Mai multe
| Janice, unde ai disparut? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 22:25 |
||
|---|---|---|
| muslim...cred ca m-ai inteles gresit...eu il vad pe Isus ca pe Fiul lui Dumnezeu,nu ma rog Lui ci Tatalui Sau. in afara de Tatal Nostru si Ingerasul nu imi prea aduc aminte sa fii rostit alte rugi cu toate ca la ora de religie preotul mi-a dat o carticica si cu alte rucaciuni.pana una alta pt mine personal TREIMEA SFANTA e unul si acelasi lucru ,poti sa spui ca sunt tampenii metafizice comparatiile pe care le fac acum dar pt mine TREIMEA reprezinta insasi principiile fizicii, prezent trecut si viitor...e ceea ce ma defineste din punct de vedere fizic ,genetic stiintific daca vrei adica pt mine religia mea se imbina in parti perfecte cu teoria evolutionista cu marele big bang si cu teoria relativitatii. un punct in spati e determinat de trei variabile timp spatiu si masa.... ooooo am putea spune multe despre TREIME....nu vreau sa sari in sus dar cum tu sustii ca fiecare are dreptul sa creada la fel am si eu acest drept doar ca pt mine religia se impleteste perfect cu stiinta daca sti sa agsesti argumentele logice ... pt a determina acest lucru..cum crezi ca in definitiv au fost descoperite atatea legi al fizicii??si ale matematicii??? cautandul in timp si spatiu pe EL pe CREATOR....parerea mea proprie si personala desigur care nu are de a face u islamul de nici un fel...de aceea iti spuneam ca in crestinisc si implicit inortodoxism ma regasesc pe cand in islam.....nu prea... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 22:26 |
||
| Ema, o sa fii surprinsa sa afli ca teoria evolutionista nu contrazice in nici un fel islamul. De fapt, lui Dumnezeu i se spune , pe langa altele, ''cel care a facut lucrurile sa evolueze''..in araba exista un cuvant pt asta..in romana nu cred ca se zice...evoluatorul, nu?...hihi | ||
|
|
||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:34 |
||
| Scuza-ma ca-ti spun muslim, ce comentariu stupid. Si daca nu exista ce? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 22:37 |
||
| pai muslim cum sa ne limitam noi romanii la un singur cauvant ...cand o expresie atat de frumoasa "cel care a facut lucrurile sa evolueze" cum spui tu ...exista in limba romana....fetele de la litere.... gasiti-mi si mie un sg cuvant va rog frumos pt expresia mai sus mentionata..de muslim...scuze de sarcasm....dar ceea ce ai spus e aberant pt mine cel putin | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 22:38 |
||
| nimic..am remarcat doar ca nu exista, si de aceea am tradus cu o expresie...ce e stupid in asta? | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:39 |
||
| de ce atacati?!?!? nu am sugerat ABSOLUT NIMIC ...la inceput am vrut sa traduc asa..evoluatorul..apoi mi-am dat seama ca nu exista cuvantul..atata tot...ce e cu asta?! nu inteleg care e de fapt problema..nu am atacat limba romana sau altceva. eu cred ca incepeti sa exagerati | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:41 |
||
| pai iar facem etimologii ale diferitelor cuvinte????din diferite fraze....????las-o moarta' n papusoi ca e mai bine hai sa cointinuam pe marginea subiectului ca deja ...o dam in altele | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 22:41 |
||
| e chiar culmea!!!!! ce etimologii ? nu am intentionat nimic..ma amuzam doar pe baza gafei pe care era sa o comit, spunand evoluatorul...ce se intampla cu voi?!?! | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:43 |
||
| Nu stiu un singur cuvant ema pentru " Cel care a facut lucrurile sa evolueze". Am putea folosi cuvantul creator, daca ne gandim ca cel care a creat lucrurile le face si sa evolueze. Dar e o aproximatie. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 22:44 |
||
| pai nici io nu cred ca exista in limba romana...,care mie imi e draga de nu maipot ,un sg cuvant si daca ar exista ar fii pacat sa scurtezi o expresie care suna fonetic asa frumos,oricum vorbeam de altceva ....si muslim iti spuneam ca totusi din anumite puncte de vedre ma regasescin ortodoxism nu numai in credinta ci si in alte aspecte care nu au a face cu religia...ci cu stiinta. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 22:48 |
||
| si mie mi se intampla la fel cu islamul, asa ca inteleg ce vrei sa spui | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:50 |
||
| mai fetelor ce incercati voi sa explicati unorpersoane care nu au ochi sa citeasca decit daca ceva le avantajeaza?voi credeti ca i-si au rost citatele cind alta este realitatea? ce incerci Muslim sa ne convingi? ca voi respectati coranul si credeti in el si stiti in ce credeti? ai sa vezi tu fata draga pe pielea ta fiindca sper sa-ti dea Alah un sot credincios care sa-i urmeze faptele si sa fi sora celorlalte sotii ca asa este normal chiar sa le ajuti daca nu se descurca si mai sper atunci sa-ti amintesti de unde ai plecat si ce ai facut cind ai hulit pe Dumnezeul tau.tu ai pretentia sa respectam coranul si pe profet dar tu incerci sa ne explici noua ca nu stim in ce credem si nu stim cui ne rugam?tu cui te rugai?s-au poate nu o faceai niciodata ca altfel nu i-l cautai pe Alah?ce vrei sa spui ca lumea sa schimbat chiar daca ,cartea sfinta este neschimbata? pe mine nu ma convingi pentru ca traiesc printre musulmani si vad pe geam cum i-si ridica copii din pat in creeri noptii si i-i pun sa se roage,tin copii nemincati toata ziua ca de trebuie sa tina post si de multe ori lesina de foame la scoala s-au nu se duc,fura ca nu le place munca ca este grea,si prea putini au o sigura nevasta si gindeste-te ca asta se intimpla in Franta?dar in Romanica noastra? si nu mai spun ce o fi la ei acasa.deci lasa textele si nu incerca argumentind aberatii sa ne intorci impotriva principiilor noastre. | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 22:53 |
||
| in ce anume te regaseti muslim,eu ti-am dat un intreg arsenal de argumente,in ce anume te regaseti in islam?si in ce anume nu te mai regasesti in crestinism,inca nu stiu ce rit religios ai avut inainte de a trece la islam asa ca ma refer la general si spun crestinism. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 23:01 |
||
|
De fapt, nu m-am regasit niciodata in crestinism..islamul a raspuns intrebarilor pe care crestinismul le-a ridicat, islamul a impletit stiinta cu religia si credinta cu dovezile , Islamul m-a ajutat sa devin o persoana mult mai buna, mai dreapta. Pentru mine, a trece la islam nu a fost o schimbare de 360de grade ci doar un progres firesc, o apropriere de Dumnezeu, si o urmare logica. asa mi se pare mie. islamul a venit sa completeze ceea ce a fost trimis de la inceput de Dumnezeu prin profetii sai, si sa intregeasca aceasta religie, care a inceput cu Adam, dar si sa corecteze ceea ce oamenii schimbasera din interese proprii, sau dintr-o intelegere gresita a ceea ce iisus a adus. France, multumesc pentru urari. Dumnezeul meu este si al tau. Furtul este in Islam, un pacat major...iar cei care o fac, vor fi pedepsiti pe masura. Nu pot comenta restul replicilor tale, din moment ce nu am fost acolo. Daca ti se pare ca am comentat aberatii, pot oricand sa ma opresc, din a mai posta, iar impotriva principiilor tale, care sunt, in mare masura, si ale mele, nu m-am gandit sa te intorc. |
||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 23:36 |
||
| Asa cum tu crezi ca Iisus e un profet, noi credem ca e fiul lui Dumnezeu. Cred ca nu se poate demonstra nimic, o religie sustine un lucru, cealalta sustine opusul. Tocmai pentru ca nu se poate demonstra nimic prin argumente, crezi ceea ce e mai aproape de sufletul tau. Asa ca Muslim, te rog nu ne mai spune noua ca oamenii nu au inteles ce a adus Iisus. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 23:42 |
||
| MUSLIM, INCA MAI ASTEPT SA-MI SPUI EXACT DE UNDE AI LUAT CITATELE DE CARE VORBEAI DE DIMINETA. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 23:49 |
||
| Muslim, am cautat informatie si am gasit ca in secolul intai in roma se practica poligamia. De fapt s-a practicat si mai tarziu, si a fost abolita numai prin eforturile continue ale bisericii.Cu alte cuvinte, crestinismului i se datoreaza impunerea monogamiei.Vezi ce inseamna ca in cartea sfanta a religiei tale sa se specifice ca fiecare barbat trebuie sa aiba femeia lui si fiecare femeie barbatul ei? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 23:55 |
||
| oricum raspunzi la ce te avantajeaza.cum ramine cu ,copii care sint treziti in miez de noapte sa se roage ca doar i-i vvad din casa ca nici perdele nu au? cum ramine cu copii care merg la gradinita si la scoala unde au cantine dar ceilalti copii maninca si ei nu? ca trebuie sa stea nemincati intru slava lui alah?si asta scrie in cartea sfinta?cum ramine cu poligamia care este reala nu cum ne aburesti tu?cum ramine cu exemplul profetului care a corupt un copil de 9ani?sigur nici ciclu nu avea saraca.cum ramine cu povetele din cartea sfinta in care barbatii sint indrumati spre violenta?de ce musulmanii sint predispusi la atitea rele,atentate?din prea mult fanatism si credinta nu?astea sint raspunsurile pe care nu ti le-a dat crestinismul?islamul te-a ajutat sa devii mai dreapta? cum? daca in cartea sfinta a voastra sint numai contraziceri si necorcondante? oricum nu mai racesc tastatura ca nu are rost in schimb te copatimesc din tot sufletul ca te-ai vindut si ti-ai pierdut libertatea si personalitatea.i-ti doresc intelepciune multa ca ai nevoie . | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 00:06 |
||
| Am gasit un musulman destept care spune ca poligamia mai era inca practicata in secolul 6 dupa Hristos, ceea ce in opinia lui arata ca pana atunci nu fusese interzisa de crestinism. CE CRETIN!!!! NOUL TESTAMENT EXISTA INCA DIN SECOLUL 1 DUPA HRISTOS, SI ACOLO SCRIE NEGRU PE ALB CA ATAT BARBATUL CAT SI FEMEIA NU AU VOIE SA AIBA MAI MULT DE UN PARTENER. DAR PROBABIL EL SE FACE CA NU STIE ASTA!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 00:10 |
||
| FETELE, DACA VA INTERESEAZA CE SPUNE ISLAMUL DESPRE POLIGAMIE, VIZITATI SITEUL http://www.ezsoftech.com/omm/polygamy.asp | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 00:11 |
||
| FRANCE, NICI EU NU CRED CA AISHA AVEA MENSTRUATIE LA 9 ANI!! MERSI CA VII CU EXEMPLE DIN VIATA REALA! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 00:15 |
||
| Uau:)) fetelor,lasati`le in pace pe bietele "musulmance"!Daca tot se trezeste cineva sa ne spuna ca Iisus nu este Fiul Lui Dumnezeu,atunci hai sa avem pretentia ca cei care spun asta sa fie cei care au crescut crezand asta,nu fetele astea prostutse care sunt pe aici,si care vorbesc si ele.In ce anume te regasesti tu Muslim in Coran?Ce anume ti`a displacut la religia crestina?Sunt niste intrebari la care ai fi datoare sa raspunzi,avand in vedere ca aduci atatea argumente,dar de ce te`ai convertit tu de fapt? | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 00:32 |
||
| Ce tine de crestinism este monoteist clar!Credem intr`unul Dumnezeu,ne rugam Lui,dar ii multumim ca si`a sacrificat Fiul pentru noi,pentru a ne vindeca pe noi de pacate!Si Ii multumim Lui Iisus ca a indurat chinuri si a murit pentru noi rastignit!Eu un asa sunt! | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 00:36 |
||
| Imi permit sa ma "bag" si eu in discutie: draga Christine, daca ai fi urmarit tot schimbul de replici pana acum, ti-ai fi dat poate seama ca muslim nu este deloc o "fata prostutza", ci este foarte inteligenta si documentata, si stie sa-si argumenteze punctul sau de vedere foarte bine. Tin sa mentionez ca eu sunt crestina si nu am de gand sa ma convertesc la islam, insa am urmarit cu mare placere argumentatia ei pentru ca am invatat foarte multe din ea. Ma surprinde in mod placut mai ales tenacitatea cu care muslim a tinut piept de atata timp discutiei si nu a jignit pe nimeni pana acum!! Dpdv logic eu sunt de partea argumentelor crestine (evident!) INSA nu pot sa zic ca mi-a cazut bine faptul ca in mod constant o "intepati" pe muslim prin jigniri mai mult sau mai putin voalate (un mic exemplu: nu stiu cine a spus mai devreme despre Coran: "Cartea voastra minunata" (jignitor!) sau interjectii de genul "bleah" care indica scarba, etc,etc.; mai sunt si alte "atacuri", chiar o gramada) Eu va apreciez inteligenta tuturor celor care au venit aici cu argumente si cu rationamente solide, insa faptul ca jigniti si nu aveti respect fatza de interlocutor este ca o PATA pe toata argumentatia voastra (sau ar trebui sa spun a "noastra", pentru ca si eu ma situez de partea Crestinismului). Puteti sa va suparati pe mine, dar asta este adevarul si era de datoria mea de om sa-l exprim. Este normal ca intr-o disputa teologica intre reprezentatii a 2 religii sa existe neconcordante de opinie, dar problema este ca multe dintre noi nu cunoastem diferenta intre disputa "teologica"/"rationala"/"intelectuala" (ceea ce se vrea a fi aceasta discutie) si disputa "personala". Ma surprinde in continuare delicatetea cu care muslim va raspunde, chiar atunci cand aratati lipsa de respect fatza de ea si fatza de credinta ei. A nu fi de acord cu principiile islamului nu inseamna ca trebuie sa batjocoriti islamul si pe cei care cred in el. Musulmanii sunt Oameni ca si voi si trebuie respectati ca atare, mai ales atunci cand stilul lor de viata nu va afecteaza direct. Din pacate noi mai avem foarte multe de invatat si in ceea ce priveste respectul intre noi, intre romani/crestini, ce sa mai vorbim de respectul fatza de alte natii sau religii. Repet: probabil va veti supara pe mine ca am spus aceste lucruri si ma astept la riposte ne-elegante, dar era de datoria mea sa le spun. Va admir inteligenta si documentarea (unora, nu a tuturor), dar nu va admir stilul de conversatie. Iar pe tine, muslim, tin sa spun ca te admir si ca inteligenta, si ca delicatete. Faci cinste religiei din care faci parte. V-am pupat si va rog sa nu ma considerati un dusman pentru ca v-am spus aceste lucruri. | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 07:32 |
||
| Adrianne,am sa fiu sincera,si am sa spun ca nu am avut rabdarea sa citesc chiar tot,acest subiect fiind cel mai comentat.Dar am citit,si nu m`am referit la Muslim cand am spus fete prostute,vezi tu cumva ca am spus strict ceva despre ea?ei i`am adresat doar niste intrebari,pentru curiozitatea mea!Si da,chiar si eu cred ca Muslim face cinste religiei din care face parte,dar ea este cam singura care face cinste dintre toate doamnele care au postat aici,sincer o spun!Nu am dc sa te consider un dusman Adrianne,Doamne Fereste!Fiecare este liber sa spuna ce crede,si vorba aia,cine suntem noi sa judecam?Dar Adrianne spui ca esti crestina,tu cum te`ai simtit cand ai citit cum ca Iisus este un simplu profet,si toate celelalte,tu care spui ca crezi in Iisus?Eu cred ca este dreptul meu sa imi apar religia,pentru ca la fel cum Muslim crede in religia ei,asa cred si eu in religia mea!+Eu nu tolerez violenta,de nici un fel,nici asupra animalelor nici asupra fiintelor umane!Cum poate scrie ca barbatului ii este permis sa`si loveasta femeia?Nici uosr nici tare,nicicum!Sincer ce carte Sfanta este aia care poate indemna oamenii la asa ceva?si spun asta fara sa am tendinta de a jigni pe cineva!Sau cum s`a tot discutat,odata ce te casatoresti,juri in fata Sfantului Altar sa fi la bine si la rau cu cel pe care l`ai ales,cum se poate ca barbatul de langa tine sa vrea pe alta pt ca esti stearpa sau mai stiu ce..cand tocmai atunci ar trebui sa fie langa tine!Sau ca imbatranesti si te ingrasi si mai stiu eu ce...pai si domnii nostrii,oare ei raman vesnic tineri?Nu cred! | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 11:48 |
||
| Eu mi-am permis sa spun "cartea voastra minunata", asta fiind o ironie la adreasa coranului. Nu cred ca am folosit cuvinte urate, iar daca pe unii ii deranjeaza ironia, nu pot sa fac nimic in legatura cu asta. Pe de lata parte, eu cred ca am fost jignita de Cleopatra cand s-a enervat ca nu putea sa aduca argumente in favoarea tezei ei, si mi-a spus ca in niciun caz o persoana ca ea n nu se coboara la o persoana de nivelul meu, ca spun aberatii, etc. Asta ca sa fim corecti.Imi pare rau, eu nu respect religia islamica si cartea ei sfanta, tocmai pentru ca stiu mai multe despre subiectul asta. Nu pot sa respect o carte in care sunt atatea nedreptati la adresa femeii, in care pur si simplu se instiga la ura fata de crestini si evrei, in care sunt atatea contradictii. Asta e parerea mea, si daca sunt judecata pentru ea, nu e nicio problema. Toti ne asumam modul in care vom fi judecati dupa ce ne expunem public ideile. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 11:58 |
||
|
Asa si cineva intreba daca este pacat sa te botezi pentru a 2a oara,eu nu cred ac este pacat,nu exista vreun Verset in Biblie care sa interzica asta,sau sa se spuna ca este un pacat!Din contra,ne indeamna la Botez!Si am sa dau cateva exemple:1.Faptele Sfintilor Apostoli 8:36. ªi, pe când mergeau pe cale, au ajuns la o apã; iar famenul a zis: Iatã apã. Ce mã împiedicã sã fiu botezat? 37. Filip a zis: Dacã crezi din toatã inima, este cu putinþã. ªi el, rãspunzând, a zis: Cred cã Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu.38. ªi a poruncit sã stea carul; ºi s-au coborât amândoi în apã, ºi Filip ºi famenul, ºi l-a botezat.39. Iar când au ieºit din apã, Duhul Domnului a rãpit pe Filip, ºi famenul nu l-a mai vãzut. ªi el s-a dus în calea sa, bucurându-se. Deci bineinteles trebuie sa crezi In Dumnezeu ca sa te Botezi cu adevarat,si sa fii vindecat de pacate! 2.Matei 3:13. În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, cãtre Ioan, ca sã se boteze de cãtre el.14. Ioan însã Îl oprea, zicând: Eu am trebuinþã sã fiu botezat de Tine, ºi Tu vii la mine?15. ªi rãspunzând, Iisus a zis cãtre el: Lasã acum, cã aºa se cuvine nouã sã împlinim toatã dreptatea. Atunci L-a lãsat. 16. Iar botezându-se Iisus, când ieºea din apã, îndatã cerurile s-au deschis ºi Duhul lui Dumnezeu s-a vãzut pogorându-se ca un porumbel ºi venind peste El. Si atat deocamdata;)).Fetelor,Dumnezeu sa va Binecuvanteze |
||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 12:04 |
||
| Si probabil acuma veti spune,pai da te Botezi cand esti mic..Da te Botezi cand esti mic,si te vindeci de pacatul stramosesc,dar cand esti la o varsta inaintata si ai ceva pacate,crezi ca daca iei hotararea sa te Botezi inca odata este un pacat?Nu se spune niciunde in Biblie ca este pacat sa fii botezat de mai multe ori!Iisus a fost botezat de Ioan la o varsta inaintata!Daca aveti argumente,va rog sa ma contraziceti,sa nu vorbesc prostii alta data | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 12:07 |
||
| wolfy,nu`ti face problema pentru Cleopatra,este clar ca ea s`a tot contrazis singura,si neavand argumente acuma tace,de fapt chiar si cand a a vorbit,a vorbit degeaba,caci nu a adus argumente.Si stiu ac minciuna este un pacat,indiferent de religie,sau nu?:) | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 12:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am sa ma sinucid pentru ca sant bolnav de SCLEROZA MULTIPLA | 679 | De la: sulumorudar 2 Iunie 2013 20:01 |
| Fotograf majorate/ serbari scolare/ zile onomastice 100lei | 1 | De la: kudika_8615 28 Mai 2012 15:58 |
| castigatori concursuri kudika!!!?!?!? | 2 | De la: tugatita 27 Noiembrie 2009 12:45 |
|
|
||
| idei de mesaj pt tricou personalizat:) | 7 | De la: Summer_ 16 Iulie 2010 17:28 |
| Parfumuri originale la preturi decente ! Seriozitate&Vechime | 1 | De la: parfumuri247 5 Ianuarie 2012 20:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.