Mai multe
| nu te mai anina de cuvinte,eu ti-am tradus exact cuvant cu cuvant din coranul in limba araba,unde este dat explicatie la fiecare ayat...si crede-ma nu am adaugat nimic,deoarece este mare pacat sa scoti macar o virgula,sau sa adaugi o litera...usor se are in vedere"incat sa-i nu-i provoace durere,numai rusine....si hai sa nu incepem sa "dejghiocam" cuvintele ca nu ajungem la un consens.si sunt de acord ca femeia nu trebuie lovita,dar nicaieri nu scrie ca trebuie...ci ca este permis barbatului,cand dialogul,nu duce nicaieri....multe din scrieri se refera la o perioada cu 1400 ani in urma,cand nu existau femei de afaceri sau nu se inventasera pantalonii...asa ca omul se conduce dupa timpul in care traieste si seminta religiei pe care o are,fara a trece limita permisului...cat despre "sac in cap"nu stiu unde ai citit tu asa ceva.....scrie ca femeia sa-si acopere goliciunea si sa lase la vedere doar fata,piciorul de la glezne in jos,si palmele...eu nu vad cum o femeie moderna,imbracata in pantaloni+jacheta,sau bluza+val este imbracata cu un sac....:) cu toate ca nimic din alte partio ale corpului nu se vad...:) | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:30 |
||
|---|---|---|
| dupa cum spuneai Cleopatra:"casatoria religioasa nu se desface...cununia e incheiata in ceruri,si nimeni nu e in putere sa o desfaca..."- da, e adevarat, se spune ca ce a legat Dumnezeu omul sa nu dezlege. Dar vezi ca exista oameni care despart familiile iar ei vor plati pe o cale sau alta. In mod normal sotii nu au voie sa divorteze pt ca e pacat, insa divortul aprobat de biserica exista si e valabil pentru cazurile in care unul din soti a fost ispitit de placerile lumii iar cel ramas a facut tot posibilul pentru intoarcerea lui dar nu a reusit. Te legi de preoti si spui ca sunt necinstiti ori mai stiu eu cum... tin sa-ti amintesc ca preotii sunt oameni nu sfinti si ei pot gresi la fel ca orice alt om; ei sunt parintii nostri spirituali si pot gresi la fel de usor ca si parintii nostri naturali care nu sunt nicidecum perfecti insa sunt parintii nostri si nu avem voie sa ii judecam noi ci doar Dumnezeu. Nu inteleg deloc de ce un preot nu ar trebui sa cunune o gravida in luna a 8-a, de ce ar fi o aberatie? Unde ai cititi tu ca nu ar avea voie? A, ca ea e imbracata in rochie alba? Dar rochia alba la casatorie e o moda destul de recenta :) inainte avea alte culori iar in Romania mi se pare ca era chiar costumul national :D. Iar nu inteleg de ce spui ca "e si m-ai rau cand au deja 3 copii,si apoi vin si se cununa..."? Si ce daca? Daca ea nu a mai fost niciodata casatorita in fata lui Dumnezeu, a trait cu acel barbat si a facut 3 sau 10 copii nu are voie sa se cunune? Nu uita casatoria e un legamant sfant, un drum pe care 2 oameni se angajeaza sa mearga indiferent de greutatile lui (mie imi e cam frica de legamantul asta si probabil de aceea am si ales sa raman necasatorita - asta in cazul in care te intrebi ce e cu mine :P). sotii trebuie sa fie apreoape unul de celalalt la bine si la greu, la boala si sanatate, fericire si necaz pana la sfarsitul zilelor si nici un alt om nu ar trebui sa se bage intre ei sa ii desparta. Din pacate uneori se intampla, pentru ca ispitele unei lumi trecatoare sunt mari. E bine sa poti merge mai departe, sa iti duci crucea si sa ai incredere. Si daca pe acest drum vei gasi la un moment dat un om bun care sa tina la tine si la copii tai ca la el insusi atunci nu vad de ce nu ai trai cu el atat cat iti e dat. Ce mi se pare totusi cel mai frumos in toate astea e ca ai voie sa traiesti si sa fii faricita chiar daca sotul tau nu mai e cu tine, ai voie sa tii capul sus in lume chiar daca esti despartita si, ce e cel mai important ai voie sa muncesti pentru a te intretine pe tine si familia ta. Si ai voie sa porti si chiloti peste pantaloni daca ti se pare la moda fara sa arunce nimeni cu pietre. | ||
|
amme22 Postat pe 13 Aprilie 2008 19:34 |
||
| @cleopatra nici eu nu inteleg de ce ti se pare aiurea ca un preot cununa o femeie deja gravid ...da ce ai vrea sa o bata????? iti reamintesc ca religia crestina e o religie a Iertarii, a Milei si a Tolerantei. Si preotul incurajeaza casaotoria unei femei gravide tocmai ca aceasta sa nu mai traiasca in pacat si sa fie cununata in fata lui Dumnezeu. | ||
|
|
||
|
Josie Postat pe 13 Aprilie 2008 19:44 |
||
| pu ca e o rusine sa traiesti in concubinaj,e pacat sa faci copii,cand nu esti cununata,e gresit fata de dumnezeu,intai faci copii apoi ti-aduci aminte ca nu e bine sa traiesti in pacat....dumnezeu a dat cununia cu un scop,de ce noi oamenii,uitam de asta...? | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:48 |
||
| da, si eu cred ca Dumnezeu a dat cununia cu un scop: ca cei 2 sa traiasca impreuna si sa se ajute la bine si la rau si mai ales sa nu mai aiba voie nici un alt om sa se bage intre cei doi pentru a-i desparti. Este un legamant care nu trebuie desfacut si e bine sa fie implicati doar 2 in casatorie: un barbat si o femeie. Eu cred ca as muri de inima rea daca as sti ca trebuie sa-l impart cu buna stiinta pe cel pe care il iubesc cu inca 2 sau trei femei, ori mai rau: sa traiesc cu ele in aceeasi casa, ba chiar sa trebuiasca sa le slujesc. Mai bine le-as pune otrava in mancare decat sa suport asta. Nu mi se pare corect. Nu incerca sa imi spui ca lucrurile astea nu se intampla azi. Lumea evolueaza greu. Probabil lucrurile astea nu se vor mai intampla peste cateva zeci de ani insa azi inca se intampla chiar daca nu peste tot. Si banuiesc ca e un cosmar si o nedreptate pentru cele ce traiesc asa. Nu vad nici o logica in faptul ca trebuie sa imparti cu alte femei un barbat asa cum nu e logic ca o femeie sa fie casatorita cu 3-4 barbati pe care sa ii viziteze pe rand sau toti odata. Ce naiba mai? Sexul in genul asta e de-a dreptul scarbos indiferent daca e vorba de un barbat si 4 sotii sau o femeie si 4 soti. Pana la urma fiecare cu alegerile lui in viata si sa fie sanatos. Bine ca nu sunt eu implicata in asa ceva. | ||
|
amme22 Postat pe 13 Aprilie 2008 20:06 |
||
| Cleopatra draga, chiar esti enervanta. cartea pe care o am eu este intitulata 'TRADUCEREA SENSURILOR CORANULUI CEL SFANT",editura islam, editia a 4-a, 2006. Traducerea e facuta de liga islamica si culturala din romania. ce vrei sa-mi spui, ca ei au uitat sa traduca cuvantu;l usor? nu prea cred, cu siguranta ca nu e acolo, altfel nu vad de ce nu l-ar fi tradus. SAi in afara de asta, oricat de usor ar lovi un barbat o femeie si tot e gresit. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 20:43 |
||
| @cleopatra nu inteleg unde vrei sa ajungi. Da nu e nevoie sa repeti stiu ca e gresit sa traiesti in concubinaj. Dar ce e gresit in faptul ca preotul o indeamna pe o femeie care traieste in concubinaj sa se casatoresca ??? nu inteleg de crezi tu ca e aiurea ca preotul o casatoreste??? iti reamintesc nu e datoria preotului sa o judece el poate doar sa o indrepte pe calea cea buna sa nu mai traiasca in concubinaj si sa se casatoreasca in fata lui Dumnezeu..si asta si face. Daca ti se pare aiurea ca o casatoreste sa inteleg ca consideri ca preotul ar trebui sa refuza sa casatoreasca femeile care traiesc in concubinaj?? si sa le lase sa traiasca asa in pacat?? | ||
|
Josie Postat pe 13 Aprilie 2008 21:56 |
||
| Poate ca ar fi mai bine, in loc sa o cunune, sa o omoare cu pietre pt ca a gresit si a pacatuit???? | ||
|
amme22 Postat pe 13 Aprilie 2008 22:08 |
||
|
Imi pare rau Cleopatra ca te deranjeza dezghiocatul cuvintelor, dar sunt absolventa de Litere si asta am invatat la scoala. Ce sa-i faci, defect profesional. Numai dezchiocand cuvintele poti sa intelegi ce a vrut autorul propozitiilor/frazelor sa spuna. Asa ca o sa fac inca o data ce te enerveaza pe tine. Fraza "Pe acelea de a caror neascultare va temeti, povatuiti-le, parasiti-le in paturi si loviti-le!", cuprinde verbe la modul imperativ, iar modul imperativ, indiferent de limba, exprima un indemn sau o porunca. Cum Mohamed scria ceea ce ii spunea Allah ca trebuie sa faca musulmanii, este evident ca verbele exprima porunci, nu indemnuri. Allah spune ce TREBUIE sa faci, nu CE AI PUTEA sa faci. Ceea ce inseamna ca citatul spune ca in anumite conditii barbatul poate si trebuie sa loveasca femeia. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 22:17 |
||
| buna seara!intervin si eu Cleopatra pentru a completa cultura ta generala cu privire la chipul cioplit caruia erai tu obligata sa te inchini.deci in biserica otodoxa icoanele sint pictate nu cioplite....,daca mergi intr-o biserica catolica atunci vei vedea ca sfintii sint altfel creati adica au imaginea sculptata.in legatura cu gravidele care se casatoresc religios s-au femeile care au deja copii e foarte bine ca ele nu traiesc in preacurvie s-au ele nu mai au voie sa intre in rindul lumii.oricum musulmanii care au mai multe neveste cum s-au casatorit cu ele in fata lui Alah? nu mai blama credinta in care te-ai nascut si nu-l minia pe Dumnezeul pe care acum il renegi ca-ci va venii vremea cind vei plinge si vei da socoteala pentru ce ai facut.pt d-na Pace un sfat:cere iertare Dumnezeului tau pe care l-ai tradat si problemele tale nu vor mai fi atit de grave.nu inteleg de ce vreti voi sa supuneti majoritatea minoritatii si nu inteleg ce doamne iarta-ma va face acolo cind va converteste .ceea ce a-ti scris toate doamnele musulmance am tradus astazi pentru prietenele mele nascute musumance si a fost prima oara cind am vorbit despre religie spunind ca sinteti fanatice si sotii vostri va manipuleaza cum vor.respect pe cei nascuti intr-o anume religie care i-si apara convingerile religioase dar nu si pe cei care sint marionete si le insusec.voi a-ti intrat in polemici de la bun inceput cu tout le monde si a-ti aruncat cu pietre in si a-ti blamat religia pe care a-ti avut-o ridicind in slavi religia actuala ,dar va inteleg pentru ca asta este un mod de a refula avec toata suferinta voastra si neputinta de a fi libere pe persoana si gindurile voastre.o seara buna! | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 22:21 |
||
| Si nu conteaza ca in anumite conditii poate sa faca asta, important e ca are dreptul sa o faca. Dupa cum am mai spus, violenta fizica nu trebuie folosita niciodata impotriva unei femei, a unui copil sau a unui barbat mai slab ca tine. Si citatul mai spune ca daca femeile gresesc, barbatii le pot parasi/trebuie sa le paraseasca in pat. Imi spui si mie Cleopatra o circumstanta in care conform coranului femeile musulmane isi pot parasi barbatii in pat? Cred ca dupa o saptamana s-ar trezi cu o noua sotie in casa... | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 22:24 |
||
| Cleopatra, expresia "cu sacul in cap" iti apartine. Conform coranului, parul unei femei nu trebuie sa se vada. Ea isi poate arata numai fata si palmele.asa ca daca ar fi sa urmezi cartea ta sfanta cuvant cu cuvant ar trebui sa porti val. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 22:30 |
||
| Cleopatra, expresia "cu sacul in cap" iti apartine. Conform coranului, parul unei femei nu trebuie sa se vada. Ea isi poate arata numai fata si palmele.asa ca daca ar fi sa urmezi cartea ta sfanta cuvant cu cuvant ar trebui sa porti val. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 22:30 |
||
| Eu am 23 de ani, am prieten si nu cred ca traiesc in pacat cu el fiindca nu sunt casatorita. Mi se par inapoiate ideile tale Cleopatra. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 22:32 |
||
| wolfy2225 daca te iei dupa carte, le cam pacatuiesti asa cum si eu si altii o facem; e boala timpului in care traim, e greu si inutil sa ne punem contra curentului :) Nu cred ca asta e f important pt ca Dumnezeu iarta totul, mai ales daca sufletul tau iubeste cu adevarat pe celalalt. Doar Dumnezeu stie mai bine decat noi cum si din ce cauza se intampla toate. A inceput sa-mi placa pe aici. Noapte buna. | ||
|
amme22 Postat pe 13 Aprilie 2008 22:42 |
||
| stai linistita ca prea putine musulmance se casatoresc virgine .eu chiar am fost la o casatorie intre musulmani in care fata era la a doua casatorie si are doi copii.asa ca nu e totul cum vrea sa para. | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 22:43 |
||
| pacat ca doar @cleopatra86 si @luna880 mai raspund pe aici. Din nou am o intrebare pt cleopatra(fireste asta dupa ce clarifica un pic chestia cu preotul de ce nu ar trebui sa casatoreasca o femeie gravida). Cum ti se pare tie sa crezi intr-o religie fondata de un profet (Mohamed) care la 25 de ani s-a castorit cu o vaduva bogata de 40 de ani (cu care a fost castorit 25 de ani) dupa care si-a luat inca 2 neveste in aceeasi zi si in total a avut 11 neveste dintre care si o fetita de 9 ani(pedofil in toata regula!), si sotia propriului sau fiu adoptiv. Tie ti se pare barbatul asta un model de urmat???? (Mi-e si jena sa pomenesc alaturat numele lui Iisus dar vreau totusi sa faci o comparatie ca Iisus nu a ucis pe NIMENI!!!)Si apoi prin razboi a supus triburile de la Mecca adica prea marele profet a ucis!!!!. Si asa se explica statutul femeii in Islam. Pt. ca Mohamed a insituit o religie care sa ii scuze comportamentul sexual degradat ..si asa se explica drepturile pe care le au doar barbatii! | ||
|
Josie Postat pe 13 Aprilie 2008 22:47 |
||
| Cleopatra,prietena mea Saida care este musulmanca nascuta te intreaba ce faci daca sotul tau miine moare?stai sa-l plingi toata vie si nu te mai recasatoresti ?CA DOAR E UN PACAT CA NU MAI ESTI VIRGINA? | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 23:08 |
||
|
MUSULMANII SI IN SPECIAL ARABII CARE SUNT IN ROMANIA TRAIESC IN CONCUBINAJ ,LE SPALA CREIERUL ROMANCELOR SA MEARGA LA MOSCHEE SA FACA CASATORIA RELIGIOASA ,CARE NU ARE NICI O VALOARE PE TERITORIUL ROMANIEI ,APOI UITA SA SE CASATOREASCA CIVIL.FOARTE MULTE ROMANCE SUNT IN SITUATIA ASTA SI ACCEPTA ,EU LE CONSIDER AMANTE,PT CA A FI CONCUBINA TREBUIE SA AI SI DREPTURI,ELE NU AU NICI UN DREPT LEGAL VORBIND.CUNOSC MULTE FETE CARE AU ACCEPTAT LUCRUL ACESTA ,APOI DEVIN A DOUA SAU A TREIA ,IN ROMANIA FOARTE MULTI ARABI AU 2....3 NEVESTE PT CA NU SUNT OBLIGATI SA FACA CE SPUNE CORANUL,ADICA SA LE INTRETINA PE TOATE LA FEL.EU AM FACUT PRIMA DATA CASATORIA RELIGIOASA LA O MOSCHEE SI IMAMUL MI-A SPUS CA NU ARE NICI O VALOARE IN ROMANIA,BINEINTELES CA EU MA CONSIDERAM CASATORITA,APOI ,A VENIT SECTORISTUL LA ADRESA UNDE LOCUIAM SI A CERUT BULETINELE SI M-A INTREBAT CU CINE LOCUIESC.EU I-AM RASPUNS CA STAU CU SOTUL MEU ,IAR EL A SPUS CA E CONCUBINUL MEU PT CA NU AVEM CERTIFICAT DE CASATORIE.A FOST CA SI CUM AS FI PRIMIT O PALMA,BINEINTELES CA IN URMATOARELE SAPTAMANI AM FACUT CASATORIA CIVILA,.DECI CLEOPATRA MUSULMANII TRAIESC IN CONCUBINAJ ,ASA SE NUMESTE IN ROMANIA.IN TARA LOR SE NUMESTE CASATORIE. |
||
|
wdy Postat pe 13 Aprilie 2008 23:08 |
||
| Janice, sunt de acord cu fiecare cuvant pe care l-ai scris.Asta a fost mohamed, un pedofil si un ucigas de oameni. Sa vedem ce ne spune Cleopatra. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2008 23:09 |
||
| nu stiu in Romania dar in Franta concubinajul decarat s-au pacsul i-ti da acelasi drepturi ca si o casatorie. | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 23:13 |
||
| POTI SA FACI CATE NUNTI VREI SI CU CATI BARBATI DORESTI PREOTUL TE CUNUNA,NU CRED CA A FOST CINEVA REFUZAT PT CA AR FI LA A DOUA CASATORIE,BISERICA NU-TI DA NICI UN DOCUMENT ,PREOTII SCRIU DOAR IN JURNALUL BISERICII ,.TE POTI CASATORI LA ALTA BISERICA,SAU IN ALT ORAS | ||
|
wdy Postat pe 13 Aprilie 2008 23:15 |
||
| s-a ajuns la pagina 10!!!! WDY unde esti sa vezi cum le scarmanesc fetele astea pe musulmanele convertite cu citate si cu tot tacamul!!! fetelor multumesc io am cerut de la ele o lectie de istoria religiilor sau o comparatie intre cele 2 religii nu intre cele 2 carti sfinte ...dar se pare ca voi sunte-ti mai bine documentate ca mine.multunescu-ti tie Doamne ca existe femei mai citite ca mie!!!! fetelor mai vreau !!!!abia acum imi dau seama ca daca ma apucam de citit coranul cu siguranta ca il aruncam cat colo.nuprea am rabdare cu cartile sfinte darami-te cu una care contine citatele care le-ati dat voi...multumesc inca o data ... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Aprilie 2008 23:18 |
||
| oricum wdy sint convinsa ca daca nu le spala creerul ceva tot le face de sint aceste femei atit de indoctrinatein religia pe care le place sa creada ca ele au ales-o.astazi discutam cu fetele musulmance care sint colege cu mine si povesteau un caz al unei fetite de 18 ani nascuta musumanca care sa revoltat impotriva tuturor spunind ca ea face ce vrea maninca ce vrea si cind vrea,se imbraca cum vrea pentru ca traieste intr-o tara libera si nimeni nu i-i ia acest drept.sint curioasa cum o sa evolueze situatia ca prietenul ei e crestin. | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 23:21 |
||
| Stiti cum este divortul la musulmani? Daca sotul spune de 3 ori esti divortata ,esti divortata.Apoi daca ai divortat de 3 ori nu te mai poti intoarce la sot.Femeia trebuie sa se casatoreasca cu alt barbat ,sa stea o noapte ,apoi poate sa divorteze si sa se intoarca la primul sot.in tot acest timp ea nu are nimic de spus,altii hotarasc pentru ea ,nu mai spun ce rusine este sa fii divortata,mai bine sa fii vaduva ,esti mai respectata .O inteleg pe cleopatra intr-un fel.,este foarte tanara si are si un sot bun ,este normal sa-si apere onoarea ,dar va veni un timp cand v-a medita profund la ce a facut cu viata ei.Eu le-am pus de multe ori intrebarea DE CE SOTII LOR NU SE FAC CRESTINI?,,,,,liniste totala ,doar cleopatra a raspuns "cum sa se faca ei crestini"? ce intrebare e asta....... | ||
|
wdy Postat pe 13 Aprilie 2008 23:24 |
||
| scuze ptr.greseli dar e singurul loc unde scriu romaneste(ma scuz ca mai sint si profi printre noi)eu va parasesc ca miine am o zi grea dar o sa citesc comentariile voastre.noapte buna! | ||
|
Postat pe 13 Aprilie 2008 23:26 |
||
|
france ...noapte buna si spor la treaba maine ,WDy deci ceea ce am vazut pe la tembelovele pe acasa tv e adevarat chiar dca era prezentat sub o formaromantica...(vb de CLONA)...ca doar asa mai aflam sinoi detalii picante din viata de zi cu zi a unei musulmance |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Aprilie 2008 23:36 |
||
| De cateva zile lipseste cineva de pe forum.....doamnaPACE,,,,, HAI VA ROG SA NE FACE-TI ONOAREA SA MAI PRIMIM NISTE LECTII "DE MORALA",,,,,NU FACE-TI PE MORTUL IN PAPUSOI .......am primit intariri,artilerie grea......a se citi ....WOLFY...... | ||
|
wdy Postat pe 13 Aprilie 2008 23:39 |
||
| eee draga...WDY..doar si-a cerut scuze ca are o problema de sanatate si un proces pe rol..... nu fii si tu acuma ca..iar intra si iti spune sa fii mai toleranta sa te acoperi sa nu porti tricouri mulate si fuste scurte...etc.sunt rea....imi cer scuze ...dar..inca astept o lectie de istoria religiilor referitoare la scindarea crestinismului si a islamismului a se citi :crestinism= totalitatea riturilor crestine ..ortodoxism catolicism iudaism...etc si islamism =totalitatea credintelor ce tinde islam ..lamuriti-ma voi ca nu vreau iar sa mi se tina o lectie de etimologia cuvantului islam. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Aprilie 2008 23:58 |
||
| am spus ca mi se pare depasita ideea de cununie a femeii gravide,deoarece odata ce a ramas gravida inainte de casatorie a pacatuit in fata lui dumnezeu...nu am zis ca preotul nu trebuie s-o cunune,pur si simplu,nu atunci cand e gata,gata sa nasca....dupa cum stiu eu,intai e cununia si apoi cumatria....sau daca traim intr-o lume moderna putem sa le facem si invers....DOAMNA WDY,AM MAI SPUS-O SI NU MA SATUR SA REPET,DACA DUMITALE AI AJUNS LA VARSTA LA CARE ESTI SI REGRETI CASATORIA CU UN MUSULMAN...DIN NU STIU CE MOTIVE,APOI SA STII CA ASTA NU INSEAMNA CA SI EU O SA AM SOARTA DUMITALE...SUNT CASATORITA DE 4 ANI,SI SLAVA DOMNULUI,IMI MERGE SUPER BINE IN TOATE,DOAMNA LUNA E CASATORITA DE 7 ANI SI CRED CA E FOARTE MULTUMITA,NU SUNTEM TINUTE IN CASE SI MALTRATATE,SI ASTA NU SE SCHIMBA CU VARSTA,CI INVERS CU CAT TIMPUL TRECE CU ATAT RESPECTUL DINTRE SOTI CRESTE....ASA AM VAZUT LA PARINTII MEI,LA SOCRII MEI SI ASA INCERCAM SA TRAIM SI NOI...IMI PARE RAU CA AVETI ASA O VIZIUNE PESIMISTA DESPRE VIATA.... | ||
|
Postat pe 14 Aprilie 2008 12:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Shoppingul: nevoie de estetic sau dependenta? | 2 | De la: cmpadvm2003 17 Iulie 2015 11:21 |
| ma ajuta cineva??? | 6 | De la: kudika069289 17 Septembrie 2009 19:51 |
| Bucatarie .. | 17 | De la: Barbie30_ 28 Decembrie 2010 09:39 |
|
|
||
| AJUTOR! AJUTATI_MA SA MERG! | 1 | De la: dragalaspui 13 Decembrie 2008 20:12 |
| sunt indragostita si nu stiu ce sa fac....poate ma ajutati voi...... | 8 | De la: sirra 15 Octombrie 2009 09:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.