Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-05-02 13:31:01Maiorescu era nitelus cam mort cand s-a apucat Argezi de scris la modul serios ... asa ca ma tem ca e nitelus futila (lol) cautarea ta. Aoleu! Da' hai sa iti zic ce am gasit acum, cautand Manolescu... Nicolae Manolescu, Stalinist si Securist...
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 13:34 |
||
|---|---|---|
| Si legionar (sustine textul.... cum dracu' o fia aia? Aceeasi persoana - legionar si stalinist?? ).... Nenica, io sunt fata simpla, mie sa-mi esplicati clar, daca de data asta vorbim de acelasi Manolescu ca am mintea prastie... | ||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 13:43 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 12:48:25Teama mi-e ca ma supra-estimezi, dar o sa incerc. Am gasit online "Eminescu si poeziile lui"... Arghezi a debutat in anul 1896, cand MAiorescu inca mai traia(a murit in 1917). Cu toate astea nu cred sa fi scris ceva despre Arghezi. E adevarat ca am citit "Critice" in anul intai, deci a trecut ceva timp de atunci, insa am citit tot, si nu-mi amintesc sa se fi referit la Arghezi. Au scris insa criticii interbelici - Vianu, Streinu, Calinescu(sa numesc numai pe cativa) si cei postebelici - Nicolae Balota si Nicolae Manolescu(nu sunt toti). La ultimul dintre ei ma refeream cand l-am amintit pe criticul dupa parerea caruia Arghezi si Sadoveanu sunt cei mari scriitori romani ai secolului 20. El insusi e vazut drept cel mai important critic postbelic.A luptat in comunism pentru evaluarea literaturii din punct de vedere estetic.Este o lectie pe care toata critica romana a invatat-o de la Maiorescu (vezi "Comediile domnului Caragiale"), care si-a invatat contemporanii ca nu moralitatea/imoralitatea conteaza in literatura, ci esteticul. Revenind la Maiorescu, cred ca merita citit - e la urma urmei omul care a dat culturii romane matca ei rationala. De fiecare data cand au existat abateri de la ea - vezi perioada interbelica(Doamne cat ma enerveaza Eliade, Cioran, Ionescu!), comunism, chiar si ce s-a intamplat dupa comunism, degetul luminos al lui Maiorescu ne-a aratat intotdeauna drumul: ratiunea. Tot el este cel care a introdus spiritul critic in cultura. Logic, nu? Spiritul critic este expresia ratiunii. Mersi pentru informatii. Habar n-aveam cine e Titu Cusi. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 14:35 |
||
|
Wolfy,tare mi-e teama ca deja iti spui ca-s neserioasa si nu dau atentie la ceea ce mi se spune... Nu-i asa, crede-ma. A fost o conjuctura... Uite, da-mi voie sa divaghez inca o data. Ultima, promit! Stii... eu sunt constienta ca pentru voi, cititoare de calibru greu Isabel Allende (de exemplu) e un fel de scriitoare de telenovele mai suubtiri... Da-mi voie sa-ti spun ceva din "culise": Isabel Allende e chilena. O chilena care vorbeste frumos despre nativi. Asta e o chestie extraordinara!! "Mare lucru", ai zice... Hai sa-ti spun de ce e Isabel o deschizatoare de drumuri: indigenii au fost exterminati sistematic in Chile. De la "descalecare" pana de foarte curand. In ziua de azi, "los cholos" sunt priviti (mai ales in Chile) ca niste paria. In tara lor. Pe pamantul care a apartinut stramosilor lor. In schimb, ei inca privesc cu ingaduinta si respect omul alb. De unde le-a dat Dumnezeu atata rabdare, nu stiu! Si - ca o curiozitate - stii ca s-a descoperit un oras in Peru cu niste piramie la fel de vechi (nu la fel de inalte, insa) ca si cele din Egipt, in care locuitorii au trait - FARA SA DUCA UN SINGUR RAZBOI - timp de 500 de ani? Iti dai seama ce inseamna asta? PUne degetul pe harta lumii. Oriunde. Si gandeste-te: in ce alt loc din lume s-a mai intamplat asa ceva? Cinci sute de ani fara razboaie! Acestia au fost alti indigeni... Los Incas! Gata, am terminat. Acum sunt gata sa va ascult si sa invat lucrurile care sunt importante pentru literatura romana. Da-mi bibliografie, promit sa o citesc.
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 14:52 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 14:35:33[Arghezi a debutat in anul 1896, cand MAiorescu inca mai traia(a murit in 1917). Cu toate astea nu Si eu iti multumesc; ma simteam handicapata de faptul ca nu puteam sa ii apreciez pe indivizi.... Adica... da, Istoria religiilor a lui Eliade e... impresionanta.... dar in rest.. ca geniu literar.... Al lui sau al celorlalti... Nu am fost niciodata miscata... Niciodata!Acum ma simt mai bine... Pfui! Pana acu' credeam ca imi lipseste mie ceva....
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:02 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 14:52:45Wolfy,tare mi-e teama ca deja iti spui ca-s neserioasa si nu dau atentie la ceea ce mi se spune... Nu-i asa, crede-ma. A fost o conjuctura... Nu, nu cred ca esti neserioasa. Stiam ca in Peru s-au construit piramide, dar nu stiam ca oamenii au trait in ele. Nu am citit nimic de Isabel Allende, deci nu pot sa-ti spun daca o consider o scriitoare buna sau nu. Marturiesc insa ca uitandu-ma pe o editie a unei carti a ei scoasa la Humanitas, am vzaut ca a scris carti pe banda, ceea ce m-a facut sa fiu putin cam neincrezatoare. Asta nu este insa(neaparat) dovada ca scriitorul nu e bun. Cand o sa citesc o sa-ti spun ce cred despre ea. O sa incep cu cartea dedicata fiicei ei moarte. Daca acolo unde esti iti poti face rost de carte si daca nu ai citit-o inca, cred ca merita sa acorzi timp unui roman numit "Dimineata pierduta"(Gabriela Adamesteanu, 1984 daca imi aduc bine aminte). E un personaj extraordinar acolo - Vica Delca, unul dintre cele mai reusite din literatura romana. La fel ca si Elmasri se incadreaza in mahala, dar are mult mai multa culoare. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 15:04 |
||
|
Eu o citesc in original, deci in spaniola... Nu stiu ce carti au fost traduse in romana. Despre mahalaua romaneasca am citit (ca tot omul) doar Groapa lui Barbu si Maidanul cu dragoste al lui Zamfirescu.... Am sa incerc sa gasesc cartea de care-mi spui... Daca nu, oricum vin in vacanta in tara... am sa o caut in librarii... Stii, e incredibil cat de multe avem de invatat, cat de putine stim... Viata e prea scurta...
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:20 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:02:54De la: wolfy, la data 2009-05-02 14:35:33[Arghezi a debutat in anul 1896, cand MAiorescu inca mai traia(a murit in 1917). Cu toate astea nu Da, Eliade nu a fost niciodata un geniu al literaturii. Cioran a scris niste carti remarcabile cat mai era inca in Romania, insa pe cele mai bune si le-a scris in franceza. Acelasi lucru s-a intamplat cu Ionescu. Dar mie nu-mi sunt simpatici in special pentru faptul ca in perioada interbelica au contribuit la incetatenirea in literatura/cultura romana a parerii ca se poata si fara ratiune. Si Eliade ma mai enerveaza si fiindca era foarte misogin: in toate cartile lui fetele sunt virgine, iar barbatul e experimentat, dur, poarta in el nu stiu ce chestii de neinteles pentru o femeie. Si la fel stau lucrurile la Camil Petrescu si Anton Holban(parca nu si la Sebastian, el mi se pare ca face o figura separata). Vezi, atunci trebuia sa se nasca dom mitica! Erau mai multe virgine poe-atunci si putea sa aiba o fericire compleCta!
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 15:26 |
||
|
Nu, nu au trait in piramide... Erau tot locase de cult... Ce ma uimeste la ei e spiritul pacifist. Nu au facut sacrificii umane niciodata. Cum faceau "vecinii" lor aztecii. Cand un trib era cucerit, incasii luau o parte din cei apartinand tribului in Cusco, capitala inca. Pe de alta parte, trimiteau incasi din Cusco in tribul respectiv. Ideea era sa se ajunga la o cunostere si intelegere profunda a celorlalti. O tactica folosita si de romani, dealtfel... Doar ca strabunii nostri erau ult mai beligeranti
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:27 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:20:08Eu o citesc in original, deci in spaniola... Nu stiu ce carti au fost traduse in romana. Au fost traduse multe din cartile ei in romana. "Dimineata pierduta" contine informatii si despre mahalaua interbelica, si despre inalta societate. Oricum, extraordinar persoanaj Vica Delca. Da, avem multe de invata toata viata - uite, de exemplu eu nu stiu spaniola. Sa vezi ce ne spurca myeyes cand se intoarce! O s azica ca ne dam mari cu ce stim dar ca nu avem scoala ei! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 15:29 |
||
Sebastian mi-a placut mereu... Jocul de-a vacanta m-a invatat (sau poate doar m-a incurajat, probabil ca exista in mine chestia asta) sa uit de ceasuri... Nu doar cand sunt in vacanta... ci de fiecare data cand ora exacta nu are nici o importanta... adica cand nu sunt la serviciu... Eliade a avut el mare afinitate cu indienii.... IN societatea alora asa e... Femeia tre' sa fie virgina, supusa si in casa....
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:27:22Nu, nu au trait in piramide... Erau tot locase de cult... Scuze, asa am inteles din ce ai scris tu: ca au trait in ele. Probabil ca nu am citit cu atentie. Am recitit acum si am inteles: era vorba de un oras din Peru in care s-au gasit piramide, in care au trait oameni.... Al doilea in care se referea la oras, nu la piramide. Mersi ca mi-ai atras atentia! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 15:33 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 15:29:40De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:20:08Eu o citesc in original, deci in spaniola... Nu stiu ce carti au fost traduse in romana. Chiar am sa incerc sa o gasesc... N-am auzit pana acum... Daca e tradusa deja, incearca sa gasesti Orasul Bestiilor (asta ar trebui sa fie traducerea in romana... In spaniola e "La ciudad de las bestias") si urmarea Regatul dragonului de aur... Sau Povestile Evei Luna... In ele vezi profunda ei intelegere a indigenilor, cei care au alte valori decat omul alb... Despre myeyes me importa un pepino . Singurul lucru de care-mi pare rau e ca m-am pus la mintea ei chiar si pentru cateva minute pe saptamana. Cum spuneam, sunt oameni care reusesc sa-ti aduca la suprafata tot ce e mai urat in tine... Asa e fata asta... Pacat!Partea buna e ca sunt altii care reusesc sa scoata ce e mai frumos... |
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:40 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 15:33:20 Mda, scrisul in ferestruica asta si combinatia ideilor imi face exprimarea greoaie, cred
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:47 |
||
|
Caral... Acesta-i numele orasului vechi de 5 mii de ani (exact ca si piramidele Egiptului) ... Nu am vrut sa intru in amanunte, pentru ca nu stiam cat te intereseaza... Au si o mini-linie de Nazca (numele e inventat de mine, acum.... Liniile de la Nazca sunt acele linii care au forme de animale si se vad doar din cer... Alt mare mister al incasilor) - Fumatorul. Am avut ocazia sa-l vizitez (nu pe Fumator, ci locul :)) )la foarte putin timp dupa ce a fost descoperit... Spre rusinea mea, nu am fost impresionata (atunci) pentru ca nu erau piramide maretze, ca cele din Gizeh... Sa-mi fie rusine!
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 15:52 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:47:47De la: wolfy, la data 2009-05-02 15:33:20 Nu cred ca e vorba de felul in care te-ai exprimat tu, ci de felul in care am inteles eu Din nou, mersi pentru informatii. O sa incerc sa gasesc cartea sa o citesc. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 15:53 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:52:13Caral... Acesta-i numele orasului vechi de 5 mii de ani (exact ca si piramidele Egiptului) ... Nu am vrut sa intru in amanunte, pentru ca nu stiam cat te intereseaza... Au si o mini-linie de Nazca (numele e inventat de mine, acum.... Liniile de la Nazca sunt acele linii care au forme de animale si se vad doar din cer... Alt mare mister al incasilor) - Fumatorul. Spre deosebire de tine eu nu am avut ocazia sa le vad in original, le-am vazut numai la televizor. Mi s-au parut interesante piramidele din America de Sud, dar nici ele, nici piramidele din China(sau mumille, cele mai bine prezervate din lume), nu m-au atras vreodata ca cele din Egipt. Nu e vorba de piramide sau de mumii in sine, ci de misterul culturii egiptene vechi, mister la care vibrez mai mult decat la altele. A propos de mumii, sunt doua care s-au gasit la Machu Pichu daca nu ma insel: o fata si un baiat, sora si frate, morti foarte tineri. M-au impresionat peste poate, fiindca se vedea inca pe fetele lor inocenta copilariei(cred ca baietelul avea sub 7 ani). Nici nu aveai impresia ca erau morti. Extraordinara imagine a ceea ce a fost acum cateva mii de ani! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 16:00 |
||
|
eu cred k voi sunteti alea mitomane..........ce a zis k are ''slugi''??? era vb de un contract de casatorie......nu mai stiu care era faza ......dar era mentionat ''femeia care face curat'' va da ti destepte si vb cu ''fah'', '' inveti sa faci orale la scoala'' etc etc nu mai discut cu niste IGNORATE draga si nu m a intrebat nimeni cu ce profesori am facut k ti as fi raspuns............unul dintre ei este asistenta doamnei profesor Catinca Roman...........hai da search pe google ia vezi am nimerit-o nu dau 2 bani pe facultatea ta de Litere......e ca si cum mi ai zice k ai terminat Spiru Haret iti zic eu ca un ''amarat de farmacist'' in cercetar e mai tare ca tine!! nu vezi k nu gandesti iar.........lumea ar fi un haos fara medicamente.......ce draq ''un amarat de farmacist''............nici a mia parte din valoarea profesorilor mei nu o ai ''fah asta'' asa k sa ma exprim in limbajul vostru de intelectuale..si sa nu mai vb de salariu.......k nu degeaba inveti atat si cum zice dora ''tu ai invatat doar sa faci orale la scoala'' si daca esti asa desteapta si tare si vai cata valoare ai tu de ce ai ajuns sa lucrezi la ''poponari emigranti'' cum i ati numit pe arabi??? doar ai terminat super facultate.......de ce nu ai plecat in afara sau macar sa fii profesor aici ?? iti zic eu de ce k esti O PROASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
||
|
myeyes Postat pe 2 Mai 2009 16:01 |
||
De la: wolfy, la data 2009-05-02 16:00:49De la: Dor_a, la data 2009-05-02 15:52:13Caral... Acesta-i numele orasului vechi de 5 mii de ani (exact ca si piramidele Egiptului) ... Nu am vrut sa intru in amanunte, pentru ca nu stiam cat te intereseaza... Au si o mini-linie de Nazca (numele e inventat de mine, acum.... Liniile de la Nazca sunt acele linii care au forme de animale si se vad doar din cer... Alt mare mister al incasilor) - Fumatorul. Oh, Peru-ul are mult mai multe mumii. Spre deosebire de Egipt, unde doar marii demnitari erau imbalsamati si mumificati, in Peru asta era metoda uzuala de inmormantare.... Vezi ca ti-a venit "prietena".... Te las sa ai o vorba cu ea. Distractie placuta.
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 16:06 |
||
De la: myeyes, la data 2009-05-02 16:01:10eu cred k voi sunteti alea mitomane..........ce a zis k are ''slugi''??? Din cate imi amintesc eu ai folosit cuvantul sluga. Mi-e prea lene sa caut, dar stii foarte clar ca intotdeauna ti-am demonstrat ca nu esti capabila sa tii minte ce scrii tu, ca sa nu mai zic de intelegerea posturilor altora. Ai uitat sa-mi arati unde am scris ca nu ai fost in stare sa termini o facultate pana la varsta ta. Nu de alta, dar daca nu-mi arati, recunosti singura ca termenul cu care m-ai gratulat, cretina, ti se aplica tie. Nu-mi amintesc sa fi folosit vreuna dintre oponentele tale cuvantul "fa". Imi amintesc insa de una care sustine ca este high class si vorbeste cu "bot de m...".Si asta cred ca e cea mai urata formulare folosita vreodata de cineva pe topicul asta. Pai si de ce nu spui care e numele asistentei? A propos, pe doamna profesoara de araba o cheama/chiama MIOARA Roman. Catinca parca se ocupa cu moda. Deci ne-am lamurit ca ai invatat raba la Universitatea Bucuresti. A propos, nu stiu daca ti-a spus cineva pana acum, dar literele si limbile straine sunt facultati inrudite, nu poti sa vorbesti de bine despre una si de rau despre cealalta. dar ce sa stie o penibila ca tine? CATINCA ROMAN ziceai? Desi nu e politicos o s-o spun: LMAO! Draga mea, si eu la randul meu iti spun ca facultatea ta de farmacie este egala cu o pentru mine. Iar daca tu imi spui ca o sa ajungi sa faci medicamente, cred ca trebuie sa inceteze oamenii sa mai ia asa ceva. O sa treaca pe leacuri babaesti! Dra iata cu ce se ocupa mainly un farmacist: The fundamental role of pharmacists is to distribute drugs that have been prescribed by a medical practitioner to patients. Additionally, pharmacists advise patients and healthcare providers on the selection, dosages, interactions, and side effects of medications. Pharmacists monitor the health and progress of patients to ensure the safe and effective use of medication. In some cases, pharmacists may practice compounding (mixing ingredients to form medications); however, most medicines are produced by pharmaceutical companies in a standard dosage and drug delivery form. In some jurisdictions, pharmacists have prescriptive authority to either independently prescribe under their own authority or in collaboration with a primary care physician through an agreed upon protocol.(wikipedia) Deci mare lucru, ce sa mai! Tu te lauzi ca o sa fii farmacista! Adica ce o sa faci? O sa stai in spatele unei tejghele si o sa vinzi medicamente! Si a propos, eu stiam ca cei care gasesc leacuri se numesc medical researchers. Farmacistii pot pune impreuna unele ingrediente ale medicamentelor(dar de obicei nici macar asta nu fac), insa cei care gasesc leacul sunt farmacologistii(folosesc termenul pe sistem anglo-saxon).Dar sa nu uitam, tu o sa fii farmacista, adica o sa vinzi medicamente si vii pe-aci sa te dai mare invatata! Daca erai esti asa desteapta de ce nu te-ai dus sa faci medicina? Sper ca iti aduci aminte ca pe kudika ai spus la inceput ca esti studenta la farmacie, apoi la medicina si te-am prins noi cu minciuna. Nici macar nu stii sa minti. Da de unde dracu stii ca nu sunt profesor? Ti-am zis eu tie vreodata cu ce ma ocup? Eu la scolaa draga mea am invatat cam ce a invatat si Mioara Roman, deci nu poti sa-i respecti ei facultatea iar mie nu. Iar "oralele" le-am invatat in alta parte, stai linistita. Si nu uita ca daca eu sunt proasta, tu, care nu stii sa scrii corect in limba romana desi traiesti in Romania, tu, care te faci de ras cu orice post al tau, esti mai proasta decat o proasta. Si ziceai ca ai invata araba de la asistenta Catincai Roman?
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 16:36 |
||
De la: myeyes, la data 2009-05-02 16:01:10eu nu mai discut cu niste IGNORATE draga Daca voiai sa ne jignesti trebuia sa spui ca suntem niste ignoraNte, nu ignorate. Sa-i explice cineva care-i diferenta dintre ele. Si zi ai invatat araba cu asistenta Catincai Roman? De la: myeyes, la data 2009-05-02 16:01:10ce a zis k are ''slugi''??? Pai asta iti tot spuneam si noi de cateva luni incoace: ca esti un ce, nu un cine! Vezi, iar te-ai facut singura proasta! Si nu e singura data cand te-ai gratulat cu acel apelativ: De la: wolfy, la data 2008-10-12 01:05:57De la: wolfy, la data 2008-10-12 00:29:50Desigur, atunci cand o sa dispari si tu cu toata prostia ta de pe topicul celalalt. http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19528/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum/Cafenea-pentru-fetele-musulmane-de-pe-forum-pagina-119.html |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 2 Mai 2009 16:40 |
||
De la: myeyes, la data 2009-05-02 16:01:10 Eu cred ca o facultate care-ti cere sa vorbesti macar limba ta corect e superioara uneia care nu-ti cere nimic - ca de-aia si poti sa o faci. Parerea mea e ca intai pui tu mana si inveti romana si pe urma minciunesti cum ca inveti altre limbi straine, mai ales araba care-i complicata. Limbile semito-hamite nu-s specialitatea mea, dar daca tii mortis pot sa-ti dovedesc ca nu stii pic de araba. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Mai 2009 19:20 |
||
Eu am promis ca ma abtin, dar.... Da-o ma-n ma-sa! Catinca Roman? |
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 19:51 |
||
Auziti, si cine a mintit-o pe ipochimena ca - daca nu posteaza ea pe topic - noi o sa ne plictisim? Cine a mintit-o ca i s-ar simti lipsa (hmm... aici ar putea avea un pic de dreptate... Pana la urma a devenit un topic interesant (cand ea lipseste) si de ras pe burta (cand apare) .... Cum era? Canada... pe malu' stang al Europei... Si doamna profesoara CATINCA Roman! Dementza! Ia mai zi-ne tu, puica, cine te mai invata pe tine si ce? Ca pana una-alta, profu' de geografie n-a lasat nici o urma in memoria ta RAM, dupa cum se vede nici Mioara... Mde, lasa, nu dispera! Uneia ca tine ii cere barbatu' doar sa plodeasca... Sa speram ca macar aia oi fi in stare... Si nu vad de ce nu? De aia sunt in stare si viermii!
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 19:59 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-05-02 19:51:18Eu am promis ca ma abtin, dar.... Da-o ma-n ma-sa! Catinca Roman? E ... nu stiu daca ai fost pe faza pe ce "inertii" a masi scos fata pe gurita-i nepatata. Mania executiei si cate si mai cate!
|
||
|
Kathara Postat pe 2 Mai 2009 20:16 |
||
| http://multsoare-stuff.blogspot.com/ | ||
|
copacelul Postat pe 2 Mai 2009 20:31 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-02 20:16:16De la: Dor_a, la data 2009-05-02 19:51:18Eu am promis ca ma abtin, dar.... Da-o ma-n ma-sa! Catinca Roman? Asta (cu inertiile, adica) e banc? Sau e pe bune? Cre' ca e din categoria "Danutza" si "profu'", pe cuvant!
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 20:31 |
||
| E pe bune, e varianta Alinutei pentru ineptii. Cat am mai ras, e buna si fatuca asta la ceva! | ||
|
Kathara Postat pe 2 Mai 2009 20:33 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-02 20:33:38E pe bune, e varianta Alinutei pentru ineptii. Cat am mai ras, e buna si fatuca asta la ceva! Circ! Las' ca-i buna, o adaugam la menajeria kudicii!
|
||
|
Dor_a Postat pe 2 Mai 2009 20:51 |
||
Foarte tare dora. deºi eu am fost pe partea teoretica in liceu imi placeau prozele foarte mult(doar bacovia ºi arghezi mi-au placut ca poeti).este foarta interesanta discutia voastra despre critica literara.sper sa gasesc ºi eu acele carti ºi sa le citesc caci mi-ati inviat dorinta de a citi.(sincera sa fiu de vreo 3 ani nu am mai citit nimic caci nu prea am timp.dar promit sa recuperez)
|
||
|
roscatika23 Postat pe 3 Mai 2009 01:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| un sfat micutz:d | 20 | De la: weaseeel 26 Septembrie 2011 13:52 |
| Albirea dintilor... | 52 | De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:06 |
| Topicul meu :D | 128 | De la: 20 Iunie 2012 17:07 |
|
|
||
| cizme ugg | 1 | De la: simona1023 6 Noiembrie 2009 12:04 |
| Cum iti poti da seama? | 12 | De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.