Mai multe
| cleopatra,io stau la munte ,de cand ma stiu m-am trezit cu imaginea bucegilor in fata ochilor.pot sa spun ca am o varsta si inca nu m-am saturat de munti nici de aerul curat si nici de carari de munte batute cu piciorul pe unde numai ursul si caprele umbla....cat despre mare...imi place la fel de mult ca si muntele,tocmai pt ca vad marea mai des in poza decatin realitate si nu sunt snoaba sa spun ca asi prefera sa merg in grecia la mare sau ...in alta tara ...mi-ar place sa vad de asemenea si delta dunarii pe care spre rusinea mea inca nu am vazut-o decat o sg data.dar astea sunt dorintele mele care nua au a face cu ....topicul.cand te simti bine intr-un loc nu apuci sa te plictiseti de el vreodata.cat despre facutul plajei.....la munte se face plaja ..la fel de dezbracat ca pe plaja doar ca aici sunt izvoare si ape repezi si reci ca gheata de iti ingheata si sufletul ....dar merita o baie ....pfuiiii abia astept sa dea caldura....ca soparlitele la soare....indiferent de locatie la munte sau la mare....in costumul de baie deux pieces...ca mie ala imi place. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Aprilie 2008 17:41 |
||
|---|---|---|
| Cleopatra, m-am uitat la pozele tale de la albumul frumusete si modestie. Mi se pare foarte frumosa fata de la avatar cu care am vazut ca ai mai multe poze in album. Oricum, dupa cum arata e greu de crezut ca nu are sange de europeanca - e alba, are ochi albastri, trasaturi pur europene. Dar nu inteleg de ce nu te-ai pus pe tine la vatar? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 11 Aprilie 2008 18:31 |
||
| Fetelor niciodata nu vom ajunge la un acord intre noi,crestinele si ele,musulmancele.Mai nou am observat ca multe dintre cunostintele mele,neveste de arabi musulmani,cand au aflat ca nu sunt musulmanca au inceput sa ma evite.Simt lucrul acesta de cate ori mergem in vizita sau primim o vizita .Eu nu sunt de acord cu decizia lor de a deveni musulmance,iar ele ma ignora pentru ca nu sunt de-a lor.Dar nu-mi pasa ,eu spun omului in fata ce parere am si de aceea foarte multi prieteni ai sotului meu nu ma privesc cu ochi buni.NU INTELEG SI NU VOI INTELEGE NICIODATA DE CE SUNT ASA DE INVERSUNATE,DE CE DORESC SA NE CONVINGA CA ESTE BINE SA FII MUSULMAN.DEVIN FOARTE OBOSITOARE.MAI NOU ,CELE CARE AJUNG IN PELERINAJ LA MECCA SE TRANSFORMA,SE ACOPERA LA CAP,SE IZOLEAZA SI PAREREA MEA, CRED CA SUNT HIPNOTIZATW.ORICUM NU LE SUPORT SI NU-MI TREBUIE CA PRIETENE | ||
|
|
||
|
wdy Postat pe 11 Aprilie 2008 20:05 |
||
| Fetelor niciodata nu vom ajunge la un acord intre noi,crestinele si ele,musulmancele.Mai nou am observat ca multe dintre cunostintele mele,neveste de arabi musulmani,cand au aflat ca nu sunt musulmanca au inceput sa ma evite.Simt lucrul acesta de cate ori mergem in vizita sau primim o vizita .Eu nu sunt de acord cu decizia lor de a deveni musulmance,iar ele ma ignora pentru ca nu sunt de-a lor.Dar nu-mi pasa ,eu spun omului in fata ce parere am si de aceea foarte multi prieteni ai sotului meu nu ma privesc cu ochi buni.NU INTELEG SI NU VOI INTELEGE NICIODATA DE CE SUNT ASA DE INVERSUNATE,DE CE DORESC SA NE CONVINGA CA ESTE BINE SA FII MUSULMAN.DEVIN FOARTE OBOSITOARE.MAI NOU ,CELE CARE AJUNG IN PELERINAJ LA MECCA SE TRANSFORMA,SE ACOPERA LA CAP,SE IZOLEAZA SI PAREREA MEA, CRED CA SUNT HIPNOTIZATW.ORICUM NU LE SUPORT SI NU-MI TREBUIE CA PRIETENE | ||
|
wdy Postat pe 11 Aprilie 2008 20:05 |
||
| ????cum adica te evita? scuze dar mi-ar place sa inteleg cum de o prietenie nu poate sa treaca peste chestii religioase...pai atunci scuze ca o spun asa de-a dreptul doamnele cu pricina sunt snoabe ... prietena mea cea mai buna nu e ortodoxa face parte dintr-un alt cult religios,tot crestin,crezi cumva ca mi-a pasat vreodata ???sau ei ca nu vreau sa trec la ritul ei religios???sau macar ca a adus in discutie faptul ca facem parte din 2 rituri diferite??? purtam discutii despre religie si despre biblie or de cate ori avem ocazia ,ca mai sunt si alte barfe de dezbatut nu numai religia evident, dar sa fie atat de habotnica si indaratnica sa ma ocoleasca pe urma ca nu accept argumentele ei sau ca nu sunt de acord cu ea in anumite privinte???nici pomeneala.pai ce sens are sa ai prieteni daca nu poti discuta cu ei ce anume te framanta si ce daca nu sunt de aceeasi culoare sau nu au aceeasi religie sau sunt de alta etnie....in sfarsit...WDY considera-le doar cunostiinte si treci peste ca ..asta este prietenii adevarati se cunosc la nevoie nu la mese festive... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Aprilie 2008 20:38 |
||
| Ema draga ,daca vreodata vei avea ocazia sa discuti cu o romanca ,convertita la islam,i-ti vei da seama cu cata reticenta te va trata,mai ales daca discutati despre religie,.Am observat ca imediat devii inamicul public nr 1 ,pentru ele noi suntem pacatoase si pierdute,dar ,nu stiu de ce am convingerea ca nu spun ce gandesc ci spun ce au invatat.Din nou ma repet si spun NU GENERALIZEZ ,eu personal nu am avut experiente placute,stii ,am observat ca intreaba daca esti musulmanca ,cu un zimbet pe toata fata ,convinse fiind ,in cazul meu ,ca m-am convertit,apoi cand le spun ca sunt crestina ,le cade fata,sigur multe persoane au simtit lucrul acesta ,nu cred ca eu sunt un caz izolat.In 14 ani de casatorie nu am reusit sa-mi fac o prietena din randurile lor,desi am cunoscut foarte multe, cred,in parte si din vina mea ,pt ca nu le impartasesc ideile,dar ciudat,lucrul acesta ma indeparteaza si mai mult de islam,desi sotul meu spera ca intr-o zi ma voi "maturiza' cum spune el,si voi deveni musulmanca .eeeeee fiecare are dreptul sa viseze ,,,,,,,,,,,,,, | ||
|
wdy Postat pe 11 Aprilie 2008 21:07 |
||
| Si eu am cunoscut o fata care s-a convertit la islam si dupa ce a fost la mecca s-a schimbat si mai mult decat o facuse inainte. Ea poarta voal si e foarte mandra de asta, pentru ca le arata celorlalti ce religie are. E ingrozitor sa vezi cum o romanca 100% ajunge sa spuna ce spuna ea. Nu am intalnit niciodata o femeie care sa fie mai impotriva ei insasai decat ea. Cred ca e visul oricarui barbat musulman, e mai fanatica ca oricare dintre ei. Nu inteleg cum o femeie poate sa se injoseasca atat de mult incat sa accepte o religie care ii confera un rol inferior. Imi spune ca musulmanii au dreptul sa-si ia mai multe sotii numai in anumite conditii. Si ce daca? A renuntat la o religie in care nu ar fi trecut in nicio situatie prin umilinta de a i se prezenta noua sotie a dragului ei sot. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 11 Aprilie 2008 22:06 |
||
|
pai daca e asa cum spui tu WDY nu cred ca mi-ar produce vreo placere intelectuala sa vb cu vreo d-na convertita,mai degraba asi accepta sa vb despre religie cu o Dna nascut asi crescuta in religia musulmana decat cu una converita.....macar asi putea observa traditia in care sunt crescuti si modul lor de gandire vis-a vis de religie si oranduire sociala,nu asi asculta doar citate din coran...sau din biblie,am o chichita cu citatele,imi plac dar prefer sa imi expun ideile mele proprii si personale. oricum ar fii ma ingrozeste faptul ca sunt femei care isi pot schimba afinitatea fata de o persoana pe considerente religioase.nu mi se pare nici drept sisau corect sa respingi un om doar pt ca el crede altfel deact tine.e ca si cand ,referitor la cei ce se convertesc, ai respinge o parte dintine insuti,si asta ma pune pe ganduri. WDY aceeasi "respingere" ai intalnit-o si la femeile casatorite cu musulmani dar care au rams totusi crestine???sau nu sti nici un alta???curiozitate personala..daca vrei sa imi raspunzi doar,nu e obligatoriu |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Aprilie 2008 01:04 |
||
| NU cunosc personal o romanca care s-a cssatorit cu musulman si nu si-a schimbat religia.Cercul meu de prieteni este destul de restrans tocmai din aceasta caauza ,eu ii evit,ei ma evita si prin natura meseriei am contact cu sotii lor ,dar dacaa ii intrebi i-ti spun sigur ca sotia lor este musulmanca.Am mai spus pe forum ca ,sotul meu a comunicat familiei ,prima data cand a fost in vizita dupa ce ne-am casatorit ca sunt musulmanca.Cu prima vizita facuta acolo am tinut sa precizez ca sunt crestina si asa voi ramane.Oricum cred ca s-au obisnuit cu gandul.Am simtit ca sotul meu a fost pus intr-o postura destul de neplacuta ca nu a reusit sa ma convinga.Cred ca este normala reactia noastra a celor "nemusulmance".Stiti expresia comunista "exista masini si exista MERCEDES ",ADICA EXISTA POPOARE SI EXISTA MUSULMANII ,UNICI SI DEOSEBITI.PENTRU EI ,NOI CRESTINII NU AVEM VALOARE ,DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS,. | ||
|
wdy Postat pe 12 Aprilie 2008 11:32 |
||
| draga wlfy...daca o fata nu vrea sa faca ce ii spune religia...nu face si cu asta basta...traim intr-o lume moderna,nimeni n-o sa-ti ia capul pu asta,stai linistita...sunt atatea fete aici ca daca le vezi,bagi mana in foc ca nu-s musulmane....:)foarte rar o sa vezi o fata mai tanara de 25 cu val.....dar in fuste scurte la fiece pas vezi...voi va inchipuiti ca fetele sunt obligate sa-si puna val,sa stea in casa....pai astea sunt aberatii.....cumnata mea are 14 ani,,si face tot ce face o adolescenta nimeni,nu-i interzice sa poarte costum de baie sau fuste scurte....o sa vina varsta cand ea singura va hotara sa puna val sau nu....nu ma pronunt la general....pu ca nu am fost in iraq sau syria....dar aici in israel libera alegere face parte din politica statului,deasemenea in turcia si dubai....unde am avut ocazia sa merg am vazut femei musulmane dezbracate mai mult decat starurile playboy....concluzie:islamul este o religie ca si crestinismul,persoana care apartine acestei religii,poate fi credincioasa sau nu,poate sa urmeze intocmai regulile si poruncile acesteia sau nu,dar asta nu inseamna ca nu mai apartine acestei religii,ramane musulmana dar intrebarea este ce fel de musulmana? | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:15 |
||
| uite o sa-ti mai dau un exemplu....verisoara sotului meu are 16 ani....e musulmana....mama ei are 43 ani si nici pana in ziua de azi nu a pus val,dar fiica ei vine intr-o zi si declara ca vrea sa poarte val....ce scandal a fost....mama ei nu accepta...i-a spus sa mai astepte cativa ani...dar ce crezi...fata a 2-a zi vine imbrobodita....toti am ramas socati.......totul tine de om,sufletul lui si modul in care el se percepe pe sine in viata si societate...sio sunt sumedenii de cazuri care ti-ar demonstra ca libertatea de a alege e prezenta pretutindeni,doar ca omul alege ceea ce vrea... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:21 |
||
| draga wdy...eu am o multime de prietene crestine si evreice....sunt fete super,cand ne apuca rasul,radem pana la lacrimi...mergem la shopping,mergem in vizita,si ce o sa-ti pare ciudat chiar si la nunta....vara asta am fost la cununia religioasa intr-o sinagoga....nunta superba,cu farfurii si pahare stricate ca asa e traditia evreiasca.....si inca ceva...prietenul adevarat ramane prieten toata viata...chiar daca tu ai alta religie sau alta culoare...etc...si chiar nu inteleg,cand te intalnesti cu cineva,tema discutiei este religia??????daca omul e bun si interesant nu te mai intereseaza cum se roaga si de cate ori pe zi...trebuie sa fim oameni..... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:34 |
||
| ema..o sa incerc sa-ti raspund...in primul rand nu quranul a zis ci eu asa m-am exprimat...in al 2 -lea rand adam si eva cand au pacatuit dumnezeu ca pedeapsa i-a trimis pe pamant si i-a facut muritori,atunci ei si-au dat seama de goliciunea lor,le-a fost rusine si s-au acoperit...de-a lungul secolelor oamenii isi acopereau trupurile,in semn de respect unii fata de altii....o sa-ti aduc aminte despre orasele sodoma si gomora,unde oamenii umblau cu trupurile goale,se scaldau in vin si pacat...trupul gol excita,instiga la ganduri cu tenta sexuala,la fapte pacatoase....si atunci cand locuitorii acestor orase nu mai tineau cont de numic,dormea frate cu sora,atunci dumnezeu s-a maniat si a sters de pe fata pamantului cele 2 cetati....asa si in zilele noastre ochii vad si inima cere,cand un barbat merge pe strada si vede o fata frumoasa si dezgolita,i se trezesc instinctele mascule,dorinta fizica....si in cele din urma omul pacatuieste,ca doar satisfactia fizica o poti avea acum,dar satisfactia spirituala,pe care ne-o promite dumnezeu,cine stie cand....daca lui dumnezeu ii este totuna cum ne imbracam,atunci imagineaza-ti preotii in sorti,maicutele in blugi,sfanta maria dezgolita...etc..sa ma ierte dumnezeu daca am dat exemple pacatoase... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:50 |
||
| cat despre mare,plaja...sunt libera sa ma balacesc cat vreau,dar ca eu aleg sa alerg dimineata pe plaja,sa-mi plimb cainele,sa facem gratar....crede-ma la 42 grade cauti umbra si nu soare.....:) | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 13:55 |
||
|
Nu am prea multe de spus Cleopatra. Cand oamenii pleaca de la premise diferite carora le aplica moduri de gandire diferite, cu siguranta concluziile la care vor ajunge sunt diferite. Din punctul meu de vedere o religie este corecta daca trateaza in mod egal femeia si barbatul. Daca religia musulmana le-ar cere barbarilor sa poarte voal, ar fi ok ca si femeile sa faca acelasi lucru, dar in conditiile in care numai femeile trebuie sa-si acopere parul.... Eu ma consider respectata de o societate daca am aceleasi drepturi ca un barbat, drepturi de toate felurile, inclusiv de natura sexuala. Probabil ca pentru tine nu e asa, tu nu ai nicio problema cu a fi pe locul 2. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:05 |
||
| Cleopatra, nu mi-ai raspuns de ce barbatii au voie(in anumite situatii) sa aiba o alta sotie decat cea pe care o au.Te rog sa o faci. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:06 |
||
|
Ti-am mai spus, nu mi se pare corect sa vii sa lauzi crestinilor religia musulmana daca ea nu este asa cum spui tu. Citind coranul mi-am dat seama ca nu e vorba de o religie toleranta fata de alte religii, ci dimpotriva, instigatoare la ura. Si e foarte nedreapta cu femeile. Dar in fine, daca ignori citatele pe care le-am scos din coran si nu vrei sa le comentam impreuna... Am mai scris si inainte ca daca ar fi sa repecti cartea voastra sfanta ar trebui sa-ti pui sac in cap, dupa cum te-ai exprimat tu. Adica daca ai respecta religia ta pana la capat, asa ar trebui sa te imbraci.Oricum exemplele pe care mi le dai tu nu mi se par graitoare, pentru ca traiesti in Israel, tara majoritar mozaica, nu musulmana, si cu siguranta mult mai inaintata decat statele arabe. Pai sigur ca in general adolescentele se bucura de aceeasi sau aproape aceeasi liberatate ca cele din Europa, doar e vorba de Israel, nu de Arabia Saudita. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:14 |
||
|
Ti-am mai spus, nu mi se pare corect sa vii sa lauzi crestinilor religia musulmana daca ea nu este asa cum spui tu. Citind coranul mi-am dat seama ca nu e vorba de o religie toleranta fata de alte religii, ci dimpotriva, instigatoare la ura. Si e foarte nedreapta cu femeile. Dar in fine, daca ignori citatele pe care le-am scos din coran si nu vrei sa le comentam impreuna... Am mai scris si inainte ca daca ar fi sa repecti cartea voastra sfanta ar trebui sa-ti pui sac in cap, dupa cum te-ai exprimat tu. Adica daca ai respecta religia ta pana la capat, asa ar trebui sa te imbraci.Oricum exemplele pe care mi le dai tu nu mi se par graitoare, pentru ca traiesti in Israel, tara majoritar mozaica, nu musulmana, si cu siguranta mult mai inaintata decat statele arabe. Pai sigur ca in general adolescentele se bucura de aceeasi sau aproape aceeasi liberatate ca cele din Europa, doar e vorba de Israel, nu de Arabia Saudita. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:14 |
||
| Iar daca barbatii merg pe strada, se uita la femei si au insticte animalice nu inseamna ca femeile trebuie sa se acopere mai mult. DIMPOTRIVA, E NEVOIE CA BARBATII SA INVETE SA SE CONTROLEZE MAI BINE. Adica ei sunt niste persoane slabe, si noi avem datoria sa ne purtam in asa fel incat sa le protejam (deci sa le pastram) slabiciunea si animalitatea. Cred ca ar trebui sa luam atitudine si sa-i determinam sa se controleze si sa fie cat mai aproape de oameni si cat mai departe de animale. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:19 |
||
| pai in primul rand un barbat cu capul acoperit,in moschee sau biserica e pacat...citez..:"pu o femeie ar fi mai bine sa se roage cu capul acoperit,asta o face mai evlavioasa,iar daca se roaga cu capul descoperit isi necinsteste capul,iar pu barbat este mai bine sa nu-si acopere parul,caci daca si-l acopera isi necinsteste capul..."faptele apostolilor.........dupa cum vezi valul este cerut de ambele religii,si daca vrei...barbatii din arabia saudita isi acopera capul cu ufiia-basma alba....dar nu pu ca e scris undeva,ci pu ca este parte din traditie,acelasi mod de a se proteja de furtunile de nisip......SI REFERITOR LA LOCUL 2....DE UNDE AI SCOS-O CA SUNT SECUNDARA??????????:D....NOI TRAIM IN CEL MAI NORMAL MOD,HOTARAM IMPREUNA,REZOLVAM PROBLEMELE IMPREUNA,EU AM SERVICIU,LUCREZ COT LA COT CU SOTUL MEU ADICA SUNT MATERIAL INDEPENDENTA DE SOTUL MEU,AM TOT CE-SI POATE DORI O FEMEIE.... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 14:21 |
||
|
EU NU AM LAUDAT RELIGIA MEA CRESTINILOR...CI AM INCERCAT SA LAMURESC UNELE ASPECTE ALE ACESTEIA....CAT DESPRE ALTA SOTIE....IN QURAN NU SCRIE CA BARBATUL TREBUIE SA ISI MAI IA ALTA SOTIE,CI CA IN ANUMITE SITUATII,NU AR FI PACAT DACA O FACE....TI-AM MAI EXPLICAT CA BARBATUL SI-AR PUTEA LUA INCA O SOTIE DOAR DACA SOTIA LUI ACTUALA E DE ACORD,SI DACA ARE UNUL DIN CELE 3 MOTIVE PE CARE LE-AM MAI SCRIS...DAR DIN PROPRIE EXPERIENTA,VREAU SA-TI SPUN CA IN ISRAEL LOCUIESC 2 MLN MUSULMANI,SI NU AM INTALNIT NICI UNUL CU MAI MULTE SOTII....CHIAR CRED CA AR FI CIUDAT SA VEDEM ASTFEL DE FAMILIE IN SEC 21...:) |
||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 14:30 |
||
| Hai sa o luam pe rand. Ce scrie in coran sau in Biblie , si cand spun asta ma refer in special la anumite obiceiuri, nu ami este valabil astazi. O musulmanca imi spunea odata ca si feciora Maria isi acoperea parul. Evident ca aceasta femeie este demna de tot respectul( si nu numai ca mama a luoi IIsus ci si pentru ea insasi), dar ce ma intereseaza pe mine ca acum 2000 de ani ea purta voal? EU TRAIESC ASTAZI, SI MA COMPORT CUM SE COMPORTA OAMENII ASTAZI. Si indiferent de religie, o sa condamn neegalitatea dintre femeie si barbat. ea este prezenta si in crestinism, dar intr-o masura mult mai mica decat in coran. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:42 |
||
| BARBATUL PRIN EXCELENTA SA ESTE MAI SLAB DECAT FEMEIA...CHIAR SI IN QURAN E SCRIS...CA ATUNCI CAND DUMNEZEU A FACUT-O PE EVA DIN COASTA LUI ADAM,ACESTA ERA INTR-UN SOMN ADANC,PROBABIL NU AR FI SUPORTAT DUREREA,IAR FEMEIA CAND NASTE ,NASTE CONSTIENTA,SIMTE SI RABDA DUREREA,DE UNDE ESTE DEDUS CA FEMEIA ESTE MULT MAI PUTERNICA DE FIRE...SI INCLIN SA CRED CA BARBATUL ESTE MULT MAI USOR DE ATRAS SI PRINS IN MREJE DECAT O FEMEIE.....DACA FACI RAPORTUL CATI BARBATI CALCA STRAMB SI CATE FEMEI,VEI OBSERVA CA =8520...CONCLUZIA CA BARBATU PRIM FIREA SA ESTE APT DE A INSELA,DAR CE SA MAI VORBIM CAND ACASA E SOTIA DE 40 ANI,GRASA,+CELULITA...IAR PE STRADA,LA SERVICIU SE ROTESC IN JURUL LUI FETITE DE18 ANI CU FUSTITE MINUSCULE...SAU CAND FACE DRAGOSTE CU SOTIA LUI,SE GANDESTE LA SANII SI PICIOARELE SECRETAREI...:)CRED CA ROLUL FEMEII IN SOCIETATE E FOARTE IMPORTANT,SA NE GANDIM DE 2 ORI INAINTE SA SCOATEM DIN MINTI UN BARBAT,CACI IN URMA ACESTUIA POT SUFERI SOTIA SI COPII...SI FIECARE DINTRE NOI POATE NIMERI IN SITUATIA DATA... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 14:45 |
||
| De ce esti pe locul 2? Pai foarte simplu, pentru ca tu nu ai aceleasi drepturi ca el. Scuza-ma ca sunt nepoliticoasa, dar nu esti capabila sa gandesti. Cand el are drepturi in plus fata de tine( ca de exemplu dreptul de a-si lua alta sotie), inseamna ca esti pe locul 2. Asta este definitia locului 2. Un alt drept pe care o musulmanca nu il are este acela de avea relatii sexuale inainte de nunta. Barbatul are dreptul asta. Este cazul tuturor musulmanilor pe care i-am cunoscut. Nici nu concep sa se casatoreasca cu o femeie care si-a inceput viata sexula, in schimb ei se culca cu orice femeie care le iese in cale. Si chiar presupunand ca nu toti sunt atat de destrabalati pe cat i-am vazut eu(desi ma cam indoiesc), oricum ei nu se casatoresc virgini. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:48 |
||
|
Stiu ca in anumite conditii barbatul are voie sa-si ia o lata sotie, dar in crestinism de exemplu asa ceva nu e permis, ba chiar e considerat un pacat foarte mare. Te intreb pentru a treia sau a patra oara: 1) de ce o femeie care nu poate avea copii nu are si ea dreptul sa-si un alt sot? 2) de ce in cazul in care femeia e bolnava si are copil de alaptat barbatul are voie sa-si ia o alta nevasta, cand de fapt ar putea sa angajeze o doica? 3)de ce barbatul are voie sa-si ia a doua sotie pe motiv ca femeia este vaduva fratelui sau? Nu poate s-o ajute si fara sa se culce cu ea? E ORIBIL CA O FEMEI SA FACA SEX CU DOI FRATI, SAU CA UN BARBAT SA FACA ACELASI LUCRU CU DOUA SURORI. Si crezi ca indiferent de situatie, pe femeile astea nu le deranjeaza ca sotii lor se culca cu alte femei? Crede-ma le deranjeaza si pe el, fiindca si ele sunt oameni. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 14:55 |
||
| PAI PU INFORMATIA TA...UN BARBAT MUSULMAN,E OBLIGAT DE CARTEA SFANTA SA SE CASATOREASCA VIRGIN,E UN MARE PACAT SA SRUTE O FEMEIE INAINTE DE CASATORIE...SI FEMEIA DE ASEMENEA TREBUIE SA FIE VIRGINA....SUNT BARBATI SI FEMEI CARE FAC SEX INAINTE DE CASATORIE,ASTA DA DOVADA DE CAT DE CREDINCIOSI SUNT,DAR IN NICI INTR-UN CAZ ASTA NU FAC ACEI CE ISI IUBESC TRUPUL SI IL IUBESC PE DUMNEZEU...SEXUL INAFARA CASATORIEI ESTE "PREACURVIE"ATAT IN ISLAM CAT SI IN CRESTINISM....SOTUL MEU SI EU AM FOST VIRGINI IN NOAPTEA NUNTII,CU TOATE CA NE-AM CUNOSCUT CU 2 ANI INAINTE DE CASATORIE.... | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2008 14:57 |
||
| Ai inteles acum de ce esti pe locul 2? Pentru ca religia asta minunata ii da lui niste drepturi pe care tu nu le ai. Si ce daca lucrezi cot la cot cu el? Nu vi se permit aceleasi lucruri. Ca sa fii pe acelasi loc cu el ar trebui sa aveti exact aceleasi drepturi.Nu e important ca musulmanii din Israel nu au doua sotii, important e ca in una dintre cele trei situatii mai sus enumerate ar putea fara nicio problema sa-si ia a doua, a treia sau a patra sotie, pe cand bietele lor neveste nu ar putea niciodata sa-si ia nici macar al doilea sot. AI DREPTATE, IN CORAN NU SCRIE CA TREBUIE SA-Si IA ALTA SOTIE, DAR SCRIE CA POATE. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 15:02 |
||
| Dupa cum sper ca ai observat, am citit si eu coranul, insa in realitate lucrurile nu stau asa cum scrie acolo. Lucrurile sunt diferite insa in functie de sex - daca esti femeie trebuie NEAPARAT sa fii virgina( adica sa respecti coranul), daca esti barbat, da, ok, ar trebui, insa nu se intampla nimic daca nu e asa.Astept raspuns la intrebarea legata de drepturi diferite in legatura cu posibilitatea/imposibilitatea(in functie de sex) de a te casatori si cu altcineva in afara de cel cu care esti deja casatorit. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 15:07 |
||
| Si apropo, cred ca femeile de 40 de ani pot arata absolut superb daca se ingrijesc. Cand ma gandesc la o femeie de varsta asta nu o vad ca fiind grasa si cu celulita, ci frumosa, puternica si cu experienta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2008 15:17 |
||
| Interesanta confruntare. Nu am citit niciodata nimic din coran si ma tot intrebam de ce musulmanii sunt atat de violenti (ma refer la terorism) daca sunt atat de credinciiosi. Acum am o parte din raspuns. Cineva spunea odata ca bataia e ultimul argument. Eu cred ca avea dreptate. In viziunea mea bataia e ultimul argument al celor care nu ii prea duce capul sa negocieze si sa ajunga la un rezultat satisfacator pentru toate partile implicate. La fel si terorismul. Iar daca coranul indeamna la violenta contra sotiilor, violenta contra celorlalte natiuni sau religii (dupa cum mi-am dat seama din scurtele citate de aici) atunci aceasta nu este o carte dupa care sa te conduci in viata chiar de ar fi scrisa de insusi Dumnezeu cu mana lui. Din slabele cunostinte pe care le am despre religia crestina aceasta spune ceva in genul: "MAINTUITI-VA UNII PE ALTII"- lucru care e valabil si in relatiile dintre sot-sotie si in relatiile dintre oameni in general. Iar aceasta inseamna, dupa parerea mea, ca nu e de ajuns sa fii doar tu bun, curat, cinstit, etc., ci sa-l ajuti si pe cel de langa tine sa fie la fel, pentru ca impreuna cu el si prin el sa reusesti sa urci scara spre Dumnezeu. Ce sa mai vorbim de iertare care e OBLIGATORIE?(e o povestioara cu plata datoriei pe care din pacate nu mi-o amintesc astfel incat sa o pot reproduce) Macar pentru aceste lucruri si nu as fi de acord sa renunt niciodata la crestinism pentru mai stiu eu ce cai verzi pe pereti, ajutoare materiale ori dragoste nemarginita pentru vreun mascul nemaipomenit de interesant. | ||
|
amme22 Postat pe 12 Aprilie 2008 17:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va roggg!!! | 5 | De la: Bendish8u 15 Aprilie 2010 16:42 |
| Cu ce sa accesorizez? | 14 | De la: Shhh 23 Mai 2010 11:47 |
| PRODUSE PROFESIONALE JOICO, TIGI BED HEAD, L`OREAL EXPERT SERIE online | 1 | De la: afroditalady 5 Octombrie 2008 17:59 |
|
|
||
| Weight Loss ! | 1 | De la: SfatUtil 3 August 2009 14:39 |
| http://classic-elegance-forever.blogspot.com/ | 1 | De la: orsolya_andrea 1 Aprilie 2009 12:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.