Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

cleopatra..hotaraste-te o data pt totdeauna cine esti,de cati ani esti maritata,cati ani ai tu de fapt..si pune si tu ceva poze cu TINE la profil nu cu..cine ai vrea tu sa fii.Nu ne mai mintii frumos ca e chiar URAT.Ai sters toate comentariile mele si citind acest topic mi-am reamintit de tine..am dat o,,geana,,la profilul tau si am observat ca tu continui cu aceleasi minciuni.Inca sustii ca esti fata de la avatar...:)))))(care fata nu are nimic in comun cu cea de la nunta).Scuze ca m-am alterat dar tare mult imi displace minciuna,sincer iti spun.
oana81
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:11
etete minunatie.....deci asa ...hmmm rusinicaaaa.m-am uitat si io la pozele de la nunta.faine poze...dar...atat, o intrebare,poze cu parintii taila nunta ta de nu sunt? imi ce scuze de indiscretie dar e o curiozitate....
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:18
Tipul de care vorbesc eu e bogat, e directorul general al firmei la care am lucrat timp de aproape un an. Chestia e ca si ea are bani, are propria ei afacere, deci nu poti sa zici ca sta cu el pentru partea materiala. Deci el nu o intretine, iar despre familia lui nu stiu decat foarte putine, ce mi-a spus ea. El nu vorbea niciodata despre subiectul asta. E oribil evident sa trebuiasca sa suporti ca barbatul tau se culca cu alta femeie. Dar conform arabului de care vorbesc, un barbat are dreptul sa fie gelos cand ea se uita la alt barbat, in schimb ea nu trebuie sa comenteze nimic daca el e vrajit de o alta tipa de pe strada. E pe principiul eu am voie ca sunt barbat, tu trebuie sa taci si sa suferi, ca esti femeie.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:20
cat despre tema dezbatuta aici..din punctul meu de vedere esti periculos de indoctrinata!!Daca esti atat de religioasa cum sustii DE CE MINTI????????DE CE TOT CE AI PUS LA PROFIL SUNT MINCIUNI??Imi inchipui ca o sa vii cu un raspuns foarte,,elevat,,(nicidecum al unei fete de 21 de ani),ca o sa intorci iarasi lucrurile cum ai facut si ultima data cand te-am intrebat acelasi lucru.Oricum,nu ma convingi.
oana81
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:21
vai ema esti beton ...si apropo de arabi si multele neveste ia intrati un pic pe link-ul asta de pe kudika in care o romanca isi povestete experianta cu userul MICHAEL= dr. Adnan Nejem:
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/10143.html

ia cititi aici cum se bat fetele pt el...Doamneeeee comedie in toata regula sa mor de ras...desi e trist ...dar asa ceva nu am mai vazut=))))))))))))))))
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:25
ca ema tot vroia sa stie cum se impaca o crestina cu cealalta amanta...sa vedeti aici ce neghiob ..le mai si spune fetelor ca el nici macar nu isi aminteste de ele . Doamneeeeeee arabii astia...eu m-as combina cu unul numai pt. a-i trage o tzeapa asa ca la carte:)
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:25
mare respect si egalitate in familiile musulmane,daaa..Faza cu,daca barbatul spune de 3 ori ,,esti divortata,, si gata..!Esti divortata...:))))) e de rasul lumii,pe bune.Daca spune femeia,,esti divortat,, o data,eventual isi ia cateva pietre,ca probabil asa scrie in cartea sfanta
oana81
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:34
Oana81, scuza-ma ca te intreb, dar de unde stii ca tot ce spune cleopatra la profil sunt minciuni? Ma refer la varsta si restul, in legatura cu pozele e clar ca nu e fata de la avatar. Si eu am intrebat-o de ce nu pune o poza cu ea la avatar, dar nu mi-a raspuns.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:35
oricum foarte multa suferinta la femeile respective ..apar 2 foste si actuala lui sotie ... e trist sa vezi cata suferinta au adunat femeile din trecutul respectivului ... Doamneee cat de incuiata trebe sa fii sa te bagi de buna voie cu un individ de-asta?
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:41
voi ce credeti despre acest barbat??? citez dintr-un comment de-al lui referitor la fostele:
"DAR PENTRU ioanacogeasca SER VEDE CA ESTI VEDE CA ESTI DIN RANDUL CELOR DE JOS SI BAGI UNDE NU ITI FIERBE OALA SI PROBABIL DE AIA TI-AM DAT PAPUCII PENTRU CA NU POTI SA-TI AMINTESTI DE UN BARBAT DE ACUM 18 ANI NUMAI DACA AI AVUT UN SENTIMENT REAL PT.EL .ORICUM EU NU IMI AMINTESC DE NICI UNA DINTRE VOI SI PENTRU VOI SI CINE MAI APARE MAI MULTE INFORMATII VA LAS NR. MELE DE TELEFON SA PLANGETI DIRECT DECAT SA PLANGETI SINGURE FARA SA FITI LAMURITE .0722155033.0721213727.3322721.3322589" ..o imagine f clara despre cum ar arata o relatie cu un arab!
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 00:45
Tipul e un cretin
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 10:30
haide....ma fetelor nu e cretin e macho e viril e potent ...ce mama lu' peste doar barbatii musulmani sunt....eee n-are rost sa mai intram in detalii ca doar ne-am mai spus opinia pe margine acestui subiect ...pe un alt topic.io in ca sunt uimita de prostia femeilor ....care stau la coada dupa el....mai fetelor exista sex shopuri exista gigolo exista tot felul de alte distractii de genul nu tre sa va puneti inima in joc pt un individ prepotent si tampitel ca michael...
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Aprilie 2008 11:05
din cate vad cleopatra nu ne mai raspunde... sa inteleg ca s-a terminat discutia?
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 12:01
oricum e trist sa traiesti asa ca femeie...si ciudat e ca sunt atatea femei care au trecut la islam...si pe forum e doar un exemplu foarte clar, cum se traieste dupa regulile islamice
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 12:11
adevarul e ca noi suntem multe pe aici care aducem argumente pe aici si ea e singura
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 12:23
Asta am spus si eu, ar trebui sa fie ajutata de celelalte doamne musulmance, dar sincer, cred ca poti sa vorbesti cuiva despre islam in termeni elogiosi daca persoana careia i se vorbeste nu stie nimic sau aproape nimic despre religia asta. Si cred ca fetele care se convertesc trebuie sa stie foarte clar care sunt regulile musulmanilor, trebuie sa citeasca coranul, etc.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 12:37
Oricum fetelor, daca aici s-a terminat discutia asta, va spun de pe acum ca o sa-mi fie dor de voi. A fost o confruntare ineresanta.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 12:38
bua fetelor!sa va mai dau un subiect de birfa cit beau o cafeluta cu voi virtual bineinteles........dimineata am fost plecata pentru niste acte la assedic ca aici e tara hitiilor si pina mi-a venit rindul am iesit afara sa fumez o tigarusa.doua tipe araboaice se certau de mama focului pe limba lor si bineinteles toata lumea se uita ca la circ multi neintelegind nimic din ce spuneau.eu cum intru in vorba cu lumea ma conversam cu o negresa care fusese maritata cu un arab si o intreb ce au crestinele ,la care ea i-mi traduce ca se cearta pentru un barbat si una din ele zice :Alah sa te blesteme sa arzi in flacarile iadului...........cam asa suna si ma intreb cite femei crestine cunosc blesteme s-au ar blestema pentru un barbat.doamne mare ti-e imparatia.........

Postat pe 16 Aprilie 2008 12:48
scuzati termenul CRESTINE dar cum ma exprim un pic mai dificil nu am sesizat ce iese.

Postat pe 16 Aprilie 2008 12:50
Noi am inteles, se pare ca de-acum incolo n-o sa mai fie contraziceri pe aici.
beyonce_indragostita
Postat pe 16 Aprilie 2008 13:23
wolfy..am intrebat-o care sunt pozele ei si-mi spunea ca cele de la nunta si cele din albumul,,frumusete si modestie,,.I-am spus ca nu se poate pt ca acolo sunt macar 3 fete diferite!Mi-a raspuns ca ea este in 2 poze doar.Am intrebat care..m-am uitat si alea 2 fete nu aveau nimic de-a face una cu alta,daramite cu cea de la nunta.In fine..i-am spus ce cred si am renuntat. Nu suport minciuna si mai ales una de genul asta..fara rost adica. Zice ca are 21 de ani.In pozele de la nunta NU apare sub nici o forma o fata de 17!!(atat ar fi trebuit sa aiba pt ca aici sustine ca s-a casatorit acum 4 ani).In plus..cuvintele ei nu sunt ale unei fete de 21,parerea mea.Zice ca e farmacista si sotul medic.Farmacista la 21 de ani?Doar pe la 22-23 termini facultatea.Sotul medic?Dupa ce termini facultatea trebuie sa faci masterul si minim 3 ani practica intr-un spital.Deci trebuie sa ai macar 26-27 de ani.Am intrebat cati ani are sotul ei dar nu mi-a raspuns..I-am cerut sa puna poze cu ea,normale,de zi cu zi.Sa vedem care e ea de fap.Normal ca nu a pus.Chiar nu am nimic impotriva ei,cred ca am fost printre primele care i-au complimentat pozele,dar nu imi place sa fiu luata de proasta.Simplu.Probabil exista si o urma de adevar in tot ce a scris,sau poate e adevarat tot..dar eu una nu o mai cred.S-a contrazis prea mult singurica.
oana81
Postat pe 16 Aprilie 2008 15:07
si stii de ce?pentru ca sint oameni de diferite religii care i-si propovaduiesc religia incercind sa mai atraga de partea lor alte persoane care se dovedesc a fi slabe.daca citesti cu atentie comentariile lor ai sa vezi ca ceea ce spun eu este real.sint oameni care au diverse probleme si suferinte care vazind ce bine e sa fii ca ele intr-o clipa de slabiciune i-si schimba intraga viata.

Postat pe 16 Aprilie 2008 15:23
mamaa oana chiar ai spirit "detectivist":D iti merge mintea nu gluma:))))))
Josie
Postat pe 16 Aprilie 2008 15:40
Buna, am si eu o poveste care poate va raspunde putin la intrebari. Am un bun prieten marocan, musulman desigur, si l-am intrebat care e treaba cu casatoriile cu mai multe femei. Si el mi-a raspuns ca daca vrei sa ai mai mult de o sotie, trebuie ca fiecareia dintre ele sa ii dai o casa, si sa o intretii pe ea si pe copiii pe care ii vei avea, si sa le tratezi pe toate la fel, adica daca ii dai uneia un cadou, trebuie sa le dai si celorlalte exact la fel. Este foarte greu pentru un barbat sa faca asta, deci barbatii in general aleg o singura sotie. De fapt, el cunostea un singur barbat care si-a luat o a doua sotie, pentru ca prima nu putea face copii. Dar prima sotie nu a fost de acord si a divortat. Si el are 3 surori, si mi-a zis ca nici una din fetele din generatia lui, si nici surorile lui, nu mai erau de acord ca sotul lor sa fie poligam. Ba chiar poti sa stabilesti asta inainte de casatoie, scrii in contractul de nunta ca el nu mai are dreptul sa isi ia alte sotii. Dar bineinteles romancele noastre nu stiu toate astea, si daca arabul e destept si nu le spune, asa se trezesc k sunt a 4-a nevasta. Cat despre celelalte 2 conditii, cea cu "daca sotia e bolnava si nu poate alapta" a expirat demult, de cand a aparut laptele praf, iar cea cu sotia fratelui, intr-adevar, cumnatul trebuie sa o intretina financiar, sa se ocupe de ea si copii ei, sa o ajute, dar nimeni nu o mai ia de nevasta.
Cam aceeasi poveste am auzit-o si de la un libanez, si de la un tunisian, cel putin tunisianul mi-a zis ca la el in tara de mult nu s-a auzit de a 2-a nevasta.
Cat despre val,ei mi-au spus ca la ei in tara tinerele se imbraca la fel ca europencele, si valul il poarta doar cateva, pentru ca asa au ales ele. Deci si lumea islamica se modernizeaza incet-incet, ca si a noastra. Ce, acum 50-60 de ani, si noi auzisem de tanga pe plaja? Sau de fuste mini? Asta pentru restul lumii, ca in Romania toate astea au ajuns si mai greu de-atat. Deci si femeile musulmane la fel ca si noi au dreptul de a alege, depinde daca si-l exercita sau nu. Si daca inca nu il au, in mod sigur fiicele sau nepoatele lor il vor avea. Lumea se schimba, si nimeni si nimic nu poate sta in calea evolutiei, nici Coranul si nici Biblia.

Postat pe 16 Aprilie 2008 16:13
tu cine esti ca poza asta apare peste tot?

Postat pe 16 Aprilie 2008 16:16
scuze, nu eram logata, nu am vazut. nu stiu ce e cu poza, poate apare cand pui un mesaj offline. cred k e o defectiune de la ei.
AnnaMarie23
Postat pe 16 Aprilie 2008 16:22
cine a zis ca barbatul in islam nu trebuie sa-si satisfaca sotia,sau si mai bine,cica"el cere de la ea sa faca anumite lucruri,dar el nu le face,pu ca nu-i permite religia"ce prostie mai e si asta,???????doamne...cata nonsalanta...barbatul e obligat sa-si satisfaca sotia,s-o implineasca,sa-i dea atat fericire sufleteasca cat si trupeasca....nu mai vorbiti aiurea in tramvai...islamul permite orice in intimitatea sotilor,doar 3 conditii sunt: sa nu faca dragoste cand sotia are menstruatie,sa fie de acord ea(sa vrea),si actul in sine sa nu fie asemanator cu cel al animalelor(se are in vedere sexul anal)...in rest sotii se pot iubi,cum vor,cat vor,cand vor...acel barbat este un om pacatos cred,daca da drept motiv ca sa nu-i faca anumite lucruri sotiei,religia...mai repet religia islamica nu interzice nimic,barbatul e facut pu femeie,iar femeia pu barbat...se bucura unul de altul,si este ceva frumos,si nu rusinos....

Postat pe 16 Aprilie 2008 19:54
wlfy....pu un crestin biblia e cartea sfanta, epistolele apostolilor,pildele scrise de acestia sunt scrieri de asemenea sfinte...asa si in islam,coranul e cartea sfanta,iar sunnah(un fel de epistolasau testament moral,lasata de profetul mohammad saws,si urmasii acestuia)noi musulmanii suniti mergem dupa sunnah...adica ne conducem de specificarile si exemplele date acolo...iar musulmanii sheiti se conduc dupa sheea,epistola lasata de alli....sa ma fac inteleasa,faptul despre aceea ca sotia are dreptul sa accepte sau sa refuze ca sotul ei sa se mai casatoreasca,exemple cum se comporta profetul cu sotiile sale,cu ce respect si iubire le trata....etc,etc...sunt descrise in sunnah....

Postat pe 16 Aprilie 2008 20:05
wlfy,scump-o.....oare nu voi scriati(ema,wdy..)ca si ce daca fecioara maria purta val,si fusta pana-n pamant,asta era atunci,si nu este valabil in zilele noastre....asta ati afirmat mai sus si acum imi spuneti ca trabuie sa facem comparatie,si scriirile bibliei sunt valabile si acum...pai tocmai asta si ziceam...in concordanta cu cuvintele bibliei,si principiile crestinismului ,femeia trebuie sa fie acoperita,nu numai atunci cand intra in biserica,ci tot timpul...doar ca atunci cand o femeie musulmana,este imbracata cu fusta lunga si cu batic,va sare tandara,ca cica suntem inapoiate si demodate,si fara libertate....oare respectarea scrierilor vechi de 1400 ani,noi suntem demodate,vezi ca va contraziceti?????????care varianta e mai plauzibila???????

Postat pe 16 Aprilie 2008 20:23
daca tot amintesti de sarbatorile de craciun,paste....pai ti-am mai raspuns,ca eu nu am nici o problema,de a sarbatori....craciunul il sarbatoresc in romania,impreuna cu sotul si familia mea,iar de pasti vin parintii la noi...e simplu...doar ca am o intrebare la doamna wdy,dupa cum am inteles dumitale ai o fetita pe care o educi in spiritul islamului....pai la foi cam cum sarbatoriti unele si altele sarbatori...?si cum poti fi in acelasi timp impotriva principiilor,islamului,impotriva barbatilor musulmani,pe care ii tot critici sa sunt laie,si balaie...dar sa-ti educi fiica ca o musulmana,care crede in mohammad,in coran,care intr-un sfarsit se va casatori tot cu un musulman????????

Postat pe 16 Aprilie 2008 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat :) 5 De la: myhaella4u 11 Februarie 2012 11:16
tot despre ugg-uri 14 De la: Iulika 16 Octombrie 2009 21:48
Pentru o persoana importanta din viata mea 3 De la: FAsion 27 Martie 2010 22:29
campanie de promovare - help 1 De la: kudika077508 28 Aprilie 2010 16:49
Castiga bani usor 3 De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 23:03