Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-25 19:05:08Si tot nu ai aratat unde am zis ca nu cred in asta................
Dar ma rog............... Daca tot zici ca esti desteapta ocupa-te de tema topicului si lasa greselile gramaticale inseama celor care trebuie sa le corecteze.............

Nu esti in masura sa faci asta.......... , te supraapreziezi draguta............ si poti corecta si asta daca tii mortis...........

Seriooos? Si asta crezi tu ca e problema? Pai hai sa-ti spun atunci: topicul se numeste Adevarata fata a islamului si minunatul tratament aplicat femeii. Frannce l-a deschis. Intre timp el a fost sters fiindca o imbecila a chemat niste arabi sa injure de pe contul ei. Si uite, ca sa nu ai tupeul s a spui ca nu a existat un asemenea topic, postez si asta:

Salut wolfy,
Prietenii tai...

amme22 a adaugat 4 videoclipuri noi .
oandree a adaugat un post nou . Cu titlul: CONCURS.
Luli2 a adaugat 5 poze noi . Cu ti tlul: Lilo.

Pe forum ...

S-au postat comentarii noi pe tema de discutii ADEVARATA FATA A ISLAMUIUI SI MINUNATUL TRATAMENT APLICAT FEMEII !
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii In interior cu totzii suntem niste bestii..suntetzi de acord?
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii lacrimi pt un barbat care ma iubeste dar eu nu stiu ce sa fac
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii ce parere aveti despre droguri?ati consumat vreodata?daca da de ce?
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii Cu dedicatie pentru mia_bela
S-au postat comentarii noi pe tema de discutii valul islamic moda sau traditie??????

Si tot acolo o tipa a spus ca se roaga ca fetita ta sa aiba o viata buna, si tu ai devenit isterica si ai amenintat-o fiindca "s-a luat de fetita ta".

Oricum, faptul ca in repetate randuri ti-am amintit ca in opinia ta a a fi crestina nu se contrazice cu a nu crede in Sfanta Treime iar tu nu ai negat ca ai spus asta, arata ca eu am avut dreptate.

Pai din moment ce iti corectez greselile de gramatica inseamna ca sunt capabila s-o fac, nu crezi "agramat-o"? Iar asta inseamna ca sunt mai mult ca tine, ceea ce inseamna ca nu ai dreptul sa-mi comentezi actiunile. Ba unde mai pui ca nici nu am aplaudat pe cei care le ureaza altora sa le exploreze anusul.

Concluzia este ca dai dovada de ignoranta, prostie, minciuna si mahalageala(sau mai rau de-atat).
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 19:37
Si inca ceva: desi nu-mi face placere, o sa mai citez pe cineva care-si aminteste de "nu cred in Sfanta Treime dar sunt crestina":

De la: Kathara, la data 2008-12-18 12:21:04
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:27:54oooooooooooooo despre voi era vorba???
draguta , daca citeai un piculet mai sus ti-ai fi data seama ca habar nu aveam cine sunt ' gemenele'...deci ceea ce am zis nu se referea la tine sau la voi....
dar data mataluta te-ai simtit cu musca pe caciula nu e vina mea..
oooooooo si inca ceva.....
eu nu am iesit sifonata din nici o discutie ci pur si simplu am ajuns la concluzia ca nu meriti sa iti dau atentie si nici sa citesc toate aberatiile pe care tu le consideri cultura...
si da iti dau voie sa ma corectezi...

decat sa ma obosesc sa iti inteleg fiecare nonsens mai bine imi folosec timpul facand ceva util..

so.....stay blessed....(si poti corecta si asta daca vrei)

Asa e, sfanta treime!

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/Alt-fel-de-cafenea--pagina-224.html

Atunci nu ai indraznit sa negi. Acum a trecut mult timp de cand ai debitat "inertiile" in cauza si, cum topicul nu mai exista, ai prins curaj, nu?
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 20:04
De la: wolfy, la data 2009-04-25 17:07:25
De la: myeyes, la data 2009-04-22 22:34:20Mamaie un lucru sa iti fie clar acel topic nu a fost sters din cauza mea ci si din cauza voastra ca ati jigniti si injurat ca la usa cortului.......iar dora aia s a bagat ca musca ca doar unde e cearta si mahala hop si ea ca doar o caracterizeaza!!!
Nu trebuie sa iti demonstrez tie nimic despre familia mea.....si nu dau 2 bani pe parerea ta si inteligentza ta aia nula!!!
kathara a fost prima care a jignit pe forum...''proasta'', ''nu e rusine mai mare decat sa fii musulman'', ''prostitoata'', ''hamesita' etc etc
deci ciocu' mic ca noi suntem la putere!!!
s a raspuns cu jignirii la jignirii
altceva.. a da....''arabii mei''......eu nu am nici in clin nici in maneca cu hasune, khaled si cine a mai vb cu voi....si consider k au fost respectosi pana ati inceput voi sa faceti pe desteptele k de obicei
si ''arabii mei'' s au luat de domnisoara DEx ..........ai uitat katharo ce mesaje ai dat pe private??? vaiii unde ai invatat sa vb asa ?? cumva la tine in mahala in Ferentari.?? ca doar acolo te laudai ca ai crescut.....se vede ca a avut impact asupra ta
si bla bla m ati plictisit................faceti tumbe degeaba oricum sunteti zero!!

Arabii tai sunt niste marlani. Nimeni pe forum( in afara de hasunne - deci tot musulman) nu a folosit cuvintele pe care le-au folosit ei. La fel, nimeni in afara de tine nu a folosit pe topicul asta exprimari de genul "bot de m'''''", "salavatoarele p..... "si asa mai departe. Se vede cu ochiul liber cine pe-aici apartine celor mai joase medii ale societatii.

A propos de mesaje pe privat: de pe al doilea cont - elmasry - care si el ti-a fost sters, sa nu uitam acest amanunt, mi-ai spus si mie ca ti-am trimis mesaje pe privat. Iar eu ti-am spus ca daca mai faci afirmatii mincinoase o sa scriu administratiei kudika sa verifice ce mesaje am trimis eu, iar in cazul in care se va dovedi ca minti, le voi cere sa-ti stearga contul. Dupa ce am spus asta ti-ai retras cuvintele.

Repet draga mea: cu inteligenta asta a mea nula eu stiu ce inseamna "femeie fatala" si stiu sa scriu corect in limba romana. De unde rezulta ca tu esti mai jos decat cineva cu o inteligenta nula.

P.S: Te rog sa dai citatele unde am injurat ca la usa cortului. Le astept cu placere. Eu te-am citat pe tine in dezlantuirea ta de mahalagioaica.

VEZI CUM TE-AM PRINS ..........CAT POTI SA FII DE PROASTA!!! EU I AM ZIS KATHAREI CA A DAT MESAJE PE PRIVATE NU TIE DE CE AI RASPUNS TU IN LOCUL EI.........OOOPPPPPSSS AI UITAT DE PE CE CONT POSTEZI VAI DE CAPUL TAUUUU
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 21:52
De la: myeyes, la data 2009-04-25 21:52:38

VEZI CUM TE-AM PRINS ..........CAT POTI SA FII DE PROASTA!!! EU I AM ZIS KATHAREI CA A DAT MESAJE PE PRIVATE NU TIE DE CE AI RASPUNS TU IN LOCUL EI.........OOOPPPPPSSS AI UITAT DE PE CE CONT POSTEZI VAI DE CAPUL TAUUUU

Draga mea,

1. Invata sa citezi. Dupa cum ti-am spus, nu e nevoie sa citezi n posuri ca sa raspounzi unuia.
2. Mesajul spune foarte clar ca SI mie mi-ai s[us asta. Nu acum. In urma cu cateva luni.
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:01
SI PT DOR_A AMARATA ESTI TU............SI HAI SA ITI MAI ZIC O CHESTIE AM VAZUT TOATA EUROPA........AI VREA TU SA AJUNGI PE COASTA DE AZUR SA FACI PLAJA!!!!SAU SA TE PLIMBI PRIN MONTE CARLO...................CAND O SA FII MACAR PE JUMATATEA MEA SI SA CALCI PE URMELE MELE ATUNCI SA MI TE ADRESEZI IMPERTINENTO.......AM MAI MULTA SCOALA CA TINE SI MA INVART IN CERCURI MULT PREA INALTE FATA DE TINE!!SUNT CONVINSA!!!!!!!!
M AM COBORAT LA un NIVEL ATA DE JOS DIN CAUZA CRETINITATII VOASTRE SI A MENTALITATII DE TARANCI PROASTE CE O AVETI
MULTE AU INCERCAT SA VA ARATE CA SE POATE SI ALTFEL ..............
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:02
WOLY NICIODATA NU AM ZIS DE TINE K AI DAT MESAJE PE PRIVATE!!
EU CU USERUL KATHARA AM CE AM!! EA A DAT MESAJE PE PRIVATE
myeyes
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:05
De la: myeyes, la data 2009-04-25 16:29:55si nu uita kathara ca si tu ai stat cu arab!!
nu e deloc frumos ce faci.......daca tu ai incheiat relatia acum nu trebui sa vii sa jignesti pe cele care au o relatie cu ei!!!
stii cum se zice '' vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii''

Vorbim aici despre musulmani, nu despre arabi. Si oricum, nu-mi vorbesc niciodata de rau fostii,a sta arunca o lumina foarte proasta asupra mea, nu crezi?
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:10
De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:05:04WOLY NICIODATA NU AM ZIS DE TINE K AI DAT MESAJE PE PRIVATE!!

Draga mea, mesajele acelea au fost un raspuns la injuraturile primite. In mod sigur mai am mesajele initiale de la Fetii aia frumosi. Doar nu credeai ca o sa le vorbesc cu Milord?
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:12
De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:02:40SI PT DOR_A AMARATA ESTI TU............SI HAI SA ITI MAI ZIC O CHESTIE AM VAZUT TOATA EUROPA........AI VREA TU SA AJUNGI PE COASTA DE AZUR SA FACI PLAJA!!!!SAU SA TE PLIMBI PRIN MONTE CARLO...................CAND O SA FII MACAR PE JUMATATEA MEA SI SA CALCI PE URMELE MELE ATUNCI SA MI TE ADRESEZI IMPERTINENTO.......AM MAI MULTA SCOALA CA TINE SI MA INVART IN CERCURI MULT PREA INALTE FATA DE TINE!!SUNT CONVINSA!!!!!!!!
M AM COBORAT LA un NIVEL ATA DE JOS DIN CAUZA CRETINITATII VOASTRE SI A MENTALITATII DE TARANCI PROASTE CE O AVETI

Pe banii cui?
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:14
De la: myeyes, la data 2009-04-25 15:54:56iar tu roshkatzico nu ai personalitate fata mea ..te dai dupa cum bate vantul...urat!!!
oricum iti doresc numai bine

imi pare rau ca te dezamagesc dar te rog citeste mai bine si vezi ce am postat eu.eu nu am zıc nımıc despre tine,nici despre ele prea mult.si crede-ma ca am personalitatea puternica nu cum crezi tu(adica dupa cum bate vantul).nu mi-a fost rusine sa postez ce cred despre coran si kathara stie cat demult sustineam ıdeıle mele.eu respect parerea tuturor.daca o persoana nu are aceeasi parere cu mıne asta nu ınseamna ca e proasta(exceptıe cazul daneı alıas corına care chıar e proasta de bubuıe).asa ca te rog nu afırma ceva ce stii ca nu cunosti.
roscatika23
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:31
De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:05:04WOLY NICIODATA NU AM ZIS DE TINE K AI DAT MESAJE PE PRIVATE!!

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:15:18
De la: elmasry, la data 2008-11-01 15:39:44
De la: wolfy, la data 2008-11-01 14:58:34
De la: elmasry, la data 2008-11-01 12:38:58nu consider k a fost bine k ne am injurat k la usa cortului...nu ne cunoastem ..si sunt sigura, dak ne am intalni ne am schimba parerea formata pe acest forum despre toti,in fine...oricum voi ati inceput sa trimiti mesaje pe private si sa injurati cu turci si nush ce ,sincer nu stiu de unde pana unde...atat timp cat discutia decurge normal nimeni nu vine sa jigneasca

Esti mitomana ca de obicei. Nu ti-a trimis nimeni niciun mesaj pe privat, iar daca mai aud minciuni de genul asta o sa le scriu celor de la kudika imediat si o sa le cer sa-ti stearga contul. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca ti se pare normal sa chemi arabi sa ne injure fiindca nu esti capabila sa porti o discutie civilizata si sa aduci argumente pentru opiniile tale.Si draguto, in ce ne priveste discutia a fost civilizata tot timpul.Chiar atunci cand ne-ai jignit tu. Ai inteles?

mai fato nu mai jigni...si nu am chemat arabii sa injure, pur si simplu au citit si ei ce aberati aici si mai ales knd ati trimis mesaje si ati inceput sa vb k tiganii normal k vi s a raspuns la fel!!si repet nu am ce argumente sa aduc prostiei, degeaba am incercat sa port o discutie cu voi.vedeti numai ce vreti si comentati in nestiintza de cauza mereu.......si numai ma ameninta k mi se sterge contul...prezentza mea te face sa te simti mai inferioasa sa inteleg

Unde te-am jignit eu draguta? Imi spui mie ca te-am injurat pe rpprivat cand stii foatrte bine ca nu e asa? Cei de la kudika vor afla si de chestia sta, iar ei stiu foarte clar cine a trimis si cine nu a trimis mesaje. Te asigur ca luni vei avea contul sters.

De la: wolfy, la data 2008-11-01 16:21:15
De la: elmasry, la data 2008-11-01 16:19:04tu nu jignesti pe private, tu jignesti direct pe topic

A deci stai ca n-am inteles, mai devreme ziceai ca te-am jignit pe privat, acum zici ca nu jignesc pe privat.

Repet: eu n-am injurat pe nimeni pe aici. Tu da. Si mai esti si prietena cu hasunne care nu a facut altceva decat s ainjure femeile de pe forum care sunt impotriva islamului. Asta spune multe.

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/16675/valul-islamic-moda-sau-traditie-/valul-islamic-moda-sau-traditie--pagina-55.html

Dupa cum observi, acolo spui "ati dat mesaje pe privat". Te refereai la mine si Kathara. Si asta ti-am amintit azi. Deci care dintre noi e proasta?
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:40
De la: Kathara, la data 2009-04-25 22:10:50
De la: myeyes, la data 2009-04-25 16:29:55si nu uita kathara ca si tu ai stat cu arab!!
nu e deloc frumos ce faci.......daca tu ai incheiat relatia acum nu trebui sa vii sa jignesti pe cele care au o relatie cu ei!!!
stii cum se zice '' vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii''

Vorbim aici despre musulmani, nu despre arabi. Si oricum, nu-mi vorbesc niciodata de rau fostii,a sta arunca o lumina foarte proasta asupra mea, nu crezi?

pai si arabıı nu sunt tot musulmanı?
roscatika23
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:43
Nu toti. Eu am avut doi prieteni din tagma si niciunul nu era musulman Libanezii, in special, au si multi crestini printre ei.
Kathara
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:47
De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:02:40SI PT DOR_A AMARATA ESTI TU............SI HAI SA ITI MAI ZIC O CHESTIE AM VAZUT TOATA EUROPA........AI VREA TU SA AJUNGI PE COASTA DE AZUR SA FACI PLAJA!!!!SAU SA TE PLIMBI PRIN MONTE CARLO...................CAND O SA FII MACAR PE JUMATATEA MEA SI SA CALCI PE URMELE MELE ATUNCI SA MI TE ADRESEZI IMPERTINENTO.......AM MAI MULTA SCOALA CA TINE SI MA INVART IN CERCURI MULT PREA INALTE FATA DE TINE!!SUNT CONVINSA!!!!!!!!

Mi-e greu sa cred ca tu la 20 de ani poti avea mai multa scoala ca noi. Nu de alta, dar suntem mai mari ca tine. Si oricum, faptul ca esti agramata si asemantica arata foarte clar cata scoala ai.

P.S In cercurile tale inalte se vorbeste cu "bot de m....a'? Nu de alta, dar intr-ale mele nu se vorbeste asa.

P.P.S. E bine ca sotul tau te-a dus prin Europa. Mai grav ar fi fost daca unul cu care nu te-ai fi culcat te-ar fi dus prin lume, altfel ai fi fost mai plictisita si mai frustrata.A, sau stai.... Am uitat ca "al tau" nu prea are timp de tine, se duce mereu la altele pentru "bot"... Daca se poarta asa si prin calatorii, inseamna ca ai fost singurica tare.
beyonce_indragostita
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:47
subscriu wolfy!
l_diana_c
Postat pe 26 Aprilie 2009 07:48
ia zi myeyes, cum ma numesc eu pt ca am lucrat pt arabi? eu nu am vazut sa sara vreuna cu gura!
l_diana_c
Postat pe 26 Aprilie 2009 07:49
De la: Kathara, la data 2009-04-25 22:47:23Nu toti. Eu am avut doi prieteni din tagma si niciunul nu era musulman Libanezii, in special, au si multi crestini printre ei.

aaaa.am ınteles acum.dar lasa libanezii ca sunt diferiti de arabi,nu?
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:57
ºi eu lucrez pt turci.sunt oameni corecti,intelegatori(patronul meu +familia- nu vorbesc de altii).ºi cred ca ma numesc angajata.
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:00
De la: roscatika23, la data 2009-04-26 14:57:30
De la: Kathara, la data 2009-04-25 22:47:23Nu toti. Eu am avut doi prieteni din tagma si niciunul nu era musulman Libanezii, in special, au si multi crestini printre ei.

Genetic nu prea, cultural da.

Oricum, la mine e treaba de mult termianta in cuda faptului ca ma tot suna unul dintre ei.
Kathara
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:11
De la: Kathara, la data 2009-04-25 22:14:18

Pe banii cui?

Doar nu o crezi! La cat urla tzopismul in ea... Asta n-a iesit nici pana la Chitila! Cati arabeti vezi tu pe Coasta de Azur, pe bune? Astea-s itinerariile de care a citit ea prin vreo revista...
Dor_a
Postat pe 26 Aprilie 2009 16:35

Libanul a fost creat de catre francezi pe teritoriul Siriei pentru arabii crestini. Initial, erau doar crestini in Liban... Acum majoritatea sunt crestini, dar si mic procentaj de musulmani. Si da, sunt deosebiti, pentru ca sunt mixati cu europeni si ei privesc catre Paris, nu catre Mecca...
Seful meu, de exemplu, e de origine libaneza (crestin, evident), canadian, unul dintre cei mai buni oameni de finante cu care am lucrat si un real gentilom.
Dor_a
Postat pe 26 Aprilie 2009 16:42
De la: Dor_a, la data 2009-04-26 16:42:12

Libanul a fost creat de catre francezi pe teritoriul Siriei pentru arabii crestini. Initial, erau doar crestini in Liban... Acum majoritatea sunt crestini, dar si mic procentaj de musulmani. Si da, sunt deosebiti, pentru ca sunt mixati cu europeni si ei privesc catre Paris, nu catre Mecca...
Seful meu, de exemplu, e de origine libaneza (crestin, evident), canadian, unul dintre cei mai buni oameni de finante cu care am lucrat si un real gentilom.

am ınteles acum.ms dor_a
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 20:45
De la: wolfy, la data 2009-04-25 20:04:51Si inca ceva: desi nu-mi face placere, o sa mai citez pe cineva care-si aminteste de "nu cred in Sfanta Treime dar sunt crestina":

De la: Kathara, la data 2008-12-18 12:21:04
De la: voicu_monica2001, la data 2008-12-18 10:27:54oooooooooooooo despre voi era vorba???
draguta , daca citeai un piculet mai sus ti-ai fi data seama ca habar nu aveam cine sunt ' gemenele'...deci ceea ce am zis nu se referea la tine sau la voi....
dar data mataluta te-ai simtit cu musca pe caciula nu e vina mea..
oooooooo si inca ceva.....
eu nu am iesit sifonata din nici o discutie ci pur si simplu am ajuns la concluzia ca nu meriti sa iti dau atentie si nici sa citesc toate aberatiile pe care tu le consideri cultura...
si da iti dau voie sa ma corectezi...

decat sa ma obosesc sa iti inteleg fiecare nonsens mai bine imi folosec timpul facand ceva util..

so.....stay blessed....(si poti corecta si asta daca vrei)

Asa e, sfanta treime!

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19825/Alt-fel-de-cafenea-/Alt-fel-de-cafenea--pagina-224.html

Atunci nu ai indraznit sa negi. Acum a trecut mult timp de cand ai debitat "inertiile" in cauza si, cum topicul nu mai exista, ai prins curaj, nu?

Draga mea fata intelectuala..............las-o balta....................nu meriti osteneala..........
sun_shine
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:45
Asa e, nu merit efortul, de-asta te straduiesti sa-mi raspunzi. Enjoy your petty life "agramat-o" mincinoasa!
beyonce_indragostita
Postat pe 26 Aprilie 2009 23:33
De la: wolfy, la data 2009-04-26 23:33:03Asa e, nu merit efortul, de-asta te straduiesti sa-mi raspunzi. Enjoy your petty life "agramat-o" mincinoasa!

cred ca e fata mamei tale asa
sun_shine
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:45
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-27 16:45:34
De la: wolfy, la data 2009-04-26 23:33:03Asa e, nu merit efortul, de-asta te straduiesti sa-mi raspunzi. Enjoy your petty life "agramat-o" mincinoasa!

cred ca e fata mamei tale asa

De ce draga? Sunt eu agramata? Scriu eu "nici de cum"? Scriu eu "aiurit-o"? Spun eu ca sunt crestina dar nu cred in Sfanta Treime? Stii, eu sunt toleranta fata de prosti cu conditia sa nu fie si fuduli. Din pacate tu esti si una si alta. Si nu vrei sa ma enervezi, crede-ma, altfel te urmaresc peste tot pe forum si-ti arat ca scrii cu greseli de gramatica si ca spui numai prostii.

P.S. Sper ca in cuvantul "fata" t e chiar t si nu "tz". Nu de alta, dar ar fi mai bine sa te iei de "fata" mamei mele, adica de mine, si nu de "fatza" mamei mele. Parerea mea!
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Aprilie 2009 23:12

A short remember:

De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-24 08:24:19
De la: Kathara, la data 2009-04-23 20:09:31Eu i-am vazut pozele si minune, minune .. Lourdess a noastra era in cinci luni cand a imbracat rochia alba. A pacatuit, deci, inaintea nuntii si a fost destul de isteata incat sa si ramana insarcinata. Bravo, bravo, sfanta Kudicii!

Dar nu stii ca..."HOTULUI DE HOT IE FRICA"?

tu de ce crezi ca deodata a devenit asa credincioasa??......

Se scrie « hotului de hot i-e frica ». Cratima e folosita pentru a separa pronumele cu forma atona i( lui ii i - obiect indirect in dativ) de verbul « a fi ». Dar da-mi voie sa ghicesc ! Ai uitat, nu-i asa ? Viteza de scriere, ce sa-i faci !

Si aici ce s-a mai intamplat ?

De la: wolfy, la data 2008-10-10 14:00:29
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-10 13:29:45Am trecut si eu pe acolo, dar am sters-o cu 100 la ora....Nu de alta , dar ma enervez si nu face bine si apoi nu are rost sa imi consum neuronii pentru o turma de ignorante.........

Macar ignorantele alea stiu sa scrie, aiurit-o! Iti suna suna cunoscut? Banuiesc ca grafia asta te scoate in afara ignorantei, nu?

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19528/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum-pagina-114.html

De la: voicu_monica2001, la data 2008-10-10 14:09:25Nu inteleg ce cauti aici...Nu esti binevenita.....ok?? si apoi ceea ce am scris era numai pentru persoanele de fata nici de cum tu

trebuia sa fie « nicidecum pentru tine »

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19528/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum-pagina-115.html

Ai inteles "agramat-o"?
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Aprilie 2009 23:34
so what??
sun_shine
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:24
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-28 08:24:04so what??

So I proved what I wanted to prove.

A propos, sper ca-ti dai seama ca printr-un raspuns de genul "ei, si?", tu de fapt recunosti ce anume ti-am spus eu, adica faptul ca esti inculta si agramata(afirmand in acelasi timp ca nu-ti pasa de toate astea). Mersi.

Si iti sugerez ca inainte sa te apuci de limbi straine sa inveti sa scrii corect in propria ta limba(poate ar fi trebuit sa scriu i-ti si propia, ca sa ma intelegi). Nu de alta, dar efectul e penibil. Ma rog, probabil ca esti obisnuita cu asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:30
De la: wolfy, la data 2009-04-28 16:30:37
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-28 08:24:04so what??

So I proved what I wanted to prove.

A propos, sper ca-ti dai seama ca printr-un raspuns de genul "ei, si?", tu de fapt recunosti ce anume ti-am spus eu, adica faptul ca esti inculta si agramata(afirmand in acelasi timp ca nu-ti pasa de toate astea). Mersi.

Si iti sugerez ca inainte sa te apuci de limbi straine sa inveti sa scrii corect in propria ta limba(poate ar fi trebuit sa scriu i-ti si propia, ca sa ma intelegi). Nu de alta, dar efectul e penibil. Ma rog, probabil ca esti obisnuita cu asta.

so???............

nu de fapt am dat de inteles ca nu ma intereseaza ce zici si ce crezi tu.............
Doua vorbe un ban nu fac asa ca...............
sun_shine
Postat pe 29 Aprilie 2009 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un cadou frumos de craciun! 19 De la: iulia069834 20 Decembrie 2009 19:54
cursuri de dans latino 5 De la: kudika066045 13 Octombrie 2009 11:56
Daca moare capra mea sa moara si capra vecinului!!!!! 12 De la: miss_darine 5 Iulie 2010 12:08
Mycloset.ro primul outlet on-line 4 De la: bestdevilinside 29 Septembrie 2008 00:14
RECLAMELE cat ecranul 4 De la: just_laura 6 August 2009 13:44