Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: bestdevilinside, la data 2008-09-23 20:02:02Ma bucur ca îti place pisoiul. Chiar ca in maine coon se zice ca este "putin" sînge norvegian.
Ma bate gindul sa-mi cumpar maine coon. Orcum prietenul meu a pierdut un pariu si trebuie sa-mi cumpere pisica Pîna acum nu am gasit pui...

sunt greu de gasit si f scumpi.. si eu vreau sa iau un pui de norvegiana, anul viitor cred.. dar numai in afara tarii gasesc rasa pura si costa undeva la 700 de euro.. plus ca ii primesti castrati deoarece nu ai voie sa comercializezi rasa sau sa o imperechezi cu alte soiuri.. eventual incearca sa gasesti prin internet crescatori autorizati..
deci.. il cam costa pariul pe iubitul tau

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:09
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-23 20:09:08
De la: bestdevilinside, la data 2008-09-23 20:02:02Ma bucur ca îti place pisoiul. Chiar ca in maine coon se zice ca este "putin" sînge norvegian.
Ma bate gindul sa-mi cumpar maine coon. Orcum prietenul meu a pierdut un pariu si trebuie sa-mi cumpere pisica Pîna acum nu am gasit pui...

sunt greu de gasit si f scumpi.. si eu vreau sa iau un pui de norvegiana, anul viitor cred.. dar numai in afara tarii gasesc rasa pura si costa undeva la 700 de euro.. plus ca ii primesti castrati deoarece nu ai voie sa comercializezi rasa sau sa o imperechezi cu alte soiuri.. eventual incearca sa gasesti prin internet crescatori autorizati..
deci.. il cam costa pariul pe iubitul tau

Stie;-) Ca eu traiesc de o 100 de ani in germania;-) ...Ca. 600-700 €
costa.
Crescatori autorizati in apropiere am gasit, dar majoritatea puilor sunt comandati.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:52
Ce face mahaui/ nu vrea sa mai vb. cu noi? te pomenesti ca aplica faza cu "cel mai desptept tace"? sau poate nu meritam atentia domniei sale? sau poate a avut asa...o ILUMINARE?!?! incat si-a dat seama ca pana la urma....tot romanca este.....sau nu....

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:28
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 20:03:21de la bonheur:"fetelor am descoperit avantajul de purta val!faci economie!pe mine ma costa vopsitul si coafatul o suta de euroi pe luna!deci fetele sint in avantaj deoarece nu le vede nimeni ce au dedesupt!" daca purtam val,nu inseamna ca nu ne intereseaza ce e dedesubt....dimpotriva,imi place sa-mi rasfat parul cu cele mai bune produse de ingrijire,il vopsesc...il frizez...il aranjez...pu ca sa-mi fie placut mie si sotului meu cand isi trece degetele prin el... hehe,draguta,daca ai sti cate sute de $ cheltui eu lunar pu valuri si pu aranjarea lui in saloane speciale..... mai mult decat cheltui tu pe coafuri ....si daca ai impresia ca femeile ce poarta abaya si val,sunt imbracate dedesubt cu orice...pai lasa-ma sa-ti aduc la cunostinta,ca daca mergi intr-un loc unde sunt numai femei,cum de exemplu saloanele de frumusete,o sa vezi ultimele creatii a marilor designeri,lingerie din cea mai rafinata,bijuterii si incaltaminte de marci cu renume...nu vorbesc din auzite,ci am vazut cu ochii mei....iar abaya(rochia neagra)costa cateva sute de $.....eu spre deosebire de tine,pe langa geanta,pantofi si accesorii,mai trebuie sa-mi asortez si valul....(cred ca am peste 100 de hujab-uri)si tot nu-mi ajung...asa ca pana la urma nu stiu cine face economie mai mare....

lasa-neeee....lasa-neeee.....e clar ca visezi ceva ce nu vei avea niciodata.daca aveai atata VALUTAAAAA, nu stateai tu aici pe forum.uite draga de ce nu mai gasim pe la noi creatiile marilor designeri....ptr. ca s-au mutat la voi,noile musulmance. si ce ziceai de LINGERIE?pardon...tu nu mai vorbesti romaneste ca e rau de urat. daca va place sa va mintiti singure, nu aveti decat dar asta nu inseamna ca ne puteti minti si pe noi.a! ce spuneai/ ca te costa o gramada de bani valurile sau ce sunt alea? asa e...sunt scumpe rau prin targ....20ron bucata, asa e,ai mare dreptate.iti dai seama ce problema mare ai tu? trebuie sa iti asortezi si valul, dar....nu ne-ai zis cu ce... maaaaare problema, sa sti ca te compatimesc, mai bine raman la religia mea ptr. ca a ta......e taaaare grea.pastreaz-o sanatoasa dar.....nu uita de unde ai plecat si cine esti cu adevarat.

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:42
stii tu...ce am eu... dupa tine, persoanele cu bani,nu stau pe forum-uri.....pacat...ca gandesti asa...inseamna ca automat toti cei de aici sunt saraci si fara treaba.... inclusiv tu.... iar valurile din matase naturala costa 60-100 $ bucata....eu sunt clienta fidela firmei aker si pierre cardin......iar valul il asortez cu hainele,cu geanta,pantofii,accesoriile(margele,inele,ceasuri)....nu ma compatimi te rog... shopping-ul e unul din hobby-urile mele....

Postat pe 23 Septembrie 2008 22:58
aaaaaaa...cred ca stiu la ce te-ai referit,cand ai zis ca cei cu"valuta"nu stau pe forum-uri...probabil crezi ca stau numai in restaurante,cluburi,la petreceri....e clar ca nu ai "valuta"ca daca ai fi avut,ai fi stiut cum o cheltuie cei care o au si ii stiu rostul..........

Postat pe 23 Septembrie 2008 23:01
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 20:03:21de la bonheur:"fetelor am descoperit avantajul de purta val!faci economie!pe mine ma costa vopsitul si coafatul o suta de euroi pe luna!deci fetele sint in avantaj deoarece nu le vede nimeni ce au dedesupt!" daca purtam val,nu inseamna ca nu ne intereseaza ce e dedesubt....dimpotriva,imi place sa-mi rasfat parul cu cele mai bune produse de ingrijire,il vopsesc...il frizez...il aranjez...pu ca sa-mi fie placut mie si sotului meu cand isi trece degetele prin el... hehe,draguta,daca ai sti cate sute de $ cheltui eu lunar pu valuri si pu aranjarea lui in saloane speciale..... mai mult decat cheltui tu pe coafuri ....si daca ai impresia ca femeile ce poarta abaya si val,sunt imbracate dedesubt cu orice...pai lasa-ma sa-ti aduc la cunostinta,ca daca mergi intr-un loc unde sunt numai femei,cum de exemplu saloanele de frumusete,o sa vezi ultimele creatii a marilor designeri,lingerie din cea mai rafinata,bijuterii si incaltaminte de marci cu renume...nu vorbesc din auzite,ci am vazut cu ochii mei....iar abaya(rochia neagra)costa cateva sute de $.....eu spre deosebire de tine,pe langa geanta,pantofi si accesorii,mai trebuie sa-mi asortez si valul....(cred ca am peste 100 de hujab-uri)si tot nu-mi ajung...asa ca pana la urma nu stiu cine face economie mai mare....
cleopatra draga zeita: prefer sa cheltui doar suta mea de euroi pe coafat si sa ma admire toata lumea ca am un par si o tinuta impecabile decit sa ma ascund sub o cirpa oricit ar fi de asortata!apropo chiar nu-mi pot imagina cum ramine frezat dedesupt!ca de la coafor pina acasa mergi acoperita!sa stii ca nu reusesti sa ma pui in inferioritate cu valuta afisata pe ecran deoarece eu pot fi admirata in toata splendoarea si cheltui banii munciti de mine nu de sot!si marii creatori de moda apreciati de tine nu este obligatoriu sa fie apreciati si de mine.oricum nu ai numit niciunul sa ma impresionezi!era o gluma chestia cu valul dar ai raspuns cu aciditatea caracteristica voua si afisind multa grandomanie!sa fi sanatoasa cu ale tale si eu cu ale mele!
kudika1993
Postat pe 23 Septembrie 2008 23:04
welcome back, france..

Postat pe 23 Septembrie 2008 23:15
السلام عليكم رمضان كريم tinand cont ca sunt ultimele 10 zile din luna Ramadan printre care se afla si Leilatul' Qadr as ruga musulmanele de pe acest forum sa nu mai posteze si sa nu mai dea apa la moara unor oameni care oricum nu sunt interesati de acest subiect.Cred ca ati incercat sa nu raspundeti dar la asa comentarii nu v-ati putut abtine,dar e mai bine pentru voi sa nu continuati acest circ,la un moment se vor opri,sper ca nu vor vorbi singure.Ma salame!
robertam
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:07
De la: maria2010, la data 2008-09-23 22:28:00Ce face mahaui/ nu vrea sa mai vb. cu noi? te pomenesti ca aplica faza cu "cel mai desptept tace"? sau poate nu meritam atentia domniei sale? sau poate a avut asa...o ILUMINARE?!?! incat si-a dat seama ca pana la urma....tot romanca este.....sau nu....

te-ai prins sant romanca , dar MUSULMANA ...nationalitatea nu are legatura cu religia
mahaui
Postat pe 24 Septembrie 2008 01:18
[quote name=\'robertam\' date=\'2008-09-24 01:07:48\']السلام عليكم رمضان كريم tinand cont ca sunt ultimele 10 zile din luna Ramadan printre care se afla si Leilatul\' Qadr as ruga musulmanele de pe acest forum sa nu mai posteze si sa nu mai dea apa la moara unor oameni care oricum nu sunt interesati de acest subiect.Cred ca ati incercat sa nu raspundeti dar la asa comentarii nu v-ati putut abtine,dar e mai bine pentru voi sa nu continuati acest circ,la un moment se vor opri,sper ca nu vor vorbi singure.Ma salame![/quote]

السلام عليك
Este cam greu... dar uite ca am reusit zile la rand sa le ignor si sa nu le dau replica... inca sa treaca postul... si mai ales aceste ultime zile foarte importante

Ramadan Kareem, post usor si rugaciuni ascultate tuturor musulmanilor...
MaryamMA
Postat pe 24 Septembrie 2008 15:17
sa nu crezi ca numai tu muncesti si ai banii tai...stai linistita..... eu cheltui banii mei si banii sotului...deoarece eu muncesc si imi permit ,iar sotul ma rasfata si ma vrea tot timpul aranjata si super frumoasa...asa ca nu ma intreaba cat am cheltuit si pe ce.......ramai tu cu ale tale si eu cu ale mele.....am raspuns "acid" pu ca ai incercat de 2 ori sa arati ca femeile cu val sunt inferioare tie...prima, tu "cheltui o suta de euroi"pe coafat...si noi femeile cu val,suntem neingrijite,ca oricum nu se vede ce avem dedesubt...si nu "dedesupt"cum ai scris...iar a 2-a, faci aluzie ca tu cheltui banii castigati de tine ,iar noi femeile musulmane cica suntem intretinute de soti.....pai la ambele atacuri,ti-am raspuns cu "aciditatea"cu care ai scris tu....numai bine...

Postat pe 24 Septembrie 2008 20:15
De la: cleopatra86, la data 2008-09-24 20:15:22sa nu crezi ca numai tu muncesti si ai banii tai...stai linistita..... eu cheltui banii mei si banii sotului...deoarece eu muncesc si imi permit ,iar sotul ma rasfata si ma vrea tot timpul aranjata si super frumoasa...

perfect de acord cleo!

Postat pe 24 Septembrie 2008 20:50
oana..

Postat pe 24 Septembrie 2008 20:56
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 23:01:45aaaaaaa...cred ca stiu la ce te-ai referit,cand ai zis ca cei cu"valuta"nu stau pe forum-uri...probabil crezi ca stau numai in restaurante,cluburi,la petreceri....e clar ca nu ai "valuta"ca daca ai fi avut,ai fi stiut cum o cheltuie cei care o au si ii stiu rostul..........

iar ai visat urat?

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:16
De la: mahaui, la data 2008-09-24 01:18:13
De la: maria2010, la data 2008-09-23 22:28:00Ce face mahaui/ nu vrea sa mai vb. cu noi? te pomenesti ca aplica faza cu "cel mai desptept tace"? sau poate nu meritam atentia domniei sale? sau poate a avut asa...o ILUMINARE?!?! incat si-a dat seama ca pana la urma....tot romanca este.....sau nu....

te-ai prins sant romanca , dar MUSULMANA ...nationalitatea nu are legatura cu religia

parca mai conteaza la voi.....mergeeee....

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:18
De la: cleopatra86, la data 2008-09-24 20:15:22sa nu crezi ca numai tu muncesti si ai banii tai...stai linistita..... eu cheltui banii mei si banii sotului...deoarece eu muncesc si imi permit ,iar sotul ma rasfata si ma vrea tot timpul aranjata si super frumoasa...asa ca nu ma intreaba cat am cheltuit si pe ce.......ramai tu cu ale tale si eu cu ale mele.....am raspuns "acid" pu ca ai incercat de 2 ori sa arati ca femeile cu val sunt inferioare tie...prima, tu "cheltui o suta de euroi"pe coafat...si noi femeile cu val,suntem neingrijite,ca oricum nu se vede ce avem dedesubt...si nu "dedesupt"cum ai scris...iar a 2-a, faci aluzie ca tu cheltui banii castigati de tine ,iar noi femeile musulmane cica suntem intretinute de soti.....pai la ambele atacuri,ti-am raspuns cu "aciditatea"cu care ai scris tu....numai bine...

de unde le-ai scos si p'astea draguto? tu esti atenta la mesaje? sti sa citesti? da'sa gandesti? vise placute PRINTESITA!!!neinteresant ptr.mine situatia ta financiara si cred ca ptr. nimeni din acest forum.
si lasa pe altii sa isi spuna parerea despre cat de acida esti.....daca esti.......parca bulbuceste ceva......cin'sa fie oare?

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:26
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 23:01:45aaaaaaa...cred ca stiu la ce te-ai referit,cand ai zis ca cei cu"valuta"nu stau pe forum-uri...probabil crezi ca stau numai in restaurante,cluburi,la petreceri....e clar ca nu ai "valuta"ca daca ai fi avut,ai fi stiut cum o cheltuie cei care o au si ii stiu rostul..........

da-ne si noua reteta cu ajutorul careia gandesti atat de......profund

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:27
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 22:58:03stii tu...ce am eu... dupa tine, persoanele cu bani,nu stau pe forum-uri.....pacat...ca gandesti asa...inseamna ca automat toti cei de aici sunt saraci si fara treaba.... inclusiv tu.... iar valurile din matase naturala costa 60-100 $ bucata....eu sunt clienta fidela firmei aker si pierre cardin......iar valul il asortez cu hainele,cu geanta,pantofii,accesoriile(margele,inele,ceasuri)....nu ma compatimi te rog... shopping-ul e unul din hobby-urile mele....

nu stiu ce nu ai si nici nu ma intereseaza dar se vede de la o posta ce.........nu ai

Postat pe 25 Septembrie 2008 00:30
De la: maria2010, la data 2008-09-25 00:30:47
De la: cleopatra86, la data 2008-09-23 22:58:03stii tu...ce am eu... dupa tine, persoanele cu bani,nu stau pe forum-uri.....pacat...ca gandesti asa...inseamna ca automat toti cei de aici sunt saraci si fara treaba.... inclusiv tu.... iar valurile din matase naturala costa 60-100 $ bucata....eu sunt clienta fidela firmei aker si pierre cardin......iar valul il asortez cu hainele,cu geanta,pantofii,accesoriile(margele,inele,ceasuri)....nu ma compatimi te rog... shopping-ul e unul din hobby-urile mele....

nu stiu ce nu ai si nici nu ma intereseaza dar se vede de la o posta ce.........nu ai

femeie batrana se prosta.pfuula tine la fata tau
hasunne
Postat pe 25 Septembrie 2008 02:39
PERFECT ADEVARAT...felicitari..as dori sa mai vorbim noi doua ma intereseaza multe lucruri.
hANY
Postat pe 25 Septembrie 2008 11:38
De la: hasunne, la data 2008-09-25 02:39:25
De la: maria2010, la data 2008-09-25 00:30:47

femeie batrana se prosta.pfuula tine la fata tau

si cu asta ai spus tot despre ce inseamna sa fi musulman/ana.care mai vreti? care mai doriti? ati vazut fetelor ce va asteapta?
A! diseara ai gratar din....daca tot nu mai ai nevoie si vrei s-o dai la straine. pofta buna draga! ai zis ceva tanti cleopatra?pardon...am uitat ca ai prea multi bani si nu mai poti vorbi. la mai mare!!!

Postat pe 25 Septembrie 2008 17:55
ACEST INDIVID HASUNNE ,DE FAPT CRED CA ESTE UN PORC MUSULMAN MI-A TRIMIS UN MESAJ FOARTE OBSCEN PE PRIVAT ,nu inteleg exact ce a vrut sa spuna aici ,dar cred ca este un psihopat ,obsedat sexual.
wdy
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:35
De la: wdy, la data 2008-09-25 20:35:27ACEST INDIVID HASUNNE ,DE FAPT CRED CA ESTE UN PORC MUSULMAN MI-A TRIMIS UN MESAJ FOARTE OBSCEN PE PRIVAT ,nu inteleg exact ce a vrut sa spuna aici ,dar cred ca este un psihopat ,obsedat sexual.

Da vezi ca esti pe lista lui de prieteni :P

Orcum de la un ISLAMIST (sau islamiste) nu ma astept la nimic bun decit la mesaje explozive pe forum....

Crezi ca el stie? So dus si ultimul neuron cu sorcova...

Full_Metal_Jacket
Postat pe 25 Septembrie 2008 20:55
l-am sters din lista mea imediat ,mare jigodie ,s-a logat doar pt a ne injura pe noi cele care am scris contra musulmanilor,de fapt nu ma mira nimc in comportamentul lor ,daca nu zici ca ei ,esti impotriva lor,nu exista cale de mijloc
wdy
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:03
Sigur ca sa logat, doar sa injure. In primul rînd, sa invete sa se comporte civilizat in tara in care traieste, sa respecte legislatia si sa invete limba- deci sa se integreze, fara a deranja pe ceilalti SAU sa plece acasa la el...

Bine ca pot sa mai modific.
Principalul este, sa nu imi idolarizeze (nu stiu cum se spune corect) islamul si sa incerce sa îmi vînda islamul ca painea calda.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:20
nu esti obsedat,esti musulman si este suficient
wdy
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:34
Fara suparare,voiam sa va atrag atentia sa vedeti cum judeca lumea islamul din cauza unei persoane.De exemplu eu nu am citit ca hasune este musulman undeva iar daca tu te enervezi pe ce discutati voi, asta nu trebuie sa te duca pina la a face aceste comentarii,te rog sa gindesti inainte sa scrii"musulman tipic" sau "esti musulman si e suficient".Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar daca te gindesti vezi ca ai gresit,aici te certi cu o persoana care nu reprezinta islamul,chiar daca ar fi musulman nu este delegatul nimanui.Duminica placuta tuturor in familie si o saptamina viitoare mai placuta!!!
robertam
Postat pe 27 Septembrie 2008 14:33
sincer,m-am saturat sa aud astfel de comentarii prostesti,cum sunt cele ale lui wdy...nu ai nici educatie,nici bun simt,nici pic de rusine.....,ce sa mai vorbim......daca tu nu-ti respecti propriul sot,si il denegrezi zilnic prin generalizarile pe care le faci in privinta islamului,si mai ales a barbatilor musulmani....cum poti sa respecti pe altii....daca tot zici ca esti o crestina convinsa,porunca principala :"iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti"o respecti???sotul tau nu iti este aproapele.....?????cum poti sa traiesti cu un barbat,,pe care nu-l respecti,ii denegrezi religia,traditiile,modul de gandire????la varsta pe care o ai....cred ca ar trebui sa ai intelepciunea,sa taci cand e cazul...si sa vorbesti cand si ce trebuie,daca ai ales sa ramai crestina,e alegerea ta(sa fii sanatoasa)dar nu trebuie sa judeci femeile ce nu sunt de aceiasi parere cu tine,sa zici despre musulmani lucruri groaznice,sa generalizezi,si mai ales sa insulti....cand insulti un musulman,doar pu faptul ca e musulman,nu uita ca iti insulti sotul si copii tai......."nu scuipa in fantana din care bei apa".......atat.

Postat pe 27 Septembrie 2008 16:22
iar domnului hasunne....sa invete sa vorbeasca,si mai ales cu femeile....cu toate ca nu prea inteleg comportamentul dumnealui fata de wdy,si a lui wdy fata de dansul......injuriile aduse de wdy,acestuia,si invers....dar sunt prieteni.....unicii prieteni a lui hasunne sunt wdy si wlfy....ciudat...ma intreb,n-o ffi oare sotul lui wdy,care a aflat,in ce mocirla l-a aruncat pe el si tot neamul lui...hehe

Postat pe 27 Septembrie 2008 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 3 De la: kudika_931429 20 August 2013 14:03
'D&G LIGHT BLUE -100 ml Sephora TEST original - 170 lei' 2 De la: kudika226898 11 Iulie 2010 16:42
o idee de castig! 2 De la: ancamts 17 Martie 2009 22:39
NU REUSESC SA CITESC NIK DE PE ACEST FORUM!!!!!!!!!!!!! 2 De la: Mephista 17 Noiembrie 2008 14:36
fun 1 De la: slashsmf 12 Aprilie 2010 13:19