Setari Cookie-uri

Iubirea mea patimasa pentru un iranian

pai spune-i exact ce vrei.
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:32
I-am spus miercuri seara la telefon, mi-a spus ca trebuie sa am rabdare si sa vin la el in aprilie. Dar noi corespondam din iulie 2008 si a venit in 2 concedii aici. Si avem si noi o varsta, 34.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:35
Ce stupida poti fi Dragostea se intretine, se cladeste si creste...in doi...nu, de cateva ori pe an.
Eu zic mai sa cauti pe altcineva .

Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:40
Cu alte cuvinte, a mintit cand a afirmat ca ma iubeste! Si nu merita sa ma mai gandesc la el. Desi tot insista sa-l vizitez in aprilie.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:43
Ar fi fost prea frumos oricum ca sa fie adevarat. Sper sa ies din starea asta de apatie, care s-a instalat dupa plecarea lui. Mi-e foarte greu, oricum. Stiam ca nu poti avea incredere in oameni, dar iata ca a stiut sa ma minta.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:51
mdah ... de ce o faci stupida?! cu ce esti mai breaz ma rog?! ca stii sa jignesti?! ..

draga, poate omul chiar vrea sa fie cu tine, dar momentan nu are posibiliatati...nu putem preciza noi daca e alba sau neagra.
ai 34, inseamna ca ai o oarecare experienta. daca il vrei cu adevarat, mai ai putina rabdare sa vezi cum evolueaza lucrurile...nu ai de unde sti unde poti ajunge.
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:51
Da, si familia mea imi spune acelasi lucru, dar totusi, de ce a mai venit aici daca inca nu era pregatit? O lungim asa din vara.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:59
Ne-am cunoscut pe internet, si el stia inainte de a veni aici ca eu caut un om pentru viata, nu un prieten prin corespondenta sau un turist in viata mea.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:00
primul lucru care l-ai putea face este sa nu iti mai pui atatea intrebari inn privinta lui...
iti vezi de viata ta aici ...
nu rezolvi nimic cu intrebarile...ca oricum nu stii raspunsurile.
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:01
Da, dar nu pot sa ma gandesc la altceva.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:04
Am cazut in apatie, nu mai vreau sa fac nimic, numai la asta ma gandesc.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:06
Voi v-ati vazut de doua ori in viata la cateva luni si acum ai pretentia ca el sa te iubeasca E rau sa nu ai experiente, sa crezi toate prostiile si sa nu stii ce vrei de la un barbat Neinteligenta emotional

Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:07
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-10 02:17:21Hmm, ce-i cu gingasul Fucking Bitch, imi foloseste imaginea ca un semn de omagiu? I am touched, really!

Foloseste imiginea ta si ma numeste pe mine tarfa. Sunt profund impresionata de atata atentie din partea unei taraturi virtuale
Dar a mai aparut unul/una...gen "Tiberiu"....azi disdedimineata. Tot profund impresionata am ramas.

De la: sabineschreo75, la data 2009-01-10 12:15:58Si eu am un prieten in alta tara. M-a vizitat de doua ori in Romania, mi-a spus ca ma iubeste, dar nu m-a cerut in casatorie. Nici aluzii nu a facut. M-a invitat doar la el in aprilie. Mi-e dor de el, pana in aprilie mi se pare o vesnicie.

Nu stiu din ce tara este prietenul tau...Sau mia scapat informatia....Nu ti s-ar parea suspect, sa te ceara in casatorie de la prima intalnire?
S-ar putea sa aiba si alte obligatii....Exista tot felul de posibilitati la care banuiesc ca te-ai gandit deja...
Ai dat prea putine amanunte pentru un sfat mai concret....
Iar sa vizitezi pe cineva in alta tara...va ramane intodeauna un aspect care poate avea doua taisuri...Poate fi cea mai frumoasa experienta si baza viitorului tau sau o experienta care te poate costa in cel mai rau caz viata...Si intre astea doua posibilitati exista "n" variante cum ar putea fi...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:31

Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:01
Mi-a zis ca ma iubeste. Dar de ce are nevoie de atat de mult timp ca sa se hotarasca?
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:21
De la: sabineschreo75, la data 2009-01-10 16:21:54Mi-a zis ca ma iubeste. Dar de ce are nevoie de atat de mult timp ca sa se hotarasca?

.....trebuie sa ajungi in aprilie la el...si dupa se discuta ....ce vei face in continuare,....
...........hotaraste tu dinainte ce si cum.....ca nu te vad bine...
nico1234
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:30
Adica, daca nu spun eu nimic si nu hotarasc eu, nici n-o sa fie nimic, asta vrei sa spui? Sau de ce nu ma vezi bine?
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:34
Tin sa-ti spun ca ma bucur ca mi-ai raspuns. Esti barbat si apropiat de varsta mea, deci stii tu despre ce vorbesti.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:37
problema ta , dupa mine, este ca te gandesti prea mult la el.
gandeste te la altceva. ia in mana o carte interesanta ( ca is destule) si ..citeste!!!!!!!
lasa-l pe el, de ce vrei sa fii dependenta de el?! pentru ca....asta vrei, si nu inteleg de ce. nu te ajuta cu absolut nimic....
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:18
De la: introspectiv, la data 2009-01-10 13:07:24Voi v-ati vazut de doua ori in viata la cateva luni si acum ai pretentia ca el sa te iubeasca E rau sa nu ai experiente, sa crezi toate prostiile si sa nu stii ce vrei de la un barbat Neinteligenta emotional

ei, bine ca esti tu inteligent emotional si-ti permiti sa-i critici pe altii!
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:18
M-am mintit singura atata timp ca am pe cineva si ca se va finaliza cu o casatorie, incat acum la gandul ca a fost inca o dezamagire, pur si simplu disper E si varsta de vina, la anii mei posibilitatile sunt limitate.
sabineschreo75
Postat pe 10 Ianuarie 2009 18:46
nu-i adevarat! mai sunt destui barbati singuri cu varste mai mari! chiar si pe forum!
nu dispera ca nu ajuta..
morticia_adams
Postat pe 10 Ianuarie 2009 23:06
De la: sabineschreo75, la data 2009-01-10 16:21:54Mi-a zis ca ma iubeste. Dar de ce are nevoie de atat de mult timp ca sa se hotarasca?

...si nu se va hotara.te tin asa sa te mai urce in pat cand vine.
cat sta plecat se intereseaza de tine,cum o duci,din ce traiesti?
Alexandra09
Postat pe 11 Ianuarie 2009 16:39
Hey, sabineschreo75 !

Depinde din ce tara este tipul?
Ce ai de pierdut daca mai astepti si intre timp il testezi? Sau intre timp ai si un plan b in perspectiva? E bine sa nu joci totul pe o singra carte, fii deschisa si pentru alte alternative.
Daca il iubest te sfatuiesc sa nu renunti la el, ci joaca toate diplomatiile si trucurile feminine ca sa-l faci sa isi doreasca exact acelasi lucru pe care il doresti tu....
umblataprinlume
Postat pe 11 Ianuarie 2009 23:57
Buna ziua fetelor, eu am gasit de putin timp acest subiect care vad ca este dezbatut de aproape 1 an de zile ceea ce as vrea sa stiu este: ce a facut cea care a deschis subiectul mai este impreuna cu pesonajul respectiv sau nu?
erida
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:22
salut, umblataprinlume. Da, il iubesc, tipul e din UK. Dar mi-ar placea sa fie mai hotarat si sa n-o mai lungeasca atat. El afirma la randul sau ca ma iubeste. Dar de ce poate astepta cate 2-3 luni ca sa ne vedem pentru 10 zile? Sau poate ca eu gresesc. Nu stiu. De aceea intreb.
sabineschreo75
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:03
Tocmai am primit un e-mail de la el, ca nu mai vrea sa continuam, totusi sentimentele lui pentru mine nu sunt atat de puternice. Asta e. Dar de ce a mai venit in Romania, de ce m-a sunat asa des, de ce mi-a spus ca ma iubeste? Nu voi intelege niciodata. Oricum, ma bucur ca mi-a spus. Ma simt mai bine acum ca stiu ca s-a terminat. Trebuie sa am rabdare sa treaca timpul, sa uit. Va multumesc pentru sfaturi. Nu mai simt nimic, e un mare gol. Parca nu as fi eu cea careia i se intampla. Sunt socata. Cumva trebuie sa trec peste asta.
sabineschreo75
Postat pe 24 Ianuarie 2009 16:38
Da draga sabineschreo75 trebuie sa incerci sa uiti chiar daca nu o sa fie asa usor ,tu ai avut sa zicem noroc ca macar ti-a spus ca nu mai vrea sa continue relatia . trebuie sa mergi mai departe asa este viata o sa fie foarte greu dar o sa treci si peste asta si nu iuta ca pe acesta planeta suntem 6.7 miliarde de oameni asa ca ai toate sansele sa gasesti unul mai bun decit ceea ce ai avut trebuie doar sa cauti chiar daca uneori este greu sau ai vrea sa renunti, cauta in continuare si vei gasi omul potrivit pt tine.
erida
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:30
Ai fi preferat sa umble cu alta pe la spatele tau si sa continue sa iti spuna ca te iubeste si vrea sa fie cu tine..dar ceva mai tarziu?? Ceva nu era ok acolo si tu ai vazut indiciile dar n-ai vrut sa le accepti.
E mai bine asa, o sa vezi. Cand un barbat iubeste, face orice sa fie cu persoana pe care o iubeste. O femeie face la fel.
Iti este greu pentru ca ti-ai facut prea multe vise si nu poti renunta asa de repede la ele. Dar cand te vei convinge ca vrei mai mult, ca poti mai mult si ca vei avea mai mult o sa vezi ca incet incet trece disperarea si starea de rau si vor veni alte vise care le vor inlocui pe astea.
liliana2005
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:57
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/158831.html

hai sa aratam ca ipocrizia poate fi invinsa

Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatie cu un Don Juan 23 De la: dienuscha 12 Noiembrie 2012 20:16
Heeeeelp! 26 De la: Nathaly_Albu 9 Septembrie 2010 23:01
un sfat 19 De la: miss_darine 9 Septembrie 2010 21:05
Barbatii..cine poate sa-i inteleaga? 18 De la: mihaibilie 5 Septembrie 2010 12:14
buna fetelor..am si eu nevoie de sfaturi:* va multumesc 21 De la: PICCKARD 10 Septembrie 2011 10:12