Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

[quote name='myeyes' date='2009-05-01 13:44:09'daca unul vine si deschide topic ca maine se sinucide voi crede'ti

Draga semi-analfabeto, se scrie credeti(persoana a doua plural), intr-un singur cuvant, nu crede-ti. Te faci de ras cu orice raspuns pe care il postezi. Si nici macar nu poti avea scuza ca traiesti de ceva timp intr-o tara straina.

De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:28:15da poti sa ai mai multa scoala decat una care a terminat facultatea TARE MULT DEPINDE CE FACULTATE A TERMINAT

Intr-adevar, conteaza tare mult ce facultate ai terminat. Eu am terminat-o p-aia care m-a invatat ca se scrie credeti, nu crede-ti(la persoana a doua plural).

A propos, facultatea de farmacie nu reprezinta mare lucru in topul meu(si sunt convinsa ca si al altora) cand vine vorba de performanta intelectuala si profesii. Repet, eu cred ca Facultatea de Litere a produs mult mai multe valori in Romania si aiurea decat facultatea de farmacie. Dar ma rog, ce sa reprezinte Sadoveanu si Arghezi pentru una ca tine ?

De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:28:15chiar esti cretina Doamne ce facultate la varsta mea sa am terminata???cica ''nu am fost in stare''!!

De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:21:50Asta in treacat fie spus, fiindca in comparatia cu tine nu putem lua ca punct de referinta decat terminarea facultatii. Care la varsta ta e imposbila. .

De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:21:50Ai spus ca la varsta ta ai mai multa scoala ca mine, iar eu ti+am spus ca este imposibil asa ceva, tocmai fiindca la varsta ta nu ai o facultate terminata, pe cand eu da. .

De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:11:24
De la: wolfy, la data 2009-04-29 22:11:18
De la: myeyes, la data 2009-04-29 18:29:52si pt wolfy scoala nu consta in ani.......slabutz slabutz la nivelul tau intelectual..........
poti sa ai 30 de ani si sa ai doar liceul........dar poti sa ai 24 si sa ai o facultate

Da draguta, dar la varsta mea eu amcar am o facultate terminata, tu la varsta ta nici macar asta nu ai! Si nu e buna analogia ta, fiindca noi nu suntem persoane care am ajuns la varsta asta fara sa facem nimic. Iar tu cu zece diplome o sa fii la fel cum esti acum. Stii tu cum!

De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:41:49aa si inca ceva sa iti demonstrez ca nu gandesti ........la 21 de ani ce facultate sa am terminata?? cand cea mai usoara facultate tine 3 ani?? a mea iubita are 5 ani .........deci fa si tu o deductie....k ti a cam iesit porumbelul

Uita-te la ora mesajelor. In primul eu iti spun ca este imposibil ca tu la varsta ta sa ai mai multa scoala ca mine, deoarece la varsta ta nu ai nici macar facultatea terminata, pe cand eu la varsta mea da.In raspunsul tau tu confirmi ce spun eu, anume ca nu ai facultatea terminata. Ceea ce in mod automat inseamna ca nu ai mai multa scoala ca mine, eu avand facultatea terminata.

Ba ma mai si certi ca vezi Doamne nu imi dau seama ca la varsta ta nu poti avea facultatea terminata. Ba imi dau seama, si tocmai din cauza asta iti spun ca nu poti avea mai multa scaola ca mine. Fiindca eu sunt mai mare ca tine si am facultatea terminata. Get it ?
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 22:24
Draga Wolfy,
Fata are o problema de comprehensiune a textelor. E absolut incapabila sa priceapa ideea a ceea ce vede scris, a dovedit-o nu o data. Asta, adaugata la faptul ca adora balacareala. Eu nu. Are insa capacitatea de a enerva si un sfant... Capacitate pe care o perfectioneaza pe zi ce trece...
In ziua in care o sa ma apuc eu sa-i explic CE fac eu, CUM o fac, DACA am fost pe Coasta de Azur (hehe, poti sa-mi dai exemplu de cliseu mai reusit decat asta? Coasta de Azur si Monte Carlo... A omis sa spuna ca a pierdut solitarii de la strabunica la ruleta, ca sa fie traba oabla ... De fapt nu! asta ar fi fost o minciuna prea inteligenta si prea out of her class status; bunica putea sa-i fi lasat trei oi si doua capre drept mostenire, in nici un caz solitari ) ... Ziua aia, deci (ca sa revin) ar fi ziua in care m-a aruncat calu' de pe sa fix in cap.
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 22:37
De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:44:09voi nu faceti diferentza intre realitate si virtual E GRAV
daca unul vine si deschide topic ca maine se sinucide voi crede'ti si incepeti sa va etalati cunostintele, care e mai citita , care are mai multa scoala, care e mai poetesa ..poate poate nu se mai sinucide omul......si altceva cand cineva va zice ceva la misto voi luati de buna....si incepeti ca gastele sa comentati..........toata lumea intra sa se amuze pe forum sau sa discute anumite subiecte, sa mai treaca timpul.....nu sa radeti voi de ei si sa vada cat sunteti voi de intelectuale
si sa nu uitam ca voi ati jignit primele...
si tu wolfy inceteaza sa mai raspunzi in numele altora k esti penibila!!!!!

Uite, am sa imi incalc inca o data obisnuinta si am sa-ti raspund, desi "apropierea" chiar si virtuala de cele care au un tic in a jigni si a-si pune poalele-n cap nu e genul meu. Wolfy raspunde in locul meu exact din cauza ca stie ca eu n-o fac. Sa spunem ca a avut ocazia sa ma cunoasca indeajuns.
Cand cineva deschide un topic tampit, noi ne amuzam. Personal, fac tot posibilul sa-l atzatz. Ma amuza prostia, trebuie sa recunosc. Nu mi-e mila de prosti si nici nu mi-e jena sa ii ironizez. Asta e, m-am obisnuit cu ideea ca sunt o fata rea.
Nu stiu cine a inceput sa jigneasca, dar uite asa, ca exercitziu: daca nu ar fi inceput ele (desi ma indoiesc ca nu tu ai fost aia, cum ziceam te simt cu un apetit monstru pentru balacareala de orice fel, apetit caracteristic... ma rog, sa lasam... altceva voiam sa zic)... daca nu ar fi inceput ele, ziceam... cum ai fi postat tu? CE, exact ai fi scris, periind posturile tale de jigniri si injurii?
Asa, ipotetic vorbind.
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 22:47
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 22:37:19Draga Wolfy,
Fata are o problema de comprehensiune a textelor. E absolut incapabila sa priceapa ideea a ceea ce vede scris, a dovedit-o nu o data. Asta, adaugata la faptul ca adora balacareala. Eu nu. Are insa capacitatea de a enerva si un sfant... Capacitate pe care o perfectioneaza pe zi ce trece...
In ziua in care o sa ma apuc eu sa-i explic CE fac eu, CUM o fac, DACA am fost pe Coasta de Azur (hehe, poti sa-mi dai exemplu de cliseu mai reusit decat asta? Coasta de Azur si Monte Carlo... A omis sa spuna ca a pierdut solitarii de la strabunica la ruleta, ca sa fie traba oabla ... De fapt nu! asta ar fi fost o minciuna prea inteligenta si prea out of her class status; bunica putea sa-i fi lasat trei oi si doua capre drept mostenire, in nici un caz solitari ) ... Ziua aia, deci (ca sa revin) ar fi ziua in care m-a aruncat calu' de pe sa fix in cap.

As vrea sa subliniez ca singurul lucru care ma zgarie pe nervi e PRETENTIA de high-class... Cum era? "Lumea mondena" ?? Pretentie care e etalata cu mijloace mai mult decat insuficiente...
Nu e o culpa sa nu ai posibilitati, nu e culpa sa nu fi facut calatorii de la Tropicul Racului la cel al Capricornului.. Insa urasc cand mi se insulta inteligenta. Cand mi se povesteste ca am de-a face cu vreo urmasa a faraonilor... Pai, chiar asa? Par eu sa ma fi nascut la ultima ploaie?
ASA vrea ea sa ne convinga? Asa isi imagineaza ca impresioneaza?
Eu, de cand ma stiu, am fost impresionata de un singur lucru: inteligenta. Cea care transpare in orice: incepand cu capacitatea de a-ti scrie propria limba corect.
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 23:03
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:03:32
Cand mi se povesteste ca am de-a face cu vreo urmasa a faraonilor...
.

Eu zic ca-i neam de faraoni totusi, dupa vorba, dupa port, dupa satra, dupa cort.
Kathara
Postat pe 1 Mai 2009 23:21
PS

Nu am nimic cu arabii (ori cu cele care "umbla cu arabi", for that matter). Am cunoscut destui. Cativa, oameni remarcabili (putini - si crestini - dar de ajuns ca sa stiu ca exista).
Am insa cu o RELIGIE care pune pe plan inferior orice fiinta umana, pe orice considerent: sex, culoare, alunitze sau ce drac' o mai fi).
Cand religia respectiva subliniaza pedeapsa cu moartea (cand viata ar trebui sa fie sacra), atunci nu-mi poate provoca decat scarba. La fel si cei care o sustin.
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 23:26
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:03:32[Eu, de cand ma stiu, am fost impresionata de un singur lucru: inteligenta. Cea care transpare in orice: incepand cu capacitatea de a-ti scrie propria limba corect.

Bravo! Exact asta m-a impresionat si pe mine pana acum, si sunt convinsa ca nici de acum incolo nu se va schimba treaba asta. Si da, in a scrie corect in propria sa limba transpare inteligenta unei persoane.Unde mai pui ca e si o chestie absolut obligatorie pentru cineva care se lauda ca are scoala!

Mersi ca mi-ai amintit ca nu ar fi cazul sa ma enervez, dar trebuie sa recunosc ca pe mine prostia nu numai ma amuza, dar ma si agaseaza si prin urmare simt nevoia sa fiu sarcastica/agresiva fata de cei care dau dovada de ea.Probabil ca trebuie sa invat sa ma controlez, desi sunt sigura ca asta nu se va intampla prea curand!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 23:30
De la: Kathara, la data 2009-05-01 23:21:46
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:03:32
Cand mi se povesteste ca am de-a face cu vreo urmasa a faraonilor...
.

Eu zic ca-i neam de faraoni totusi, dupa vorba, dupa port, dupa satra, dupa cort.

Adica vorba ceea: Sa-ti traiasca... faraoanca
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 23:32
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:26:53PS

Nu am nimic cu arabii (ori cu cele care "umbla cu arabi", for that matter). Am cunoscut destui. Cativa, oameni remarcabili (putini - si crestini - dar de ajuns ca sa stiu ca exista).

Eu nu am avut ocazia sa cunosc arabi crestini desi am cunoscut cativa libanezi. Cand am spus arabi m-am referit in mod evident la musulmani. Dar cum musulmanii care vin in Romania sunt in proportie zdrobitoare arabi, notiunile se confunda aproape in totalitate in mentalitatea romanilor si termenii devin intersanjabili chiar si in cazul celor care stiu ca nu se suprapun perfect.

Nici eu nu am ceva cu cele care umbla cu arabi(ha), cu conditia sa fie inteligente(revenim la vechea poveste). Insa am observat de pe kudika ca cele mai multe care au o relatie cu un arab(musulman) sunt ca vai de ele intr-ale inteligentei.

[quote name='Dor_a' date='2009-05-01 23:26:53'Am insa cu o RELIGIE care pune pe plan inferior orice fiinta umana, pe orice considerent: sex, culoare, alunitze sau ce drac' o mai fi).
Cand religia respectiva subliniaza pedeapsa cu moartea (cand viata ar trebui sa fie sacra), atunci nu-mi poate provoca decat scarba. La fel si cei care o sustin. [/quote]

Sunt de aceeasi parere.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 23:43
De la: wolfy, la data 2009-05-01 22:24:25 Repet, eu cred ca Facultatea de Litere a produs mult mai multe valori in Romania si aiurea decat facultatea de farmacie. Dar ma rog, ce sa reprezinte Sadoveanu si Arghezi pentru una ca tine

Tin sa precizez ca i-am numit pe Sadoveanu si Arghezi cand am vorbit de Facultatea de Litere nu fiindca ei ar fi facut-o(din cate imi amintesc primul a facut dreptul, al doilea nu avea studii superioare), ci fiindca sunt scriitori. Dupa parerea unui critic sunt cei mai importanti pe care i-a dat Romania in secolul 20.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Mai 2009 23:56
Nici eu nu am vazut romanca inteligenta care sa fie casatorita cu un arab musulman...
Am vazut insa una (cred ca am mai spus, dar pesemne ca v-ati gandit ca-i gluma) care s-a musulmanit, si-a pus tzolu'n cap si ghici! Individul a lasat-o sa-l astepte in strada vreo cateva ore in ziua in care trebuia sa mearga la ... ce-o fi ala, al lor, de-i cununa... N-a mai dat de el cateva zile. Stii care e faza absolut haioasa? Ca nu s-a insurat cu ea niciodata, ea a ramas cu tzolu'n cap si amanta lui pentru ani buni.
Acum ea inca viseaza la... ghici ce? Un arabete (oricare - batran, shontorog, tampit, schiop, cu urdori, cu par in urechi, oricare si oricum) care sa o ia de nevasta (chiar si de a doua nevasta... ) dar sa-i dea casa si... slugi (sic!)... Nu-ti suna cunoscut cliseul?
Si poti sa ai respect pentru asa specimen? Oricat de... ortodox ai fi? Sau mila?
Dor_a
Postat pe 1 Mai 2009 23:56
De la: wolfy, la data 2009-05-01 23:56:07
De la: wolfy, la data 2009-05-01 22:24:25 Repet, eu cred ca Facultatea de Litere a produs mult mai multe valori in Romania si aiurea decat facultatea de farmacie. Dar ma rog, ce sa reprezinte Sadoveanu si Arghezi pentru una ca tine

Tin sa precizez ca i-am numit pe Sadoveanu si Arghezi cand am vorbit de Facultatea de Litere nu fiindca ei ar fi facut-o(din cate imi amintesc primul a facut dreptul, al doilea nu avea studii superioare), ci fiindca sunt scriitori. Dupa parerea unui critic sunt cei mai importanti pe care i-a dat Romania in secolul 20.

Si sunt! Arghezi e genial! El e cel care a zis - referindu-se la specimene de o anumita factura (specimene pe care noi le intalnim des pe-aici) ca - ascultandu-i "iti vine sa faci "partz", dar nu cu gura, ci cu oragul competinte" (Cimitirul BunaVestire - una dintre cartile mele favorite)
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 00:08
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:56:16Nici eu nu am vazut romanca inteligenta care sa fie casatorita cu un arab musulman...
Am vazut insa una (cred ca am mai spus, dar pesemne ca v-ati gandit ca-i gluma) care s-a musulmanit, si-a pus tzolu'n cap si ghici! Individul a lasat-o sa-l astepte in strada vreo cateva ore in ziua in care trebuia sa mearga la ... ce-o fi ala, al lor, de-i cununa... N-a mai dat de el cateva zile. Stii care e faza absolut haioasa? Ca nu s-a insurat cu ea niciodata, ea a ramas cu tzolu'n cap si amanta lui pentru ani buni.
Acum ea inca viseaza la... ghici ce? Un arabete (oricare - batran, shontorog, tampit, schiop, cu urdori, cu par in urechi, oricare si oricum) care sa o ia de nevasta (chiar si de a doua nevasta... ) dar sa-i dea casa si... slugi (sic!)... Nu-ti suna cunoscut cliseul?
Si poti sa ai respect pentru asa specimen? Oricat de... ortodox ai fi? Sau mila?

Am uitat sa spun ca pe kudika am intalnit o tipa foarte desteapta care are o relatie cu un musulman.

Chestia cu slugile imi aduce aminte de elmasri/ali_alina/myeyes. Parca ea s-a laudat ca are slugi!
beyonce_indragostita
Postat pe 2 Mai 2009 00:11
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 00:08:43

Si sunt! Arghezi e genial! El e cel care a zis - referindu-se la specimene de o anumita factura (specimene pe care noi le intalnim des pe-aici) ca - ascultandu-i "iti vine sa faci "partz", dar nu cu gura, ci cu oragul competinte" (Cimitirul BunaVestire - una dintre cartile mele favorite)

Da, e o carte foarte buna.
Criticul e Manolescu(in "Istoria critica a literaturii romane")
beyonce_indragostita
Postat pe 2 Mai 2009 00:18
De la: wolfy, la data 2009-05-01 21:59:19
De la: myeyes, la data 2009-05-01 13:28:15
De la: wolfy, la data 2009-04-30 18:21:50
De la: myeyes, la data 2009-04-29 23:39:37 eu vb cu dor a ......despre care are mai multa scoala.....si iar nu inteleg ce te ataci atat tu??

Tu ai mai multa scoala ca dora?Mai fetito, revino+ti! Dora la varsta ei macar si+a terminat facultatea! Eu una sunt convinsa ca a facut si cateva masterate daca nu cumva s+a apucat si de vreun docorat. Asta in treacat fie spus, fiindca in comparatia cu tine nu putem lua ca punct de referinta decat terminarea facultatii. Care la varsta ta e imposbila. Deci te intreb din nou + cum poti tu la varsta ta, cu facultatea neterminata, sa ai mai multa scoala decat cineva care macar si+a terminat facultatea, ca sa nu mai vorbim de alte lucruri legate de scoala pe care le+a facut?

Hai sa+ti spun eu de ce ma atac, stiu ca e prea greu pentru mintea ta odihnita + fiindca ma aflu in aceeasi categorie cu Dora, anume in categoria celor care si+au terminat facultatea, asa ca spunandu+i ei, care si+a terminat facultatea, ca are mai putina scoala ca tine, de fapt imi spui si mie acelasi lucru.

chiar esti cretina Doamne ce facultate la varsta mea sa am terminata???cica ''nu am fost in stare''!! si da poti sa ai mai multa scoala decat una care a terminat facultatea TARE MULT DEPINDE CE FACULTATE A TERMINAT..........toti fac facultate cu plata si urla prostia in ei
si nu te mai ataca atat ca pe tine nu te baga lumea in seama eventual cand te injura ca raspunzi in numele altora

Esti de o prostie iremediabila.Repet : P-R-O-S-T-I-E I-R-E-M-E-D-I-A-B-I-L-A. Pe langa faptul ca esti mitomana.Arata-mi mie unde scrie in vreun post de-al meu ca NU AI FOST IN STARE sa-ti termini faculatatea? Eu am spus ca la varsta ta nu poti avea facultatea terminata(adica exact ce sustii si tu), deci nu poti face afirmartia ca ai mai multa scoala ca mine, care fiind mai mare ca varsta ca tine, am facultatea terminata. Si nu numai. Educatia mea nu s-a oprit aici.

Draga semi-analfabeta, eu nu mi-am facut facultatea cu plata.Am facut facultatea la Universitatea Bucuresti(aia unde ziceai tu ca ai invatat araba, dar cand ai fost intrebata numele unor profesori de acolo ai tacut malc) si nu am paltit niciodata pentru nicio etapa a aeducatiei mele.

Interesant, tu esti un exemplu perfect pentru cei care au/sunt in curs de a termina o facultate si cu toatea asta "urla prostia in ei", ca sa te citez. Mai tii minte ce "inertii" ai debitatat aici?
'

Din nou, in prostia ta nu intelegi ca m-ai atacat si pe mine, chiar daca indirect.

ºi eu tot la universitate am facut facultatea.ce facultate ai facut?
roscatika23
Postat pe 2 Mai 2009 00:35
De la: wolfy, la data 2008-04-10 21:04:24Cum poti sa spui despre coran ca nu instiga la ura cad acolo scrie clar ca cei de alte religii vor ajunge in foc si pieile lor vor fi coapte iar apoi schimbate cu altele astfel incat ei sa simta durerea. Da, sunt si citate care par a fi favorabile crestinilor sau evreilor, dar intelesul lor e total anulat de citatele care sunt o clara instigare la ura si chiar la violenta. Daca tie ti-ar spune o cunostinta ca iti iubeste copilul iar altadata l-ar ameninta cu suferinta si moartea si mai mult de-atat, ar instiga si pe altii sa faca acelasi lucru, care dintre ipostaze ar fi mai credibila pentru tine? Ai prefera sa-ti feresti si sa-ti aperi copilul de acea persoana, sau ai spune ca odata atitudinea ei a fost diferita de cea violenta?
kudika016488
Postat pe 2 Mai 2009 00:37
De la: wolfy, la data 2008-04-10 21:04:24Cum poti sa spui despre coran ca nu instiga la ura cad acolo scrie clar ca cei de alte religii vor ajunge in foc si pieile lor vor fi coapte iar apoi schimbate cu altele astfel incat ei sa simta durerea. Da, sunt si citate care par a fi favorabile crestinilor sau evreilor, dar intelesul lor e total anulat de citatele care sunt o clara instigare la ura si chiar la violenta. Daca tie ti-ar spune o cunostinta ca iti iubeste copilul iar altadata l-ar ameninta cu suferinta si moartea si mai mult de-atat, ar instiga si pe altii sa faca acelasi lucru, care dintre ipostaze ar fi mai credibila pentru tine? Ai prefera sa-ti feresti si sa-ti aperi copilul de acea persoana, sau ai spune ca odata atitudinea ei a fost diferita de cea violenta?
kudika016488
Postat pe 2 Mai 2009 00:37
De la: kudika016488, la data 2009-05-02 00:37:49
kudika016488
Postat pe 2 Mai 2009 00:38
De la: roscatika23, la data 2009-05-02 00:35:34

Am zis de cateva ori ce facultate am facut: Litere.
beyonce_indragostita
Postat pe 2 Mai 2009 01:06
De la: wolfy, la data 2009-05-02 01:06:11
De la: roscatika23, la data 2009-05-02 00:35:34

Am zis de cateva ori ce facultate am facut: Litere.

imi pare rau dar nu am citit toate paginile.banuiam eu ca litere(mai m-am gandit si la lb straine).se pare ca am fost vecine.
roscatika23
Postat pe 2 Mai 2009 01:47
De la: kudika016488, la data 2009-05-02 00:38:24
De la: kudika016488, la data 2009-05-02 00:37:49

tu singura te feliciti?am dat sa o vad si pe asta.
roscatika23
Postat pe 2 Mai 2009 01:49
De la: wolfy, la data 2009-05-02 00:11:49
De la: Dor_a, la data 2009-05-01 23:56:16Nici eu nu am vazut romanca inteligenta care sa fie casatorita cu un arab musulman...

Am uitat sa spun ca pe kudika am intalnit o tipa foarte desteapta care are o relatie cu un musulman.

Chestia cu slugile imi aduce aminte de elmasri/ali_alina/myeyes. Parca ea s-a laudat ca are slugi!

Mda... se pare ca fetele au un tic la faza cu "slugile" ... E leit-motivul lor...
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 10:06
De la: wolfy, la data 2009-05-02 00:18:16
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 00:08:43

Da, e o carte foarte buna.
Criticul e Manolescu(in "Istoria critica a literaturii romane")

Eu cu criticii nu le prea am... Sunt doar o cititoare....
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 10:07
De la: roscatika23, la data 2009-05-02 01:47:43 imi pare rau dar nu am citit toate paginile.banuiam eu ca litere(mai m-am gandit si la lb straine).se pare ca am fost vecine.

Da, e ok, nu e nicio problema.
Am fost vecine la modul fizic, adica tu ai facut matematica, geografie sau istorie, ori la modul inrudirii disciplinelor fiindca ai facut limbi straine?

De la: Dor_a, la data 2009-05-02 10:07:31Eu cu criticii nu le prea am... Sunt doar o cititoare....

Da, critica cred ca se citeste in general de cei de specialitate. Oricum, e o adevarata placere sa citesti asa ceva. Sunt convinsa ca si tie ti-ar placea.
beyonce_indragostita
Postat pe 2 Mai 2009 11:14
Teama mi-e ca ma supra-estimezi, dar o sa incerc. Am gasit online "Eminescu si poeziile lui"...

Dar! In "Related documents" mi-a aparut "Viracochas en la Instrucción de Titu Cusi Yupanqui" ... si - cum suna asa de interesant, si eu sunt fascinanta de incasi (Titu Cusi era un inca - rege al incasilor, fiul lui Manco Inca, unul dintre cei mai cunoscuti regi ai lor) si m-am "luat" cu aia...
Dar promit sa revin la Titu Maiorescu, ca n-am download-at textul despre Titu Cusi, doar citesc online...
Treaba e alta, insa... Eu vreau sa citesc criticile lui Maiorescu despre Arghezi,nu despre Eminescu (oi fi zis nu'sh ce erezie acum, dar tre' sa fii ingaduitoare cu profana in ale criticii care sunt )...

.... Si cred ca n-am sa rezist, totusi... download-ez textul despre viracochas (nume dat de incasi conquistadorilor spanioli)... daca pot
Promit insa sa revin la Titu Maiorescu.

Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 12:48
Pfff! Si uite asa, din una-n alta... La "Related documents" apare acum La Expedición Marítima del Inca Tupak Yupanqui (are doar 57 de pagini) si dupa, Historia General del Perú, de Inca Garcilaso de la Vega ( Garcilaso de la Vega, fiul metis al unui conquistador si al unei aristocrate inca)... Era o carte pe care mi-o propusesem sa o citesc. Nu am cautat-o online niciodata... O coincidenta fericita!
Din pacate, nici unul dintre documente nu poate fi download-at... Sa le-o trag!
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 13:06
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 12:48:25Teama mi-e ca ma supra-estimezi, dar o sa incerc. Am gasit online "Eminescu si poeziile lui"...

Dar! In "Related documents" mi-a aparut "Viracochas en la Instrucción de Titu Cusi Yupanqui" ... si - cum suna asa de interesant, si eu sunt fascinanta de incasi (Titu Cusi era un inca - rege al incasilor, fiul lui Manco Inca, unul dintre cei mai cunoscuti regi ai lor) si m-am "luat" cu aia...
Dar promit sa revin la Titu Maiorescu, ca n-am download-at textul despre Titu Cusi, doar citesc online...
Treaba e alta, insa... Eu vreau sa citesc criticile lui Maiorescu despre Arghezi,nu despre Eminescu (oi fi zis nu'sh ce erezie acum, dar tre' sa fii ingaduitoare cu profana in ale criticii care sunt )...

.... Si cred ca n-am sa rezist, totusi... download-ez textul despre viracochas (nume dat de incasi conquistadorilor spanioli)... daca pot

Oi, oi, Manolescu sau Maiorescu?
Kathara
Postat pe 2 Mai 2009 13:12
De la: Kathara, la data 2009-05-02 13:12:41
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 12:48:25Teama mi-e ca ma supra-estimezi, dar o sa incerc. Am gasit online "Eminescu si poeziile lui"...

Oi, oi, Manolescu sau Maiorescu?

Maiorescu... Io asta am cautat... Titu... d-aia m-a dus la Titu Cusi...
Am dat-o'n diverse?
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 13:19
Maiorescu era nitelus cam mort cand s-a apucat Argezi de scris la modul serios ... asa ca ma tem ca e nitelus futila (lol) cautarea ta.
Kathara
Postat pe 2 Mai 2009 13:31
Ups! Nu era de mirare ca nu gaseam... Si daca as fi gandit un pic, mi-as fi dat seama ca Maiorescu nu avea cum sa scrie despre Arghezi ii despartea cam un secol... Voi vorbeati de Manolescu... Ce tuta's ... Ma'c sa caut iar... Manolescu, deci.... asaa... Manolescu... Manolescu...
Dor_a
Postat pe 2 Mai 2009 13:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri Logan 1 De la: TitanRent 23 Iulie 2009 13:05
un pas in moda iernii 2009... 3 De la: iulia069834 6 Decembrie 2009 17:28
ce preferati? 30 De la: mkdisk 5 Noiembrie 2008 18:44
intamplari de zi cu zi 4 De la: kudika056566 13 Septembrie 2009 09:52
Am nevoie de un sfat :) 5 De la: myhaella4u 11 Februarie 2012 11:16