Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

EMA,CEL CE CREDE IN DUMNEZEU CREDE SI IN JUDECATA DREAPTA,ZIUA INVIERII,SAU SFARSITUL LUMII CUM MAI ZIC ALTII...ACEASTA FACE PARTE DIN RELIGIE,SI CHIAR DACA NU NE PLACE SA NE GANDIM LA ACEL MOMENT,EL VA SOSI INEVITABIL...CLAR CA NE GANDIM LA BINE,INCERCAM SA FIM MAI BUNI,INCERCAM SA NU REPETAM PACATELE,SA FIM DARNICI CU SARACII,SA NU INJURAM,SA FIM EVLAVIOSI....DAR NU POT NEGA SENSUL SI SCOPUL JUDECATII DE APOI....TOATE DESCRIERILE DIN APOCALIPSA,CORAN,EPISTOLELE APOSTOLILOR SI EPISTOLA MAICII DOMNULUI...DACA LE CITESTI TI SE FACE PARUL MACIUCA,SI CRED CA ACESTA SI ESTE SCOPUL...CA OMUL SA CONSTEINTIZEZE CA PUTEREA LUI DUMNEZEU E ENORMA,CA TREBUIE SA NE DEZICEM DE PACAT ,DE ISPITELE LUMESTI,SA TINDEM SPRE CURATENIA SUFLETULUI,SA FACEM TOT POSIBILUL CA SA EVITAM IADUUL SI SA MOSTENIM IMPARATIA CERULUI....EX:"si se ruga maica domnului la arhanghelul gavriil,sa deschida portile iadului....si lacrama maica domnului cand vazu barbati atarnati de limbi,si focul ii ardea pana la glezne...atunci intreba maica domnului:acestia ce pacatuira?arhanghelul gavriil spuse:acestia sunt preotii ce s-au rugat cu gand murdar si nu au ascultat de cuvantul lui dumnezeu...si vazu maica domnului femei atarnate de unghii si sani iar focul pana la grumaze,lacrama si intreba:acestea ce au pacatuit?raspunse arhanghelul gavriil:acestea au preacurvit....."crezi ca aceste descrieri amanuntite a chinului din iad ce ii asteapta pe cei ce pacatuiesc sunt inventii?cum sa nu te puna pe ganduri....cum sa negi frica de judecata...?numai dumnezeu stie pe cine ce rasplata il asteapta,datoria noastra e sa incercam sa nu intram in ispitele raului.....si sa ne temem de rau ...

Postat pe 13 Aprilie 2008 17:17
da,desigur...cand eram in clasa a 8-a am participat la o conferinta cu tematica:"credinta ca raspuns si intrebarea teologica"...unde au fost prezenti:un preot ortodox,unul catolic,un imam-musulman,si un rabin.... noi scolarii am dat intrebari,si ei ne-au raspuns....mi s-a dezvoltat un interes enorm fata de teologia musulmana....am cerut inca o intalnire cu preotul ortodox si imamul dupa conferinta...am dat o groaza de intrebari,suspiciuni,concluzii...si fiecare mi-a aratat punctul sau de vedere...totul a inceput cu propozitia din biblie:"sa nu-ti faci chip cioplit si sa nu te inchini la el"...dar la biserica toate icoanele,.crucile erau chipuri cioplite,pe care trebuia sa le sarut...ceea ce nu ma convingea deloc...cum teoria contravine practicului...asa am inceput sa caut in biblioteci carti,informatie,am cercetat,am studiat...si peste 9 luni dupa un vis avut noaptea,precum ca eram la moschee si vroiam sa ma rog dar nu aveam batic....m-am dus la un imam si m-am convertit....si niciodata nu m-am gandit ca sa-mi caut sot musulman...eram prea mica....dumnezeu a facut ca intamplator sa-l cunosc pe sotul meu la un curs de limba italiana...si multumesc lui dumnezeu pu ca mi-a luminat calea....

Postat pe 13 Aprilie 2008 17:30
@cleopatra nu vorbi prostii! Din nou gresesti! In relgia crestina este permis divortul religios! "31. S-a zis iarãºi: "Cine va lãsa pe femeia sa, sã-i dea carte de despãrþire. Sfânta Evanghelie dupã Matei cap5" si pt. informatia ta mama mea a facut divort religios. Nu cunosti religia crestina prea bine.
Josie
Postat pe 13 Aprilie 2008 17:49
fetelor, doamnelor... de azi dimineata citesc ce ati scris despre acest subiect. multa inversunare, era si de asteptat, si dintr-o parte si dintr-alta, si e normal, dintotdeauna religia a determinat incrancenare si conflicte, sunt atatia care au murit de-a lungul timpului in numele credintei lor. recunosc ca nu stiu atat de multe pe cat mi-as dori despre religia musulmana (asa, macar la nivel informativ, ca o fosta filoloaga cu pretentii de fata citita ;)), dar inaite de a fi crestina, imi place sa cred ca sunt o fiinta ff cerebrala, si pot sa spun ca m-au pus pe ganduri cele spuse de wolfy2225 legat de faptul ca un barbat musulman trebuie sa se casatoreasca cu vaduva fratelui, ca e ok, ba chiar este indemnat sa-si loveasca sotia... vad ca nici cleopatra, nici luna, nici muslim nu au dat nici o explicatie si nu au venit cu nici un argument, in afara argumentelor care aratau cu degetul spre crestinism. dar sa raspunzi la o intrebare printr-o alta intrebare si acuza nu poate dovedi decat ca nu ai un raspuns valid la problema ridicata initial.

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:06
Cleopatra, imi pare rau ca ma exprim atat de neelegant, dar chiar incepi sa ma enervezi. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris, ai fi vazut ca in opinia mea religia crestina nu e perfecta din punct de vedere al egalitatii dintre barbat si femeie, dar nu e la fel de nedreapta ca islamul. Intr-adevar, sunt multe lucruri care li se permit barbatilor si femeilor nu, dar nicaieri in Biblie nu o sa gasesti scris ca barbatul are dreptul si chiar obligatia sa loveasca o femeie, si mi se pare total irelevant ca poate sa faca asta in anumite conditii. Orice ar face o femeie, oricat de destrabalata ar fi, ea nu trebuie niciodata lovita. O RELIGIE BAZATA PE O CARTE CARE SPUNE ASA CEVA E INEXISTENTA.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:09
Cleopatra, imi pare rau ca ma exprim atat de neelegant, dar chiar incepi sa ma enervezi. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris, ai fi vazut ca in opinia mea religia crestina nu e perfecta din punct de vedere al egalitatii dintre barbat si femeie, dar nu e la fel de nedreapta ca islamul. Intr-adevar, sunt multe lucruri care li se permit barbatilor si femeilor nu, dar nicaieri in Biblie nu o sa gasesti scris ca barbatul are dreptul si chiar obligatia sa loveasca o femeie, si mi se pare total irelevant ca poate sa faca asta in anumite conditii. Orice ar face o femeie, oricat de destrabalata ar fi, ea nu trebuie niciodata lovita. O RELIGIE BAZATA PE O CARTE CARE SPUNE ASA CEVA E INEXISTENTA.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:09
casatoria religioasa nu se desface...cununia e incheiata in ceruri,si nimeni nu e in putere sa o desfaca...oricum intrebarea mea era:daca dupa ce ai fost cununata cu un barbat,ai divortat si vii la biserica sa te cununi inca o data este posibil?...este imposibil,nici un preot nu va face asemenea pacat....cununia este o taina in care crestinul paseste o data in viata...nu poti sa te cununi iar,sa-ti iei alti nasi,sa juri in fata lui dumnezeu ca vei fi langa acest om pana ce moartea va va desparti,deoarece ai mai jurat o data...vorbeste cu un preot si o sa vezi ca am dreptate...dar cum putini preoti cinstiti au mai ramas...pu bani se face totul...chiar imi pare o aberatie cand un preot cununa o gravida in luna a 8,imbracata in rochie alba,semnul puritatii,sau si m,ai rau cand au deja 3 copii,si apui vin si se cununa...

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:14
Si din nou Cleopatra, nu ai inteles ce te-am intrebat. Nu ma intereseaza ca un barbat isi poate lua alta sotie numai in anumite conditii(cele trei despre carea am vorbit) si NUMAI daca sotia lui e de acord. Este acelasi lucru valabil pentru o femeie?Poate o femeie sa-si ia un al doilea/ al treilea/ al patrulea sot in anumite circumstante si daca primul ei sot e de acord? Iti spun eu : raspunsul e nu, draga mea. Am cunoscut musulmani si am vorbit cu ei despre subiectul asta. Crede-ma ca mai aveau putin si ma linsau cand au auzit ca pot sa intreb de ce o femei nu are dreptul la doi, trei sau patru barbati in acelasi timp. IAR ASTA E O DIFERENTA BARBAT/FEMEIE CU O SEMNIFICATIE MULT MAI MARE SI CU IMPLICATII MULT MAI ADANCI DECAT FAPTUL CA NUMAI BARBATUL ARE DREPTUL SA FIE PREOT SAU TINA COPILUL LA BOTEZ.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:17
lasand la o parte inversunarea lui wdy, inversunare pe care o inteleg cand povestete ce fel de om este sotul ei, eu (si wolfy si janice si poate si alte fete care deocamdata nu au facut decat sa citeasca ce ati postat) noi asteptam niste raspunsuri logice, nu copy-paste-uri din doctrina voastra. mie mi se pare ca v-ati insusit niste traditii si conceptii musulmane care injosesc femeia si v-ati impacat cu ideea ca este ok. si prin voi nu ma refer neaparat la femeile/fetele musulmane care au "sansa" sa scrie pe acest forum, eu cred ca voi faceti parte din categoria celor fericite (altfel nu ati mai scrie aici). eu ma refer la toate femeile care au fost crestine si care s-au covertit la islamism si care acum sunt lipsite de orice libertate, chiar si aceea de a avea acces la internet si de asi da cu parerea pe un site!

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:17
dar tot in evanghelie scrie:"si daca v-ati despartit,ramaneti asa,ca este mai bine pu sufletele voastre".din cate stiu eu,divortul in crestinism nu exista,ce iti da document la biserica ca in fata lui dumnezeu nu mai esti cu acel barbat?
lunaa80
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:20
SI PENTRU INFORMATIA TA, SA STII CA EXISTA CONFESIUNI CRESTINE IN CARE FEMEIA ARE DREPTUL DE A oficia slujbe. Nu ma pricep atat de bine la cutume crestin ortodoxe, dar si eu stiu la fel ca si Janice ca exista divort religios. Am auzit-o de mai multe ori, la mai multe persoane. Cat despre comentariile tale conform carora e o aberatie sa cununi o femei gravida in luna a opta sau cu trei copii, mi se pare regretabil ca o femeie tanara care traieste in secolul 21 si este atat de tanara poate sa spuna asemenea lucruri. Sigur ca religia trebuie respectata in lucrurile mari - sa nu ucizi, sa nu preacurvesti, sa nu furi, in fine, sa nu faci niciun rau nimanui, dar treaba asta cu virginitatea in noaptea nuntii mi se pare o aberatie. E UN LUCRU TOTAL PERIMAT IN SECOLUL NOSTRU. SUNT ANUMITE COMPORTAMENTE CARE ERAU VALABILE IN TRECUT, DAR SUNT INVALIDE ACUM. NU AS PUTEA RESPECTA O FEMEIE CARE SE CHINUIE SI SUFERA DE DRAGUL DE A INTRA FECIOARA IN BISERICA.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:25
SI PENTRU INFORMATIA TA, SA STII CA EXISTA CONFESIUNI CRESTINE IN CARE FEMEIA ARE DREPTUL DE A oficia slujbe. Nu ma pricep atat de bine la cutume crestin ortodoxe, dar si eu stiu la fel ca si Janice ca exista divort religios. Am auzit-o de mai multe ori, la mai multe persoane. Cat despre comentariile tale conform carora e o aberatie sa cununi o femei gravida in luna a opta sau cu trei copii, mi se pare regretabil ca o femeie tanara care traieste in secolul 21 si este atat de tanara poate sa spuna asemenea lucruri. Sigur ca religia trebuie respectata in lucrurile mari - sa nu ucizi, sa nu preacurvesti, sa nu furi, in fine, sa nu faci niciun rau nimanui, dar treaba asta cu virginitatea in noaptea nuntii mi se pare o aberatie. E UN LUCRU TOTAL PERIMAT IN SECOLUL NOSTRU. SUNT ANUMITE COMPORTAMENTE CARE ERAU VALABILE IN TRECUT, DAR SUNT INVALIDE ACUM. NU AS PUTEA RESPECTA O FEMEIE CARE SE CHINUIE SI SUFERA DE DRAGUL DE A INTRA FECIOARA IN BISERICA.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:25
luna si cleopatra vad ca ocoloti subiectul... chiar nu aveti nici un raspuns, ati fost asa de indoctrinate de religia voastra ca nici macar o parere personala nu aveti, nu stiti decat sa raspundeti la intrebari despre felul de viata musulman prin intrebari despre ce fac crestinii cand vine vorba de divort?

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:26
mai nu va suparati ca va recomand un show ca "surprize -surprize" ..dar intamplator in anii trecuti ma mai uitam si eu la cate o emisiune cand eram la bunica mea (ca deh bunicii ii placeau emisiunile astea:D) dar acolo am vazut foarte multe crestine convertite la islam care veneau din tari musulmane si povesteau tot felul de grozavii ca au fost batute ca nu au putut pleca..ca au fost mintite aici in Romania si cand au ajuns acolo au constatat ca respectivul mai avea vreo 5 neveste cu copii etc.etc. abuzuri peste abuzuri..ba chiar au fost cazuri in care nu au reusit sa le aduca pe unele femei. Credeti ca femeile astea mint????? Alta chestie m-am trezit pe strada abordata de un tip din asta pe jumatate musulman jumatate roman care m-a intrebat daca sunt casatorita ..apoi a inceput sa imi zica ca ii par deosebita si alte blablau-uri de-astea culminand cu "nu vrei sa cunosti cultura araba etc.etc" ..pe cuvant ca mi-a venit sa-i dau o plama dupa cate povesti cu abuzuri am vazut...la fel am mai fost abordata de altul pe strada ..si vazand ca nu sunt interesata ..mi-a zis daca nu cunosc alte fete blonde cu ochi albastri sa-i fac cunostiinta. Geeez!!! Si apoi mi-a zis cum ca i se pare toate femeile din Ro niste tarfe ca a vazut el f multe in cluburi si ca sunt profitoare etc. etc.. Si i-am replicat scurt ca din punctul meu de vedere si ei sunt niste curvari casatoriti cu cate 5-6 neveste!!! faza la care s-a enervat (ca deh la noi nu sunt chair atatea femei proaste care inghit tot ce zboara - de aceea mi se pare jenant sa vad ca fetele astea de buna vopie si nesilite de nimeni se convertesc al religia lor!). La fel exista o gramada de barbati curvari care merg prin cluburi. Da banuiesc ca astia au voie. Si daca vrea fete deosebite sa nu le caute in discoteca sa le caute in biserici. Iote dom'le s-au trezit ei sa vina sa faca ordine la noi. Doamne cat tupeu pe capul lor!
Josie
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:32
eu stiu,constientizez ca barbatul este mai superior femeii in unele lucruri,dar nu vad de ce sa fie asta o problema intr-o familie unde oamenii se iubesc si se respecta.nu va mai legati de poligamie,ca este dew mult expirat acest termen,si omul daca are sa fie om este,indiferent de religie.voi ce parere aveti ca noi femeile musulmane suntem maltratate si tinute in casa??ca sa vezi,cata innapoiere.nimic mai fals...de ce nu vreti sa realizati ca va tineti de clisee,si incercati sa dezvoltati ceva ce nu poate fi dezvoltat.cu toata greutatea chiar credeti-ma ca sotul meu o data pe saptamana cel putin imi aduce flori,cand mergem pe strada ne tinem de mana,a fost tot timpul alaturi de mine,chiar si la nasterile mele a asistat.niciodata nu a ridicat vocea nu mana.ne iubim chiar si dupa 7 ani de casatorie ca in prima zi.si nu sunt unica,unde nu-i iubire clar ca nu-i nimic.
lunaa80
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:34
asa e @melyssa si eu am constat aceeasi chestie ca nu raspund cu un raspuns la obiect ci raspund prin alta intrebare.
Josie
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:35
din cate stiam eu, in evul mediu arabii au facut ff multe descoperiri stiintifice si multe lucruri pe care le folosim in ziua de azi au aparut si datorita lor (de ex numerotatia araba 1,2,3 etc, in loc de cea latina ,greoaie). in prezent insa mi se pare ca lumea araba isi concentreaza toate fortele doar in scopuri destructive si razbunatoare (bombe, atacuri sinucigase). si intoleranta asta vis-a-vis de alte popoare nu mi se pare decat un semn de inapoiere, nimic bun nu poate iesi din asa ceva....

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:36
iubita, nu exista "mai superior femeii in unele lucruri", nu vreau sa fiu profa gretoasa de limba romana, dar te rog, nu mai zice mai superior ca VIOLEZI grav limba romana!!! superior nu are grade de comparatie

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:38
@luna880 eu iti spun ca am vazut foarte multe femei care au povestit cum ca au fost batute si obligate sa stea acolo si mai mult mintite..respectivii el spuneau ca nu sunt casatoriti si la fata locului constatau ca mai aveau si alte neveste. Si eu ma intrebam cum se poate sa intri intr-o religie care indeamna barbatul sa te bata daca nu te conformezi..probabil cele care nu sunt batute se conformeaza (doar sunt convertite la islam!). Si intrebarea care a mai fost pusa pe acest forum dar s-a evitat raspunsul era daca femeile astea nu s-ar fi convertit ... sau nu ar face ce trebuie sunteti asa sigure ca nu ar primi corectii??
Josie
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:39
Cleopatra, nu uita ca daca ar fi sa respecti coranul word by word ar trebui sa-ti pui sac in cap dupa cum te-ai exprimat chiar tu. Cat despre faptul ca barbatul nu are voie sa-si ia alta sotie decat cu acordul celei deja existente, eu nu-mi amintesc ca scrie asa ceva in coran. In citatul pe care l-am extras eu ea nici nu e luata in seama, e tratata ca un obiect de care barbatul poate dispune dupa bunul lui plac. E adevarat insa ca am citit coranul anul trecut, asa ca reimprospateaza-mi tu memoria. Nu ma intereseaza ca exista si versete care indeamna la iubire fata de femeie, ele sunt anulate de cel care se refera la violenta asupra ei. LA fel cum e complet irelevant ca sunt unele versete mai blande la adresa crestinilor si evreilor, ele sunt nulificate(scuzati-mi barbaria lingvistica) de cele care spun ca pot fi blestemati,ca in iad li se vor coace pieile, etc.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 18:42
ma repet, tu luna, cleopatra, muslim, sunteti niste cazuri fericite si deci parereri si post-urile voastre nu reprezinta decat o realitate trunchiata!!! eu as vrea sa vedem ce zice o romanca sau o rusoaica maritata intr-o tara araba, convertita la islamism, mai de voie-de nevoie, si care nu are acces la atata informatie ca voi CA NU I SE DA VOIE. sa vedem, o femeie asuprita cum numai un barbat musulman stie, mai apara principiile musulmane cu atata inversunare ca voi???? voi sunteti niste exceptii si povestirile voastre despre cat de fericite sunteti nu mi se par relevante pentru toate femeile convertite la islamism. am zis!

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:45
acum o sa-mi dati in cap si-o sa-mi ziceti ca si femeile crestine sunt asuprite si injosite de unii barbati, dar in societatea crestina asta se intampla doar daca femeia ii permite sa o trateze asa. daca pune piciorul in prag si divorteaza n-o ostracizeaza nimeni cum se intampla la voi pentru ca are personalitate. o femeie crestina are dreptul la opinie, iar daca stie cum sa puna problema poate fi mult deasupra barbatului si asta pentru ca ea are constiinta valorii ei si E OK SA AIBA CONSTIINTA VALORII PROPRII PENTRU CA BARBATUL NU-I ESTE "MAI SUPERIOR" cum zicea luna! sunt curioasa ce se intampla la voi daca o femeie nu mai este multumita de relatia cu sotul ei? se desparte? cum o priveste societatea? ca pe o paria, nu?

Postat pe 13 Aprilie 2008 18:51
sa-ti dau exact ayatul:"....de femeia raufacatoare ,de care va temeti,la inceput vorbiti cu ea,si daca asta nu ajuta,lipsiti-o de pat(adica refuzul relatiilor sexuale)si daca asta nu ajuta puteti sa o loviti USOR,si daca n-o sa mai faca rau,nu mai cauta cearta cu ea,intr-adevar dumnezeu e mare si superior"sura an-nisa34.........asta nu inseamna ca barbatul tam nisam vine si te altoieste...alt ex:"...dar daca aveti fricsa in voi,ca n-o sa puteti sa fiti drepti cu ele,luati de sotie numai una,pe care o iubiti,acesta este cel mai buna cale,de-a nu pleca de langa adevar....sura an-nisa 3...

Postat pe 13 Aprilie 2008 19:00
Luna, imi pare rau ca nu poti interpreta citatele pe care le dai. Cei care se despart sunt indemnati sa "ramana asa", adica sa nu se mai casatoreasca. Nu sunt obligati sau amenintati daca nu se conformeaza cu indemnul. Da, din cate stiu eu se face ceea ce se chiama divort religios. Evident draga ca nu iti da nimeni niciun document, pentru ca nici atunci cand faci castoria religioasa nu primesti unul, si prin urmare nu e nevoie de o hartie care sa o anuleze pe cealalta.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:02
Draga Cleopatra, detin si eu un coran, tradus si editat de liga islamica si culturala din Romania. In cartea pe care o am in fata ochilor citatul e asa:" Barbatii sunt proteguitori ai muierilor, datorita calitatilor deosebite cu care i-a daruit Allah si datorita cheltuielilor pe care le fac din bunurile lor. iar cele evlavioase dintre femei sunt ascultatoare si pazitoare ale celor care trebuie pazite in absenta sotilor lor, pe care si Allah le pazeste. Pe acelea de a caror neascultare va temeti, povatuiti-le, parasiti-le in paturi si loviti-le!"
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:09
am 2 cunostinte care au divortat,si nu au plecat in tara de bastina deoarece au o viata aici,un serviciu,copii,sunt sub tutela mamei,tatal vine si petrece weekend-ul cu ei.una natalia s-a recasatorit,cu seful ei.care tot e musulman,si copii ei ii spun tata Fared.asa ca spre deosebire de alte religii,islamul permite divortul,la ce bun sa traiasca impreuna 2 oameni ce nu se mai iubesc sau inteleg.probabil povestile acestea oribile pe care le tot auziti se intampla in niste vagaune uitate si de dumnezeu,unde barbatii si femeile stiu doar de capre,camile si nisip.si nu spun asta pur si simplu,ci o spun pu ca traiesc in liban de 7 ani,bussnesul imi permite sa comunic cu sute de femei zilnic,si sincera sa fiu nu am auzit si vazut ceea ce povestiti voi,care traiti pe dinafara....
lunaa80
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:10
Imi pare rau, dar la mine lipseste cuvantul usor. Cine vrea sa verifice sa caute coranul, editura islam, editia a patra, 2006.

Orice s-ar intampla, orice ar face o femei, ea nu trebuie lovita, nici macar usor. Si scuza-ma ca te intreb cleopatra, ce inseamna usor? E destul de interpretabuil. Eu am un prieten de 1,90 si 120 de kg, care ma bate pe spate de fiecare data cand ne intalnim, in semn de prietenie evident. Pe mine ma "omoara" gestul lui, in schimb baiatul crede ca loveste usor. Ce e usor din punctul de vedere al unui barbat, nu e usor din punct de vedere al unei femei.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:14
stai linistita wolfy ca @cleopatra iar o sa suceasca si rasuceasca citatul tau o sa il modifice un pic si iar nu o sa dea un raspuns la obiect
Josie
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:17
Surat al-nisa, versetul 3: " Iar daca va temeti ca veti fi nedrepti cu orfanii, luati de sotii pe acelea care va plac dintre femei - doua, trei sau patru, dar daca va temeti ca nu veti fi drepti cu ele, atunci luati una singura sau ceea ce se afla in stapanirea mainilor voastre drepte".

Cleopatra, ti-am cerut versetul unde spune ca sunt intrebarte femeile daca sunt de caord cu a doua, a treia sau a patra sotie.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:19
Cata inteligenta Cleopatra, citez din memorie: "asta nu inseamna ca vine acasa si te altoieste tam-nisam". Este irelevant draga mea, important e ca in anumite conditii te poate altoi. si luna, cred ca n-ai fost atenta, exista divort religios.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Aprilie 2008 19:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Paste ... 10 De la: dandanaua_reloaded 10 Aprilie 2010 18:50
florile de apartament ....gradina mea 1 De la: rolly17 11 August 2009 03:53
idei de mesaj pt tricou personalizat:) 7 De la: Summer_ 16 Iulie 2010 17:28
un vot te rog returnez la orice concurs 1 De la: printzessita 31 Mai 2010 12:18
Scoli acreditate de design vestimentar in Romania 3 De la: Institutul_de_Moda 24 Februarie 2015 15:15