . (m-a chemat si ea si familia ei ) . Ce ma sfatuiti sa le fac cadou? O cunosc de mult timp , ne intelegem foarte bine, e o persoana ce rade foarte mult ( asta imi place ca macar nu e posomorata ) hehehe :) . Deci ? astept raspuns de la voi :) | ||
|
Sebastian1984 Postat pe 28 Decembrie 2010 13:47 |
||
|
Eu am fost 3 zile la Teheran si mi-a placut f mult. Trebuie doar sa fii foarte atent la ce vorbesti e cam ca si la noi pe vremea lui Ceausescu. Securitatea este peste tot. Daca cineva ti vorbeste de actuala organizare de stat, de guvern, de fostul rege, fii foarte atent si diplomat, evita si inchide imediat orice astfel de discutie!!! Te sfatuiesc sa inchizi imediat astfel de discutii nici macar sa nu asculti, nici macar cand se plang ca este foarte greu... Si inca ceva: nu purta cravata sub nici o forma! Obsearva: seful statului nu poarta cravata nici la cele mai sofisticate ceremonii! In rest, totul e ok! Nu stiu cum este daca faci sex cu tipa de care vorbesti, probabil e o chestie extrem de delicata si periculoasa! |
||
|
umblataprinlume Postat pe 28 Decembrie 2010 18:08 |
||
|
PS: Probabil niste esarfe frumoase ar fi f utile, dar mai bine intreaba-i pe ei ce-si doresc! Sub nici o forma palinca de Ardeal
|
||
|
umblataprinlume Postat pe 28 Decembrie 2010 18:10 |
||
De la: sabineschreo75, la data 2009-01-10 12:51:31Ar fi fost prea frumos oricum ca sa fie adevarat. Sper sa ies din starea asta de apatie, care s-a instalat dupa plecarea lui. Mi-e foarte greu, oricum. Stiam ca nu poti avea incredere in oameni, dar iata ca a stiut sa ma minta. Tot raul este spre bine! Timpul va dovedi ca asta este varianta cea mai favorabila a vietii tale! Vei vede, vei gasi cea ce cauti cu adevarat atunci cand te astepti mai putin. Traieste-ti viata si nu miza totul pe o singura carte, lasa deschise mai multe variante. Nu lua nimic foarte serios decat dupa ce te convingi ca e cu adevarat serios si de cealalta parte ... Lasa deschise cnalele iubirii si fericirii dar nu te crampona, ca asta sperie barbatii! MUlt noroc si un an nou fericit!
|
||
|
umblataprinlume Postat pe 28 Decembrie 2010 18:24 |
||
|
Uita-te la filmul asta ,este ceea ce ai nevoie Not without my daughter o poveste adevarata Sau citeste cartea Numai cu fiica mea scrisa de Betty Mahmoody |
||
|
kudika347493 Postat pe 3 Ianuarie 2011 13:13 |
||
|
Am o veste pentru toate fetele care au relatii cu arabi musulmani...am inceput sa scanez cartea Numai cu fiica mea scrisa de Betty Mahmoody.Este povestea adevarata a unei americance casatorita cu un iranian care ajung sa traiasca in Iran. Daca doriti aceasta carte va rog sa ma contactati la adresa de amail andreeafzx@yahoo.com cel mai probabil la sfarsitul lui ianuarie 2011. |
||
|
andreeafzx Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:30 |
||
De la: , la data 2008-01-16 23:12:09buna ,Tu cate probleme ai mai fata?
|
||
|
Valy90 Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:32 |
||
| Sotul meu este iranian. Este mai mare decit mine cu 14 ani. Sintem impreuna de 11 ani. Pentru mine este o relatie extraordinara, foarte egala - un parteneriat intre doi oameni cu multe scopuri comune. Am fost casatorita inainte cu un roman, dar relatia cu 'iranianul meu' este extraordinara, deschisa, bazata pe reciprocitate, respect, si dragoste. Sintem la fel de educati (post-bachelor degrees), venim din circumstante sociale asemanatoare (familii bine stabilite, parinti educati si ambitiosi cu servicii profesionale, mama mea este fizician, mama lui violonista), si avem aspiratii asemanatoare. Familia mea nu este foarte religioasa, familia lui este mult mai putin religioasa decit a mea (desi crescut musulman, tatal sotului mei a fost ateu.) Sincer, pe mine ma prinzi la biserica o data la trei ani, si pe el nu il prinzi la moschee niciodata. Pur si simplu sintem asemanatori si asta conteaza extraordinar de mult intr'o relatie. In Romania nu ai avea o relatie cu un barbat mai putin educat decit tine, sau dintr'o alta categorie sociala. De ce ai avea o relatie buna cu un strain care vine dintr'o categorie sociala diferita, sau e mai putin educat formal decit esti tu? Asa ca gindeste'te bine si intreaba'l de unde vine, unde a studiat, pune'i intrebari despre familia tu, incearca sa stabilesti faptul ca aveti puncte comune. Daca te iubeste, nu o sa se supere, dimpotriva, va privi 'rechizitoriul' intr'un mod pozitiv, dovada ca vrei o relatie stabila. Gindeste'te bine ce faci si nu uita ca foarte multe femei intra in tot soiul de relatii orbeste, fara prea multa gandire critica. Tu sii cel mai bine ce este de facut pentru ca tu ai toate datele sociale, educationale, si morale. | ||
|
lulunw Postat pe 28 August 2011 23:41 |
||
De la: , la data 2009-05-10 15:50:20vezi unde ai gresit...cind totul nu iese bine,puneti vina pe sexul tare.trebuia sa simti singura daca e insurat sau nu.Musulmanii CREDINCIOSInu inseala nevestele lor.Lasate greu de abordat, nu sari in patul oricui barbat.Musylmanii nu iau femei folosite(secand hand)sori! ... romanii nu au de ales ... ... dar pe total e corect ce ai spus ...
|
||
|
marco918 Postat pe 28 August 2011 23:50 |
||
| Poate sa fie si hindus, in Iran nici eu nu as pleca. | ||
|
Eva32 Postat pe 30 August 2011 00:58 |
||
De la: , la data 2008-01-16 23:12:09buna , In primul rand nu stiu cum un mebru din 2009 poate publica un articol in 2008 ,dar dupa cum se vede se poate.Eu sunt autoarea initala a acestei povesti si vreau sa va spun ca anii au trecut si nu regret nimic,vreau sa va multumesc la toti celor care ati fost alaturi de mine cu sfaturi ,nu vreau sa contrazic pe nimeni ,eu cred ca toate sfaturile au venit din suflet si mai cred ca pana nu ai o experienta proprie ai o alta parare si fie ca ai o experienta proprie parea ta poate fii formata doar in urma la ceea ce ai trait tu,inseamna ca nu putem sa catalogam iranieni ,indieni,chinezii,italienii,etc ca fiind niste persoane in genul asta care fac asa care se duc asa care....bla bla bla.Nici un om nu are manual de functionare si nici instructiuni,depinde om,la o mana avem 5 degete si toate sunt diferite asa e si cu oamenii .Eu sunt foarte fericita alaturi de sotul meu,este un om super nu sunt nici cu basmale in cap nici nu ma rog de 5 ori pe zi nici nu are un harem acasa in iran,am fost in iran de mai multe ori pot spune ca imi este greu sa ple sunt niste oameni super sufletesti si primitori,da a trebuit sa port batic pe strada datorita regimului ,dar noi cands spun noi ma refer si la surorile lui si la mama lui ,etc,nu folisim acel batic in afara iranului sau in casa ,il purtam ca asa trebuie in iran,eu acum locuiesc in uk cu el,suntem un cuplu fericit egal,nu pot spune ca e nu mai miere avem urcusuri si coborasuri .Pot spune cunosc cupluri formate din iranieni si est europence fericite dar si unele care sunt destinate eseculyui si au experiente urate ,totul depinde. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postarea me,vreau doar sa intelege-ti asta e parea mea despre iranieni pentru ca vine din experienta mea ,in caz de aveti pareri contrare vi le respect asa cum sper ca si voi imi veti respecta parerea Pupici dulci la toti si sper sa mai vorbim Xxxxx |
||
|
c807 Postat pe 18 Noiembrie 2011 19:09 |
||
|
Draga c807, ma bucur ptr. tine ,dar nu te cred in totalitate! pe undeva bravezi si dai o nuanta prea roz lucrurilor care nu sant chiar atat de roz! Faptul ca esti stabilita in UK , asta iti ofera o casnicie mai linistita alaturi de un iranian ! deoarece ,societatea in care va desfasurati activitaea zilnica nu este indoctrinata de fanatismul religiei islamice! ceea ce.. in ceea ce te priveste a fost un noroc! Dar...tu stii foarte bine ce inseamna viata in Iran! Tu stii foarte bine conceptiile vechi si bine inradacinate ale familiilor iraniene si faptul ca nu traiesti alaturi de ei tot timpul si te duci doar ca musafir iti confera un alt mod de a fi tratata! Daca este real faptul cu ceea ce ai spus despre familia lui ! Stii cred, si cunosti foarte bine dedesubturile vietii in Iran si care sant neajunsurile si dificultatile cu care se confrunta sotiile straine ale iranienilor! Daca tu ai fost o norocoasa (ceea ce inclin sa ma indoiesc) si nu le-ai simtit ,asta nu insemna ca poti generaliza! Hai sa fim serioase si sa spunem lucrurilor pe nume! Intrebarea mea ar fi ...care este motivul care te-a facut sa deschizi acest topic,daca nu ai nici "problema " sa zic asa??? ai vrut sa testezi utilizatorii ,sa vezi ce sfaturi primesti, amuzandu-te pe seama lor ,si gandintu-te ce desteapta esti si ce gluma buna ai facut??? In opinia mea (si cum dreptul la opinie este liber) tu ai o problema intr-adevar care te macina, si pe care ai fi vrut sa o discuti pe parcurs, dar ceva te-a facut sa te schimbi si sa o lasi asa cum a cazut! Motivul..nu il cunosc ,acela numai tu il poti sti! Pe altii poate-i poti duce cu presul ,dar pe mine nu !Iti spun asta deoarece am in familie ,o ruda care a fost logodita cu un iranian,s-au cunoscut in strainatate ,au venit in Rom. impreuna ca el sa cunoasca familia fetei, apoi a plecat ea in Iran ptr. a cunoaste familia lui ,dupa care totul a inceput sa se destrame ptr. ca nu au putut-o prosti,aratandu-i doar mierea de la suprafata,ea a vazut mai mult, si ce se ascundea mai pe la fundul butoiului cu miere! am vazut casete video, filmulete facute in Iran de aceasta ruda a mea ,in timpul vizitei ei acolo,cu familia lui , casa in care locuiau,cum luau cina, camera unde au locuit ca oaspeti,imagini de pe strada,de la cumparaturi si de la plaja,cand au fost in vizita la alte rude ale familiei lui ,asa ca ...de aia iti spun ca pe mine nu ma poti duce cu presul! Nu stau sa iti spun ce am vazut si ce am auzit din povestile ei,ptr. ca inclin sa cred ca stii foarte bine la ce ma refer ! Lasa bravada asta de fatada la o parte si spune mai bine ce te framanta sau cu ce te confrunti si nu poti discuta cu apropiatii de frica sa nu ti se de-a peste nas cu .."vezi,ti-am spus eu ca asta o sa patesti ..." si e.t.c ! De ce nu spui ca mananca pe jos, cu mana chiar daca au case care arata ca niste palate din povesti cu mobila alba si persane scumpe,fumeaza din narghilea tot pe jos si asta este un obicei popular ,de obicei opium ,in orice casa.ca el, sotul nu iese din cuvantul mamei lui si daca tu ai vrea sa faci altceva nu poti sa treci peste cuvantul mamei,chiar daca tu-i esti sotie,ca pe strada trebuie sa porti inafara de broboada si aceea rochie lunga pina la glezne peste hainele obisnuite,chiar si ca straina (am vazut filmuletul de la aeroport ,cand au asteptat-o cu ele in sacosa si i le-au dat imediat dupa ce s-au salutat si pupat),ca la plaja nu ai voie sa te dezbraci in costum de baie si trebuie sa stai tot cu camasoiul ala lung pe tine si imbrobodita, ca au obiceiul sa faca dragoste anal din cauza regimului fanatic de a fi fata mare pina la nunta,si dupa aia se obisnuiesc si vor tot timpul(ma refer la sot), ca atunci cand te duci in vizita ,stati in camere diferite ,femeile cu femeile si copiii iar barbatii numai cu barbatii ,ca ei ,barbatii iranieni se pot casatori si avea pina la 4 neveste fara nici un fel de problema,si...multe altele,pe care TU le stii bine cred! Lumina in care ai prezentat tu lucrurile pe aici este plina de neadevar si asta m-a deranjat,de asta am facut efortul sa-ti raspund ! Daca iti place sa fii manipulatoare ,manipuleaza! dar nu pe aici..fa-o printre cei apropiati tie! |
||
|
kudika132368 Postat pe 19 Noiembrie 2011 09:36 |
||
De la: c807, la data 2011-11-18 19:09:27De la: , la data 2008-01-16 23:12:09buna , TU STII CE COLIVIE FRUMOASA ARE PAPAGALUL MEU .STII CAT DE FERICIT ESTE ?
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 19 Noiembrie 2011 09:45 |
||
|
Raspuns pentru kudika132368 ,Acest subiect a fost deschis in anul 2007 adika acum 4 ani,daca il citesti vei observa ce anume ma framanta . Draga mea ,in legatura cu" manipularea" sincer m-ai uimit,ce as avea de castigat sa fac asta? sincer am vrut sa scriu dupa 4 ani aici pentru a le multumi tutoror celor care si-au rupt din timpul lor pentru a fii alaturi de mine cu sfaturi[CHIAR DACA E UN PIC CAM TARZIU ,AM VENIT SI CU DEZNODAMANTUL) ,dupa cum am mai spus asta este experienta mea dar poate fii si altfel,nu inteleg de unde atata agresivitate vizavi de mine,viata mea este asta care o spun nu te cunosc nu ma cunosti nu am motive sa te manipulez sau sa te mint ce as avea de castigat unde as ajunge ,fiecare are dreptul la o opinie dar totusi nu trebuie sa fii agresiv vizavi de o persoana care este de alta parere sau are alta experienta.Cand spun agresiv ma refer la faptul ca ma faci mincinoasa,imi spui ca am probleme ca ai tu asa" un feel",etc.In legatura cu trairile verisoarei tale,sory dar seamna un pic cu filmul Not Without My daughter,asa a fost asteptata Betty de familia sotului cu hante lungi si manca dupa jos,etc.Daca citesti vei vedea ca am spus ca Iranul este mare si oameni sunt 70 milioane deci pot fii si habotnici,dar sincer eu ma duc la ai mei in iran unde da au o mobila superba si sincer manaca la masa nu stiu asta o fac doar asa ca sa imi arate mie ,dar totusi se coporta normal nu sunt uimiti sa utilizeze masa or face asta doar ca sa" show off"? Mai vreau sa spun ca filmul la care te referi sau ma rog "experienta verisoarei" este prin ani 80 dupa plecarea regelui si atunci toata lumea era confuza de ceea ce se intampla,acum vei intalni o gramada de iranieni care sunt alte generati au alte dorinte si alte asteptari diferite de regimul actual. Iti doresc macar sa vezi o parte din Teheran sa vorbesti cu o parte din iranieni si poate ,spun poate observi? vei avea o alta parere . Daca te face sa dormi linistita ideea ca eu doar vreau sa te manipulez si defapt eu acum vorbesc dintr-o pestera si manac dintr-o ulcica de lut pe ziar si .........pot continua dar las imaginatia ta sa mearga mai departe ,e ok poti ramane cu aceasta idee suntem oameni doar nu?Pupici dulci si fii mai calma !!!!!!!!!stresul,nervii si rautatea duc la caderi nu stiu de care ................ poate depresive ori nervoase,ori.......................... |
||
|
c807 Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:46 |
||
Raspuns pentru Pralea,ma bucur pentru papagalul tau . pentru papagal.
|
||
|
c807 Postat pe 19 Noiembrie 2011 14:50 |
||
| Filmul Not without my daughter sau cartea ,pentru cei care ati tot numit-o va rog sa va uitati si la Without my daughter este varianta reala a tatalui.Aici puteti sa gasiti mai multe,indiferent cat de rau a fost murit fara ca sa isi vada fata vreodata http://www.youtube.com/watch?v=_W2SUn1ZNU0 | ||
|
c807 Postat pe 19 Noiembrie 2011 17:32 |
||
|
Cred ca vorbim doua limbi diferite,my dear c807 ! nu ai inteles nimic ,dar absolut nimic din ceea ce am vrut sa te fac sa citesti printre randuri si in continuare BRAVEZI! DE CE ??? ti-am mai spus ca nu stiu ! Motivul tau cu... ai vrut sa le multumesti utilizatorilor care acum 4 ani au fost alaturi de tine este PUERIL ca sa nu spun INFANTIL ! Dintre utilizatorii care au fost alaturi de tine acum 4 ani,cati dintre ei ti-au raspuns??? ai mai gasit vreunul ?? din cei de acum 4 ani??? asa ca ceea ce spui tu cam ..scartaie! mai unge pe la incheieturi ca ,pe mine personal ma faci sa zambesc! Dupa cum vezi sant calma,chiar foarte calma ,doar tu ma simti furioasa ! te inseli !! nu sant ! vroiam doar sa-ti spun printre randuri ca nu-mi plac ipocritele(tii) ! atat! te-ai lamurit! Eu nu am vazut nici un film ,din cele despre care se fac unele referiri ca avand legatura cu subiectele unora dintre topicele unde se discuta relatii dintre persoane care formeaza un cuplu dar sant de re;ligii diferite,mai exact..relatia musulman-crestin ! nu stiu de nici un 1980 si nici cum era Iranul pe aceea vreme! povestea verisoarei mele se petrecea perioada 1998 -2000 ! ti-am spus ce am vazut ,daca nu crezi asta ramane problema ta ,eu nu am de ce sa-ti aduc tie argumente de nici un fel ca sa-mi sustin afirmatiile! Si am mai avut destule exemple prin' prejurul meu de acest gen de relatii,unele tin dar cu sacrificii si compromisuri,altele sau dus la vale,si de fiecare data aceleasi probleme ...eternele confruntari de religii ! Si acum ,in tara unde locuiesc am prietene care au relatii cu iranieni ! unii sant sinceri si spun adevarul ,altii nu ! in legatura cu regimul tarii lor ,ce inseamna viata unei straine alaturi de un iranian in Iran si e.t.c. ! Chiar unul dintre ei a fost atat de sincer incat i-a spus prietenei lui ca este casatorit in Iran cu o iranianca ,dar ca el o iubeste si pe romancuta noastra,aceasta fiind cineva din cercul meu de cunostinte(de aceea cunosc amanunte) si ca ar vrea sa se casatoreasca si cu ea daca ar fi de acord sa fie a doua sotie! bineinteles ca a fost refuzat ,poti sa-ti inchipui! insa ceea ce povestesti tu.....probabil ca familia sotului tau inclina a fi mai mult crestina ,daca repet este real ceea ce spui !habotnici ...sant majoritatea din cauza indoctrinarii musulmane ! familii ca ale sotului tau ...sant foarte rare ...de aceea ti-am spus ca esti o norocoasa! de unde ai scos-o ca as fi agresiva nu stiu ! in opinia mea in legatura cu postarea ta am spus doar ca inclin sa nu te cred ! si o fac in continuare! Iar cu manipularea ..iarasi ai luat-o pe langa drum! NU PE MINE SA MA MANIPULEZI... ca nu ai cum,chiar daca ai vrea, ci pe acele femei ,fete sau ma rog individe care acum se afla intr-o relatie de acest gen si le-ai putea induce in eroare cu POVESTEA TA NEMURITOARE si ar fi pacat ,de ele ,sa faca un pas gresit in virtutea sentimentelor de dragoste pe care ar putea sa-l regrete mai tarziu ! asta am vrut sa spun cu "manipularea" ! Cat despre Iran,ca tara ...nu am facut nici o referire ...nici ca ar fi urata si nici frumoasa....! de unde ai scos-o si pe asta ...sincer raman surprinsa! Insa ptr. cultura ta generala ,prefer sa vizitez alte tari sau insule decat o tara in care nu m-as simti in siguranta ca individ si respectata ca fiinta umana cu drepturi ! Nu mi-as risca libertatea sau chiar viata ,ca sa vizitez o tara cu o conducere dictatoriala in regim islamic ptr. nimic in lume! Prefer sa ma duc in vacante unde ma pot simti libera ,sa spun ce vreau sa rad cat vreau si sa ma distrez cat imi incape in piele,fara sa port batic in cap sau sa ma duc la plaja si sa stau imbracata sau sa-mi fie frica sa spun ceva si sa ma trezesc arestata ptr. cine stie ce prostie spusa in gluma ! NU ! niciodata ! cine are motive intemeiate sa mearga! eu nu am...asa ca nu ma mananca curiozitatea deloc si dorm extrem de linistita! Revin asupra afirmatiei tale ...si anume aceea ca as fi fericita sa vorbesti dintr-o pestera si sa mananci din ulcica! scuza-ma ca te intreb,dar suferi cumva de mania persecutiei?? Cred ca am fost destul de clara cand am scris ca avand in vedere ca viata voastra de cuplu desfarandu-se in UK adica intr-o tara democratica si lipsita de dogme dictatoriale si islamice,esti o norocoasa! deoarece influentele societatii sanatoase in care iti desfasori viata de zi cu zi ,ti-o influenteaza benefic si de aici relatia ta de cuplu decurge foarte bine! Dar ...se pare ca nu am cu cine discuta...asa ca ...iti urez succes in continuare si sa fii la fel de fericita cum ai fost si pina acum! P.S. = eu am devenit membra al acestui site din 2010 asa ca istoricul tau nu aveam de unde sa-l cunosc...fac referire numai la persoana mea ..asa ca ....asta trebuia sa o mentionezi de la bun inceput cand ai readus in atentie POVESTEA TA ,si de aici a plecat senzatia ca ai intentii manipulatoare... |
||
|
kudika132368 Postat pe 21 Noiembrie 2011 13:33 |
||
|
buna, eu acum am citit prima oara topicul asta si as vrea sa te intreb ceva (sper ca mai intri pe aici). ai scris asta: "imi spunea ca vrea sa le vorbeasca parintilor mei sa le multumeasca pentru cum m-au educat,el avea o impresie destul de proasta despre romance ,stiti facea parte din acea categorie a barbatilor care judecat femeia dupa felul in care arata si foarte putin dupa felul in care vorbeste." tie cum iti suna asta? te-a facut sa te simti superioara pentru ca nu esti ca romancele (si in general europencele..) despre care EL are o parere proasta, rezultat al fapului ca judeca femeia dupa cum arata si nu dupa cum gandeste? eu m-as fi simtit jignita sa aud asa ceva, e jignitor, a fost o dovada foarte clara de lipsa de respect fata de femeile de aici dintre care si tu (si mama ta eventual) faceti parte. faptul ca ti-a sugerat ca ai fi vreo exceptie si a simtit nevoia sa le multumeasca parintilor pentru cum esti (tu n-ai nici un merit pentru cum esti, in opinia lui) nu face decat sa confirme ce am zis mai sus. am simtit nevoia sa-ti spun astea pentru ca nu mi se pare corecta miscarea lui de a te 'lua' putin de sus, cu superioritate, chiar daca si-a acoperit manevra cu un pseudo-compliment. |
||
|
mimoz Postat pe 22 Noiembrie 2011 17:48 |
||
|
mai, ceva e putred aici.. "buna , Am 21 de ani el are 34 de ani " apoi "pot sa va spun ca am doi baieti,care nu au trait in cincubinaj,au o educatie care i-a aajutat sa gaseasca la randul olor adevarata iubire.sunt casatoeriti isi iubesc si isi respecta sotiile,sotii care au libertatea sa fie bune profesioniste ,dar si adevarate mame si sotii" asta de pe topicul "Cum sa pui soacra la punct!" http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/41511/Cum-sa-pui-soacra-la-punct.html e aceeasi poza la avatar. apoi e inregistrata in 2009, postul initial e din 2008 iar ea spune ca postul e din 2007. ce e aici, Zona Crepusculara? |
||
|
mimoz Postat pe 24 Noiembrie 2011 02:12 |
||
De la: mimoz, la data 2011-11-24 02:12:55mai, ceva e putred aici.. si mie mi s-a parut ciudata povestea ei! si cand i-am spus-o destul de elegant s-a ofuscat! stii tu...treaba cu adevarul ca supara intotdeuna cand esti prins cu mitza in sac! sotul ei face parte dintr-o familie cu vederi largi ,dar avea o parere destul de proasta despre romance ,ca sa nu spun crestine in general! miroase urat rau a minciuna sfruntata!adica a ipocrizie bravata ! nu cred ca va mai posta vreun raspuns ,nici ptr. tine nici ptr. mine! dar cu sigiranta citeste ce se intampla pe aici! are dreptul la replica ,insa daca ar avea aceste raspunsuri la intrebarile tale de exemplu,ar face-o! dar din pacate nu are aceste raspunsuri si acuma nu face decat sa taca ...si sa inghita galustile! insa se pare ca i-au ramas in gat! de aia nu mai raspunde!
|
||
|
kudika132368 Postat pe 24 Noiembrie 2011 13:40 |
||
|
exact, si daca vrei una si mai tare intra pe linkul postat de mine (copy/paste, ca nu-i activ) ca sa vezi ca acolo nu mai are 21 de ani ci este soacra :)) hint: vezi primul post al ei de aici si du-te acolo, acelasi avatar, aceleasi date de inregistrare, acelasi user. dubla personalitate? |
||
|
mimoz Postat pe 28 Noiembrie 2011 21:37 |
||
Sincer ma uimesti dar...........ce sa iti spun citeste cu atentie o pastare de amea de acum 1 luna si ceva si vei intelege eu am postat acest toping in 2007 cu id-ul cati joone ,dar vad ca in 2008 a venit o noua persoana si a postat povestea mea,nu fug nu ma ascund nu sunt nici soacra nici bunica,nici macar mamica ,iti pot da mai multe detalii despre mine in privat daca ai vreo problema cu identitatea mea ,nu am intrat 2 saptamani pentru ca am si alte treburi dar am sa incerc sa fiu mai promta in raspunsuri pentru a nu nu mai fii acuzata de nu stiu ce.Dupa cum am mai spus asta e experienta mea,daca nu va place ,nu o credeti sau nu stiu ce probleme mai aveti e parea voastrea va respect asa cum sper sa ma respectati si nu voi,nu pot sa cred ca suntem atat de agresivi ca natie. Va pup si va urez tot ce va dorinti si binenteles Craciun fericit ,cu multe multe cadouri
|
||
|
c807 Postat pe 9 Decembrie 2011 00:41 |
||
De la: c807, la data 2011-12-09 00:41:29Sincer ma uimesti dar...........ce sa iti spun citeste cu atentie o pastare de amea de acum 1 luna si ceva si vei intelege eu am postat acest toping in 2007 cu id-ul cati joone ,dar vad ca in 2008 a venit o noua persoana si a postat povestea mea,nu fug nu ma ascund nu sunt nici soacra nici bunica,nici macar mamica Nu ti-a cerut inca sa-ti tai clitorisul??? ca sa te purfici??? ca erai "second hand " cand te-a luat! ai grija sa nu-l inseli....sau sa-i dai senzati ca ai fi facut-o ..ca te duce la mamica lui acolo in Iran sa te judece ..si o sa te ingroape pina la "tate " si o sa te omoare cu pietre !sau o sa te biciuiasca pina tot asa....o sa dai coltul ! si sa nu faci fetita ca o sa trebuiasca sa o circumcizezi la "pasarica " ca sa nu fie prea activa sexual..ca e pacat !MAAARE ! si mai lasa-ne cu "civilizatii" astia islamici ..ca stim ce loc are femeia in viata lor ! indiferent unde ai trai in lume ..tot in "lumea lor " traiesc si tot la fel esti tratata asa ca hai...scuteste-ma de baliverne ! ti-am mai spus ...stiu prea multe ca sa ma las dusa de prostiutele tale ...nevinovate insa! cee??? vroiai sa-ti gasesti vre-o "prietena " pe K+U+D+I+K+A cu care sa poti discuta neplacerile casatoriei cu un musulman ???? nu ai gasit-o ??? mai incearca! |
||
|
kudika132368 Postat pe 28 Decembrie 2011 18:27 |
||
| Vocabularul. Pe care I'll abordezi te recomanda,mai bine zis te descrie,in legatura cu grija ta pentru mine,nu iti pot multumi,imi este rusine de rusinea. Ta. Pentru a-ti da un raspuns pe masura ta.In loc sa desbati subiecte de care nu ai jhabar ai putea sa frecventezi cursuri de civiilizatie.Oricum faci cum crezi Bye | ||
|
c807 Postat pe 4 Ianuarie 2012 04:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Se mai gandeste oare la fosta? | 18 | De la: roxyrory 14 Septembrie 2009 14:03 |
| cum omori idila sotului | 19 | De la: balanta65 9 Iulie 2010 19:28 |
| spun barbatii adevarul cand sunt bauti? | 98 | De la: puiutz1 18 Martie 2012 08:44 |
|
|
||
| Intrebare intrebatoare... pentru barbati ! | 25 | De la: papusika_kudika 14 Octombrie 2012 14:01 |
| Sfat | 17 | De la: adinuttzza 12 Noiembrie 2010 00:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.