Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Dor_a, la data 2009-04-26 16:35:53
De la: Kathara, la data 2009-04-25 22:14:18
De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:02:40SI PT DOR_A AMARATA ESTI TU............SI HAI SA ITI MAI ZIC O CHESTIE AM VAZUT TOATA EUROPA........AI VREA TU SA AJUNGI PE COASTA DE AZUR SA FACI PLAJA!!!!SAU SA TE PLIMBI PRIN MONTE CARLO...................CAND O SA FII MACAR PE JUMATATEA MEA SI SA CALCI PE URMELE MELE ATUNCI SA MI TE ADRESEZI IMPERTINENTO.......AM MAI MULTA SCOALA CA TINE SI MA INVART IN CERCURI MULT PREA INALTE FATA DE TINE!!SUNT CONVINSA!!!!!!!!
M AM COBORAT LA un NIVEL ATA DE JOS DIN CAUZA CRETINITATII VOASTRE SI A MENTALITATII DE TARANCI PROASTE CE O AVETI
MULTE AU INCERCAT SA VA ARATE CA SE POATE SI ALTFEL ..............

Pe banii cui?

Doar nu o crezi! La cat urla tzopismul in ea... Asta n-a iesit nici pana la Chitila! Cati arabeti vezi tu pe Coasta de Azur, pe bune? Astea-s itinerariile de care a citit ea prin vreo revista...

pe banii lui mama si a lui tata k eu sunt inca la facultate de 5 ani!!!in fiecare vara am plecat cu colegele mele in afara...
nu eram cu ''arabetele'' atunci si chiar daca eram ......ei ce au draga ?? e interzis pt ei Coasta de Azur???
cu tine nu mai am ce discuta.........nu mai discut cu nulitati!! ''OFTICAT-O'' ( am scris bine katharo da? )
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 17:33
Bun, daca e pe banii parintilor, unde-i meritul tau? Tu ce ai facut pana acum cu mintisoara aia? Exact, cam nimic. Thank you, I've made my point.
Kathara
Postat pe 29 Aprilie 2009 17:38
De la: Kathara, la data 2009-04-29 17:38:07Bun, daca e pe banii parintilor, unde-i meritul tau? Tu ce ai facut pana acum cu mintisoara aia? Exact, cam nimic. Thank you, I've made my point.

iti zic acum ...am terminat liceu de matematica-informatica intesiv engleza si am invatat de am intrat la o facultate de stat foarte cunoscuta de medicina cu bursa a carui studenta sunt inca ...si dupa ce termin cei 5 ani o sa fiu pe salariul meu si o sa fiu cineva ;) atunci normal ca o sa imi ajut la randul meu parintii si familia!!
asa ca nu ai demonstrat nimic doar prostia ce te caracterizeaza
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 18:13
De la: l_diana_c, la data 2009-04-26 07:49:26ia zi myeyes, cum ma numesc eu pt ca am lucrat pt arabi? eu nu am vazut sa sara vreuna cu gura!

da pagini in urma si vezi ce parere au ''doamnele''
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 18:28
si pt wolfy scoala nu consta in ani.......slabutz slabutz la nivelul tau intelectual..........
poti sa ai 30 de ani si sa ai doar liceul........dar poti sa ai 24 si sa ai o facultate
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 18:29
De la: myeyes, la data 2009-04-29 18:13:36
De la: Kathara, la data 2009-04-29 17:38:07Bun, daca e pe banii parintilor, unde-i meritul tau? Tu ce ai facut pana acum cu mintisoara aia? Exact, cam nimic. Thank you, I've made my point.

iti zic acum ...am terminat liceu de matematica-informatica intesiv engleza si am invatat de am intrat la o facultate de stat foarte cunoscuta de medicina cu bursa a carui studenta sunt inca ...si dupa ce termin cei 5 ani o sa fiu pe salariul meu si o sa fiu cineva ;) atunci normal ca o sa imi ajut la randul meu parintii si familia!!

Lasa draga cu ce o sa faci, ca asa in viitor si eu o sa descopar perpetuum mobile. Intrebarea ramane. De ce impaunezi cu niste merite care sunt ale tale? Ok, foarte frumos, ai facut liceul si esti la facultate, nimic deosebit pana acum. Poate o sa descoperi leacul cancerului (that's irony, for you), n-am de unde sti. Eu, vorba lui Moromete, te intreb doar atat "Pe ce te bazezi?". Ce ai facut tu cu mintea ta pana acum? Am stabilit ca de plimbat te-ai plimbat pe banii parintilor sau ai sotului. Nimic reprobabil, but hardly worth mentioning in a showing off competition, ca am inteles ca asta am face aici, dupa mintea ta.

Sa recapitulam: n-ai facut nimic pana acum decat ca ai terminat liceul si esti la facultate. Ca sa fie clar la ce nivel se afla fiecare dintre noi.
Kathara
Postat pe 29 Aprilie 2009 18:40
De la: Kathara, la data 2009-04-29 18:40:32
De la: myeyes, la data 2009-04-29 18:13:36

Lasa draga cu ce o sa faci, ca asa in viitor si eu o sa descopar perpetuum mobile. Intrebarea ramane. De ce impaunezi cu niste merite care sunt ale tale? Ok, foarte frumos, ai facut liceul si esti la facultate, nimic deosebit pana acum. Poate o sa descoperi leacul cancerului (that's irony, for you), n-am de unde sti. Eu, vorba lui Moromete, te intreb doar atat "Pe ce te bazezi?". Ce ai facut tu cu mintea ta pana acum? Am stabilit ca de plimbat te-ai plimbat pe banii parintilor sau ai sotului. Nimic reprobabil, but hardly worth mentioning in a showing off competition, ca am inteles ca asta am face aici, dupa mintea ta.

Sa recapitulam: n-ai facut nimic pana acum decat ca ai terminat liceul si esti la facultate. Ca sa fie clar la ce nivel se afla fiecare dintre noi.

da tu ce ai facut?? ai scris DEX-ul
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 19:31
Asa e, putin lucru.
Kathara
Postat pe 29 Aprilie 2009 19:44
De la: Kathara, la data 2009-04-29 19:44:48Asa e, putin lucru.

cum poti fiinta sa sustii ca tu ai scris DEX-ul??
daca tu ai scris DEX-ul eu sunt Cleopatra!!!
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:55
Nu l-am scris, il scriu. DEX-ul, that is. De scris am scris DLR-ul - o parte din el, bineinteles. Chestiile astea ti le-am explicat de o mie de ori, dar, asa e cand ai mintea odihnita.

In fine, te las in lumea ta cu viitorul tau de aur.
Kathara
Postat pe 29 Aprilie 2009 21:58
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-29 17:05:54
De la: wolfy, la data 2009-04-28 16:30:37
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-28 08:24:04so what??

So I proved what I wanted to prove.

A propos, sper ca-ti dai seama ca printr-un raspuns de genul "ei, si?", tu de fapt recunosti ce anume ti-am spus eu, adica faptul ca esti inculta si agramata(afirmand in acelasi timp ca nu-ti pasa de toate astea). Mersi.

Si iti sugerez ca inainte sa te apuci de limbi straine sa inveti sa scrii corect in propria ta limba(poate ar fi trebuit sa scriu i-ti si propia, ca sa ma intelegi). Nu de alta, dar efectul e penibil. Ma rog, probabil ca esti obisnuita cu asta.

so???............

nu de fapt am dat de inteles ca nu ma intereseaza ce zici si ce crezi tu.............
Doua vorbe un ban nu fac asa ca...............

Daaa? Pai atunci trebuie sa-ti spun ca nu te-ai exprimat cum trebuie. You blew it! Dar ma rog, esti obisnuita cu asta.

Si sa stii ca as incepe sa fiu ingrijorata in legatura cu mine daca o semi-analfabeta ca tine ar da doi bani pe ce spun eu!

Doamne, prostia ma va uimi intotdeauna, mai ales la varste mari!

Pa-pa "agramat-o'!
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Aprilie 2009 22:07
De la: myeyes, la data 2009-04-29 18:29:52si pt wolfy scoala nu consta in ani.......slabutz slabutz la nivelul tau intelectual..........
poti sa ai 30 de ani si sa ai doar liceul........dar poti sa ai 24 si sa ai o facultate

Da draguta, dar la varsta mea eu amcar am o facultate terminata, tu la varsta ta nici macar asta nu ai! Si nu e buna analogia ta, fiindca noi nu suntem persoane care am ajuns la varsta asta fara sa facem nimic. Iar tu cu zece diplome o sa fii la fel cum esti acum. Stii tu cum!
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Aprilie 2009 22:11
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:11:18
De la: myeyes, la data 2009-04-29 18:29:52si pt wolfy scoala nu consta in ani.......slabutz slabutz la nivelul tau intelectual..........

Da draguta, dar la varsta mea eu amcar am o facultate terminata, tu la varsta ta nici macar asta nu ai! Si nu e buna analogia ta, fiindca noi nu suntem persoane care am ajuns la varsta asta fara sa facem nimic. Iar tu cu zece diplome o sa fii la fel cum esti acum. Stii tu cum!

iti spun pe scurt ca ma plictisesti teribil
1.nu inteleg care e problema ta?? eu vb cu dor a ......despre care are mai multa scoala.....si iar nu inteleg ce te ataci atat tu?? te simti mereu lezata cand se aduce vb de activitatea fiecaruia.....chiar esti complexata pe bune...sorry for u
2.exact diploma mea face cat 10 diplome ale voastre aici ai zis-o bine
3.chiar putin imi pasa ce crede o forumista cu complexe despre posturile mele.....crezi ca daca tu imi zici proasta nu mai dorm noaptea sau se sfarseste lumea??? o stim bine k nu esti cu nimic mai presus decat tooata lumea asta care posteaza aici
4.mereu raspunzi in numele altora.....dar nu vezi ca esti in plus in toate discutiile....esti doar un personaj figurant

ai ignore din partea mea
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 23:39
aa si inca ceva sa iti demonstrez ca nu gandesti ........la 21 de ani ce facultate sa am terminata?? cand cea mai usoara facultate tine 3 ani?? a mea iubita are 5 ani .........deci fa si tu o deductie....k ti a cam iesit porumbelul
myeyes
Postat pe 29 Aprilie 2009 23:41
De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:39:37[iti spun pe scurt ca ma plictisesti teribil
1.nu inteleg care e problema ta?? eu vb cu dor a ......despre care are mai multa scoala.....si iar nu inteleg ce te ataci atat tu?? te simti mereu lezata cand se aduce vb de activitatea fiecaruia.....chiar esti complexata pe bune...sorry for u
2.exact diploma mea face cat 10 diplome ale voastre aici ai zis-o bine
3.chiar putin imi pasa ce crede o forumista cu complexe despre posturile mele.....crezi ca daca tu imi zici proasta nu mai dorm noaptea sau se sfarseste lumea??? o stim bine k nu esti cu nimic mai presus decat tooata lumea asta care posteaza aici
4.mereu raspunzi in numele altora.....dar nu vezi ca esti in plus in toate discutiile....esti doar un personaj figurant

ai ignore din partea mea

Nu prea mi se pare ca mi-ai raspuns pe scurt, adr ma rog...

Nici eu nu inteleg care e problema ta. Eu vorbeam despre exemplul pe care l-ai dat tu ca nefiind aplicabil la situatia de fata. Cred ca trebuie sa te mai gandesti putin ca sa-ti dai seama de asta. On second thought, cred ca nu-ti vei da sema niciodata.

Pai tocmai, ca nu ma simt lezata cand se vorbeste de activitatea fiecaruia. Eu ti-am atras atentia ca intre noi e o diferenta de vreo patru cinci ani si e imposibil sa spui ca tu ai mai multa scoala ca mine. Tin sa-ti reamintesc(nu de alta, dar stiu ca esti lovita de senilitate) ca toata discutia asta a inceput de la afirmatia conform careia tu ai mai multa scoala ca noi, astea care te contrazicem pe topicul asta.

S-avem parol: nu iti zic ca esti proasta, iti demonstrez ca esti proasta:"Canada e in Europa, prietenul meu face sex oral cu altele fiindca ma respecta, iar pe mine evident ca nu ma deranjeaza faptul ca ma insala, nu stiu ce inseamna fatal si femeie fatala, ba chiar mai si tupeul sa intreb de ce din toate sensurile cuvantului fatal l-am ales pe cel de "irezistibila" in sintagma "femei fatala", sunt capabila sa spun ca cineva de 20 de ani poate avea mai multa scoala ca cineva de 25-26 de ani care s-a dus la scoala, etc, etc... " Sper ca iti suna cunoscut.

Diploma ta e egala cu zero draga mea. Tu o sa ai toata viata mintea odihnita indiferent de diplomele pe care le ai. Iar oamenii care prin natura profesiilor lor sunt in apropierea sau in interiorul vietii culturale sunt mult mai importanti decat niste amarati de farmacisti. Sper sa nu fiu inteleasa gresit: nu am nimic impotriva farmacistilor. Respect si o femeie de serviciu atat timp cat stie care ii este locul. Dar hai sa fim seriosi: un farmacist nu valoreaza de pilda cat un scriior sau un critic.

Te inseli: am ceva deasupra multora care scriu aici, anume faptul ca scriu corect in limba romana. Macar atat daca nu altceva.Asta e mult mai mult decat ai tu de exemplu.

P.S. Nu am raspuns in numele altora, ci in numele meu.

Tare+as vrea sa vad ca am ignore din partea ta, dar nu prea cred. De cateva luni bune stai pe topicul asta ca sa contrazici niste persoane, fara sa aduci niciun argument on topic. Si stai pe aici in ciuda faptului ca aproape cu fiecare post iti arati prostia nativa. Sau poate tocmai din cauza asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 30 Aprilie 2009 17:51
De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:41:49aa si inca ceva sa iti demonstrez ca nu gandesti ........la 21 de ani ce facultate sa am terminata?? cand cea mai usoara facultate tine 3 ani?? a mea iubita are 5 ani .........deci fa si tu o deductie....k ti a cam iesit porumbelul

Mai fetita, tu esti proasta sau te prefaci?Ai spus ca la varsta ta ai mai multa scoala ca mine, iar eu ti+am spus ca este imposibil asa ceva, tocmai fiindca la varsta ta nu ai o facultate terminata, pe cand eu da. Ai inteles sau nici acum nu iti este clar?
beyonce_indragostita
Postat pe 30 Aprilie 2009 17:53
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:11:18

De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:41:49aa si inca ceva sa iti demonstrez ca nu gandesti ........la 21 de ani ce facultate sa am terminata?? cand cea mai usoara facultate tine 3 ani?? a mea iubita are 5 ani .........deci fa si tu o deductie....k ti a cam iesit porumbelul

Uita-te la ora mesajelor. In primul eu iti spun ca este imposibil ca tu la varsta ta sa ai mai multa scoala ca mine, deoarece la varsta ta nu ai nici macar facultatea terminata, pe cand eu la varsta mea da.In raspunsul tau tu confirmi ce spun eu, anume ca nu ai facultatea terminata. Ceea ce in mod automat inseamna ca nu ai mai multa scoala ca mine, eu avand facultatea terminata.

Ba ma mai si certi ca vezi Doamne nu imi dau seama ca la varsta ta nu poti avea facultatea terminata. Ba imi dau seama, si tocmai din cauza asta iti spun ca nu poti avea mai multa scaola ca mine. Fiindca eu sunt mai mare ca tine si am facultatea terminata. Get it ?

Sau uita-te aici :

De la: myeyes, la data 2009-04-25 22:02:40AM MAI MULTA SCOALA CA TINE SI MA INVART IN CERCURI MULT PREA INALTE FATA DE TINE!!SUNT CONVINSA

Cum poti spune ca ai mai multa scoala decat cineva care a terminat facultatea ? Aud ?

Si o ultima intrebare : tu esti imbecila care credea ca o umple de invidie pe dora fiindca ii aducea la cunostinta faptul ca ea(imbecila) are masina de spalat ?

In fine, sa stii ca inteleg foarte clar de ce sta un arab cu tine(sau tu cu el).

beyonce_indragostita
Postat pe 30 Aprilie 2009 18:11
De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:39:37 eu vb cu dor a ......despre care are mai multa scoala.....si iar nu inteleg ce te ataci atat tu??

Tu ai mai multa scoala ca dora?Mai fetito, revino+ti! Dora la varsta ei macar si+a terminat facultatea! Eu una sunt convinsa ca a facut si cateva masterate daca nu cumva s+a apucat si de vreun docorat. Asta in treacat fie spus, fiindca in comparatia cu tine nu putem lua ca punct de referinta decat terminarea facultatii. Care la varsta ta e imposbila. Deci te intreb din nou + cum poti tu la varsta ta, cu facultatea neterminata, sa ai mai multa scoala decat cineva care macar si+a terminat facultatea, ca sa nu mai vorbim de alte lucruri legate de scoala pe care le+a facut?

Hai sa+ti spun eu de ce ma atac, stiu ca e prea greu pentru mintea ta odihnita + fiindca ma aflu in aceeasi categorie cu Dora, anume in categoria celor care si+au terminat facultatea, asa ca spunandu+i ei, care si+a terminat facultatea, ca are mai putina scoala ca tine, de fapt imi spui si mie acelasi lucru.
beyonce_indragostita
Postat pe 30 Aprilie 2009 18:21

dar ce intorsura au luat lucrurile pe aici.
roscatika23
Postat pe 30 Aprilie 2009 18:49
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:07:34
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-29 17:05:54
De la: wolfy, la data 2009-04-28 16:30:37
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-28 08:24:04so what??

So I proved what I wanted to prove.

A propos, sper ca-ti dai seama ca printr-un raspuns de genul "ei, si?", tu de fapt recunosti ce anume ti-am spus eu, adica faptul ca esti inculta si agramata(afirmand in acelasi timp ca nu-ti pasa de toate astea). Mersi.

Si iti sugerez ca inainte sa te apuci de limbi straine sa inveti sa scrii corect in propria ta limba(poate ar fi trebuit sa scriu i-ti si propia, ca sa ma intelegi). Nu de alta, dar efectul e penibil. Ma rog, probabil ca esti obisnuita cu asta.

so???............

nu de fapt am dat de inteles ca nu ma intereseaza ce zici si ce crezi tu.............
Doua vorbe un ban nu fac asa ca...............

Daaa? Pai atunci trebuie sa-ti spun ca nu te-ai exprimat cum trebuie. You blew it! Dar ma rog, esti obisnuita cu asta.

Si sa stii ca as incepe sa fiu ingrijorata in legatura cu mine daca o semi-analfabeta ca tine ar da doi bani pe ce spun eu!

Doamne, prostia ma va uimi intotdeauna, mai ales la varste mari!

Pa-pa "agramat-o'!

sun_shine
Postat pe 30 Aprilie 2009 20:32
Si stii de ce?

Una ca tine nu ar fi in stare nici macar pisicii mele sa ii dea lectii .........
sun_shine
Postat pe 30 Aprilie 2009 20:35
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-30 20:35:19Si stii de ce?

Una ca tine nu ar fi in stare nici macar pisicii mele sa ii dea lectii .........

Draga neica nimeni, o semi+anafabeta nu isi poate da cu parerea in legatura cu oamenii carora le pot da eu lectii. Sunt altii care sa imi evalueze mintea si cunostintele.

In alta ordine de idei, daca eu care ti+am atras atentia ca nu poti sa fii crestina si in acelasi timp sa nu+l recunosti pe Iisus ca fiu al lui Dumnezeu,ca nu se scrie Þaiurit+oÞ si Þnici de cumÞ, cu alte cuvinte, ti+am dat o lectie, nu pot da lectii nici pisicii tale, inseamna ca tu esti mai jos intr+ale inteligentei decat dobitocul in cauza. Te simti ametita?

beyonce_indragostita
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:39
De la: wolfy, la data 2009-04-30 21:39:48
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-30 20:35:19Si stii de ce?

Draga neica nimeni, o semi+anafabeta nu isi poate da cu parerea in legatura cu oamenii carora le pot da eu lectii. Sunt altii care sa imi evalueze mintea si cunostintele.

In alta ordine de idei, daca eu care ti+am atras atentia ca nu poti sa fii crestina si in acelasi timp sa nu+l recunosti pe Iisus ca fiu al lui Dumnezeu,ca nu se scrie Þaiurit+oÞ si Þnici de cumÞ, cu alte cuvinte, ti+am dat o lectie, nu pot da lectii nici pisicii tale, inseamna ca tu esti mai jos intr+ale inteligentei decat dobitocul in cauza. Te simti ametita?

wolfy te rog eu mult inceteaza.daca s-a mai greºit la exprimare sau la scris asta e.ºi poate monica a postat acele vorbe la miºto.ca ºi eu mai postez cateodata asa.te rog eu mult lasa-le in pace.las-o ºi pe ea ºi pe myeyes.
roscatika23
Postat pe 30 Aprilie 2009 21:53
De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:21:50
De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:39:37 eu vb cu dor a ......despre care are mai multa scoala.....si iar nu inteleg ce te ataci atat tu??

Tu ai mai multa scoala ca dora?Mai fetito, revino+ti! Dora la varsta ei macar si+a terminat facultatea! Eu una sunt convinsa ca a facut si cateva masterate daca nu cumva s+a apucat si de vreun docorat. Asta in treacat fie spus, fiindca in comparatia cu tine nu putem lua ca punct de referinta decat terminarea facultatii. Care la varsta ta e imposbila. Deci te intreb din nou + cum poti tu la varsta ta, cu facultatea neterminata, sa ai mai multa scoala decat cineva care macar si+a terminat facultatea, ca sa nu mai vorbim de alte lucruri legate de scoala pe care le+a facut?

Hai sa+ti spun eu de ce ma atac, stiu ca e prea greu pentru mintea ta odihnita + fiindca ma aflu in aceeasi categorie cu Dora, anume in categoria celor care si+au terminat facultatea, asa ca spunandu+i ei, care si+a terminat facultatea, ca are mai putina scoala ca tine, de fapt imi spui si mie acelasi lucru.

chiar esti cretina Doamne ce facultate la varsta mea sa am terminata???cica ''nu am fost in stare''!! si da poti sa ai mai multa scoala decat una care a terminat facultatea TARE MULT DEPINDE CE FACULTATE A TERMINAT..........toti fac facultate cu plata si urla prostia in ei
si nu te mai ataca atat ca pe tine nu te baga lumea in seama eventual cand te injura ca raspunzi in numele altora
myeyes
Postat pe 1 Mai 2009 13:28
De la: wolfy, la data 2009-04-30 17:53:54

Mai fetita, tu esti proasta sau te prefaci?Ai spus ca la varsta ta ai mai multa scoala ca mine, iar eu ti+am spus ca este imposibil asa ceva, tocmai fiindca la varsta ta nu ai o facultate terminata, pe cand eu da. Ai inteles sau nici acum nu iti este clar?

cine draq vb cu tine????????
tu nu intelegi k eu vb cu dora??????
chiar suferi rau
myeyes
Postat pe 1 Mai 2009 13:36
voi nu faceti diferentza intre realitate si virtual E GRAV
daca unul vine si deschide topic ca maine se sinucide voi crede'ti si incepeti sa va etalati cunostintele, care e mai citita , care are mai multa scoala, care e mai poetesa ..poate poate nu se mai sinucide omul......si altceva cand cineva va zice ceva la misto voi luati de buna....si incepeti ca gastele sa comentati..........toata lumea intra sa se amuze pe forum sau sa discute anumite subiecte, sa mai treaca timpul.....nu sa radeti voi de ei si sa vada cat sunteti voi de intelectuale
si sa nu uitam ca voi ati jignit primele...
si tu wolfy inceteaza sa mai raspunzi in numele altora k esti penibila!!!!!
myeyes
Postat pe 1 Mai 2009 13:44
De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:44:09voi nu faceti diferentza intre realitate si virtual E GRAV
daca unul vine si deschide topic ca maine se sinucide voi crede'ti si incepeti sa va etalati cunostintele, care e mai citita , care are mai multa scoala, care e mai poetesa ..poate poate nu se mai sinucide omul......si altceva cand cineva va zice ceva la misto voi luati de buna....si incepeti ca gastele sa comentati..........toata lumea intra sa se amuze pe forum sau sa discute anumite subiecte, sa mai treaca timpul.....nu sa radeti voi de ei si sa vada cat sunteti voi de intelectuale
si sa nu uitam ca voi ati jignit primele...
si tu wolfy inceteaza sa mai raspunzi in numele altora k esti penibila!!!!!

Acum daca vin sa-ti spun ca se scrie intr-un cuvant "credeti" (si in viata virtuala si IRL), o sa zici iar ca-s a dracului! IMAO.

Deci recunosti ca radem de tine, bravos natiune, halal sa-ti fie.
Kathara
Postat pe 1 Mai 2009 13:48
De la: roscatika23, la data 2009-04-30 21:53:35wolfy te rog eu mult inceteaza.daca s-a mai greºit la exprimare sau la scris asta e.ºi poate monica a postat acele vorbe la miºto.ca ºi eu mai postez cateodata asa.te rog eu mult lasa-le in pace.las-o ºi pe ea ºi pe myeyes.

Draga mea, le cunosc suficient de bine pe amandoua incat sa stiu ca nu au postat "la misto". Si ele sunt cele care nu am lasa in pace pe mine. Eu inteleg ca pe lume exista si oameni care nu stralucesc din punct de vedere al inteligentei si nu am nimic impotriva lor atat timp cat isi cunosc locul. Trebuie sa recunosti ca o persoana cu o minima inteligenta si un minim bun simt nu poate spune cuiva care stie sa scrie ca nu ii poate da lectii nici pisicii ei, in conditiile in care i-am dat lectii chiar ei. Daca nu din alt motiv, macar pentru faptul ca iese din nou sifonata din discutie: se face singura mai putin inteligenta decat propria pisica.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 21:49
De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:28:15
De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:21:50

chiar esti cretina Doamne ce facultate la varsta mea sa am terminata???cica ''nu am fost in stare''!! si da poti sa ai mai multa scoala decat una care a terminat facultatea TARE MULT DEPINDE CE FACULTATE A TERMINAT..........toti fac facultate cu plata si urla prostia in ei
si nu te mai ataca atat ca pe tine nu te baga lumea in seama eventual cand te injura ca raspunzi in numele altora

Esti de o prostie iremediabila.Repet : P-R-O-S-T-I-E I-R-E-M-E-D-I-A-B-I-L-A. Pe langa faptul ca esti mitomana.Arata-mi mie unde scrie in vreun post de-al meu ca NU AI FOST IN STARE sa-ti termini faculatatea? Eu am spus ca la varsta ta nu poti avea facultatea terminata(adica exact ce sustii si tu), deci nu poti face afirmartia ca ai mai multa scoala ca mine, care fiind mai mare ca varsta ca tine, am facultatea terminata. Si nu numai. Educatia mea nu s-a oprit aici.

Draga semi-analfabeta, eu nu mi-am facut facultatea cu plata.Am facut facultatea la Universitatea Bucuresti(aia unde ziceai tu ca ai invatat araba, dar cand ai fost intrebata numele unor profesori de acolo ai tacut malc) si nu am paltit niciodata pentru nicio etapa a aeducatiei mele.

Interesant, tu esti un exemplu perfect pentru cei care au/sunt in curs de a termina o facultate si cu toatea asta "urla prostia in ei", ca sa te citez. Mai tii minte ce "inertii" ai debitatat aici?
'

Din nou, in prostia ta nu intelegi ca m-ai atacat si pe mine, chiar daca indirect.

beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 21:59
De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:36:10
De la: wolfy, la data 2009-04-30 17:53:54

cine draq vb cu tine????????
tu nu intelegi k eu vb cu dora??????
chiar suferi rau

Ti-am mai explicat ca indirect m-ai atacat si pe mine, dar la mintea pe care o ai nu ma mira ca nu esti ins tare sa intelegi!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 22:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna!!! 37 De la: yumalai 7 Aprilie 2009 20:40
ce faci atunci knd un baiat iti da de inteles ca t place dar nu recunoaste acest lucru? 5 De la: AdRyeNuTssA 4 Septembrie 2009 10:28
CASTIGA MULTE PREMII 1 De la: costyshark 24 Ianuarie 2010 18:20
2 sufletele 7 De la: ella_c 13 Martie 2009 18:54
exista q adevarat Dumnezeu sau e doar inventat de biserica? 64 De la: kudika029351 25 Mai 2009 16:19