Mai multe
| Tin sa va spun ca tonul dur din mesajul anterior se datoreaza vizionarii filmuletului de la dresa http://www.protv.ro/stiri/exclusiv-protv-ro/un-deputat-olandez-de-extrema-dreapta-a-difuzat-un-film-anti-islam. Am trait sa aud ceva de genul " Pregatiti-va pentru adevaratul Holocaust", " Hitler a fost mare". Mi se pare incredibil!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 15:38 |
||
|---|---|---|
| Am mai auzit un musulman spunand ca daca mama sau sora lui fac sex cu altcineva el le omoara. Cine e el sa faca asta? Muslim si Sada au spus ca nu trebuie sa judecam pe altii, dar vad ca musulmanii nu se opresc de la a -si judeca femeile, si nu doar moral, cum o facem noi cand ne revoltam impotriva violurilor in grup si atentatelor, ci fizic!! Dar nu prin aplicare de lovituri(evident ca nici asa ceva nu ar fi permis), ci prin suprimare!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 15:45 |
||
| Pai da, iti dai seama... daca eu as fi baiat musulman si mama mea s-ar culca cu altul ar trebui sa o omor. Nu conteaza ca m-a nascut, m-a crescut cu greu, mi-a dat sa mananc, m-a trimis la scoala... O judec si o omor fara nici o mila pt ca a iubit un alt om decat tatal meu. Unde e respectul pt parintele care s-a chinuit pt tine? Ce ma intereseaza pe mine greselile parintilor mei si de ce ar trebui eu sa-i judec si sa-i ucid? Au gresit? F bine. Sa raspunda in fata lui Dumnezeu, nu in fata copiilor lor. Iar daca nu imi place modul de trai al parintilor mei nu am decat sa imi iau lumea in cap si sa ma descurc singura sa vad si eu cat e de usor de trait si de ce gresesc oamenii uneori. IN NICI UN CAZ NU AS AVEA VOIE SA RIDIC MANA IMPOTRIVA NICIUNUIA DIN PARINTII MEI CHIAR DACA AS FI BAIAT. | ||
|
|
||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 15:55 |
||
| subiectul s-a deseminat,si se includ si alte mecanisme pe langa gandire si tapare...noi credem ca noi avem dreptate ,iar voi credeti ca voi aveti dreptate....devine plictisitoare faza cu poligamia si egalitatea dintre barbat si femeie....cu toate ca vi se aduc explicatii,voi nu sunteti dispuse sa ascultati si sa intelegeti,eu respect parerile tuturor de pe forum si v-as ruga sa respectati si voi opiniile,convingerile, noastre...sa nu judecati fara a fi in cunostinta de cauza...discutia in contradictoriu,in care fiecare vorbeste dar nu asculta ce i se spune ,devine plictisitoare....mi se pare nimerit aici citatul lui Francois de la Rochefoucauld..."ii iertam adesea pe cei ce ne plictisesc,dar nu le putem acorda iertare celor plictisiti de noi"...o zi buna tuturor... | ||
|
Postat pe 20 Aprilie 2008 17:32 |
||
| mai fetelor,daca va este bine in religia in care sunteti,felicitari,daca sunteti convinse de ea suta la suta,atunci traiti-va viata linistite,iar noi musulmanii om trai-o pe a noastra,asa cum stim mai bine.nu suntem noi mai buni decat voi,dar nici voi mai buni decat noi.suntem oameni,si daca il iubim pe dumnezeu inshaala o sa avem parte de iertarea lui si ne vom intalni in rai;) | ||
|
lunaa80 Postat pe 20 Aprilie 2008 17:54 |
||
| Lunaa, perfect de acord cu tine. Fiecare are dreptul sa traiasca printre cei care gandesc ca el. Deci noi sa traim in civilizatia noastra, pe continentul nostru, ira musulmanii in civilizatia lor si in tarile lor. Iar daca vor sa traiasca aici, sa respecte regulile noastre. La asta se reduce totul. Legat de poligamie si egalitatea intre sexe, eu am spus deja ca am inteles de ce o femeie alege sa treaca la islam desi nu i se dau aceleasi drepturi ca barbatului. Pentru ca accepta ca ii este inferioara si ca trebuie sa i se supuna. Si odata ce o femeie gandeste asa si accepta sa se poarte in consecinta, a pierdut respectul meu. E parerea mea, nu inseamna ca toata lumea vede lucrurile asa. Si Cleopatra, aici s-au discutat multe alte subiecte decat egalitatea dintre femeie si barbat. S-a vorbit de exemplu despre faptul ca in coran exista multiple pasaje care indeamna la violenta. Acum fetele au dat exemple de adrese unde se poate vedea care sunt urmarile punerii in practica a citatelor respective. Care ma rog este mecanismul care se aplica? Se citeaza cumva din alta carte decat coranul? Sunt citatele false? N-au murit oameni in urma teroristilor musulmani? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 18:10 |
||
| Draga Cleopatra, nu inteleg de ce mai citesti ce se scrie pe aici daca te plictisesti. Eu stiu ca atunci cand ceva te plictiseste nu-i mai dai atentie, pe cand tu vad ca esti destul de pusa la punct cu ce se discuta pe aici. Sa inteleg ca nu te plictisesti? Si sa-mi spui si mie te rog numele cartii de unde ai luat citatul, editia(anul si editura), si pagina exacta unde se gasesc vorbele respective. Nu de alta, dar daca tot vrei sa te comporti ca o intelectuala si sa dai citate din clasicii francezi, fa-o pana la capat. Poarta-te ca o adevarata intelectuala si fa te rog ce ti-am cerut. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 18:16 |
||
| Intre femeie si barbat nu va putea fi niciodata egalitate ci doar complementaritate, lasa pe fiecare sa isi indeplineasca rolul lui in societate si in familie.Pentru ca fiecare are valoarea lui. | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 18:49 |
||
|
cleopatra vorbeam d e impactul social al religiei asupra societatii in care acestia aleg sa traiasc...cum spune cineva mai sus daca nu le place cum traim noi in tara noastra de ce nu raman in tara lor unde pot trai dupa coran absolut cum ii taie capul dar can vin in tari europene si au pretentia ca cei care i-au adoptat sa se poarte ca ei nu ei sa respecte tara in care traiesc atunci devine un fenomen social care implica mult mai multe decat simplul respect fata de religia unuia sau a altuia.cum crezi ca te-ai simti daca de exemplu tara ta adoptiva de acum ar fii cucerita de americani si acestia ar obliga printr-o lege ..ca toate femeile sa nu mai poarte val Doamne fereste de asemenea atrocitati. daca macar jumatate din ceea ce s-a dat ca argumentatie pe acest forum este reala atunci ,cum spuneam mai sus, este un motiv de ingrijorare sau macar de a te informa mai mult in legatura cu asta.nu contest ca exista si musulmani "cu care sa te legi la rana" cum zice o vorba romaneasca,dar....faptele vorbesc de la sine....la fel cum romanii au fost ostracizati din cauza unor cazuri..mai mult sau mai putin mediatizate in toata europa...la fel se poate intampla si cu musulmanii sa nu uitam totusi 11 septembrie care a declansat o adevarata fobie musulmana in america ,fobie de care americanii nu au scapat inca...deci crezi ca nu merita macar studiat din punct de vedere social acest subiect???nu merita sa vezi de ce majoritatea teroristilor isi motiveaza faptele apeland la pasaje din coran???? eu zic ca merita,ma repet nu pun toti musulmanii in aceeasi oala ...si totusi....oare de unde atata sete de sange????sa fie genetica de vina????sau cultura,mediul social???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 19:30 |
||
| Shada, daca ai urmarit discutiile de pana acum cu siguranta ai observat ca nu e nicio contradictie intre a fi egali si a fi complementari.( ecuatia a+b=90, unde a=45 si b=45)Si in afara de asta, eu cred ca fiecare femeie alege care ii este rolul in societate si in familie. Din fericire traim intr-o lume libera in care nu ne forteaza nimeni sa ne purtam intr-un anume fel. Daca vrei sa te casatoresti la 16 ani si la 20 sa ai deja doi-trei copii, n-ai decat. La fel, daca nu vrei sa te casatoresti niciodata si nu vrei sa ai copii, nu e nicio problema. Ba chiar e ok daca vrei sa ai un copil si sa nu te casatoresti( e din ce in ce mai acceptatbil si in societatea romaneasca, nu numai in cea vestica). Din nou, daca vrei sa crezi ca barbatul iti e superior si trebuie sa i te supui, crezi si gata. Bine, vei fi probabil ironizata de colegele mai tinere, dar asta e tot. Daca crezi ca esti egala barbatului vor fi mereu mai in varsta care sa-ti spuna ca nu e asa, dar asta e mersul lumii astazi. Fiecare e liber sa creada ce vrea si sa actioneze in consecinta atat timp cat nu face rau celorlalti. Ceea mi se pare mie extrem de nociv e ca cineva sa te constranga sub o forma sau alta sa faci ce nu vrei. Cat despre fraza "lasa pe fiecare sa isi indeplineasca rolul lui in societate si in familie", mi se pare ca nu are sens. Nu eu trebuie sa las pe cineva sa faca ceva, pentru ca nu am puterea asta si nici nu as vrea sa o am. Fiecare om trebuie sa decida pentru el.Intr-adevar, barbatul si femeia au valoarea lor, dar valorile sunt egale. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 19:32 |
||
| apropo ,imi cer scuze pt ignoranta mea totala,dar totusi la ce anume se refera cuvantul DESEMINAT,folosit de cleopatra???...daca exista un asemenea cuvant daca se refera la a disemina ..nici asa nu prea are sens...pt mine cel poutin,un subiect nu se imprastie...eventual disociem,trecem la alt subiect,etc...inca o data imi cer scuze daca fac analiza gramaticala...dar ... se intampla si la case mai mari. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 19:49 |
||
| Si eu cred ca de fapt a vrut sa spuna a disemina inloc de a desemina, dar e probabil numai o greseala de tiparire. Eu stiu ca a disemina are doua sensuri majore - a imprastia(a risipi) si a propaga. In schimb eu nu am inteles ce vrea sa spuna cu a tapa. Dar ma rog, poate mai are un sens pe care eu nu il stiu. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 20 Aprilie 2008 19:54 |
||
| Un lucru e sigur cultura noastra este total diferita de cultura din Orientul Mijlociu, si atat timp cat nu ai avut nici un contact cu ea e mai bine sa nu comentezi....E un mod de viata care s-a mentinut din cele mai vechi timpuri...e o cultura care oricum si-a pastrat mult mai mult valorile si traditiile pe care noi le-am cam uitat si le vom uita incet incet....raceala, rautatea ne opreste sa ne mai intalnim, sa ne ajutam.Acum predomina individualismul si fiecare vrea sa demonstreze cine e mai bun mai puternic, parca are vreo importanta. | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 20:23 |
||
| tocmai pt ca din pacate am avut contact pot sa comentez si imi permit sa comentez.cat despre faptul ca s-a mentinut din cele mai vechi timpuri ...normal ca femile fara pic de personalitate au continuat sa se supuna si cele care s-au revoltat au fost ucise si continua sa fie ucise,nu s-a auzit de emanciparea femeii darami-te de nou.nu traditiile vi le-ati mentinut ci FRICA!!!! frica pt propriile vieti.e ceea ce vad eu in ceea ce spui tu. uita-te la tiganii de toti blamati!! ei au traditii pe care si le mentin din vremuri in care noi ca romani nici nu existam ca popor,nu mai spun de altii,iti dau exemplul tribului MASAI din africa ei au traditii pe care si le mentin,le respecta cu sfintenie si sunt cunoscuti in lumea intreaga pt ceea ce reprezinta pt africa.sunt milioane de astfel de exemple.unde s-a mai pomenit valori si traditii spui??? valori care pun femeia nu mai prejos decat barbatu;l ,fac din ea unanimal de casa...la discretia totala a barbatului cu care se marita sau atatalui ....sau a fratelui....,traditii care spun ca o femeie violata merita sa fie ucisa ,spanzurata ...etc??? la care anume traditii te referi???? sa-mi fie iertata verva dar chiar m-am infuriat.auzi daca nu am avut contact cu ei sa nu vorbesc....asta e dreptul meu sa ma exprim si sa vorbesc despre ce am chef atunci cand am chef,suntem in romania unde legile democratice se aplica si unde poti opina despre absolut orice,ca ai sau nu contact cu subiectul despre care vorbesti.daca nu asi fii avut contact poate ca asi fii fost mai moderata in comentarii.unul din fostii patroni la care am lucrat era turc...si musulman de credinta....deci consider ca am avut indeajuns contact cat sa imi permit sa dau cu presupusul si numai posturile pe care le-au pus interlocutoarele aici ar fii fost de ajuns sa imi permita sa imi dau cu parerea.pt ca ,ma repet,ASTA E UN DREPT PE CARE NOI ROMANII IL AVEM FIE CA SUNTEM BARBATI FIE CA SUNTEM FEMEI....!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 20:40 |
||
|
Ai dreptul sa comentezi dar ramai cu comentariul ca din pacate dreptatea este inca departe....Romania mai are inca mult de muncit...macar atat avem si noi sa vorbim libere, si sa ramanem cu vorba.Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, si daca voi va revoltati si credeti ca stiti tot ,e mai bine sa ma retrag si sa va las cu mandria voastra de a vorbi de libertate, care fiecare o intelege cum vrea.Romani plecati afara din tara cand au nevoie de ajutor din partea statului roman , nu da doi bani dar se bucura de veniturile anuale de pe urma lor, si sa nu mai vorbesc despre incidentul din Polonia unde un roman nevinovat a murit din cauza ignorantei, a vorbit a facut greva foamei si a murit cu libertatea in mana. |
||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 20:53 |
||
| uite shada nu vreau sa fiu rea...dar cred ca totusi araturile s-au incheiat de mult cel putin alea de primavara.vorbeam de cu totul altceva.si ceea ce imi place la muslim este ca raspunde la subiect in maniera ei molcoma si blanda dar totusi o face ,sa-mi ffie iertat porumbelulcare imi iese din gura acum dar tu semeni mai mult cu cleopatra in argumentatii... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 20:58 |
||
| Vorbesti de violuri, crime si multe altele care se intampla in aceste culturi, dar ce sa mai spunem in toate tarile acest lucru se intampla ca se face in numele religie sau nu , nu are importanta, un criminal este tot un criminal, un hot tot un hot si asa mai departe...Fiecare cultura are uscaturile ei,de asta am spus ca e mai bine sa nu condamnam, cati sefi romani crestini sau din alte tari tot crestini ,nu abuzeaza de angajati, exemplele s-ar putea continua la nesfarsit, ideea e de a fi corecti si a judeca obiectiv. | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 20:59 |
||
| pai shada, banuiesc ca esti romanca. Tu de ce nu te duci la serviciu in catrinta si opinci ca doar asa erau traditiile pe vremea bunicilor tai si ai mei? Vorbesti de ajutor... consider ca oferirea de ajutor este optiunea fiecaruia, iar daca se ne luam dupa pricipiile crestine atunci oferirea de ajutor face parte din fiinta noastra. Nu postam aici sa demontram cine e mai puternic, vrem doar ca cei ce aleg sa o faca in cunostinta de cauza, nu amagiti de vorbe frumoase si promisiuni despre o lume ideala. Recunoastem ca avem defectele noastre dar acestea nu sunt cu nimic justificate de o carte sfanta. Recunoastem ca suntem rai si insensibili dar nu avem nici o scuza pentru asta in invataturile transmise de parintii nostri, de traditiile noastre si de cartile noastre. Pt ca veni vorba de tigani, moda si traditii... imi e dor de tigancile cu bani in par care sa se asorteze perfect cu salbele de la gat, nu le-am mai vazut asa de cand eram copil. Uite ca si la ei traditile incep sa dispara. E vina evolutiei si nu putem sa ne abatem de pe calea asta decat izolandu-ne complet de ceilalti. Oare merita? | ||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 20:59 |
||
| Daca vrei sa stii apropo de araturi inca nici nu au inceput.... | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 21:02 |
||
| Da sunt romanca, si cand m-am referit la traditii, nu m-am referit la imbracaminte | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 21:04 |
||
| incerc sa inteleg faptul ca tu vorbesti "in cunostiinta de cauza" ca iti accepti soarta asa cum este...daca ai privi situatia in ansamblu ai intelege ca intrebarea mea se referea la impactul social al religiei asupra societatii adoptive in care unii dintre musulmani aleg sa traiasca.sau te-a iritat mentiunea despre 11 septembrie...care de altfel e reala si cunosc o gramada de americani care inca mentioneaza ca exista o adevarata fobie antimusulmana in america....acum daca trecem pe taram european...chiar si comunitatea europeana incepe s ase cam sature de tot felul de atentate in numele religiei in numele faptului ca musulmanii nu sunt intelesi si ca sunt oprimati...dar e mai bine s anu intram si in politica ci sa ne rezumam doar la social....in general. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 21:07 |
||
| a... bineinteles, dar si imbracamintea face parte din traditii. Atunci am sa intreb altfel: care sunt traditiile pe care tu le mai urmezi? Intreb pt ca spre marea mea rusine eu fac parte din cei care le-au pierdut. Nu e o intrebare agresiva asa cum pare la prima vedere. E doar curiozitate. Poate imi mai amintesc si eu ceva de cand eram copil | ||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 21:08 |
||
| Eu sunt romanca si crestina ortodoxa get pe get, si vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca traiesc in Asia de cativa ani si am inceput sa mai pricep si eu modul de gandire al lor.Sa stii ca ce se intampla in societatea din Asia nu are neaparat de a face cu religia , de aceea am specificat ca cultura are rolul ei.Am vrut doar sa fiu impartiala si sa privesc din mai multe prisme , pentru ca realitatea ta nu corespunde cu realitatea lor.Ei au o gandire mult mai complexa decat crezi.Si sa stii ca nu sunt de acord cu ce s-a intamplat in 11, pentru ca nu ma bucura moartea oamenilor nevinovati, dar asta nu inseamna ca daca cativa bezmetici fac rele sa credem ca toti sunt asa. | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 21:15 |
||
|
amme satra de tigani care venea in fiecare an la marginea satului unde locuiau bunicii mei .inca mai vine,si mie imi e dor de mancatul cu toti puradeii la o lalta,si de miile de jocuri pe care le jucam impreuna si de scaldatul la olt.pt ei parca timpul sta in loc si fac mereu acelasi lucru,desi acum au buletine...tot in carute merg si au inca cei mai frumosi armasari pe care i-am vazut vreodata.ceea ce mi-a placut intotdeauna la tigani a fost repeziciunea cu care se adapteaza locurilor si timpurilor,dar isi pastreaza in acelasi timp si obiceiurile lor.isi tarasc peste tot ulcele si tuciurile si lingurile de lemn si carutele si viorile si cantecele si jocurile...si totusi am auzit tigani vorbind italiana corect,spaniola corect,germana corect,engleza corect..etc.am auzit insa musulmani vorbind inca stricat o limba straina si dupa cativa ani buni de trai in tari adoptive,fie ca e vorba de romania fie ca e vb de italia sau america etc. cum vezi tu shada,totusi, religia musulamana in tari majoritar crestine ca impact social??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 21:16 |
||
|
Ai perfecta dreptate Ema Iordanescu. Pt ca tot sunt floriile, iata cateva din traditiile de florii: Duminica Floriilor sau Floriile se sarbatoreste in ultima duminica dinaintea Pastelui. Ea serbeaza sfarsitul postului dar si reinvierea naturii. De Florii, oamenii merg la biserica pentru a sfinti crengute de salcie pe care le pun la geamuri, la usi sau la porti. In unele parti ale tarii, locuitorii de la sate se incing cu ramurile de salcie peste mijloc. Credinta spune ca acest ritual ii apara de boli si ii face mai robusti. De asemenea, apara casa de rele si o protejeaza de evenimente neplacute. In Duminica Floriilor, gospodinele merg la biserica si curata mormintele stramosilor, agatand de cruci ramurele de salcie. Tot de Florii, se agata intr-un pom inflorit jnurul de martisor, si alatuturi de jnurul de martisor se agata haine si zestrea fetelor de maritat. Fiind o sarbatoare care marcheaza reinvierea naturii, sensul ei este atribuit si elementelor din viata cotidiana. In unele zone, fetele pun in noaptea de Florii busuioc sub perna, spre a deveni mai frumoase si mai sanatoase, mai dorite de carte flacai, pentru a se putea marita in acel an. In Muntenia, oamenii nu se spala pe cap deoarece exista crezul ca daca faci asta in Duminica Floriilor, in care toti pomii infloresc, vei albi precum coroanele albe ale copacilor. Din punct de vedere religios, Floriile marcheaza Intrarea in Ierusalin a Mantuitorului. In aceasta zi este dezlegarea la peste. O alta credinta specifica Duminicii Floriilor, spune ca asa cum este vremea in ziua de Florii, asa va fi si in ziua de Paste |
||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 21:19 |
||
| macar traditia de florii ampastrat-o pt ca mama are obiceiul sa ma tarasca dupa ea mai mereu si la biserica si la cimitir,si cand am chef si simt nevoia merg,nu merg intotdeauna dar...sunt momente cand merg de placere si momente cand refuz cu desavarsire sa merg.anul asta tot ce tine de florii de la crengutele de salcie si curatarea mormintelor si coronita de pus pe cruce...le-am tinut,sper sa reusesc sa ajung si de Inviere la biserica pt ca in oras totul a devenit o nebunie totala,cel mai bine ar fii sa imi petrec noaptea de inviere la sat asa cum fceam atunci cand eram copil ..adevarul e ca si acum om matur tot imi place mai mult cum suna clopotul din sat in comparatie cu cel de la oras. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2008 21:24 |
||
| Despre cum vede shada religia musulamana in tari majoritar crestine ca impact social, eu cred ca nu vede deloc. Ce sa-i faci, nu poti deschide ochii omului cu forta; il lasi sa doarma pana se trezeste. Ai dreptate, la tara clopotele suna altfel; si eu ma gandesc cu nostalgie la vremurile cand puteam sta langa bunicii mei in zilele de sarbatoare, imi pare rau ca asa ceva incepe sa dispara. | ||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 21:26 |
||
| De ce generalizezi,majoritatea s-au integrat in societate atat timp cat societatea respectiva le-a acordat credibilitate...sti multi sunt stigmatizati pentru tara din care provin, la fel cum si noi am fost si inca mai suntem chiar daca am demostrat ca suntem oameni inteligenti.Deci nu putem generaliza,aici de exemplu majoritatea vorbesc o engleza foarte buna si corecta , desi nici nu ar trebui sa faca lucru asta, dar din politete o fac.Rasismul e in floare in Europa moderna din ziua de azi, desi e un rasism mai ascuns | ||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 21:27 |
||
| ok, sa zicem ca ai dreptate. Cum e cu teama de a merge singura si cam dezbracata prin cartierele europene musulmane? | ||
|
amme22 Postat pe 20 Aprilie 2008 21:32 |
||
|
Eu sunt doar o crestina care nu vede barna din ochiul celuilalt.Si ma bucur ca ati reusit sa tineti Floriile,asta imi place,asta e adevaratul spirit al romanului nu critica continua.Imi pare rau daca m-ati inteles gresit,doar ca am trecut prin atatea situatii in 8 ani de zile, nu numai in Asia dar si in Europa de vest , m-am izbit de situatii si de oameni care m-au facut sa gandesc asa cum gandesc.Incerc doar sa relatez perspectiva din care vad ei lucrurile. |
||
|
shada Postat pe 20 Aprilie 2008 21:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 7 | De la: MIS0GIN 3 Octombrie 2009 15:36 |
| CREMA PROFESIONALA ANTICELULITICA ANESI EFECT RAPID | 1 | De la: Inna30 8 Martie 2010 14:54 |
| Cat de bune sunt acele cursuri Eurocor? | 2 | De la: grasshopper 16 Iulie 2010 10:26 |
|
|
||
| salon foarte in regula | 7 | De la: kudika099149 2 Februarie 2010 17:43 |
| Brad Craciun | 4 | De la: vitamina_c 14 Decembrie 2010 08:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.