Mai multe
| Adriane draga mea,probabil si tu ai citit superficial comentariile noastre si nu ai observat ca ironiile si replicile putin rautacioase au venit din partea noastra dupa ce ni sa concluzionat subtil ca in final noi nu stim la ce ne rugam.eu gasesc alt substrat comentariilor care tie ti se par atit de blinde si anume vrea sa demostreze ca religia pe care a aleso o face mai buna decit noi in conclusion cele care vor sa fie ca mine sa aleaga calea mea.in final fiecare cu parerile lui ca avem dreptul la libera exprimare dar in general trebuie in viata sa deschidem ochii bine si sa evitam capcanele blinde ale regasirii imaginare intr-o religie care nu ne apartine.pe curind! | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 12:13 |
||
|---|---|---|
|
Fetelor versetul asa va spune ceva? 1 Petru 3:7. Voi, bãrbaþilor, de asemenea, trãiþi înþelepþeºte cu femeile voastre, ca fiind fãpturi mai slabe, ºi faceþi-le parte de cinste, ca unora care, împreunã cu voi, sunt moºtenitoare ale harului vieþii, aºa încât rugãciunile voastre sã nu fie împiedicate |
||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 12:32 |
||
| Eu sunt de acord cu toate argumentele logice care s-au adus aici in favoarea Crestinismului. Dar faptul ca muslim Il considera pe Iisus un simplu "profet" nu are de ce sa ma supere: acesta este modul in care musulmanii il privesc pe Christos, si stiam deja asta, nu e nici un secret! Daca ei (inclusiv muslim) L-ar privi ca un "Mantuitor", atunci ei n-ar mai fi musulmani, ar fi Crestini ca noi!! Practic va suparati pe muslim pentru ca....e musulmanca! si considerati asta o jingire la adresa voastra/noastra. Pai daca suntem asa de suparati ca muslim l-a numit pe Iisus doar "profet", haideti sa incepem un razboi impotriva tuturor musulmanilor, sa-i crestinam odata pe toti, ca sa nu mai indrazneasca nici unul sa spuna ca Iisus e simplu "profet"!! Aici exagerez cu buna stiinta, dar sper ca va dati seama ce vreau sa spun. La fel si treaba cu violenta, cu poligamia, cu viata amoroasa a lui Mahomed: nici eu nu sunt de acord cu aceste lucruri si as polemiza cu placere IMPOTRIVA lor daca toate argumentele interesante nu ar fi fost aduse deja de catre voi. Dar nu-mi permit sa IRONIZEZ religia altui om, pur si simplu pentru ca nu e frumos, nu e elegant, si este o lovitura sub centura! Ironiile in domeniul religios parerea mea este ca NU au ce cauta. Poti sa-i demostrezi celuilalt de ce tu nu esti de acord cu principiile lui, samd, dar nu-l batjocori!! De ce sa-l batjocoresti (ironizezi)? E un gest absolut gratuit, nu ajuta argumentatia cu nimic si NU ne face cinste. | ||
|
|
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 14:33 |
||
| Disputa asta a fost mult mai larga. Nu ne-am referit numai la Iisus, s-au discutat multe alte lucruri aici. Personal am si spus ca sunt doua moduri diferite de a-l vedea pe Iisus, si cum nu se poate demonstra nici o varianta nici cealalta, fiecare crede ce l-a invatat religia lui si ce ii este mai aproape de suflet. Eu nu respect si nu voi respecta religia musulmana niciodata, si nu pentru ca ei il considera pe Iisus un profet si nu fiul lui Dumnezeu, ci pentru ca il are in centrul ei pe mohamed si se bazeaza pe o carte precum coranul. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 15:01 |
||
| Nu a spus nimeni ca trebuie sa-i crestinam pe musulmani, noi traim intr-o tara majoritar crestina si nu cred ca simtim ca cei de alta religie ar constitui vreun pericol la adresa noastra, astfel incat sa-i reducem la tacere prin schimbarea religiei lor. Dar topicurile legate de islam nu au fost deschise de crestini, ci de fete care au avut odata religia noastra si apoi s-au convertit la islam. Prin urmare, isi puteau foarte usor imagina cum o sa fie primite subiectele de genul asta. Pe langa topicul legat de val, cleopatra a mai deschis unul numit"profetul mohamed in biblie'.Crestinele convertite la islam au venit cu tot felul de citate care in opinia lor demonstrau ca mohamed a fost anuntat de diferite versete din Biblie. Asta chiar e un motiv de contradictii dintre cele mai acute. De ce? Pentru ca sustinand situarea lui mohamed in continuarea traditiei biblice, incercau sa-l legitimeze in ochii crestinilor drept profet, si asta este imposibil de acceptat, pentru ca el il neaga pe Iisus ca fiu al lui Dumnezeu, negand in astfel esenta crestinismului. Deci cine nu respecta religia celuilalt? Cel care deschide asemenea topicuri spinoase, sau cel care isi apara religia prin argumente? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 15:13 |
||
| Draga Adrianne, in propozitia "De ce sa-l batjocoresti (ironizezi)?", pui in paranteza langa verbul "a batjocori", verbul " a ironiza". Cum paranteza se foloseste pentru a explica ceva legat de cuvantul dinaintea ei, inteleg ca dupa tine cele doua verbe sunt sinonime. Iti sugerez cu prietenie sa deschizi un Dex sa vezi daca e asa sau nu. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 15:20 |
||
| Legat de ironie, eu decid cand anume sa o folosesc. Cum am mai spus, inteleg sa am opinii personalenu, sa mi le exprim, SA LE ARGUMENTEZ, si sa raspund pentru ele. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 15:23 |
||
| Draga wolfy, stiu foarte bine care este semnificatia cuvantelor "a batjocori" si "a ironiza". Se intampla insa ca in materie de RELIGIE, aceste 2 cuvinte sa fie sinonime. Gandeste-te cum ai reactiona tu daca persoane de alte religii ar ironiza Bibila si pe Iisus. Sunt convinsa ca ai lua-o ca o batjocura. Bineinteles ca este la latitudinea ta cand sa folosesti "ironia" (desi mi se pare un cuvant prea slab pentru tot ce s-a spus aici) si cand nu, dar impresia pe care s-ar putea sa o lasi este a unei persoane care nu ii respecta pe ceilalti. Nu vreau sa intru intr-o disputa, eu am avut ce am avut de spus. | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 15:56 |
||
| Super | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 15:59 |
||
| Draga Adrainne, nici legat de religie si nici legat de altceva verbele "a ironiuza" si " a batjocori" nu inseamna acelasi lucru. Imi permit si eu sa cred ca ma pricep cat de cat la cuvinte dupa patru ani de Litere si un an de masterat. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 16:21 |
||
| Intr-adevar, exista si oameni care ironizeaza Biblia si pe Iisus. Au si ei dreptul sa se exprime, si nu trebuie pusi la zid pentru opiniile lor. Nu cred ca m-am facut inteleasa: pentru mine cel mai mult conteaza capacitatea de a-ti argumenta propriile pareri. Asa ca daca persoanele care aleg sa ironizeze Biblia au argumente viabile, care sa stea in picioare dupa contr-argumentatia celor mai credincioase persoane, nu am nimic impotriva acestei manifestari.Nu inseamna ca sunt de acord cu ea, dar daca argumentele se dovedesc a fi valabile, nu am nici ceva de comentat. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 16:28 |
||
| Legat de religie, " a ironiza" presupune printre altele a cunoaste subiectul despre care vorbesti si a aduce ARGUMENTE, pe cand " a batjocori" inseamna a aduce ACUZATII NEFONDATE si a utiliza cuvinte injurioase la adresa religiei respective.Cred ca nici eu si nici celelalte fete care au scris pe forum nu au folosit injuraturi si nici nu au spus ceva de genul " islamul nu e o religie viabila. Nu stiu de ce e asa, dar stiu sigur ca e cum va spun". Prin urmare, "a ironiza" presupune prezenta argumentatiei , "a batjocori" lipsa ei. Mi se pare ca e o diferenta care face ca cele doua cuvinte sa fie opuse, mai ales din punctul de vedere al unui om interesat de logica si argumentatie. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 16:37 |
||
| Iar daca tu crezi ca cele doua verbe inseamna unul si acelasi lucru, te invit si pe tine sa aduci argumente pentru opinia ta. Daca nu o vei face inseamna ca nu poti sa respecti prima regula a unei donversatii(virtuale) civilizate, deci s-ar putea sa lasi impresia ca nu iti respecti nici interlocutorul(interlocutorii). | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 16:44 |
||
| Daca prin folosirea ironiei impresia pe care s-ar putea s-o las este a unei persoane care nu ii respecta pe ceilalti, voi alege ca de fiecare data sa-mi argumentez ironiile.Ca si in alte situatii de comunicare, ironia presupune un emitator si un receptor. Cu alte cuvinte, reusita comunicarii ironiei depinde foarte mult si de cel care asculta. Spus mai putin pretentios, cei doi trebuie sa fie pe aceesi lungime de unda. Mentionez ca ma refeream la ironie in general, nu la ce se discuta pe forum. Aici e clar ca persoanele implicate in disputa nu sunt pe aceesai lungime de unda. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 16:49 |
||
| cautati pe google:ADEVARATA FATA A ISLAMULUI :Drepturile femei in islam si va cruciti ce scrie acolo. | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 17:38 |
||
| Hai sa o luam pe rand. Mai intai si mai intai, tu m-ai acuzat pe mine ca am batjocorit coranul pentru ca m-am referit la el folosind exprimarea "cartea voastra minunata".In mod evident, desi am folosit cuvantul "minunata", am vrut sa spun ca de fapt coranul poate fi caracterizat prin opusul lui. Prin urmare, folosirea cuvantului cade exact pe definitia ironiei(Vorbã, frazã, expresie, afirmaþie care conþine o USOARA BATJOCURA la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificaþii opuse sensului lor obiºnuit; zeflemea, persiflare.) | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 18:37 |
||
|
In al doilea rand, definitia verbului a batjocori nu e completa. Citez de pe acelasi site pe care l-ai accesat si tu:a)A face pe cineva sau ceva de râs, de ruºine, de ocarã; p. ext. a umili, a înjosi. ♦ A necinsti o femeie [Var.: (reg.) batjocurí vb. IV] – Din batjocurã. b). a ridiculiza, a zeflemisi, (înv. ºi reg.) a mãscãri, (Transilv. ºi Mold.) a ciufuli, (înv. ºi pop. fig.) a spurca. 2. v. profana. 3. v. dezonora. 4. v. viola c) A trata cu vorbe de batjocurã; a ocãrî; a certa. d) A pune într-o situaþie de inferioritate, lezând demnitatea cuiva; a face de batjocurã; a umili; a înjosi. e) A supune actului sexual prin violenþã; a silui; a necinsti; a viola. Sa le luam pe rand: a)nu l-am facut de ras, de rusine sau de ocara pe mohamed. Propriul sau comportament vorbeste pentru sine. b)Nu l-am profonat, dezonorat. Daca l-a dezonorat ceva, a facut-o propriul sau comportament. c)nu l-am pus EU intr-o situatie de inferioritate, am aratat ce a facut el. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 18:47 |
||
| Ca sa ne lamurim odata pentru totdeauna. Orice cuvant pe lumea asta exista fiindca exista si notiunea la care se refera. De exemplu, avem notiunea de casa, si un cuvant care sa o exprime; notiunea de carte, si un cuvant adecvat ei. La fel, cuvantul "imbecil" apare in diferite limbi pentru ca exista notiunea de imbecilitate. Imi pare rau, dar unor oameni chiar li se poate aplica termenul. Apoi, batjocoresti pe cineva( cu sensul de a trata cu vorbe de batjocura, a ocari, a certa) daca persoana respectiva are un comportament demn,adecvat, iar altcineva incearca sa arate celorlati ca nu e asa. De exemplu, daca o femeie e "la locul ei", cum se spune pe la noi, iar cineva o numeste "prostituata", o batjocoreste. In cazul in care ea chiar e prostituata, cuvantul nu mai e o batjocura, ci o descriere a ei. Asa si cu Mohamed. Din punctul meu de vedere, totalitatea faptelor lui mohamed il fac demn de a fi caracterizat drept imbecil.Ma refer aici la poligamie, la faptul ca a facut sex cu un copil de 9 ani, la faptul ca a omorat oameni. Prin urmare, termenul il descrie, nu incearca sa il coboare in ochii celorlalti desi el a avut un comportament bun. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 19:04 |
||
| Punct ochit,punct lovit.Bravo wolfy!Ca de fiecare data ai dat exemple si ai adus argumente care sa confirme ceea ce spui! | ||
|
Christine21 Postat pe 18 Aprilie 2008 19:13 |
||
|
Wolfy, am incercat sa gasesc ceva in sprijinul afirmatiei tale, cum ca, in Roma antica se practica poligamia..Eu una nu am gasit. E adevarat, romanii practicau concubinajul...ca multi altii, dupa ei. Insa tot cautand , am dat peste un site interesant. O fata a lansat un topic cu titlul ''poligamia'' , iar parerile celor care au scris pe acel topic, poate te vor interesa. Nu mai comentez nimic. Ei insa , aduc in vizor o problema desppe care stiam deja, dar care nu mi s-a parut demna de a fi exprimata aici, stiind ca va fi intampinata de ironii, si batjocuri :-p glumesc. Si anume, daca in trecut, in multe societati se practica poligamia, datorita razboaielor, se pare ca , in ziua de azi se nasc tot mai putini baieti , ceea ce ar putea duce la reluarea acestei practici, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. nu am citit toate posturile celor de acolo, dar iata ca ar putea ca practica aceasta sa nu fie chiar asa de limitata la trecut, si fara legatura cu prezentul cum credeai. doar ca o curiozitate, nu sustin acum ca se va intampla asta, si nu o ridic la rangul de previziune, asa ca nu o lua ca pe o aberatie. Totusi, cum spuneam, am ajuns la o etapa a vietii, in care nimic nu mi se mai pare imposibil, si nu ma mai surprinde.http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/3347.html Pe un alt site, cineva opina, ca si mine ,ca nu exista in Biblie o interzicere clara a poligamiei. Si apropo despre raspunsuri care avantajeaza, vei fi atat de buna , Janice incat sa dai si versetul dinaintea celui pe care l-ai postat, din Epistola catre Corinteni? multumesc anticipat |
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 19:58 |
||
|
France, nici vorba sa nu vreau sa iti raspund, dar nu am considerat ca mi-ai pus o intrebare, ci am crezut ca a fost o observatie. Dupa cum ti-am explicat, nu am cum sa comentez situatia din Franta, dat find ca nu o cunosc. Da, copiii musulmani invata sa se roage de mici. Iar despre faptul ca se scoala in creierii noptii sa se roage...de ce faci din asta o tragedie? De ce este atat de rau acest lucru? Rugaciunea nu dureaza decat 2 minute, apoi se culca la loc. Nu cred ca raman marcati pe viata, sau altceva, din aceasta cauza. In plus, eu am trait un timp intro familie de musulmani, in mijlocul unei societati islamice, musulmanca fiind deja, de o vreme. Ei au un baietel de 11 ani , si o fata de 14 , care nu se rugau. intr-o zi am intrebat in legatura cu baiatul(care era acolo), de ce nu se roaga. Mi s-a raspuns ca e inca tanar. In alta zi, in timp ce ma pregateam de rugaciune, i-am indemnat pe cei mici sa se roage cu mine. Ei s-au spalat rapid , si entuziast, si ne-am rugat toti trei, eu fiind uimita de corectitudinea cu care indeplineau ritualul. Apoi, in timpul ramadanului, ei au postit intreaga luna, fiind mult mai rabdatori ca mine, care ma plangeam intr-una de foame, si intrebam cat e ceasul. Ei radeau de mine, si se laudau ca nu e prima data cand il tin, si ca si anul trecut reusisera sa il tina pe tot. Ce am vrut eu sa arat este ca nu trebuie sa ai impresia ca musulmanii sunt parinti degenerati, ca in islam, copiii sunt maltratati , sau ceva de genul asta. incepand cu 10-11 ani, parintii ii invata despre beneficiile postului, dar dintr-o latura spirituala, indemnand-ui sa posteasca..cu o parte a gurii, cu o parte a alimentelor, cateva ore, etc. Despre ceea ce spui u..sa tina ramadanul la gradinita, eu nu am auzit. Iar la scoala..ei bine, daca acei copii ar fi fortati in vreun fel, ar putea foarte bine sa manance pe la prieteni, sa isi cumpere, sa ia din frigider cand nu sunt atenti parintii, etc. La fel ca si cu hijabul, pe care fetitele ar vrea sa il poarte inainte de pubertate, dar nu sunt lasate de parintii, carora le e frica de opinia publica(ma refer aici la tari europene), copiilor musulmani le face placere sa se roage, sa indeplineasca toate ritualurile musulmane alaturi de parinti.Bineinteles, acestia sunt constienti(sau ar trebui sa fie, dar se gasesc peste tot parinti fara aptitudini, asta nu tine de religie) de limitele fizice ale odrazlelor, si le dau alternative de genul...posteste cu partea dreapta a gurii, etc. Vreau sa iti spun , France, ca printre amintirile cele mai frumoase ale unui musulman , se numara prima zi in care a postit , primul ramadan pe care a reusit sa il tina...copiii musulmani sunt mai apropiati de religie decat cei crestini, ai caror parinti nu mai pun accentul pe educatia lor spirituala. Nu cred ca e un lucru de condamnat, atata timp cat, din nou, se respecta limitele islamice(care de ex, interzic postul, la copiii mici) |
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 20:15 |
||
| Muslim, monogamia si poligamia au fost concomitente de la inceputul lumii si pana la crestinism( cand spun asta ma refer la Europa, nu la alte spatii). Spre deosebire de tine, eu am gasit alte informatii. A avea mai multe femei, indiferent daca legal sau nu, s-a practicat inainte de crestinism si dupa. A fost in cele din urma abolita prin eforturile continue ale bisericii, care avea drept suport Biblia, unde se spune clar ca orice om, indiferent de sex, are voie numai cu un singur partener. Nu am spus niciodata ca in crestinism nu exista diferente intre femeie si barbat, am spus numai ca ele nu sunt in nici un caz la fel de mari ca in islam. A da barbatilor dreptul la mai multe sotii in acelasi timp, in conditiile in care femeile nu au voie cu mai multi soti in aceeasi perioada, mi se pare ORIBIL!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 20:24 |
||
|
De ce musulmanii sunt predispusi la atatea rele atentate, ai mai intrebat. Ei bine, nu as vrea sa polemizam acum si pe tema terorismului , de aceea iti raspund ffff scurt. Dupa parerea mea, acolo unde oamenii sufera, din cauza altor oameni, si nu au mijloacele de a opri aceste suferinte, apar oameni care se considera justitiari, pa care cei din mijlocul carora s-au ridicat ii considera eroi, iar toti ceilalti, teroristi. Este, dupa parerea mea explicatia pentru actele de terorism, savarsite in intreaga lume- ia de exemplu teroristii din Nordul Irlandei , din Tara Basca, precum si zecile de organizatii teroriste din america Latina. Teroristii proveniti din tarile arabe sunt cei mai numerosi..si asta pentru ca sunt foarte multe problemele cu care se sonfrunta, si foarte multi cei care ii oprima. Tin sa mentionez aici ca Islamul nu accepta terorismul, ca musulmanii au protestat impotriva actelor de terorism, din Londra de exemplu, si alte locuri. Am incercat doar sa explic DE CE apare. Daca nu am reusit, e doar vina mea, si cunostintelor mele limitate. Fie ca noi toti sa vedem o lume mai buna si mai pasnica..amin:) |
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 20:29 |
||
|
Wolfy: ok! parerile personale nu se discuta. Adrianne: multumesc |
||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 20:32 |
||
| Nu ma intereseaza siteul respectiv si nu ma intereseaza subiectul "poligamia". Traiesc intr-o tara crestina, in care a avea mai multi parteneri nu numai ca este considerat imoral, dar este este interzis prin lege si in cazul in care se intampla, are urmari de natura penala. Din fericire, toate astea sunt valabile si pentru barbati, nu numai pentru femei. Apoi, din punctul meu de vedere relatia dintre monogamie si crestinism e clara.IN BIBLIE(MA REFER LA NOUL TESTAMENT, NOUA LEGE DUPA CARE SE GHIDEAZA CRESTINII), EXISTA O INTERZICERE CLARA A POLIGAMIEI. Inteleg ca pe tine nu te deranjeaza poligamia, ceea ce a facut sa nu fie nicio problema in legatura cu trecerea ta la islam. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 20:32 |
||
| Nu cred ca se va reveni la poligamie, cel putin nu in statele in care este interzisa atat de lege cat si de religie. In celelalte e posibil orice, mai ales daca religia lor le da dreptul. Cum a spus WDY mai demult, as prefera sa devin criminala decat sa stiu ca sotul meu are relatii sexuale cu altcineva! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 20:35 |
||
| Christine..am explicat de ce m-am convertit un pic mai sus. Nu a fost vorba de ceea ce mi-a displacut in religia crestina. Nu a fost nimic care sa imi displaca. Pur si simplu am ajuns sa cred cu fermitate si fara urma de indoiala, ca islamul este continuarea si finalul seriei de mesaje pe care Dumnezeu le-a transmis oamenilor, de-alungul timpului. | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 20:38 |
||
| Muslim, imi permit si eu o mica remarca. Teroristii din Irlanda si din alte parti ale lumii nu isi leaga actele de crestinism, pe cand teroristii musulmani dau tot timpul citate din coran. Nu este acelasi timp de terorism. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 20:44 |
||
| Acelasi tip de terorism, sorry, nu-mi verific intotdeauna comentariile inainte de a le posta. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 18 Aprilie 2008 20:45 |
||
| Wolfy, asa cum am explicat, nu ma deranjeaza poligamia ca si concept, ca si lucru permis. Nu ma deranjeaza ca femeile accepta , nu ma deranjeaza barbatii care practica , din motivele corecte, dar da, as fi foarte geloasa, si nu as putea accepta in casnicia mea. Cum am spus, e vorba de personalitatea fiecaruia, de educatie, cultura, etc. | ||
|
Postat pe 18 Aprilie 2008 20:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| catel minunat | 4 | De la: maravigliosa 28 Decembrie 2010 16:35 |
| Blogurile de moda din Romania | 3 | De la: anastasia_m 9 Mai 2010 12:51 |
| Bijuterii haute cuture | 1 | De la: alexandra777 26 Ianuarie 2010 15:07 |
|
|
||
| metropolitan | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 13:01 |
| caciuli din blana de vulpe! | 1 | De la: simona1023 3 Noiembrie 2009 19:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.